Det rullar framåt

Sociologiarbetet är avcheckat från ToDo-listan. Kramar mej själv för jag är så duktig! Nästa punkt på listan är svenska. Pustpust, det ska bli så sjönt när allt detta är över! Folk säjer ju att 2an är de tuffaste skolåret, hoppas de stämer för värre än såhär kan de faktiskt inte bli!
Jag ska ta ett mysbad ikväll med ljus, eminem å en av mina nya ansiktmasker. Jag är så glad över att jag har badkar nu. Det är ett jättebra sätt att komma till ro inan man ska gå å lägga sig. Det är underbart!

Så kan de va ibland


Åh hej vilken dag!

Hey cools!
Idag har jag en sån dag när jag har så fruktansvärt mycket att göra! Så mycket att jag bara siter å stirrar ut i luften... Jag vet inte riktigt vart jag ska burja! Har massa i huvet. Plugga sönder mej själv, städa mitt rum som ser ut som om de vart rassia i, beställa ett nytt studentrabatkort, ringa lite samtal, kolla lite grejer med mitt gym..... Listan kan göras lång! Nu ska jag iaf, innan jag gör något annat, äta! Min järna hänger inte riktigt med
 

Mitt nya gym

Jag och carre har burjat träna på ett gym i stan som heter sportlife. Det ligger perfekt! Presis där hennes pappa bor, vilket tar ungefär 10 mmin för mej att gå till från min mamma. Toppen! Det är iaf skit kul! Vi har planerat att vi ska burja träna hårt nu i tid, så vi blir riktigt fitta tills beach2013. Stelt de där med fit i plural...
Vi har ivarjefall bestämt att vi ska köra en hel dag där någon gång framöver. Alltså komma dit vid typ 5, å va där tills de stänger vid 11. Då ska vi gå på pass, köra egen träning, äta nyttig middag, sitta i masashstolarna, sola solarium,  köra lång streching, ducha och basta! Hur soft? Jätte!
rätt spänstig faktiskt

Stackars tungan

Tjena shalongs!
Jo nu ska jag berätta vad som hände imorse... Jag vaknade, trodde att jag burjade 9.45 vilket va helt fel. Jag burjade ist 9.20 vilket gör att jag måste ta en tunnelbana som går 30 min tidigare. Detta va helt fel i min planering, så jag tänkte bara fort som attan slänga i mej en kaffe. Så jag gör kaffe och ist för å skumma mjölken i kaffemaskinen så häler jg bara i lite mjölk å värmer i micron. 1 minut och sen tog jag en fet klunk. Ajajaj det skulle jag inte ha gjort! Innan jag hinner reagera på att de va överhett så öpnar jag munen och liksm låter kaffer hällas ut ur munnen. Det liksom rann ner på golvet! Jesus, det va så fruktansvärt varmt! 
Nu käns det so matt munnen e helt torr och sträv! Värsta brännskadan.. Blir nog bätre med lite glass nu!
 

kiss me hard before you go

Min älskling Lana del rey är modell för HM nu! Så hiiimla fiiiiin! I vilket fall så ska jag shoppa lite från hennes kolektion.. Jäkligt mycket fina grejer måste jag säja! Ska shoppa tightsen imorn, och skorna någon dag när jag tycker synd om mej själv!

Iphone5 är påväg hem till meeej

Heeeeeej!
Jag kollar på bondesökerfru, helt mysigt program det där...
Sedan vill jag bara säja att jag har förbestält min iphone5 nu, så den lär väl komma rätt snart efter att den släpts. Yihoo! Så då kommer min bloggutdate nog rulla på lite bättre eftersom jag då kan blogga från mobilen och så. Se fram imot det! Hejdå!

Instagräääm

I med väckans stora händelse, att jag fått ny mobil, så har jag även skaffat instagram! Hur roligt som hälst, jag är redan lite besatt. Det blev hysterik i min umgängeskräts dagen då jag skaffade det. Det va de ändå folk pratade med mej om! Om det är någon av mina hundratuseltals läsare som känner att jaa, erica skulle jag faktiskt vilja följa... så går det aldeles utmärkt! Lillafalk heter jag och lägger up bilder på lite av varje beroende på dagens humör. Jag har tillockmed en instagram-maneger! Jacob heter han och går i min klass å är jätte braig. Han hjälper mej med allt som jag inte förstår och allt som jag inte kan, och tipsar mej och cochar mej i vilka effekter jag ska ha och vilka hashtags jag ska lägga och så. Det är aldeless toppen!
 
En gammal bild på min bebis-syster som jag la up häromdagen!
Sittin on the toilet, tjock och go som en balong!

