Idag kommer ballibusbäst hem

De blev tyävär ingen pool idag. Får bli imorn eller så istället. Hade aldeles för mycket saker att göra. Kom prisis heeem, Vi va i stan och letade present till pappa. Då passade vi även på att köpa lite mcdonalds mat och sätta oss i kungsträdgården som ALLA andra. Vi tog inga bilder, bara för att försöka va lite unika å spesiella. Heheheee...
Nu ska jag ducha å göra mej fräch till ikväll. Vi ska hämta balli vid strömkajen klockan halv 9, wooh! Hon har vart på landet å jag är så glad att hon kommer hem å leker med oss.
CIAO!

God röv


Jag ska köpa en pool idag

Godmorgon!
Idag käns helt rätt. De käns som att de kommer bli en grym dag! Woooho!
Jag drömde en sjuuuuk dröm inatt! Drömde att Johnny Depp/Jack sparrow smög runt i min skola. Å så kom han fram till mej å mitt gäng å hälsade på oss. Och han ba "Hi, Jack sparrow!" å jag ba "Hello, Erica" han ba "Eriiiica?" jag ba "yes, but you can call me what u like" han ba "i really like u Erica!" å så gick han. Man ba shiiiit tills jag vaknade.

Hur som hälst. Idag ska jag nog åka å köpa en pool. En liten uppblåsbar barnpool så jag kan ha poolparty å bada när jag vill! Fan va kul!


Man ba wuuuh, i den här kan de bli riktig feeeeest!


satursaturdaay

Idag har vart en riktigt go dag! Jag å soff vaknade upp vid 10 tiden och åkte diräkt till konsum å handlade masa käk. När vi kom hem lagade vi en pang-brunch. M M MMM! Vi åt ute i solen eftersom det va grymt väder och vi hade de almänt bra. Låg å slappade hela dagen tills de blev mulet runt 4 tiden. Då gick vi in å såv.
Nu på kvällen har vi chillat. Kolat på familyguy, gått runt i klackskor, lekt i vår gamla bil som står i garachet, lyssnar på vinyl, ätit melon och sist men inte minst avslutades kvällen med ett bad i en stor plastpåse från Cross. När man inte har badkar får man va kreativ. Riktigt chill kväll måste jag säja. Nu ska jag såva. Vi hörs imorn! Ciao


Jag e en röd tjej

Jag e helt röd i fejjan! De är sjukt onajs för alltid när jag bräner mej av UV strålningen så blir jag lite svullen i ansiktet, spesielt under ögonen och så. Och då ser jag typ sjuk ut och helt konstig. Haha åh palla! Meeeen de går över tills imorn hoppas vi. Just nu har jag smurjt in mej och druckigt vääldigt mycket vatten så att de ska läga sej lite :)


De syns inte alls bra. Men om man kolar så ser man att de är en anan nyans under ögonen å på kinderna. Aj Aj!
PS. Jag gillar å POSEA, de e min hobby!


Min fölsis om 2 månader

ÅÅÅÅH! Sofia smsade just mej och sa att de är exakt 2 månader tills min födelsedag. Fyfan va kuul! Då jävlar ska de bli kalas kan jag säja. Jag blir alltid stuuuursta divan på min fölsedag. Behandlar alltid min familj å mina vänner som slaves. Skulle hata mej själv på min fölsedag om jag va någon annan. Haha, men jag käner typ att man fyller ju faktiskt bara år en dag varje år, då får man faktiskt utnytja de till max och leva som en prinsessa. Haha ne men jag ska försöka lungna ner mej lite, de måste ju va trevligt för dom andra oxå, inte bara för mej. En annan grej som är jävligt kul är att sofia fyller år dagen inan mej så är liksom 2 kalasdagar i rad! 
Åh 27 juni, ercans fölsedag, lägg de på minnet!



2 bilder från min födelsedag furra året. Den sista bilden här är helt oooorligt lollig. Fick den coola vattenbasookan av sofia i prisent. Blev as glad å gjorde en bög-glad-min, detta är reslutatet. Tadaa!


Ercan tipsar

Okej, som jag sa igår så är det as bra att lägga kamomilltepåsar under ögonen. Det gör att svulnader och påsar går ner rätt mycket, och desutom så får huden där näring av kamomillet. Hur grymt som hälst, bätre än nån dyr skitsak liksom!
Det man gör är iaf att man tar 2 stycken te påsar och blöter dom med kallt vaten. Sen lägger man in dom i frysen och låter dom va där inne i 10 minuter ungefär. OBS! lägg dom på typ någonting för annars fryser dom fast i själva frysen och då går dom sönder när man ska ut dom.
Sen lägger man dom under eller på ögonen och har dom där ett tag. Så länge som möjligt, jag brukar ha dom i typ 20 minuter. Klart!



Billigt å bra, fins på ICA typ!


Sun is shiiiining

Idag hade ju 3orna mösspåtagning vilket gjorde att vi slutade super tidigt. Klockan 20 över 12 närmare bestämt. Då drog jag, ball å fell in till stan å tog oss en lite sol i solariet. Jag blev helt burned kan jag säja, är aldeles råsa under ögonen, men det går över när jag dricker vatten!
När vi kom hem så la vi oss ute i solen här hemma å lyssnade på grym rap och gåttade oss i fleeera timmar. Det kallar jag livet. Påriktigt, jag älskar solen. Skulle gifta mej med honom om han va en mäniska, och om han va en kille...


OBS! Jag HAR trosor på mej. Dom har bara åkt upp lite.


Blessed!!

Jag är så fruktansvärt stålt över att vara svenk!
Har legat i sängen nu i en timme med kalla, blöta kamomiltepåsar under ögonen (skit bra för svulna, påsiga ögon. Skriver ett inlägg om de imorn) samtidigt som jag lyssnat på p3. De va ett as bra program som hette "made in sweden" som handlade om svenska sjärnskått som värkligen lyckats med mysiken utomlands. Det va mest fokus på 90talet. Så dom pratade om Robyn och Max Martin och alla dom. Och så va Kristian Lundin i studion och pratade oxå. Shit, jag fick typ rysningar. Typ Max Martin... Är han äns en mäniska? Assåå han är så fruuktansvärt begåvad och framgångsrik. Han har typ iprinsin gjort alla Britneys gamla låtar från den tiden då hon faktiskt va bra. Och typ alla backstreekboys låtar och Nsync låtar och låtar till Celine Dion. Och nu på senare dar till Katy Perry och Usher och hur många som hälst. Asså det är helt sjukt hur man faktiskt kan lyckas. Han är liksom från plutt-sverige och han är värdens största musikprodusent. Waaahh, sånt här blir jag så jävla fashinerad och imponerad av. Nu kommer jag såva grymt gott och drömma mej bort till en magic wooorld!


Jag ser så fruuuktansvärt mycket upp till den här mänsikan nu efter att ha lyssnat på programet. Hjälp! Det är typ ett skämt hur begåvad han är. Ett riktigt jävla mysikgeni! Gonatt!


Nu e jag trött

Är väldigt trött idag. Hade nämligen nationella i svenska idag. Och efter skolan va vi och solade, vilket gjorde att jag brände mej lite i ansiktet vilket gör att jag nu är rätt dåsig och trött. Därför ska jag ta en chill-kväll idag och pallar inte blogga så mycket mer. Men imorn äre hälg. Långhälg faktiskt dagen till ära! Fan ´va grymt de ska bli med valborg. Hoppas det blir nått kul! Vi hörs imorn!


Jag, min efterblivna Balli och min lilesysteeeer


My awsome knee

Nämen har man sätt på maken? Shenan är borta, gone, avtagen! Tadaa och aplåder. Det känns helt härligt skulle jag vilja säja. Därimot har jag som sakt väääldigt lite fungerande muskler i benet så låret och vaden är som spagettisar. Jätte klena och jätte smala. Sen kan jag inte böja fullt häller. Men allt det där kommer med tiden. Känns bara så oerhört sjönt att va fri från den och kunna ha på sej jeans. Vilken glädje!!

