hihihihi jag e ganska så bra på å klä ut mej faktiskt

är hemma hos soffiprop å ser på mammamia! den är jätte mysigt tycker jag :)
jag hita lite roliga bilder på hennes dator från några väckor sen när jag fick ett klä-ut-mej ryck och burjade tränga mej in i hennes lilebrors utklädnings dräkter.... så här gick de..




fet tjock asnajs daaaanslåt

åååh jag blir vanisinig! håler på å leta för fult efter en as grym tung danslåt. vet inte hur jag vill att den ska va, men när jag hitar den så vet jag att de är rätt ;) hahahaha djuupt! NÄ men jag å en kär kompis ska göra en hämlizzz så vi behöver något fätt! måste fortsäta mit sökande.. ;)
puss!

betyyyg

fyfan våra betyg kommer ut idag. as närvöst ju! jag är inte den som satsar på mvg i allt och struper mej själv om jag inte får de, meeeen jag hopas att jag höjt mej i några ämnen så de ska bli ritkigt kul å se :)
nu ska vi köpa sushi!

kvälens julplaner

Tjaaa medmäniskor!
jag är i skolan och har svengelska nu. det är typ tråkigt men ändå ganska chill faaaktiskt :)
jag har sutit typ i en halvtimme och fixat med min inlogning på skolans datorer, för min polare victor stälde in nåt as wierd instälningar igår. den va för förståndshandikapade typ, så den va as långsamt och förstorat och så va de nån röst sm typ läste konsitga grejer å as skumt. å så har jag ligat under databordet å fixat med tangentbord och allt sånt där som ska in i datorn som va störd. jag är mobbad! men jävligt täkninsk ändå ;)

ikväl blire kul! jag och sofia och susanna ska ha julafton med julmat och julgran´(fast vi har ingen gran så vi får ta min palm som jag har i mit rum) och julklapar å grejer. anledningen till de är för de fursta att jag inte fick en svensk juklafton iår, så de måste jag ha! å sen har vi julklapar till varandra. så vi tyckte att vi kan göra de as säriöst och ha en riktig julafton! kul va? :D


yo

Heeeeeey alisamans!
jag är i skolan, det suger! hörs när jag kommer hem :)

älskade sparris

åh härregud! de luktar sparris i hela huset. jag blir aldeles varm inombords (nä, men typ). fyfan va jag älskar sparris! jag kan inte förklara hur mycket jag gillar de! nu ska jag frosa i sparris! tjo!

erkän att man typ inte klarar denna bilden... sykiskt plågsamt! helvete va gått de ser ut


problemoz in min sömn

Tja! skolan idag sög... de visa sej att vi ska lägga in en till SOläktion på vår feta,najsiga,unerbara,värkligt behövliga 2timars håltimme på måndagar. tror alla i min lile klass kände att den sista lilla gnista av hop och lycka inför vårtärminen sakta släktes. vilken otur! men men, man ska inte gråta över spild mjölk. inte för jag någonsin hört om någon som gjort de, altså gråtit över att den spilt lite mjölk. hahahah! pärsonen i fråga skulle värkligen klasas som ett mobbofer, stakarn!

nog om de nu. min natt va inte den bästa. jag såmnade vid 12 ungefär. såv max 10 min inan jag vaknade,, klarvaken, sturtpigg! vad är de med mej? vad har jag för alvarliga problem? susanna berätade om nåon kille nånstans som hade en sjukdom som gjorde att han aldrig kunde såva. han dog tydligen. hämskt! asså ärligt, även fast han led av en sjukdom borde de ju finas något sätt för honom å kuna såva? asså om inte annat så borde de ju gå om han fick lite sån där gas som man andas in när man ska sövas för opration... hål med mej?
nu lät de som att jag typ tror att jag har nån sån sjukdom, vilket jag apsolut inte tror! jag vet att de bara beror på stressmage! och de går å laga, snart så! ;)





fjorton suger

jag och balli såg 14suger häromdagen. asså ååh! de är typ en såndärn fuckingåmål/hiphiphora-film. jag gillar ijäntligen inte dom. men åååh den här va så bra! eller den va värklgien B och aningens lame. men den va så himla mysig! man blev faktiskt lite kär i den. desutom pratar alla hälsingborg-skånska, vilket låter så jälva härligt. asså den va typ söt! även fast den va dåligt gjord å sådär. hur som hälst! om ni inte har sätt den, så måste ni se den! man kan se den på youtube, de gjorde vi! gratis och bra ;)


medans jag ej bloggat...

Hej på er käraste läsare!
hur e läget?
med mej äre bra.. imorn burjar skolan vilke´t jag tycker suger! men anars äre bara bra! jag har inte updaterat av anledningen "jag årkar inte och de spelar ändå ingen rål för min blogg är tråkig". men nu får jag ta mej i kragen å inse att de faktiskt är folk som läser den och gillar de jag skriver!

lite har hänt sen sist. blandanat har min ballzor kommit hem. sen har jag blivit vän med gamla håkan-bråkan på facebook. ni vet han sunes brorsa i sunes sommar...? han är typ 30 bast nu å har typ fru.
sen har jag iaf införskafat ett par nya jeans, det behövdes sanerligen!
hmmm.. aa förutom de är de väl inget ovanligt som har hänt. jag har mäst ligat å degat i min säng och kolat på "sveriges sjönaste familjer" vilket förövrigt är ett underbart program!

en grej jag kommit på... eller som vi alla redan viste, men som jag burjade tängka på nu... jag älskar västkusten. men inte nog med de! jag följer visa tv program för att de är göteborgare med i de eller handlar om västkusten. tex SOSvästkust. jag skulle aaaldrig se de om de inte vore för att de är där borta. sen är jag beroende av visa bloggar, helt vanliga tjej-bloggar. MEN dom är göteborgare, vilket gör allt typ... härligt och glat! jag är mobbad jag vet. men deeeee är ju så underbart!


jag älskar dansfilmer

jag fick min vilja ijenom igår kväl. vi åkte å hyrde film och köpte mycket godis! bland anat hyrde jag stepup2, som jag faktiskt konstigt nog inte har sätt. när jag såg 1an blev jag typ lite kär, så jag blev av glad nu när dom hade 2an. dock såg jag inte den igår så jag har den kvaaar :D

rolig grej som hände på hemresan

juste... måste faktiskt till å beräta en jävligt sjuk grej som hände på planet hem!
dagen inan jag åkte till karibien så va jag hemma hos vanda och ludde. å så beräta dom att deras kompis amelia oxå skulle dit dagen efter. aaa å så går hela resan å så å såååå...

på planet hem så siter jag framför en liten söt tjej som burja snacka ganska mycekt med mej. å sen efter ett tag så ba "min syster heter amelia!" jag ba wwwwhhaatt?! hur stor sanolikhet är de ijäntligen att vi helt främlingar, med jemensama vänner siter liksom brev varandra på ett stoort plan liksom?! de va fan coolt tycker jag :D
så jag burja iaf prata litegran med henne å så visade det sej att de va hon! kul va?


bilder från karibien

ohoj kamrater! typ..
jag har skit ont i mina öronsnibar... as wierd! måste va att jag har typ inte-nikel-fria-örhängen i eller nåt sånt :P
hur som hälst tror jag att jag ska fixa till en ny fräch header. men vi får se om jag hiner göra de nu på låvet eller om de blir sen. mina kvälsplaner är än så länge oklara. är faktiskt lite tröt så jag är sugen på å hyra film å köpa as mycket godis. mmmm!

ni får masa bilder från västindiiien.... naaajsigt värre!












asså de här är värkligen så jäääävla kul!




jetlagad..

vaaaad gör jag upppee?
ååh jag kan inte såva! jag är ensam å rädd... jag ska skypa  med sofia nu! love her jätte myckt :)
hopas ni såver gått iaf! puss


min mysiga kväll!

ikväl va värkligen en väldigt mysig kväll :D
jag åt midag md min familj hemma.. sen drog jag mej till mörby och möte upp elin och jossica. därefter tog vi oss in till stan till en bowling grej på kungsgatan. det va as najs där! värsta typ coola resturangen med bar å grejer och så va de bowlingbanor där. as soft! å så va de typ värsta discodiscooo med mysik och sån cool belysning och grejer :) haha
hur som hälst så träfade vi camilla och danya där och vi körde bowling. de va fan kul! as spåntant!
sen efter de vid typ 10 tiden drig vi till cafe60 och fikade. de va jätte mysigt! sen drog vi hem vid typ 12, och så kom jag hem för typ en halvtime sen :)

