knä operation

faktiskt mysigt att statestiken håller sej jämn trots att jag inte skriver så mycket! därför för eran skull, ska jag skriva nuuu!

Såhär va, jag ska ju operera mej. sjuuukt läbbigt!
mitt knä håler ju på å fuckar sej å hoppar ur å i å blabla. å eftersom jag dansar å lever livet så tyckte doktorn att de faktiskt är bäst att operera. man kan leva med de , men då måste jag ta de chill hela livet å va berädd på att de händer lite då å då. såå jag beslutade att jag ska opereras.
så nu i mars så kommer dom kötta up mitt söta knä, å skruva fast senan som sitter från lårmuskeln ner under knäskålen. (det är alltså den som håler fast knäskålen, den siter ööver själva "skålen" liksom. den siter typ fel på mej. så dom ska skruva den på rätt plats) å sen skulle dom laga nått sklettigt på sidan oxå.
så jag kommer få ett desimeter-ärr på sidan om knät. å så ska jag ha en stor jäkla sjena på benet i 4 väckor efter de. så kommer jag inte kuna röra på benet eller äns ha jeans på mej, kuuul! men man ska icke klaga, kunde vart värre :)
därimot freakar jag ur på tanken att jag ska sövas. har aldrig gjort de förut, å de skrämmer mej så himla mycket. tägnk om jag liksom aldrig vaknar igen?! shiiiat. men men de går nog bra!

Nu ska jag vila, känner mej lite kraslig! Peaaaceeee


partyparty

im sooooo sorry för att jag värkligne inte skrivit på ett tag. blogg.se har icke velat sammarbeta med mej så varje gång jag försökt logga in å updatera har de slutat med att jag slagit på tanjentbordet och gått å lagt mej ist. haha äkta freak! hehee sjämt å sido...

igår gjorde jag smartaste grejen!
något som är väldigt inne nu är ju glitternaglar. å alla har ju dom skit snygga, men dyra, nagelacken från OPI. dååå kom jag på den brilianta idén att skapa mitt aldeles egna nagelack. eller... njaa.. men jag tog lite vanligt löst guldgliter från typ panduro, å så pudrade jag de över genomsjinligt nagelack, å sen målade jag på ett ytligare lager med genomsjinligt. det blev sjuukt bra. därimot va jag tvungen å fylla på lite idag men de gör ju ingenting. fick väldigt mycket komlimanger för mina "Party-nails". hahaha yeah, nu ere fezt!

ps. jag ska operera knät, shiiiiit! berätar mer om de i nästa inlägg!
take care and have fun


lite små-svår tå fota men ungefär så hääär


jag har gjort lite operationer i ansiket...



jag har fyllt på läpparna litegrann, hihi. sen har jag lyft ögonbrynen, å så har jag dragit ner undre ögonlocken en aning. å sen har jag lyft up nästippen så jag ser lite ut som en gris. hihi men jag är sjukt nöjd. hihi!
LOVE U BITCHEEEZZZ XOXO


6 random things about me!

1. Jag ääälskar att sträcka på mej. asså om jag har såvit eller om jag är lite pömsig, så blir jag alltid myycker piggare efter å ha sträkt ut hela kroppen! oerhööört sjönt!

2. jag är fätt noga med munhygienen. två gånger om dagen tar jag tandtråd, borstar tänderna, tungskrapar och sjöljer med munsjölj. sen destuom tuggar jag tugummi nästan hela tiden. det känns vitkigt för mej, för jag klarar inte av ofrächa munnar riktigt, å får panik om jag själv har dålig andedräkt.

3. jag påvärkas sjukt mycket av ljuset. på sommarn/våren är jag nästan alltid pigg och på riktigt bra humör, medan på vintern och hösten blir jag lätt väldigt lässen, sur och känner mej inte riktigt som mej själv. därför ääälskar jag värkligen sommarn av hela mitt järta!

4. när jag va liten så läspade jag. är glad att det gick över, även om det är gulligt :P

5. jag blir mer berörd av bra dans, än av film. kan burja gråta å få jätte mycket känslor om jag ser på dansförestälningar, tillsjilnad från om jag ser en film.

