yeah

Tjo!
Hit ska jag om typ 3 väckor...
fätt!

aaaouutch

jag råka stika in en nål idag under nageln... fyfan va ont de gör! de burja blöda uuuunder usch! och så nu ba gör de så jädra ont!

ojjjj fätt inlägg

okej. nu ska jag skriva ett inläg här ändast för Rebeckas skull, eftersom hon är den ändå av oss som vill att jag ska skriva...
såååå vad har jag att ta up? inte så jätte mycket intrisant.. i lördags va jag i täby och shopade loss med min pappis. fick ny dunjacka, som jag inte är 100 på om jag ska behålla, men den va ändå super snygg. och nya skor som jag inte häler vet om jag vill ha.. och masa kläder och en mösa och trosor och smink å sånt där. desutom tog jag nya hål i öronen. eftersom att mina gamla hål hade växt igän halv-vägs så tog vi i sama. det gjorde ganska ont eftersom man har typ en liten bråsk-knöl i själva hålet som typ blokerade... (ingen fattar någonting... inte äns jag) men skit sama. nu siter de små diamanter i mina öronsnibar igän och väntar på att hålen ska läka klart om 6 väckor. 

om 6 väckor fresten... då är jag i västindien! sola och bada för heeela slanten. någon som är avensjuk? jag är nästan lite avensjuk på mej själv fatiskt. det ända som stör mej är att det tar 10 timar att flyga. Jag hatar att flyga. men jag ska gå nån lär-dej-hantera-din-flygrädsla-kurs och gå till nån sykolåg som ska ta hand om mina små problem så de lär ju lösa sej :)


 


å så tängke jag avsluta med att visa det här, som alla säkert redan har sätt. men om inte så måååste det ses!... här är då orginalet....


och sen äre några as sjöna killar som har mixat ihop allt då till värsta låten! den är så jääävla klokren!

jag ser på hannah montana, det är kult

tjena.
det här är det 800 inlägget i min blogg. vill bara säja de och desutom är min blogg tråkig. så adiozz

2 saker...

1. Last bounce kl 21.45 på 2an. stana hemma. missa inte de! de är för bra för att missas!
2. jag ska på oskar linnros med sofia. jippi! puss


hola cigarr

Tjaa!
Jag är hemma nu, har hängt i nyköping med carro sen i lördags. idag ska jag plugga och göra hämliga saker :)
ha de bra

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!