Något som äklar mej är...

(OBS!! INAN DETTA LÄSES... TRO INTE JAG ÄR NÅGON KÄRLSEKSHATARE NU! JAG ÄLSKAR KÄRLEK. JAG ÄR NÄSTAN BESATT I KÄRLEK!! DET ÄR DE FINASTE JAG VET I HELA VÄRDEN. DETTA INLÄG ÄR ÄNDAST BASERAT PÅ DESPERAT ENSAMHET OCH AVUNDSJUKA! SÅ, INGA MISSFÖRSTÅND NU! TACK!)

kärlekspar!! ååååh jag hatar de! de är fan de värsta som fins när man är i skolan exempelvis, å så ser man 2 stycken, oftast väääldigt söta å snygga mäniskor, som är vääääldigt oerhört kära i varann. som står där i korridåren å pussas å kramas å gosas å myser å glitrar i ögonen. så går man där helt helt ensam å käner hur en skvätt av ångest växer fram sakta men säkert... då kommer ni nu säkert tängka "men vadå? du är ju bara avensjuk? blöblöblö", å då svarar jag jo men vist! de är prisis så det är! jag är jättejätte avensjuk. för jag vill jättejätte järna oxå va jättejätte kär i någon som e jätte kär i mej! MEN NÄR MAN INTE ÄÄÄR DET, då är det fan jobbigt å se på, äkligt är va de är!
men vist kan jag glädjas åt andra. men de är ju vidrigt när man ser hur spottet typ riner ur deras munnar när dom hånglar helt öpet hejvillt måste jag ju säja. å desutom fins det faktiskt en gräns!!
Så alla kärlekspar där ute... tängk snälla lite på oss singlar oxå! som får stå ut med att se på all glädje å kärlek, å känna att man inte har nååågonting alls utav de. vi (jag) käner oss helt änkelt värdelösa. sådeså!

de är prisis sama fuligheter på alla<3dag! de är ju ett jävla sjämt!
Alla<3dag är skapad för att singlarna ska käna ångest och misslykande. de är sant!! alla mäniskor som har en valentinesdate är jätte glada å blabla, men vatusan, har man en valentinesdate så har man väl fan en date vilken anan dag som hälst på året oxå? men vi som inte har någon.. vi liger hemma å är lässna å blir bara förbanade på alla järtan överallt å allt putinuttande.
självklart, fin dag.. men överskatad, och taskig! säj inte imot, det är sant!
tack å hej :D



kommer säkert bli som hon i valentines day.. hon som hatar alla<3dag å har en fäst för alla som gör de.. jag e fätt tragisk!

nu ska jag ut hita en riktig kaaarr som kan jälpa mej att se lite bätre på sitvationen! hej så länge


brains out!

Hej vännisar!  jag mår brrra! mår ni bra?
har vart en riktigt trevlig hälj faktiskt. i fredags hade jag en midagsdejt med linnis, vi åt sushi! de va möms! efter de begav vi oss, några tjejer till jenny. därefter kom de lite grabbar dit å vi hade lite chilltime typ :) de va ordinärt trevligt! vi såv sen över hos jenny å dagen därpå åkte vi hela låna vägen till solna. de va nämligen så att några polare hade fotbollsmatch finalgrej i nån stor tävling typ. så de va masa folk där som vi kände. blev rena rama mingelpartyt! tyvär vann dom inte, men de va ändå sjönt å komma ut å göra någonting.
 det blir lätt så, för min del, att hälj-dagarna bara flyter iväg. nivet, man ligger i sängen hela dagen å sen märker man att de är murkt ute å så får man panik för att man inte gjort någonting. så behövde jag inte käna just den dagen. på kvällen sen iaf så chillade jag bara hos soffi med soffi herself. as najs! kolade masa gamla videos och bilder från typ ett år sen, å hallelulija, de va minnesvärda tider!

nu har jag ett äkligt samhällsarbete som ska in på fredag. hajjar nada ungefär. jag e typ slut i huvet... årkar inte riktigt tängka. men de går bra ändå! man får ta en dag i taget å se fram imot höstlåvet. kämpakämpa hejjahejja!


kärlek är svårt

jag tängker så himla mycket... nog därför jag går betendevetenskap, jag behöver lite information och vetenskap bakom mina funderingar liksom! de senaste jag nu analyserade helt jupt, va ett sitat som jag såg. det stog typ "vi ignorerar dom som dör för oss och dör för dom som ignorerar,vi älskar dom som såras oss och sårar dom som älskar oss". jag har inte riktigt kunat släppa de där... har gåt å liksom tängkt, nu menar jag inte grubblat utan mer 'hmmm'at, på det i flera timmar nu.