Fyfan, kan säja att de inte såg frächt ut under bandachet. Hade typ ett lager med död hud som låg å tryckte. Usch usch, nu har jag skrubat bort de så nu är jag fit for fajt igen!
Sen kan n iäven lägga märke till att mitt ärr är S-format = Sofia å Susanna in my knee for ever and ever!


doktor mugg

Vissa tror på Gud, andra tror på spöken.. Jag själv, jag tror på doktor mugg!!
Blir alltid lika glad och full av förhopning när jag hör jud från toan eller handfatet. Det vore väl för härlgit om markoolio ploppade upp där liksom! Underbara tanke!


Jag har ett daller-lår utan dess like

Nä nu jävlar får jag panik!!!
Va i helvette!! Mitt lår är helt slappt, som en geleklump, som slajm.. Helt super dalrigt! Jag skulle käna på det idag och se hur de kändes, jag fick en chock ska jag be å få tala om! Jag har aldrig känt någon liknande konsistent. HELA LÅRMUSKELN ÄR PUTSVÄCK BORTA!! Man ba jag som tränat som en galning för å få snygga lår. Det konstiga är att det är inte liksom ett fetto-lår utan bara ett lår utan någonting i.. Känns lite som ett lår fyllt med flytande silikån. Jag är fan rädd för låret!! Ärligt, kommer nästan inte kuna såva. Imorn ska jag nämligen ta av min shena, vilket iförsej ska bli helt magiskt. Men jag är rädd för att släpa löst låret... Hjälp!!


Bye bye mothafuckah!


deeeeep inlägg

Mitt liv är rätt klurigt att förstå sej på. Inte äns jag själv gör det. Jag gillar att va fri, och om det är så så är jag häldre helt fast ibland för att bli fri ibland, än lite fri hela tiden. Så är jag nog med det mästa i mitt liv. Jag är väldigt så, antingen + eller -. Antingen 0 eller 10000. Jag vill häldre ha allt plugg samtidigt i samma päriod, alltså allt eller inget. Desamma gäller tex min bantningspäriod som jag har varje år innan sommarn. I mars äter jag som en ko och skiter fullstäning i allt. Medans i maj så äter jag jätte lite bara för att jag får motivation av stressen.
Sen är det väldigt mycket så i mitt undermedvetna oxå. Ni vet, antingen är jag jäääättejätte glad, eller så är jag väldigt lässen. Det finns inte så mycket gråskala i mina känslor liksom. Antingen av eller på. Det är därimot något som jag jobbat med väldigt mycket eftersom jag känt att det är så fruktansvärt jobbigt de gångerna när jag blir lässen, eftersom jag får helt panik-lässen-stunder som jag inte alls är bekväm i. Så just nu tror jag att jag är i något slaks mellan läge, har lite stängt av alla känslor bara för att slippa käna de onda känslorna. Inte smart, men rätt lungt skulle jag vilja säja.

I vilket fall.. Nu blev detta ett fruktansvärt djupt inlägg vilket inte riktigt var meningen. Men sånt kan va nyttigt ibland oxå!
Sen kan ni få en fin låt oxå om ni är snälla!




Länk till sofias blogg

Nu skulle jag vilja tilldela en länk till min bästa sistah sofia. Hon har bloggat lite lite grann men kommit ur spår kan man säja.. Nu har hon i allafall försökt burja komma igång med bloggandet igen, å då tycker jag att vi aplåderar å hjälper henne med lite sjöna komentarer och sjysst statestik. Eller vad säjer ni?
Hon är ju lite som jag, förutom att hon e lite mindre galen och hektisk ibland. Men annars är vi rätt så lika skulle jag vilja säja. Så tror ungefär att hennes blogg kommer vara rätt lik min, men det är ju kul ellehur?

HÄÄÄR ÄR BLOGGEN! GÅ IN Å LÄS MINA VÄNNER!


Sten-nice

Idag kände jag å susannis att vi va lite hungriga. Så vi satte igång voffeljärnet å burjade laga as goda vofflor. Vi hade skit god sylt på som vi hade gjort själva, och chokladsås som vi oxå hade gjort själva och desutom sprutgrädde som vi inte hade gjort själva. Där snackar vi kings!! Det va så brutalt gött!
Sen så är det ju grymt väder ute idag. Man ba vilken sten-bra dag!
Juste vi har burjat säja sten-kul, sten-bra, sten-snygg, sten-trött, sten-gott osv osv... Använder sten ist för as/jätte. Riktigt efterblivet, men så kan de gå ibland.


den nakna sanningen

Haha aalltså, varför målar jag alltid mej själv naken när jag målar bilder på paint?


Några artister jag myser till...

LANA DEL REY
Tycker hon har en sån fantastisk röst! Så jävla stark och lungnande! Och hennes låtar är helt magiska också.



HÅKAN HELLSTÖM
Får rysninar av hans texter å melodier. Ärligt! Han är en riktigt sann känsloväckare. I alla lägen! Och så sjunger han så unikt och härligt.



WESTLIFE
Man ba jag blir som 7 år igen när jag lyssnar på dom! Känner mej helt fri och blir varm i magen och älskar livet. Älskar att ha westlife på hög volym i mitt rum å ba sjunga med. Dom krossar och myser!


mästa möjliga prestation med minsta möjliga ansträning

Bonjour!
Kom prisis hem från susannis. Åkte å hyrde film å köpte en jävla massa candy inan. Hyrde Nick and Norhas infinte playlist. Den va rätt bra. Va tvungen å se den eftersom jag läser den i engelskan, å jag har typ bara läst 30 sidor å den ska va utläst imorn, så jag valde att fuska lite. Riktigt bra knep!! Vi lever ju efter måttot "mästa möjliga prestation, med minsta möjliga anstängning" å de kan man värklgien säja att jag gjorde idag. Det kallar jag king!


nä dra mej baklänges!!

Nä nu har de gått för långt. Jag får inte äns äta i mit eget hem. För vi ska ha en töntig visning idag, blöblöblööööööh... Jag har inte ätit på hela dagen. Mina föräldrar vill häldre att jag svälter ijäl!! Nä nu rymmer jag!


Ercans fartfylda weekend

Mina vänner, jag har haft en riktigt händelserik hälg vill jag låva... Det va länge sen jag faktiskt gjorde så här mycket. Typ en månad sen minst! I vilket fall. I fredags va jag med sofia susanna å fellz. På kvällen begav vi oss hem till en dude i min skola och hängde med dom. Det va ritkigt trevlig. Jag älskar värkligen att bredda min umgängeskräts liksom och få nya vänner, det är grymt!
På lördagen kom vi hem hit vid typ 12 och städade hela övervåningen som såg ut som ett bombnedslag. Jag fick jälp av sofia å susanna som e fääätt snälla! Och sen på kvällen käkade jag å mamma å syster middag hos sofias familj. Gött! Efter det åkte vi hem till Jenny som hade häng/fest. Det va nice, men jag va så jävla trött. Å desutom så är de så jävla tråkigt att va på fest med kryckorna eftersom man inte kan röra sej liksom. Gillar mycket mer små-häng med typ max 10 pärs. I vilket fall så åkte vi hem vid typ 1 å såv.

Idag har jag redan hunnit plugga 2 timar matte med min bästaste studybudy gustav. Å nu ska jag plugga mer!
CIao!


Jag ska flytta

Hej hopp!
Jag är hämskt lässen för att jag är sugig på att blogga just nu. Men det är kaotiskt här hemma!!
För det fursta håler vi på å sälja vårt hur och det ser ut som stryk, så de är kaos och vi måste städa å laga grejer och så. Fätt jobbigt!
Sen desutom så har jag ju misat rätt mycket i skolan från när jag opererade mej, så jag har en del att ta igen mej på så att säja... Så det fins inte så mycket tid för roliga saker som att skriva på bloggen. Men jag försöker att göra mit bästa!