Instagräääm

I med väckans stora händelse, att jag fått ny mobil, så har jag även skaffat instagram! Hur roligt som hälst, jag är redan lite besatt. Det blev hysterik i min umgängeskräts dagen då jag skaffade det. Det va de ändå folk pratade med mej om! Om det är någon av mina hundratuseltals läsare som känner att jaa, erica skulle jag faktiskt vilja följa... så går det aldeles utmärkt! Lillafalk heter jag och lägger up bilder på lite av varje beroende på dagens humör. Jag har tillockmed en instagram-maneger! Jacob heter han och går i min klass å är jätte braig. Han hjälper mej med allt som jag inte förstår och allt som jag inte kan, och tipsar mej och cochar mej i vilka effekter jag ska ha och vilka hashtags jag ska lägga och så. Det är aldeless toppen!
 
En gammal bild på min bebis-syster som jag la up häromdagen!
Sittin on the toilet, tjock och go som en balong!

69 daaaaagar kvaaaar!!


This day

Idag har varit en mysig dag! Jag vaknade och kände mej fortfarande sjuk så jag tog de lungt hela morgonen å åt pankakor med mamma å nea. Sen på eftermiddagen syklade jag och mamma till roslagsgatan för att tita lite i olika antikaffärer efter ett klädskåp till mitt rum i stan. Jag hade en rätt så klar bild av hur de skulle se ut, absolut inte vitt och inte modernt, hälst sådär träigt och mysigt. Insåg rätt snabbt att jag va tvungen att släpa mina bilder i huvet och tänka om lite grann.. Så hittade vi ett jätte fint å bra å prisvärt skåp i ek från typ 1930-talet. Hur bra som hälst. Så det ska vi antagligen slå till på! Sedan åt vi lunch på ett sopp-kafe (alltså inte soppor, utan soppa.. som man äter). De va hur mysigt som hälst. Man kände sej så stanig och typ cool... Vi satt ute å så satt de massa andra coola mäniskor brevid oss med coola läppstift och sjägg och pälsar å lustiga frisyrer och coola solglasögon. Hur soft som hälst! Jag åt en svin god kyklingsoppa som va mmm och fätt stark vilken va bra för min förkylning.
 
Nu e jag hemma å mysar hos min pappa!
och på bilden här e min mammis

Bye baby-P!

Okej trummvirvel... Stunden som ingen trodde skulle komma är faktiskt här... Jag har en ny, hel, fullt fungerande mobiiiiiiil! En smartphone tillåmed! Det trodde ni inte va?
Jag som väntat så tappert på iphone5 å traskat runt med min söta sonyerikson med spruken sjärm och halv display, fick häromdagen inse att de inte funkade längre. Pappa å mamma va trötta på å inte kuna smsa mej osv, så pappa kom hem med en samsung som jag nu får ha tills 5an säljs. Vilket iförsej är snart, typ 13 dagar kvar eller nått sånt. Men den här har varit super som en mellan-telefån!
 
Bye baby-P!
 

And hello newiie!

 

Hääy budz!

 

Hur mår ni? Jag själv mår

mycket bätre idag.

Det kanske va lite fäst

som behövdes för att

skrämma iväg basillerna

i min kropp. Heeh! 

Jag hade en kul kväll igår hemma hos katten. Lyckat!
I nästa inlägg släpper jag en liten ercan-bomb. Shit, ni kommer tappa hakan å inte tro era ögon men det har faktiskt skett en liten förändring i mitt liv... Vad det är, det får ni veta senare. Mohaha!
 

otrivin comp


Jag är kär i musik

Jag har gjort en lista på spotify med mina bästabästa baby favvo låtar.
Jag har bara samlat de låtar som jag blir jättelycklig eller jättelässen eller jättekär eller jättetaggad eller bara almänt jättekänslosam av. Själva kravet för att få va med på listan är att jag ska få en sån pirrkänsla i magen. Är ni intreserade av att lyssna så har vi den HÄR!

Medisinkur

Jamen hallåjsan!
Idag är jag sjuk igen. Dock käns det lite lite bätre.. Är lite piggare i kroppen och så men har fortfarande snorig näsa och lock för öronen och lite hostig. Jag och pappa va nyss på apoteket för att köpa masa läkemedel och lite annat smått å gått. Så nu har jag tryckt i mej en liten kur med kanjang, cvitamin, alvedån, nässpray, halstablett å jag känner mej redan mycket härligare. Yiho!