för det är ju faktikst så, är det någon som är för på mej och är för lätttiljänglig, så blir jag ju fakitkst lite äklad å tar den förgivet. men om någon tvärtimot inte alls bryr sej så önskar jag (beroende på pärson såklart!) ofta för hela mitt liv att den ska gilla mej å uppmärksama mej. jag tror dom flästa mäniskor fakitskt fungerar så. 
jakt-instingkten å blablabla har man ju hört talas om 10000 gånger. men de svåra är att det är en sån tunnnn jävla lina man ska balansera på för att vara där nånstans i mitten, och va sådär awsome. både ge å få allt som man jagar efter, kärleken asså. det ska vara både svårt å lätt. är de för lätt är de tråkigt, är de för svårt blir de jobigt... å man kan inte säja åt folk att dom ska nöja sej, för de gör dom inte. man kan inte ändra på det. man vill ha de man inte kan få, hur dumt det än är!

nu ska jag typ klura vidare och hita på en as bra lösning på detta problem. godbye!
(PS!! OBS!! det går ej att ladda up bilder förtillfälet, haaatar när de händer. sorry! ciao)


jag är frälst

såg på min favvoblogg att we found love musikvideon har kommit ut på youtube, ganska äntligen!
å jääääääävlar, det är nog den najsigaste videon jag någonsin sätt. ärligt, fyfan va awsome! har klickt på repet typ 6 gånger nu. det ända soppiga är ju att killen är skit ful å ser ut som en jävla kvinna å har skit fult hår. men eftersom att rihanna herself är så fantaskit snygg å har typ dom snyggaste kläderna jag sätt, så jämnar de ju ut sej... jag älskar oxå de hon säjer i burjan. de där "its like ypur screaming but no one can hear.. blabla u feel hoples like nothing can save u.. blabla", man ba så jävla right!
sådärja, varsogoooda. enjoy så att säja!



ååååååååååååååååååååh

hahahah lyssna


asså jävlar jag avlider! hahahahahhaa, ni som gillar håkan hällström måååste lysna på denna! nån skit rolig komiker som gör en imitation på honom. det roliga är att det är så fruktansvärt likt, fast på ett jätte fult sätt!


ny header på väg

juste, fick en komentar av nån som ville att jag skulle fixa ny header.. de koooommer! håll uuut! årkar bara inte sita å pysla med de just denna väckan eftersom jag har sjukt jävla mycket plugg å anat som kommer steget före. men så småningom :)


pease out warriors!


young and wild and freee!

yoyoyoo! hoppas ni mår bra, de gör jag!
asså fotboll!! sverige-holland! de sjuuukaste hände...
såhär vare, vår kompis, min å sofias kompis va med en grej på fb med sina polare, en tävling. å om dom skulle vinna skulle dom få masa gratisbiljetter till matchen. grejen va att dom skulle få masa likes på sin "grupp", vilket vi jälpte dom med. och eftersom vi jälpte dom låvade dom oss att vi skulle få 4 biljeter om dom vann. dom vann å fick biljeter, å vi skulle få våra.
sofia blev sjuk, så jag tog med susanni, linnea å jenny.
vi va as taggade på matchen, så vi drog till råsunda liksom as glada med balånghattar å målarfärj i ansiktet (hahahah de va vattenfärj, å vi hade inget vatten med oss, så vi spotade i färjen. hur äckligt? hahahahah så jävla sjukt i huvet! men vad gör  man inte?" å allt!

När vi kommer dit å ringer min kompis kompis som hade biljeterna, tror ni inte att dom e cp osjöna å har sålt våra biljeter inan vi kom dit?! jääääävla pundon! har ändå aldrig träfat dom kompisarna å så, så de va liksom inte våra bästa vänner i livet diräkt.
men hur som hälst, vi lacka uuuuur såklart!
prata med polisen å ville stäma dom å allt! hahahah överdramatiserar!, sen sa dom att dom inte kunde göra nåt liksom, att vi skulle gå hem. man ba fuccck no! å så tängkte vi ist dra till typ pizzahut å äta mat.

sen då går vi förbi en rätt ung vakt, kille såklart. å så kände vi typ att nu jävlar, ska vi in så måste vi göra nåt! så vi går fram till vakten å berätar läget, å blinkar lite extra med ögonfransarna å u knooow flirtyflirty. han ba "jaa, asså ijentligen är de ju fullsat!" vi ba "men snäälla vad ska vi göra? kan du inte bara släpa in oss lite sneeky?" han ba "apsolut! kom!" vi trode typ han va osäriös, men sen släpte han helt ärligt ín oss! man ba skååår!

hur som häslt, vi fick as bra platsen på långsidan, rad 6 typ som va lediga. så super nära planen! platserna skulle typ kosta 3000 spänn anars. å sen vann ju sverige desutom! så jävla awsome kväll! snacka om spåntaaaant å galet!



Kanylballens dag, heheh

Kanelbullens dag! nu kör vi yeah! jag har ätit 5 st idag, å en till väntar där nere! gud... jag mår fortfarande nästan illa!
hahahaah roligaste hände idag! måste berätta... jag mådde typ ap-illa för jag hade tryckt i mej 4 bullar på raaaad så jag kunde inte gå på engelskan. då smsar min kompis axel å ba "hallå erica vart är duu? :O" hahahah å då svarar jag sofia typ as roligt, "jag är inlåst på toan! snälla jääälp!" hahaha! han ba blabla nej du driver blabla.. jag ba neej kom fort... sen va jag ju tvungen å gå på toa på riktigt. tror ni inte, när jag siter där inne på toan, att jag hör grabbarna i min klass röster utanför? dom ba
"sofia vart e erica?!" hon ba "jo asså hon e ju där inne på toan!" dom ba "HALLÅ!! erica är du där inne? är du inlåst? är du oskadd? mår du braaa?! försök nu öpna durren!" å jag ba skrattar där inne va.. de va ju värklgien skit kul! å sen ba "ska jag hämta bror, vaktmästaren?! blabla..." å sen blev dom jätte arga när jag kom ut.. å då hade dom typ sakt till min engelska lärare att jag va i nöd, inlåst på toan. å så hade läraren typ pausat hela filmen å allt å så hade dom fåt sprigna å rädda mej.. man ba ooopppsss! lättluuurade :D


man ba Buuusligan har slagit till ijään! mohahahah


nu ska vi prata hår...

Godag godag
ska till frisören på onsdag. guuuud va sjönt! jag hatar oftast frisören. för jag gillar inte å se så där årdentligt fixad å pärfekt puttinutti pråper ut liksom. har mycket häldre liten kalufs, passar mer min pärsonlighet. grabbarna i klassen kalar mej ibland för trollis, haha! HUUUURsomhälst. nu burjar det bli dax att klippa å slinga eftersom senast jag gjorde de va i februari. då klipte jag av typ allt hår så de va strax över axlarna. jag gillade de as mycket, men nu vill jag fasen ha låååångt hår! får panik på detta halvlånga trasel! jag vill ha låååångt å blånt å lite busigosigt u knooooww. så jag ska bara klippa av alla äkliga söndriga toppar så de blir långt å frächt lite fortare. å sen ska jag slinga så hela håret blir liksom en å samma färj. nu e de en ända röra.... lite gult, lite vitt, lite grått, lite jusbrunt, lite silvrigt... saaaalig blandning!
gillar min frisör jätte mycket! hon e jäääätte duktig! går hos rum1 i näsbypark hos en tjej som heter Lena. värklgien att rekomendera. de är skit mysig lokal med frisör, masage, nagelbehandling å hudbehandling. Lena gjorde även mitt hår på balen. de va stöööört fint :)


värkligen ap-ful bild, ser ut som en efterbliven i ansiktet. men va gör de när man heter erica?
här har ni iaf en liten liten inblick på min bal-upsättning! huuur fint? flera folk frågade om jag hade löshår i. man ba neeeej men mitt hår kan oxå se vackert ut, om jag bara försöker lite ;)


oooh sometimes i get a gooood feeling

Gott folk, Hej!
jag mår bra hur mår ni? 
jag har tyskaprov imorn, man ba ich hiesse erica! de kommer nog gå hyfsat hoppas jag på.
jag ska även till tandläkaren å kola att mina tänder inte blivit atakerade av karius å baktus, de vore väl synd med tankte på hur väl jag sjöter min munhygien. sen ska jag kola upp dedär med tandblekning. jag vill jätte järna bleka mina tänder i sånt där spesielt jus på salång. eftersom jag bara ler med tänderna å för de mästa är glad så käns de ju najs å ha snygga tänder liksom. jag håller på å samla in pängar, de kostar runt 2500 spänn så de är ju faktiskt jätte bra. ska ha tandblekningen som en lite morot för mej, jag ska nämligen sluta dricka cocacola. har länge vart beroende, eller beroende å beroende, jag har drukigt väääldigt mycket cola varje dag å liksom har nått slaks sug efter de. å nu vill jag sluta upp med de eftersom man blir tjock å tänderna blir desutom misfärjade. dääääääärför, om jag slutar dricka cola kommer jag belöna mej med vita tänder å jag blir friskare å mer fit for fiight!

apropå fight, jag va i åkersbärga i furra häljen. de va lite läskigt... de va en fäst hos en kille i min skola, med masa dagy folk som jag viste. å sen från ingenstans kommer ett gäng å knivhotar en kille å slår honom i huvet med en tegelsten. man ba jälp! vi låste in oss på toan, polisen kom, vi åkte hem. sen va de slut på den historien :) alla mår bra, ingen sturre skada sjedd å vi alla lärde oss nån slaks läxa! 

nä nu ska jag plugga vidare på min deutsche. hade göttit, ciao :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!