Mitt fina lilla hus! Här har vi haft mååååånga roligheter vill jag låva. Det är fätt synd att vi ska flyta!


tips för fylla lips = naaaajs

Okej såhär.. Jag å susanna, bögiga som vi är, har en jävla fetich för snygga läppar. Vi drömer oss ibland bort om de pärfekta läpparna, fyliga och putiga utan att vara för anikiga. Vi brukar ibland stå inne i badrumet å klämma å dra för å se vad som är de snyggaste. I vilket fall så har vi kommit på en jädra bra huskur för lite fylligare läppar.. Såhär gör man:


Man behöver ingefära, timjan, kardemumma, grillkryda, salt, sambal chilli grej, hydrokortisånsalva, en ched och en skål. Man blandar att ingridienser i skålen....



sen stänger man ijen käften å smetar på blandningen. OBS det smakar skit om de kommer i munnen... Ha på allt i typ 20-30 min.

Efter det så tvättar man bort allt snusk, och så tar man en pinset å nyper lite i läparna så dom ska bli lite svulna. Sen till sist så tar man en läppfärjad läppenna och målar yterkanterna av läpparna så dom ser lite extra stora ut. TIPS: måla lite extra vid amorbågen, det blir as fint!

OCH RESULTATET BLIR TYP:



PS. SOrry för skit fula bilder, blixten på min syrras systemis är sönder vilket gör att alla bilder blir dålliga


Fellzor my budy

Okej nu ska jag beräta lite om min kompis fellz! Hon är en sån himla härlig prick. Hon är helt sprudlande och ger altid sån posetiv enerchi! Vi har inte vart polare så värst jätte länge, men nu på senare dar har vi faktiskt blivit as bra kompisar. Jag gillar henne så otroligt mycket för hon ger alltid såna upåtpuffar och liksom säjer allt posetift som hon tänker om folk. Så vill jag så himla järna vara. Jag är rätt dålig på å ge komplimanger, asså man tängker ju alltid masa bra om folk men så blir de oftast att man glömer bort å säja de eller liksom bara inte säjer de för att man skiter i det. Men felicia iaf hon är sån, och det upskattar jag så enoormt! Sen är hon ochså så otroligt häftig för hon är värkligen sej själv, hon bryr sej liksom inte om nån tycker hon är knasig eller wierd utan hon bara är kul å tokig hela tiden. Man får sej alltid ett gött skrat skulle jag vilja säja. Alla borde värkligen få lära känna henne! Hon är som guld!



Ibland kan man tro att hon e efterbliven. Men det är hon inteeeee! Bara fätt zöt


De där med sömn

Så fruktansvärt sjööönt! Inatt fick jag såva ut riktigt ordentligt. Jag såmnade runt 11 och vaknade runt 10. Hade en rejäl såvmorgon och burjade inte förns halv 1. Så jag åkte till skolan vid halv 12 å käka lite lunch å sen hade jag bara en lektion inan jag slutade. Det kallar jag vinst! Jag är värkligen en människa som behöver såva, anars ser jag ut som stryk och vem blir glad av att se ut som stryk liksom? Inte jag iallafall!

NU ska jag käka lite middag! Så vi hörs sen kära ni


Ett handikappat möte

Hahah det är så jävla kul när man är i skolan med kryckor. Just nu är det typ 5 andra förutom jag i min skola som har kryckor. Jag har liksom ingen alls kopling till någon av dom igentligen, men nu när vi alla har kryckor så blir det atomatiskt att man käner en sammhörighet. Liksom som att vi tillhör sama ras. Haha så när man möts i koridåren blir det ett glatt hejsvejs å så fnissar alla som är runt om för att det ser fätt efterblivet ut att två handikappade pratar med varandra. Men det är ju så det ska vara!
När jag och sofia va i kungshamn på påsklåvet så va vi ju på en påskbrasa. Och då när jag kämpar mej upp där på klipporna så ba möter jag en kvinna i rullstol. Tror det var något mer permanent som en förlamning eller nåt sånt. I vilket fall så brister jag ut "Heeej :D" som om jag värkligen kände henne. Vet inte riktigt varför, men så blev det. Haha kände att min knäskada va fätt fjutig i jämförelse med rullstol.

Men äsch! Alla problem, stora som små, gör lika ont ändå!


Min dag i sex meningar

Eeey Hej!
Hur har ni det idag? Jag har det aldeles utmärkt. Är sjukt trött eftersom att jag slutade klockan 5. Vi hade en riktigt bra föreläsning idag om possetiv sykologi. Det va riktigt intresant och bra! Efter det gick jag hem till Mangz med balli å soff och bakade chocklad grejer. Det va grymt nice faktiskt!

Jag och min favvo


westlife mina järtan!

Westlife gör fanimej livet värt att leva. Även de aldra svåraste dagarna så blir det bättre om man lysnar på några låtar. Det är riktigt tur att dom finns! Jag är faktiskt lite besatt av dom. Blir aldeless pirrig när jag lysnar, fast det är ju förstås en hämlis. Vad skulle hända om det kom ut liksom? Erica falk är ett ofecielt westlife-freak. Ne, det får bli en annan dag!

Nu ska jag lyssna på mitt älsklings 90-tals band och ha lite hemmaspa i min jusråsa morgonrock. Kan det bli mer flickigt? Skulle nästan inte tro det!



Okej jag tror på fullaste alvar att jag skulle burja böla om jag va där när dom va där... Det här är så fantastiskt bra! Mark är lätt min favorit. Han sjunger så jag får gåshud typ och så är han snygg. Älskar flying without wings!! 


underbart!


Citat och motton

Okej alvar nu. Finns det något fulare än folk som tatuerar in "carpe diem" på sin kropp? Man ba come oooon hallå!
Bara folk som har såna där klassiska citat som sina livs-motton, typ "va dej själv alla andra är redan upptagna" eller "bara döda fiskar följer strömmen" blöblöblööö... Man ba fasen va unikt av dej! Har du kommit på det själv?

Och missupfata mej rätt nu. Jag tycker inte på något sätt att dom här citaten är dåliga. Men dom är sönder-använda, vilket gör det så fruktansvärt larvigt. Och som jag sakt tidigare så är ju jag så att jag får panik när folk gör samma saker och liksom gör allt som alla andra gör. Det är nog därför jag tycker som jag gör nu med. 

No hard feelings hörni, men jag avsjyr sånt! Och apsolut får man vara exakt hur man vill. Gillar man nåt så är det självklart att man ska köra på det. Men jag pärsonligen tycker det är tråkigt. Å självklart kan jag ju inte tvinga folk att "ey du där, du ska inte vara som alla andra, även fast du jäääätte järna vill de och tycker det är nice!". Men jag skulle aldrig vilja vara det, bara för att vara det liksom, och det står jag faktiskt fast vid.

Det här är ett av mina favvo citat. Vad det betyder, det får ni kolla up själva! Mohahahaha
"Quand on est dans la merde jusqu'au cou, il ne reste plus qu'à chanter"


kärleksprat.. igen..

Jag tänkte bara säja att kärlek är så himla fint. Jag trivs så bra med tanken på kärlek. Jag har aldrig känt det på riktigt någongång, men jag vet att det liger å bubblar 100000 liter kärlek i mitt järta som väntar på att jag ska låta den komma ut och hoppa på en bra kille. Men det händer inte förns jag tillåter de, å det tillåter jag inte förns jag har hittat en väääääldigt väldigt bra kille, å sånna är rätt sälsynta skulle jag vilja säja. Jag har också otroligt svårt att bli förälskad i någon. Alltså, man skulle kuna säja att jag är kräsen. Men det har ofta inte med utseende eller så att göra. Självklart så ska han ju va snygg, men jag måste käna en spesiell conection. Det är någonting jag faktiskt kommit på på senare dar.
En kille kan vara hur snygg som hälst, men det måste typ vara något i ögonen eller utrycket som jag gillar. Kan inte riktigt förklara för jag förstår det inte äns själv. Men det måste iaf vara en aldeless aldeless spesiel känsla, som väldigt sällan uppkommer, för att jag ska vilja hålla på med en kille. Klurigt det där...


Fräknar

En grej som jag är lite små missnöjd över att jag inte har... Det är fräknar. Jag tycker det är så oootroligt fint. Asså nu pratar vi inga pippi långstrump fräknar liksom. Men lite prickar, spesielt på sommaren. Försöker alltid pressa lite extra för å få lite sommar-fräknar. Får oftast bara några små på näsan. Ska jag va ärligt så brukar jag ibland fylla i dom med min ögonbrynspenna. Fätt pinsamt ändå, men vad gör man inte. Tycker att fräknar ser så coolt ut. Svårt att förklara, men spesielt på dom med snygga ögon. Det ser så stilrent och pärsonligt ut typ.

Riktigt fint! Därimot skulle jag faktiskt värkligen inte vilja ha fräknar på rästen av kroppen. Inte att det är fult eller så, men jag trivs mer med liksom hel-brun kropp.


det där med smink asså...

Asså jag e ju as osjysst som inte bloggar när ni läser min blogg! Im soo sorry for that, jag ska försöka göra mit aldra bästa!

En grej som jag tycker suger är det här med smink. På mårgonen när man har fixat sej färdigt då ser man så jävla fräch ut och riktigt lysande. Sen när man kommer hem så är man grå, lite flammig, trött i hyn och är typ svart under ögonen av maskaran. Man ba va är de för bedrägeri?! Man har ju smink för å bli snyggare, men man blir ju nästan fulare än när man är osminkad. Och jag veeet att man kan sminka på sej under dagen, men vem årkar stå vid sitt skåp, där alla är, och sminka sej som en looser liksom? Nepp de går inte för sej så ofta.
Därimot, om någon duktig filur där ute är intriserad av att exprimentera med olika ämnen och upfinna trevliga saker, så kan den få ett uppdrag att upfinna en produkt som gör att allt smink siter som fullständigt KLISTER! Och att man är lika snygga hela dagen lång. Och att man även kunde va lika snygg när man kom hem från en fest, som man va när man gick till fästen... Någon frivillig?


Asså måste ju medje att detta inte är så där otroligt smickrande, hur mycket jag än önskar att det vore det...


Nu e jag faktiskt betuttad, på riktigt...

Hey boys!
Har historiaseminarium imorn vilket innebär hårt slit och lite fritid... Därför fins det inte rum för att skriva 4 inlägg på bloggen idag. Men jag kan bjussa på en liten liten present till er, för jag e så sniill!
Jag är fanimej förälskad... For real! Jag pallar inte! Dröm-fruktansvärt-as-snygg, fruuuktansvärt sjönt kult efterbliven och destuom norsk.. Det är för mycket, jag sprängs typ!
Allvarligt nu, jag ska fanimej håva in honom en vacker dag, rätt snart!!
Och för er tjejer som tycker som jag; come an då bitches, lets boxas!
Se och lyssna och NJUT!

(Pratar sjääääälvfallet om rödakeps-killen! Han är min , han vet bara inte riktigt om det ännu)


Man ba jag har köpt drängarnas båt, mannen!

Bonjour ma homieboyyz!
Har ni det bra idag? Det har jag. Jag va i skolan idag för fursta gången på typ 3 väckor. Exaiiiiting! Det var trevligt, hade en rätt lungn dag idag så det va bra. Vill ni veta en sjuuukt rolig grej fresten? Vi har köpt en liten frän motorbåt till mej och min syrra som vi ska ha i sommar. Vet niii vem som vi har köpt den av? En av dudsen i drängarna, det bandet. Hahaha! Anledningen till att detta är så komiskt är att dom har gjort en låt som heter "mangnefika erica", som vi taggar till rätt ofta och lysnar på just för att den handlar om mej.



Kiiings!!


Ananasplitt

Måste bara säja följande....
JAG ÄLSKAR ANANASSPLITT!! Ååååh de är så gott! Lätt min favoritglass, varje dag! Den är liksom helt pärfekt, felfri. Det är lite isglass, lite gräddglass och lite choklad och så smakar allt ananas. Helt namnam! Tog faktiskt en nu tll förrätt inan midagen, så jävla rätt!
Om någon där ute skulle vilja inponera på mej med en glarre, välj då ananassplitt! Det är ett säkert kort!

Åå i love u baby! Du gör mitt liv värt att leva, även dom dagar som jag e ledseen! Och du e bäst. Hejdå!


gårdagskvällen

Igår så vad jag på middag hos Linnis. Det var jag, Linnea, Amanda och Sofia. Det va skit mysigt, vi lagade carbonara å göttade oss. Sen runt 12 så drog vi hem till Amelia som hade typ "häng" fast det va typ fest. Det va kul, förutom att jag hade det rätt segt med kryckorna å de. Men what to do liksom, palla gå runt å sprida dålig enerchi, så jag begav mej hem rätt tidigt. Alla är så himla snälla och reskeptfulla nu när jag har kryckorna. Jag fick jälp hela tiden och en mäniska bärde mej ner för trapporna tillochmed, riktiga kompisar!

Haha sen en grej som va fätt kul! Jag pratade med en kompis och efter ett tag han ba "Asså du har en sån rejäl röst! Asså du pratar så rejält! Liksom tydligt. Många tjejer pratar ju typ pipigt och så. Men du pratar typ ordentligt, som en riktig talare!"
Man ba jajamän, det va ju tur att jag ska hålla tal imorn då! Mohahahahaaa


hahah ful som fan! från en annan fest en gång


Middag med linnis och amanda



Ikväääll ska jag äta middag med dom här två godingarna! Det ska bli grymt för jag gillar dom fätt mycket. Vi får se lite vad vi gör ikväll. Men vi har inga direkta planer så det blir nog inte värsta partyt liksom. Men något trevligt hitar vi säkert på! Nu måste jag klä på mej å sminka mej å göra mej redo för att åka. Vi höörs kanske senare ikväll eller imorn! Tuuuudlidu!


Jag ser efterbliven ut...

Okej såhär. Jag har typ mitt livs fulaste päriod just nu. Ser fan efterbliven ut. Det är helt hämskt!! Jag har en silver-grå-blond utväxt som är typ 1.5 centimeter, vilket inte är jätte smikrande. Desutom har jag typ sama färg på ögonbrynen som utväxten. Inte lätt att försöka ha bruna hårstrån när man inerstinne är äkta svensk!
Sen ska vi inte taaaala om min hy. Jag vet inte riktigt vad man ska kalla den färjen.. Typ råsa och gul shiftande, med lite prickar här och där. Och mina tänder är inte alls vita och jag är lite röd runt ögonen. Och så har jag jävla ful shenan på knät och kan inte ha nååågra kläder.
Helvette!
Men som den superkvinna som jag faktiskt är, så har jag ju som vanligt lösning på alla problem. Till att burja med ska jag härda ut i 2 väckor till. Det går fort. Sen är det bara å sola lite solarium, färja utväxten, färja ögonbrynen och bleka tänderna. Tadaaa! Äkta smyg-utseendefixerad. Heheheee!


nu har jag ärt-gröna naglar...


...LIKE A BAAAAAAWS!!


det där med håret, igen....

Okej nu är jag nästan helt bestämd på att jag ska va blond i sommar. Har grublat fram och tilbaka på detta nu i fleeera väckor. Men jag känner såhär, brunt e skit fint och jag ser typ mer mogen ut i det. Men blont är så jävla fint på sommarn och det är lättare att håla snyggt länge... Fast fan, nu blev jag sådär osäker igen... Får nog tänka lite mer på det trots allt!


älskar listor, man känner sej fätt känd. Som att bli interjuvad, woho!