Påväg hem köpte vi även varsin kycklingrulle på östberga. Goood va dom rockar. Om ni någongång är på östberga pizzeria, ta en kycklingrulle!! Den är så jävla god! De är typ som en kebabrulle, fast med kyckling ist, och inga läskiga chilli grejer å vitlökssåser, utan med typ gurka och tomat och rhodislanddressing. M m mmm!
 
Skål och hej hej!

8 mile

Jag kollade på film tidigare idag. Såg "8 mile" med eminem i huvudrollen. AAASSSÅÅÅ kan jag sluta, jag e tok-kär i honom! Han är så jävla fantastisk. Hur som hälst så säjs det att den inte handlar om eminems liv, men att man typ kan relatera till hans liv. Fruktansvärt bra film!! Jag va kär i honom innan, men de är iiiiingeting imot va jag är nu. Se den om ni gillar lite typ ghetto-filmer. Hela filmen kretsar kring rap-battles och lite olika gangstergäng. Jag själv tycker att sånt är as bra. 5/5 falkar får den!
 
Jag såg den online, men de hackade lite ibland, så bäst är nog att typ hyra den. Men om ni inte kan bärja er så varsegoda! Enjoooyyy!
 
8 mile!

Hey, great

Jag gick till skolan imorse, men efter 2 lektioner pallade jag inte mer. Så jag gick hem, köpte lite tomatsoppa påvägen som jag åt. Nu har jag legat i sängen sedan kl 1 och såvit och lyssnat på eminem och försökt krya på mej lite. Usch jag avskyr å va sjuk!! Hoppas jag blir frisk till häljen iaf.
Det mäst dumma är att jag har min fursta dansklass ikv. Böhööö va olägligt att jag blev sjuk just idag då, jag som sät fram imot de så himla mycket!

Otäck natt

Bhhhhu! Såmnade för exakt 2,5 timmar sen men har vaknat massa gånger å såvit jätte oroligt. Så nu gick jag up vrmde lite mjölk och gick ner till min egen säng (såv i pappas säng furst). Jag vet att datorn är de dummaste att hååla på med när man ska vila, men jag blev typ trött-pigg, ni vet de käns som man e as pigg men man såver typ igentligen... Eller jag vet inte. Så jag tänkte iaf kolla om någon av mina kompisar i USA va inne på skype, de va dom tyvär inte. Jag drömde jätte läskiga drömmar, eller typ obehagliga, om eminem. Shit nu ska jag inte skriva mer, allt blir as wierd. Men vi hörs imorn. Håll tumaran för att jag såver bort sjukdommen!!

Håller nog på å bli sjuk

Åh ni vet känslan när man håller på å bli sjuk..? Den känslan har jag nu. Fyfasen, de är typ de värsta. Innan de har brutit ut på riktigt. Man går runt å e helt trött och de svider i svaljet å man vill bara såva. Ska äta, mys-bada å sen såva. Måste göra lite tyska oxå, fan! 

Ball so hard mothafuckers wanna fiind me

It´s finaly heeere! Im soo happy! Min efterlängtade gos-tröja har äntligen blivit min på riktigt. Bestälde den av en kille från USA i sommras med Mange, men de tog skit lång tid att få den till sverige osv. Men nu är den här å jag e såå glad! Dock är den lite stor, önskar att jag kunde säja "men jag växer väl i den så småningom", men de vet jag att jag inte gör så vem försöker jag lura? Hur som hälst så gör de ingenting, jag e ju lilla gangstern. HaHa, sjämt och sido. Tycker de är soft å ha stora tröjor och så, så de är inga problem. Den skulle kunat va en stolek mindre för å va perfekt, men de finns inget jag kan göra åt de. Så ja e super nöjd trotts allt!! 
 
Niggas in Paris kommer föralltid va en låt som ligger mej nära <3. 
För det 1a är de en sjuhelsickes fruktansvärt jävla bra rap låt som jag nog aldrig kommer kuna lyssna sönder.
För det 2a så förknippar jag en väldigt kul tid i mitt liv med den låten.
För det 3e så är allt bara så jävla NICE!! Jag ääälskar den!

Fröken tugummi

Då ska vi se... Här har vi nu ett colach av mej när jag tuggar tugummi. Jag gjorde det nyss, och redisherade de coolt för jag årkade inte burja plugga. Ni kan kanske sätta up den på väggen, eller ha den som bakrund i mobilen eller på datorn. Eller varför inte trycka up den på en tröja? Valet är ert! Nu ska jag plugga.
 

love is evol, spell it backwords ill show ya

Aaah förlåt att de blivit lite mycket eminem på siståne... Men det är typ de som snurrar i min skalle just nu. Får rysningar av denna låten! Helt sinnersjukt! Ville bara säja det och dela med mej av den! Hoppas ni älskar den!
 