6. ögonen är det finaste på en människa tycker jag. vackra ögon kan nästan få mej att bli förälskad :P lol!




Kärleksdyrkaren ercan

Heeej!
jag är sugen på fjärillar i magen! jag lääängtar efter det! typ när det känns som att fjärilarna äter upp alla mindre bra känslor, så att allt käns lätt, även fast det är svårt! djupt... 
å när man har någon att tänka på hela hela tiden, som man kan ligga å prata med hela nätterna i telefån, å så blir man pisstrött dagen efter men det gör inget för det ända som spelar roll är happiness!
Ååh kärlek är det bästa jag vet!


minijulafton

Hejho!
idag ska jag å mina bästa vänner Ninni å Bobo (sofia å susanna) ha minijulafton. det kommer bli as fätt! jag har shopat loss till julbordet som vi ska käka, å sen ska vi ha min inomhuspalm som julgran, å sen ska vi ha julklapsutdelning. det kommer bli hur häftigt som hälst!
denna härliga tradition insatte vi furra julen, då ingen av oss va hemma på julafton. självklart va de en awsome tradition att hålla fast vid, så vi kör i år ijän. jag tar alla chanser jag får att vara med doom för dom e ofantligt bra vänner!

de syndiga är att båda dom ska flytta till USA nästa år. det kommer bli hämskt! jag kan inte ritkigt förstå det, kan inte tängka mej ett liv utan dom. å desutom ska fellerell dit oxå, så jag kommer typ bli fätt ensam.
asså jag har ju andra jätte jätte bra kompisar, men dom är mina bästa bästa vänner. det är svårt å förklara, men det kommer bli tufft. Man får va stark helt ängkelt. å jag kommer hälsa på dooom! :D partytime!

Hur som hälst, nu ska jag slå in lite julklappar å laga lite smarrig mat, hööörs!



Ps. ny header på ingång


sura människor = :( glada människor = :)

tjenaaa!
jag sitter här å tängker på hur synd det är om tjuriga människor. asså självklart, lite lässen ibland är man ju. men de är sjilnad på lässen ibland, eller typ vrål negativ å bitter. asså de sjääär lite i mitt järta varje gång jag ser snygga tjejer som ser ut som om dom aldrig i hela sitt liv har lätt. asså ni vet dom som försöker hålla profil, eller dom som ser ut som om dom är järndöda å inte såvit på 57 timmar ungefär.
jag blir lite skrämd faktiskt.
å sen desutom så känns det lite som ett långfinger rätt i ansiktet när man själv ger leenden, men får tbk ett utrykslöst ansikte med en nonchalant tuggumituggande mun mitt i allt. hej liksom!!

nä nog om det. för å sprida lite av dagens glädje så ska vi få en sjuuuuk å galen spotifylista. den är helt vrickad. asså blandad som fasen å masa olika roligheter :D

TRYYCK HÄÄR FÖR Å KOMMA TILL MIN AWSOME LISTA!


always look on the bright side of life!

Hej kompisar!
måste bara få säja FML...
de är nämligen så att mitt knä hoppade ur led inatt, ijen. de hände ju fursta gången för ungefär 1,5 år sedan. å de va sjuuuukt! aldrig haft sån smärta tidiare å de va brutalt jobbigt med krykor och stödsjena å grejer i typ 2 månader. min braiga doktor sa iaf då att om de händer ijen måste jag operera, eftersom jag dansar så mycket är de liksom inte bra å ha ett ostabilt knä.

å igår när vi va hemma hos en kille på chillhäng, så sprang jag ner för trappan å så knak så va det ur ijen. det satte sej på plats av sej själft nästan direkt, men smärtan asså.. guuuud! skrek å förde ett jävla liv gjorde jag. å dom ringde tom ambulansen, dock bestämde vi att de va bätre om pappa kom å hämtade mej. nu äter jag värktableter å går på krykor ijen.. hehe drygt!
ska till braiga doktorn i väckan å se om de behövs nått ingrep eller så. hoppas inte!

äsch, man ska inte klaga... låter domma grabbarna ta över.. ;)

 


haha ett äkta tjej-blogg inlägg! stelt...

asså, jag måste nog ändå va den fyndigaste människan ni vet!!
jag har fyndat så otroooligt bra grejer den senaste väckan!

Okej för det fursta... i julklapp fick jag ett par snygga skor från HM av mamma å pappa, bruna skit snygga boots liksom. så va dom för små, så jag lämna tbk dom å fick ett tillgodokort på 400 spänn. därefter försökte jag hita en sturre storlek i samma skor, men hitade dom inte nåågonstans. lite jobbigt för jag ville värklgien ha dom! sen nu när vi va i skåne så ba va dom på rea, kostade 200 spänn, å så fanns det 1 ända par kvar i stolek 38. dom köpte jag! MEN NU TILL DE BÄSTA! dom va pyttelite sönder, asså en liten knap typ hade låssat, så jag fick dom för 100 spänn! hur braaa?! scoore..

sen fyndade jag masa nödvändigt smink på rea, som jag ändå behövde å tängkte köpa!
ett stooort solpuder från isadora - 15 spänn (shit!) (dock lite gliter i men de tycker jag bara ser fint ut)
brunråsa rouge från maybeline newyork - 50 spänn
vit ögonskugga från MNY - halva priset, 20 spänn
maskara med vibrerande aplikationsborste från isadora - 70 spänn

sen idag när vi landade på arlanda så såg jag att de va skit bra pris på den pärfymen som jag tängkt köpa! 450 kr då i taxfreen. sen bidrog mamma med 100 eftersom hon tycker jag e snäll :) så otroligt värt!!

Katchiiing i sparbössan!!


sprut-fan!

Idag tog jag spruta mot hepatit! jag haaaatar sprutor, jag är som en barnunge. å nu gör de svinont, okej kanske inte svinont, men de gör ont, även fast jag överdriver lite bara för att jag hatar de! men nu är de iaf gjort å jag behöver inte ta hepatit sprutor på 25 år, de kalar jag scoore!

typ så va de... nästan!
Occh nu såg jag att jag hade glömt å rita händer å fötter men de gör inget, för den är fin ändå!

GOTT NYTT ÅÅÅÅR

ÅÅH kära vänner! gått nytt åååår!
det känns riktigt härligt att det är 2012 faktiskt. nytt år, nya tag!!
jag å mina bästa vänner har låvat varandra nu att göra detta året till ett av våra bästa, ta alla möjligheter och och tillfälen vi får till att ha roligt! vi ska ut å göööra grejer, leva varje dag som om de vore den sista. för om de stämmer att jorden går under, så vill vi iaf ha levt ett riktigt bra liv!

jag har inga diräkta nyårslöften, förutom dom klassiska.. typ bli brutalt snygg till sommarn och va snäll och sosial och glad! annars är de väl bara att ha så kul som möjligt å inte låta någonting hindra mej från å leva.
sen ska jag inte låta nååågra dumma killar göra mej lässen, å jag ska inte tillåta bitches att få mej att tvivla på mej själv...

jag ska uuuut å visa värden vad jag går för! å jag ska göra de tsm med mina underbara väääänner!

hahaha känsloladdat inläg, men så äre nu!

2011 har varit bäst och sämst. en del av året va mitt livs bästa tid, och en anann del av året var nog faktiskt ett av mitt livs värsta och sämsta... men i de stora hela har de varit ett riktigt coolt år. de är mycket jaf kommer minas, både med glädje och sårg. jag har blivit stark de här året, och jag har oxå lärt mej att ha riktigt roligt!

sådärja, nu har jag bablat klart. nu ser vi till att göra 2012 till ett hejdundrande ååår!!
Juust smiiiiiiiile :D


hmm.. liten baby bild!
ps. jag har champange i hela håret!! blöek, men de göör inget! för jag hade en riktigt bra kväll :) berätar imorn vad jag gjorde å sådär. nu ska jag såva! gonatt!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!