Du heter: Erica Falk
Smeknamn: Ercan, Sperci, Spiken, Gica, Falken, Mini, Ericus, Mifflan...
Låt som när du är ledsen sörjer till?
Once in my life - stevie wonder (bara för jag har varit så lycklig till den, och saknar tiden)
Beroende av:
Dans, cocacola, kaffe, närhet(haha tönt)
Vad tror folk om dig?
Att jag alltid är glad och sprulande och tokig, många tror även att jag är rätt korkad
Stämmer det?
Nej. Är glad och så till stor del, men värkligen inte alltid. Försöker hålla humöret uppe, men ingen kan ständigt må toppen. Och jag är inte korkad.
Vad får du oftast komplimanger för?
Mitt smile, min mage när den är i form.
Hur imponerar man på dig?
Man är cool och självsäker på ett tryggt sätt. Inga töntiga killar som tror för bra om sej själv, sånt hatar jag. Sen ska man vara mysig och lagom mogen. Skit svårt å säja..
Hur svarar du i mobilen:
Heeeej namnet på den som ringer
Antal timmar sömn inatt:
9
Sov du ensam:
Nepp, för läskigt.
Brukar du komma i tid:
Njee, till det mästa utanför skolan. Kommer aldeles för ofta för sent till skolan, ajabaja
Vad tycker du om fötter:
Det är grymt å ha! Och dom är väl fina.
Vad saknar du:
Sommar, lycka och att va lite småkär i någon
När brukar du oftast gå och lägga dig:
skoldagar: 10.30 hälger: 02.00 festdagar: 04.30
Är du blyg?:
Nepp inte det minsta. Eller lite med visa pärsoner kanske, men nej det skulle jag inte påstå.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
hmmmm... ja!
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Va bög och snygg och hålla på med alla bögkillar som är nice!
Är du nöjd med ditt liv:
Ja, mer eller mindre!
Vad är det värsta du vet?:
Lögner, bitchar, dumma idiot killar, upblåsta folk som tror för mycket om sej själva, folk som inte står för vad dom gör och tycker, när man inte förstår människor, ångest, och att ta sprutor och sånt..
Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Det är de minsta man kan säja! Tror ärligt, på fullt alvar att jag har dom bästa i värden, helt säröst!
Vad är det finaste du fått?:
Matriellt, en ring när jag konfirmerades. Av min familj.
Du samlar på:
Galna äventyr och minnen!
Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Köpa fätt mycket grejer å kläder och spara lite, och ge lite till sjukdomsforskning och hemlösa.
Vill du gifta dig:
Ja men sjääälvklart!
Vill du ha barn:
Jaa lätt!! hälst killar
Vad dricker du helst när du är törstig:
CocaCola helt klart
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Det har väl alla någongång?
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda:
De håller på å sjiljer sej
Vilken är din favoritplats:
Hela västkusten på sommarn, och typ iprinsip hela sthlm på sommarn oxå. Är det sommar och man är med rätt mäniskor är allt awsome!
Sover du på någon särskild sida:
Pladask på mage!
Tycker du om att mysa:
Hahaa, ohja! En av mina favorithobbys
Vem är den roligaste människan du känner:
Hahaha käner så himla många as roliga! min pappa e svin kul, sofia susanna felicia, sen maaaasa andra! Är man i rätt mooood blir allt kul!
Föredrar du havet eller en pool:
Havet, härregud! Nääära haaaaavet vvviiill jag booooo!
Föredrar du skor, strumpor eller barfota:
Barfota, varje dag!


Finns det några snälla barn här?

Nä nu blir jag helt galen och frustrerad... Snö? 14 april? Nu får det vara nog. Inte nog med att det snöar, det läger sej oxå som ett jäkla täcke och det är inte lite häller. Jag ber till gud att det ska försvinna i eftermiddag, och om inte det så får de häämskt järna försvinna till på måndag när jag ska gå med kryckorna till skolan för fursta gången.
Om det är någon som värkligen inte gillar snö och sverige-vinter så är det jag! Usch och fy, det här är illa!

Såg dock nu på tv4 att det inte kommer håla i sej så länge. Det va väl tuur, pjuh!


Dagens...

Dagens Handikapp-ajabaja: Man skall icke gå på sit opererade ben om man fått stränga årder från kirurgen att gå med kryckorna i 4 väckor. Men det har jag gjort, mycket... ajabaja, sjärpning anars kanske det blir amputation! (ne så illa ska det väl iförsej inte behöva bli)

Dagens Handikapp-så-att-du-känner-dej-längre-tips: Om man har kryckor, å är en kort jävel. Så kan man trixa lite så man käner sej lite längre. Om man sängker längden på kryckorna så att de är i hålet under det man borde ha, så känner man sej garanterat som en jätte. Sjukt efektift!

Dagens Almäna tips: Ta en ordentlig titt i era jackfickor. Jag hitade just 47 spänn i min dunjacka. Vilket fynd, vilken vinst! Man kan ju typ säja att jag vann dom, eftersom jag inte viste att jag hade dom, å så plötsligt så bara hade jag dom! Ner i besparingslådan, ka-ching!

 


serius talk

Okej hörni, nu ska jag snacka alvar här...
Jag talade just med en mycket vis och klok kompis på facebook. Vi pratade om det här med att man inte vill bli betraktad som en fjårtis. MEN FÖR I HELVETE, gränserna för vad som är en fjårtis nu har ju töjts med 1000tals meter. Det är så jädra synd att man ständingt måste tänka på vad man gör och hur man gör saker, för att inte folk ska tycka man är jätte töntig och omogen. Grejen är, att man kan säja att man inte bryr sej om vad folk tycker, men säjer man det så blir man även då betraktad som en fjårre.
Och man skaaa inte bry sej, men tro mej, man gör det! För det är så som mäniskor fungerar. Det skulle inte gå om en pärson bara skret i allting, hur folk såg på den. För man är för feg för det. Alla vill vara omtyckta, alla vill vara populära på ett eller anat sätt. Och då är det väl klart som fan att man försöker vara alla till lags och vara en sjön pärson. Men det som gör mej förbanad är att alla har så fruktansvärt höga krav nu för tiden. Det är en balansgång. Festar man hårt är man omogen, festar man 0 är man tråkig. Är man glad och asflabbar högt är man iriterande och tar för mycket plats, ler och skratar man inte är man en bitch. Det är rätt svårt. För det gör ju att många inte vågar eller vill vara sej själva eftersom det inte är axepterat. Jag hatar det! Men what to do liksom? Det är bara på att stå upp för sej själv och hopas att andra gör det oxå, så att det blir bätre med tiden. Yiiiiihaa!


Busbarnen agains the world!!

Jistaness! För nästan exakt ett år sedan, på påsklåvet år 2011 hände det mycket galenskaper! Jajamän, håll i hatten...

Jag och sofia var i kungshamn, och en dag åkte vi till ett köpsentrum som ligger i uddevalla som heter torp, för vi skulle leta efter lite sen-kläder till en kommande dansförestälning.
I vilket fall, efter många timmar var vi lite tröta på att gå runt i klädbutiker så vi gick å köpte oss en korv å sen tog vi en liten promenad där inne och gick in i de mäst otippade afärena man kan tänka sej bara för att kolla läget liksom. Efter många om och men bestämde vi oss för att ta en titt i zoo-afären.

Haha åh gud det va ett äventyr. Vi, 2 ganska orutinerade djurvänner, klampade in där.
På golvet satt de en göteborgar familj som kolade på en hamster. Och utan att vi tänker på det så står vi jätte nära dom och glor över deras axlar på de lila djuret... Morsan i familjen sa typ till en i pärsonalen "Ja men vi har katt hemma också.." å då hör jag mej själv säja "HAHA jaaadu, katter och möss kommer ju inte så bra överäns dom.. hehe nee ne!", som om jag vore nån expärt liksom. En liten blånd stockholmstönt som kommer in å klänger sej fast på dom när dom ska handla djur..
Och den blicken som jag fick från den mamman. Haha, jag blev helt stum! Hon titade på mej som om jag va ett spöke! Och så sa hon bara "neene.."
Gud, vi skratade högt som fan i typ 15 minuter när vi kommit ut därifrån. Shit att folk inte kan vara lite mer kontaktsökande och sosiala, då skulle jag typ ha 5000 vänner på facebook, det vore väl nått!


Mina favoritsyslor, nu när jag är handikappad, är att...

- Kolla på familyguy


- Gå upp i vikt


- Tänka att jag ska gå ner i vikt när jag blivit fri från shenan


- Drömma mej bort till framtiden då jag hel i benet


- Tvinga susanna sita inne på facebook och prata gamla minnen och framtidsplaner med mej


- Ha hatiska känslor


- Försöka hålla humöret uppe


fredag den 13

Fredag den 13onde... Dundundunduuuun!
Jag är inte sådär super skråckfull men man vill ju ändå va på den säkra sidan liksom... Pratade just med Carran, hon ba "DU håler dej inne idag, förstår du de?". Haha kanske är bäst det, vill ju inte råka ut för mer otur än nödvändigt.

Hoppas att det är lungt och allt går bra. Får se lite vad jag gör idag, har som sakt ett svenskatal som jag ska slipa lite på. Just nu är det stopp i järnkontoret, så kanske behöver en liten paus med lite käk. Japp!


med emma och linnea

Ikväääll så ska jag hänga med linnis å emmsi. Jag såv över hos Emma igår och har vart hos henne hela dagen. Nu åkte jag bara hem för å ducha å käka, å sen ska jag tillbaka till dom igen.
Imorse så måde Emma lite dåligt och blev plötsligt lite yr, så då sate hon sej ner på en stol. Sen hördes det ett duns i golvet, för då hade hon nämligen svimat. Hur otäkt som hälst! Men det gick över efter ett tag när vi hade slapat i soffan å kolat på evaochadam en stund. Super mysigt!!
Så ikväll blir det en till lungn kväll med film kanske å masa myys!


waaaaah snygga kompisar va?


Mycket riktigt

I'm a lover, not I fighter.
But i will fight for what I love.


imma bad boy 4 life , yeeeah


massa skola

Idag var det 2 väckor sen jag opererades. Det innebär att jag är halvägs genom själva invalid-prosessen... Huuur sjönt som hälst. Tiden går så fort att jag nästan får svindel, helvete!


Iallafal så har jag 0 koll på mit skolarbete just nu. Eftersom jag va borta i typ 1,5 väcka från skolan så misade jag ju en del. Men då va jag ju typ hög av smärta och smärtlindring så då hade jag ingen årk att ta tag i det. Å nu är det låv och det känns som att det är på tiden att jag burjar. Men faktiskt så pallar jag inte, och jag har iingen aning om när jag ska göra mina prov och jag har inga böcker hemma osv osv.. Så nu tycker jag såhär, det får bli som det blir. Jag tar tag i det när jag kommer tillbaka till skolan. Vad är det värsta som kan hända? Att jag blir fäätt stressad, men det blir man ändå lite då å då så det är inget nytt som man dör av så att säja.

Näpp, men en sak som jag därimot måste göra är att skriva ett tal. Har natinellt svenska prov då man ska typ håla ett tal om någon slaks relation. Då funderar jag lite på vad jag ska ha. Tror jag ska ha om dansen och hur den påvärkar mej som mäniska och varför det är så viktigt för mej osv.


jag har en liten tjurig dag idag

Jag blir lite små galen. Har inte riktigt kontroll över mit liv. Det stör mej så otroligt mycket, så nu tog jag mej i kragen och öpnade ett worddokument å skrev ner allting som jag behöver göra, allt jag vill köpa, allt skolarbete jag har att göra, alla pängar jag är sjyldig folk och som folk är sjyldig mej. Och sen tillsist skrev jag oxå hur jag ska gå till väga för att bli en riktig pudding i sommar, mohahaha!
Jag är lite tjurig idag, det kan man se på den här bilden...


only worth living if somebody is loving you



Den här låten är ju ett aantal månader gamal. Men jag gillar den som fruktansvärt mycket. Blir helt känslosam å får nästan tårar i ögonen. Jag tycker den är så himla stark. Hennes röst är så otrooooligt vacker, måste vara en av värdens vackraste. Och texten är så bra. Och videon är oxå jätte fin å pasar helt pärfekt. Jag älskar sånt här, går knapt äns att förklara. Sen desutom är hon väldigt väldigt snygg och cool vilket gör det hela ännu mer fantastiskt.

Shit, jag får rysningar!


nyberg is king



Hahaha det kom helt från ingenstans.. Hon är sjuk i sitt lila huvud!


Sjukt jävla klurigt

Nuuu e jag hemma! Tjiho vilket överjävligt väder det är ute, men sånt får man leva med om man bor i ett fredligt land som sverige (vi har ju de snyggaste killarna typ, man kan ju inte få allt liksom).

Hur som hälst så har jag gått å grubblat över ett BIG PROBLEM i några dagar nu... Jag burjar nämligen få en rätt grotesk utväxt i mitt hår. Och nu kan jag inte alls bestäma mej om jag ska gå tillbaka till blondie eller om jag ska va kvar som brunett. Asså blond är ju så fint på sommarn, men jag vet inte, jag käner mej lite snyggare i brunt liksom. Men jag trivs ändå bra i båda, gud vilket dilemma va? Ååh det är såna här små problem som typ äter upp en inifrån. Beslutsångest. Ijentligen inget problem alls men ändå så gör man det till värsta grejen! Haha!


VS


Påsk hälgen

I lördags va det påsk. Jag fick ett awsome påskägg med gooodis, presentkort å bubeltugummi å masa trevligt.
På dagen va mina små kusiner och min farmor och farbror här på lunch. Senare på kvällen va jag, pappa å andrea och käka pizza middag. Fätt gött! Sen åkte vi hem till sofia och chillade lite tills vi begav oss till påskbrasan. Det va skit mysigt, men det va fäääätt jobbigt med kryckorna. Jag blir typ deprimerad av dom jäävlarna, käner mej helt instängd! Jag älskar ju å springa runt å så... Å det blir ju lite svårt nu. Synd!
Hur som hälst... Jag såv över hos sofia och igår så chillade vi i solen å kolade på film hela dagen!

Kommer hem imorn! ciao!


till landet

Nu ska jag till landet å fira påsk med min familj å sofias familj! Grymt!
På västkusten så har dom påskbrasor. Prisis som majbrasan här, fast på påsken. Det är skit mysigt. De är på en klippa i kungshamn, vette fan hur jag ska ta mej dit, men i värsta fall ska soffan bära mej, det har hon låvat.
Jag kommer iaf hem på tisdag typ.
Heejdåå!


bild lånad från google


JAG HATAAAAAR RÅTTOR

MY GOOOD...
För en stund kände jag mej som värsta mode-bloggarn när jag skrev det furra inlägget... Ibland blir jag bara så sugen på å ba dela med mej av alla mina snygga kläder som jag hitar!

I vilket fall. Såg en bild på en fet jävla råtta på facebook. FYFAN! Det är typ något av det värsta jag vet... Jag klarar ormar, skalbagar, fiskar å sånt. Men råttor är fan inte det minsta okej! Får rysningar å lite små paniik bara jag tängker på det. Jag HATAR det! Det är nog värre än spindlar tillochmed. Helvete asså! Kommer aldrig glöma min värsta mardröm någonsin... Den va sjuk: Jag gick utanför yterdurren å där låg en död as stor råtta som va typ 1 meter lång och skit tjock. Å några meter bort stog en 5 gånger så stor rått-hare! Alltså en blandning av en stor hare och en stor råtta.. Det va liksom rått-haren som hade dödat den sinesjukt stora råttan. Åh härregud, kunde inte äta på 2 dagar typ för jag tängkte bara på den där drömen.

Usch jag vill typ gråta.
Skulle lagt up en bild på en råtta om jag klarade att googla på det.. Men jag är värkligen inte mogen för det. Så jag har ritat en bild på drömmen ist.

Asså åh nu blev den jätte dålig bara för det och ni kommer tro att min dröm inte va så himla läskig.. Men den va så himla himla läskig och ni kan inte äns förestäla er den fruktansvärda känslan jag fick när jag vaknade.
(gubben i blå är jag å där nere är råttan å råttharen och dom såg mycket läksigare ut irl)


Lite sommar inspo

GOOOOOOOOOOODMORGON!
Vilkan fantaaastisk dag vi har framför oss idag!
Jag har just vaknat å ligger nu å internetshopar litegrann. Jag tängkte visa lite grejer som jag ska investera i vår/sommar.


Håll i hatten nu, en kavaj! Jajamän! Det kan man inte tro... Men jag tycker att det är riktigt coolt att ha typ med jeansshorts på fest eller kanske över en kläning. Kommer dock inte vilja ha värsta strikta kavajen utan en lite mer cool.

Jeansväst. Tycker det är skit snyggt! Hälst en sliten med kanske nått tryck på. Ska nog köpa en billigt, typ på secondhand som kan slita och pysla med själv. Sånt gillar jag!

Sånt här vitt grov-virkat. Det är så hiiimla fint. Ser lite behomiskt ut eller va det heter. Tycker det är as coolt!

Sen så har det ju burjat bli as inne med såna här "bandanas". Det är supersuper fint å ha i håret, jag kommer nog köpa maaaassa olika färjer! Bra solskydd oxå ju (Y)


Färgade shorts, whaaa vad det ser härligt ut! Dock var just domma inte så snygga, men jag har för mej att Livi´s har fått in gryyyymma starka färger.

Sen är det ju det gamla vanliga... Fätt många kläningar, jeansshorts, spets osv osv... Min sommarfärg iår är helt klart becht. Lätt, har blivit jätte jätte into det, så det blir det massor av! Det är desutom så grymt till brunt hår som jag har nu.


min gamla klass som va super mysig

Kolade på lite bilder från när min klass hade typ "avslutningsdag" i våras på Baracuda. Fyfan vad jag saknar min klass! Den va så otroligt mysig. Vi va som en liten familj i 9an. 9E, det va liksom den faboulösa mongoklassen! Det va en sjukt knasig klass å ingen viste ijentligen hur den äns kunde uppståt. Men den va sjukt rolig. Kommer tilexempel aaldrig glömma våra pranks på lärarna. Ibland hade vi årets jävla fester inan lektionerna burjade, så när lärarna kom in va de musik på höksta volym i hela koridåren, folk stog på borden å dansade å viftade med pinar å grejer å någon stog å gjorde nå jäkla disco jus med lampan.. Haha! Så oerhörd fantastisk grupp, värsta familjen!




Ganska sant ändå

Pappa - jag märkte att vi inte hade nån mozarella så jag undrar om de går bra med vanlig ost?
Erica - va? vad pratar du om? vad ska vi äta?
Pappa - pizza!
Erica - meeen varför måste vi aaltid äta onyttit?
Pappa - det är inte onyttit! det är jätte gott!


FilippaBark och Benjamin ska bli föräldrar




Det här tycker jag är så jäävla kul!! Det fins typ 8 "avsnit" så sök på youtube så kommer alla up. De är helt grymt, jag skratar fätt högt! (SOFIA OM DU LÄSER DETTA, SÅ MÅÅÅSTE DU SE ALLA, DU KOMMER ÄLSKA DET!)

En annan grej som är grymt är Familyguy, som förövrigt har varit min rädning nu när jag vart hemma å vilat mej. Det är lätt en av mina favorit serier. Så himla kul! Jag älskar värkligen å skrata å så, de är så underbart.


Klagar över knät

Idag är de exakt en väcka sedan jag opererade mej. Shiiit va tiden går. Jag fruktade den 28mars ända sen dagen jag fick reda på att de va då jag skulle opereras, å nu är de helt övet.
Gud just nu ångrar jag nästan att jag opererade mej. Det är så fruktansvärt jobbigt. För det fursta gör det ont typ hela tiden! Jag kan knappt äns gå på toa, jag måste såva på rygg i en månad, jag är typ yr hela tiden för jag bara ligger i sängen. Sen måste jag gå med kryckor i 4 väckor, å har skit svårt att tex gå up för trappor eftersom jag har en shena som håler benet rakt (inte nog med de så är jag rädd för hissar så de är inget alternativ!). Å så blir jag tjock för de ända jag kan syselsätta mej med när jag liger här är att käka, å desutom kan jag inte röra på mej de minsta! När jag ska ducha blir det ett dags-proshekt eftersom jag måste klä på mej en stor jäkla plastpåse med tejt å grejer å sen flyta in en stol i duchen som jag kan sita på. Å som grädde på mosset så kan jag ju inte ha några kläder alls typ, förutom strumpbyxor, eftersom jag inte får ta av mej shenan. Woho, den posetiva enerchin flöööödar!
Men självklart är det ju för en god sak i längden. Anars skulle jag aaaldrig ha gjort de som ni förstår!

Jag är hämskt lässen för ett sånt gnälligt inlägg men så kan de vara ibland. Ni som kan, får jätte järna för min skull typ njuta av livet å hoppa å skuta å springa å leva! Önskar jätte mycket att jag kunde göra de nu. Haha!


BB Anton e fätt nice

Asså jesuschrist! Anton i bigbrother2006 är så oooerhört snygg! Jag och Susanni är typ lite små betutade i honom, fätt pinsamt. Men han e skit snygg å sympatisk.
Susanna har inbilat sej att hon kommer träffa honom när hon är i storlien på påsk, för han e tydligen där ibland. Å att han ska slira förbi henne med sin snowbord å ba tjena gullet! Haha de vore väl helt fantastiskt!

mmm rauwr!



PS! jag har burjat tänka och, håll i haten nu, drömma på norska eftersom jag kolat så mycket på bb2006 där de hälften är från norge. Fätt kul!


FLYG IVÄÄG


Kolla här vilken episk Redbull pappa hitade på en tairesturang! Det är så som orginalflaskorna ser ut tydligen, i glas liksom. Vist är den nice? Jag hade fresten ingen aning om att Redbull kommer från tailand. Det va typ en fattig man som exprimenterade lite hemma i sit kök å så vips så hade han framstält Redbull, nice!


det bästa med påsken är godiset, lätt

snart är de påsk! å de är rätt nice, för då får man äta huuur mycket godis man vill! det blir liksom som en slaks aktivitet att ba glufsa i sej en jävla massa! furra påsken va en riktig fröjd! jag å sofia va i kungshamn. det va jätte fint väder å riktigt varmt så vi solade i bikini flera dagar, hur gött som hälst. sen hyrde vi en danssal på ett gym där, eftersom vi hade maaasa att koriografera å träna å så. det blir inte mycket av den varan i år kan jag ju säja, haha lite synd för de va himla kul.
sen så hade vi en spa kväll, då jag råkade färja mitt hål YELLOOOOW! haha de va himla kul faktiskt. hade gult hår å va rödbränd av solen i hela fejjan, en riktig påsktjej!

iår önskar jag mej ett aaaas stort påskägg, med jätte mycket godis i. det tycker jag att jag faktiskt förtjänar med tanke på allt jag gått ijenom nu med knät å operationen å så. sofia är skit duktig å käkar inte godis (aplååder) vilket jag aldrig skulle klara, jag älskar godis aldeles för mycket. men jag ska iaf sukta henne tills hon svimmar, jag är en äkta ond kompis! mihihihihi

mmmm, ett sånt här stort ska jag ha


jag åkte atmosfeeear i sommras, na na na na naaa na

asså jag måste berätta om ett jätte kul sommarmine som jag har

såhär! jag va fääätt rädd för frittfal å sånt på gröna lund förut. jag vågade aaldrig åka de. va lite höjdrädd å tyckte de va helt vidrigt med sånt där otäckt.
MEEEN så i sommras... jag sofia, susanna å fell va på liseberg å levde livet bland alla karuseler å sockervadd å godis osv osv. vi körde en riktig sån grym hel-dag. så bestämde vi att vi skulle få ut så mycket som möjligt av de. å så ville dom åka atmosfear, ni vet den aaas höga nya fritfallen? typ europas högsta eller vad det är. i vilket fall, jag ba NOOO aldrig i livet. men så kände jag typ att vad i helvete, är jag en jävla chiken eller?!
så vi burjade lite "lungt å sansat" med vanliga fritfall. det gick bra. så då bestämde jag mej för att nu jävlar kör vi atmosfear oxå, tårta på kaka liksom.
jag kan säja såhär... så rädd som jag va när jag stog i den kön, så rädd va det läänge sen jag va. men jag gjorde de! å de va gryyyymt, å jag va så himla stolt efter det! jag är fortfarande de som ni märker, eftersom jag jätte järna vill beräta de för er, in i minsta detalj. hehe!


we <3 tv reklam

jag å min vännis mange, vi ääälskar tv reklam. eller spesielt reklam musik. de är så himla kul! jag skulle lätt kuna tänka mej att jobba inom reklam branshen. förstår ni va roligt å komma på å klura ut vilken slags musik å vilka färger å vilka typer av mäniskor å så som väcker olika slags känslor hos kunderna, så att dom blir intriserade av varan.
här är några favorit reklamer


bigbrother 2006

läste på min favvoblogg att hon burjat se på bigbrother från 2006. sen pratade jag med susannis å häpnadsväkande nog så hade hon just prisis oxå burjat se på de. de va tydligen en riktigt grym sesång som va riktigt populär, så jag burjade kolla på internet igår. har bara kommit till avsnitt 5 men de är riiiktigt underhålande! alla killar är riktigt fjolliga å sminkar sej å har pannband å sådär, å alla tjejer är blånda silikån brudar. säga vad man vill om bigbrother, men jag tycker att de är riktigt kul!
de bästa med den här sesången är att de är både svenska å norskar med... jag älskar ju normänn så de är gryymt!!


se 1a avsnittet här


ont de gör ont men de går lalalalala

det blev inget utväcklingsamtal för mej idag. jag har så förjävla ont i knät så jag kan inte äns stå up. va tvungen å hasa mej från toan till sängen för jag klarade inte att gå med krykorna. det är svin läskigt för jag har just blvit av med smärtan å sådär å va ju i skolan igår å de kändes liksom inte alls så farligt. men så inatt hade jag jätte svårt å såva å när jag vaknade gjorde det riktigt riktigt ont.
det käns knapt när jag ligger ner, då är de helt lungt. men så fort jag stäler mej up så svider å sticker de i skletet å de käns som om blodet ba pressas neråt. jätte svårt å förklara, men de käns nästan lika ont som dagen efter jag opererades. så imorn ska jag till sjukhuset för å se att ingenting är farligt.
haha ne men de är väl bara å kämpa på å hoppas på de bästa, som vanligt!


utväcklingsamtal

godermorgon gott folk!
jag har skit ont i knät å ligger i sängen. ska strax på utväcklingsamtal så jag ska ta mej upp nu å göra mej lite iårning. vi hörs senare!
Tuuudeluu


dagens handikapp historia

hahaha råkade nyss häla ut hela den kvällsliga dosen av tandkräm som jag borstat tänderna med, ur min mun, rätt ner på golvet. satt å slipade gaddarna ine i såvrummet as länge så de värkligen lödrade å blev helt fuuult med skum inne i munen. så skulle jag staka mej med kryckorna till badrumet å spota ut de i sista sekund. så kommer pappa å säjer en as kul grej. så kunde jag, hjälplös som jag är, inte göra nååågonting utan försökte med al min kraft att skratta med stängd mun. det gick bra i typ 7 sekunder sen välde de ut skum över hela golvet å alla brast ut i as garv. så kan de gå om man e handikapad!


dialekter

jag skulle så himla järna vilja ha lite dialekt. jag tycker det är så fint! mina favoriter är göteborska, helsingborgska och sen tycker jag att värmlänska är myyysigt. de låter så jävla charmigt med lite sån söt gulle dialekt. man vill bara pussa å gosa när man hör tex helsingborgska. ett stort plus i hela pärsonligheten typ, haha!
sofias kusin bor i helsingborg, å hon pratar så jääävla fint. så himla leent å gulligt. jag önskar typ att jag pratade så!
sen vet ju alla att göteborg är the city of my heart. å självklart så älskar jag göteborska, men jag tycker faktiskt de är snyggare på killar än tjejer.
stockholmska tycker jag är rät fult, låter sjukt drygt å tråkigt. oftast! mycket roligare med lite glad exåååtisk dialekt!


ser så himla mycket fram imot sommaren

JUST NU är jag så hiimla förväntas full inför sommaren. jag ser fram imot det så ooootroligt mycket. det kommer bli helt underbart! jag har inte planerat alls någonting spesielt förutom att vara så mycket smo möjligt i kungshamn med mina bästabästa vänner som flytar till usa nästa år. å sen så kaaanske vi eventuelt ska en väcka till frankrike. härligt!
 vi ska nog fira missomar här i stockholm vilket jag faktiskt aldrig gjort i hela mitt liv. det ska både bli konstigt, och lite kul å hita på något anurlunda liksom. tror de kan bli riktigt grymt! de brukar ofta bli det. missomar är lätt min favorit högtid, förutom min fölsedag förståss (om de äns räknas som en högtid, ne de gör de ju inte..)
på sommrarna blir jag altid helt kill-tokig! alla män är så fruktansvärt snygga då, bruna å frächa å snälla! å så käner man sej desutom så fin själv så de blir ju ännu bätre.


Grym sommarlåt, lyssna!


fail dröm

inatt gjorde jag en skit jobbig grej. ni vet när man prisiiiis har såmnat, såvit i ungefär 2 minuter. å så drömmer man något läskigt, tillexempel att man trilar ner för en trappa, å så är de så värkligt så man liksom sparkar eller ryker till irl liksom. förstår ni vad jag menar? hur som hälst, detta hände mej inatt. hade just slumrat in å så käner jag hur de hugger i knät. helt brutalt! då hade jag drömt något och spänt lårmuskeln skit hårt, å när jag gör de så stramas hela mitt knä åt å gör fätt ont. sååå jag hade värsta jätte smärtan hela natten å morgonen.
sen skulle jag gå en stund till skolan för jag hade nationelt svenska tal. så kommer jag dit å har inget prov, å ingen lektion. riiktigt taskigt! nu ska jag vila mej. blev jätte trött efter min vistelse i skolan! hehe!

KOOMPISKRAM


Linnis e mysig, godnatt!

woow! idag har ni vart fäätt många som har läst min blogg.. va roligt!
jag tängkte avsluta denna dag jenom att säja godnatt och visa er en grym bild på mej å linnis. Linnis är bäst och underbar å kul å söt! hon är så sprulande å man vill bara krama å pussa på henne när man ser henne. å så luktar hon bebis oxå, asså sån där riktig ren bebis mys lukt, de är as gosigt!
de som e med e bra med linnis är att vi är rätt lika. eller, jag är ju lite av en sosial kameliont, anpasar mej till dom jag umgås med liksom å har många olika sidor. men en stor del av mej är iaf så som linnis är, liten busfrö mys crazy banan gooos. därför gillar jag fätt mycket å va med henne!

PUSS!


nöt creme for the win


mmm! pappa gav mej den här nyss. brukade altid köpa dom efter skolan när jag gick i 5an typ. härregud de va tider.. jag å mina polare syklade alltid tll djursholmstorg när vi hade slutat å köpte as mycket godis, vaarje dag! de va grymt. de va liksom de busigaste man kunde göra på den tiden, va altid tvungen å gömma godiset å godispaprena för om mamma fick reda på de så va de slut på de roliga.

de är riktgt jävla gött måste jag säja. de ser dessvärre ut som nåt slaks bajs, men då blir man ju bara glatt överaskad när man uptäcker att de smakar 100 gånger godare än vad de ser ut.


jag luktar helt fantastiskt, och sjelar..

Åh guuud! vet ni hur sjönt de är å ducha efter å ha vart på sjukhus å inte inte duchat på 5 dyngn?! Det är jäääääätte jätte sjönt!
jag har liksom haft sama klänning på mej sen i onsdags. fyfarao va illa de luktade, å mit hår va typ smör. riktigt jävla onice! men nuu har jag duchat med en as stor plastpåse över hela benet för å sjydda shenan, å tvättat håret å gjort mej riktigt ren. härligt!
va tvungen å ducha sitandes på en stol, eftersom mit knä fortfarande är sjukt svulet å de trycker å pressas blod neråt när jag står för länge å då blir jag yr. haha! men de kände rätt lyxigt faktiskt!


hahahah de här va de sjukaste jag sätt!! trode jag kunde sjela, så gjorde jag de! men va i helvette händer med de andra ögat?!

ser värkligen brutal ut!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!