ändast häftigt..

miss my homis

Hej på er käära käära väner!
har inte så mycket kul å säja.. förutmo att jag värkligen ser fram imot när sofia och susanna kommer hem! sofia är i usa. i boston hos sin kusin som bor där ett år och har aaas najs! och susanna är i australien och lite överalt typ, vet inte riktigt eftersom hon aldrig är ine på facebook ;) men dom kommer typ hem om några dagar iaf!


en bild från vår målarfirma som vi startade typ för några väckor sen.. riktigt luckad!

mårgon

idag är jag fan as tröt! jag såmnade inte förns 4 igår, och ändå kom jag hem vid halv 2 tiden :O
hatar värkligen å såva bort dagarna.. jag får typ ångest över att jg inte har nåt liv! nu ska jag gå ner å äta frukost och se vad dagen har å erbjuda !
hej med er

en dröm som jag har..

en av mina drömar, vet ni vad det är?
nä de vet ni inte...

jag vill, inana jag dör, ha fått alla mäniskor på ett flygplan att sjunga med mej i "eeeen flygkapten, en flygkapten.. de är en man med ludna ben... och har han iiiinte ludna ben så är han iiiingen flygkapten! osvosv.."
hur jävla spårat och kul skulle inte de va? asså jag kommer nog antagligen aldrig våga göra de eftersom folk skulle tro att jag är sinesjuk och mobad. men asså kanske om jag värkligen strävar efter de å kommer på ett bra sät att burja ;)
hahah!


jag är snabb

nu har min lille vanda-beeeeebi kommit hem från tailandet... jag ska springa över och umgås!hööööörs sen :)


en bild åp en jäääävligt snab tjej! hon är typ cool...

bakis på årets fursta dag? jag röstar nej

en grej som jag faktiskt undrar lite över... varför är det, för dom flästa, en självklarhet på nyårsafton att supa sej full? asså tom dom som inte driker så mycket anars tycker plötsligt att de är okej att bli aspackab bara för att de är nyår... självklart är det väl kul och sådär. men vem vill ijäntligen burja året med att må skit dåligt och va bakis? och desutom vill man ju komma ihåg 12 slaget. det är iaf så jag tycker :) sen, vem vet, om några år när jag får gå ut på krogen kommer jag väl kanske inte låta lika dant. men ändååå! om är någon dag jag inte skulle vilja va as packad skulle de va på nyårsafton :)

aja, nu till dagen. alla vaknar upp bakis när jag själv vaknar up sjuk... altid är det väl nått. jag är förtjyld och tröt som fan, antar att de har med jetlagen å göra. så jag har ligat i sängen hela dagen och ätit rostisar och drukit te och kolat på "sveriges sjönaste familjer" på kanal5play, underbart program!
ikväl ska vi äta midag hos mormor å morfar å sen får vi see :)
hopas kuna va frisk imorn så jag kan åka till stan och shopa loss!


galen bild som jag tog igår inan jag skulle uuut

gååååttt nytt åår



erica falks nyårslöften 2011!


Försöka ängna så mycket tid som möjligt åt de jag VILL göra och inte det jag MÅSTE göra.

Sprida ut mej mer i mit umgänge. umgås mer med dom som jag inte härr träfar på ett tag tex. men ändå inte va för fullbokad...

Ha killerbody till sommaren. med det menar jag värkligen inte att jag ska gå ner 100 kilo och vi pinsmal och inte äta någonting. utan jag ska träna och äta nytigt så jag får fätt snygg mage och jävligt fast röv.

Få bätre självkänsla och fortsäta att stöta bort saker som gör mej lässen. tex komentarer om min dysleksi.


Försöka tillåta mej själv att va lässen. för man kan inte va super glad hela tiden, även om jag önskar de.

Göra den här sommaren till det bästa någonsin!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!