 
 
 
 
 



Är ni uppe?

Godmorgon!! Sitter å lysnar på eminem, borstar tänderna och roar mej själv jenom att se ut som en efterbliven. Himla kul! Har ätit en fantastiskt frulle, pankakor med ost och sjinka. Namnamnam! De är sista tjockisväckan nu innan jag å carre burjar träna. Hejjahejja! Hoppas ni har en bra dag idag, i will! Hej då gullisar!

På sommarn va allt så fint!

  
 
Två fina sommar-minnen! Jag saknar mitt sommarlåv vääldigt mycket redan. Det är alltid jobigt för mej när hösten kommer. Och nu är det extra påtagligt. De här sommarlåvet va heelt otroligt. Allt va så himla fint och man va alltid glad, även när man va lässen så va man ändå glad oftast. Det va fantastiskt! Sommaren ligger mej vääldigt nära järtat, det är något av de bästa jag vet. Tror typ att jag ska lägga till sommarflicka i mit namn, så mycket älskar jag det!

Badankan Ercan

Jag har just tagit ett litet bad i mitt lila badkar och skypeat med soffilito. De va härligt. Jag tycker de är så himla mysigt å bada barkar. De är så varmt å sjönt och gosigt bara! Vi hade inte badkar i mitt gamla hus, men nu har jag barkar både hos mamma och pappa. Några plus är de faktikst i själva detta!
 
 
 
Nu tnkte jag ge er en fin bild
Hade två små finnar i panan som jag inte ville att ni skulle se så jag höll för dom... Vill ju bara att ni ska få se min bästa sida i mina bästa dagar, så jag väljer värkligen bilderna jag publiserar med omsårj!

Romeo and Juliet

Vi kollar på Romeo and Juliet på engelskan. Åååh den är så bra, jag gillar den jätte mycket. Alla tycker typ den är as gay och ingen förstår sej på den. Alla siter typ å skrattar och så. Men den är så himla fin tycker jag. Själva filmen är från nån gång på 60 talet, jag har kollat upp det på internet, hehe. Så det är ju inte bäst kvalite och så. Men den är så fiiin! Båda skådespelarna är så fina och snygga och dom pratar så himla vackert. De rimmar och använder jätte fina ord och allt är så fint och lent. Och dom är så jätte kära å söta och man blir helt varm!
Jag blir helt lycklig av den fina kärleken som dom har. De önskar jag mej mäst av allt, äkta äkta äkta kärlek som vinner över allt!
Jag vet att folk tycker att jag är värdens bög, men åå jag gillar värkligen såna gamla fina filmer. Innan allt amerikanskt förutsäjbart kom å tog över...

värdens finaste!

Songpop

Jag måste säja att jag älskar Songpop. Ni vet som man kan spela på facebook? Det är helt awsome. Jag är besatt!! Så alla som läser min blogg, som skulle vilja spela mot mej är varmt välkomna at utmana mej! Dock är ja jävligt farlig att spela mot.. Mohahaha



Direkt från poolen

Just nu skypar jag med BalliBusunge direkt från poolen. Hon är i south carolina på semester i helgen och har det skit bra. Hon badar och solar, medans jag sitter hemma i svala sverige. Men om hon har det bra så är jag glad och nöjd. 
Jag har faktiskt vant mej lite vid att dom e borta nu. Asså det är såklart skitskit jobbigt och fruktansvärt ofta, men det fins liksom ingenting jag kan göra åt det. Så min hjärna har lite stält in sej på att gilla läget tror jag. Jag är sån som pärson, har rätt lätt att anpasa mej till sitvationen. Å det vore sjönt om det kunde va ungefär såhär nu tills de kommer hem. Asså missupfatta mej inte, jag saknar dom så de gör ont. Men det är faktiskt så att dom är borta nu, och de är så onödigt att hetsa över att dom inte är hemma och att jag är så ensam. Klart jag käner mej ensam och så, de är ju mina bästisar, men de kommer hem snarare än jag anar det. Och jag får försöka göra de bästa av sitvationen. Så de så!



 
 

Jag avskyr folk som tar andras saker!!

Jag och nix kollade på lejonkungen. Den filmen är så fruktansvärt bra!
Hade det as mysigt och så vidare och så vidare... Men nu till de viktiga!!
 
Nikitas lillebror wille hade några kompisar över på lite efterfäst. Vet ni vad som händer? Jo vi hör att några är uppe på övervåningen å inne i nikitas badrum. Sen när vi går in där senare så är massa av hennes smink borta och man ser att någon har rotat i hennes saker. Vi ba men skojar du. