så att ni känner ijäään mej på staaaden

sådärja, nu är falken brunett! käns riktigt kul faktiskt. va oerhört spänd när jag satt där i frisörstolen med färjen i håret. men jag gillar det jätte mycket faktiskt. folk säjer att de framhäver mina drag och färjer liksom, å de tycker jag oxå. så nu käner jag mej fiiiiiin!

har bara en halvbra bild från sofias mobilupladning. men den får duga tillsvidare :)


ps. jag hoppas att ni som läser mår prima!! å har ett riktigt minesvärt jullåv :))


S club 7

Heeej!
jag har hittat tilbaka till min barndom, kära 90talet!
asså jag har altid gillar 90talet, och speiselt mysiken. asså vad finns det mer att säja än Backstreetboys, westlife, spice girls, Nsync, aqua, destiny child osv osv.... MEN the best of the best, helt klart Sclub7! hallelujah!
Sclub7 va min kärlek när jag va liten. asså jag avgudade dom, utan å överdriva! dom hade ju en tv serie om deras artist liv och så, när jag va ungefär 4 år. jag grät floder när den var slut. det gick inte att få slut på tårarna! det va typ som att min lilla värd gik under... så mamma fick tillslut ringa till svt (eller va de nu va som sände programet) och fråga vad hon skulle göra, om dom typ skulle sända nån repris eller något. då ni!! gues whats happend? jo hon skikar orginal VHSerna hem till mej! asså dom filmerna som kanalen fått skikad från USA för att kopiera å så. så jag har alltså 2 st orginal VHSer från USA med Sclub7 in Miami hemma hos mej. gaanska awsome va? haha!

Nu har jag burjat lyssna på dom ijän, å guuud!! nostalgikärlek. grejen är att de faktiskt är riktigt bra! å jag älskar musikvideorna. dom va så jäkla simpla å bögiga på den tiden. å alla hade så jävla awsome kläder! hahahahah!

här är några favoriter

 

(denna sista är lite nyare yeah ;) )

shnappppel-time hello!

Idag införde jag å mina bästa vänner en ny grej. vi har shhhhappel-time. de innebär att vi samlas minst 1 gång i väckan å köper en råååsa snappel som vi delar på med vasit sugrör. det är typ den bästa iden någonsin. för det fursta är det svin gott. för det andra är det svin mysigt å kul å ha en liten obligatorisk break med baaara dom två. och för de tredje så är det bara as bra!
såna bra grejer är skit bra å införa. det är ju fätt viktigt å va med sina fina vännisar å så är de ju oxå viktigt å dricka lite god råsa läsk ibland oxå!!
5/5 solar!


Zumba

Hej svejs tjejer å killar!

asså jag måste bara säja en grej som gör mej riktigt förbannad...
ZUMBA! asså de är skit kul, men Zumba är faktiskt ingen dansstil för alla er därute som tror det... jag låter skit divig nu som säjer de, men det är sant. å jag blir lika iriterad varje gång folk säjer att dom dansar å man ba "men gud va kul! vad dansar du?" å så svarar dom zumba.. hujedamej! zumba är typ som friskis och svettis, typ som arobiks. jag tycker det är svin roligt, glad mysik och man blir as svettig. men det är faktikst en träningsform ingen dansstil.

nu vet alla som läser min blogg, vad jag tycker!
sååå, lets zumba! :P


bad winter

JAG LEVER! dont worry... (som om nån skulle)
jag har begraft mej i mej själv å mina skolböcker tyyp. de är därför ni knapt sätt sjymten av mej på senaste. sen skulle jag hälst vilja gå i ide nu, men hur skulle de se ut? bara å kämpa på! snart är vintern över å alla är glada å frächa å söta ijän! stå ut! haha imron har jag tyskaprov och historia prov, så nu måste jag lägga mangken till å plugga :) Hörs krigare!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!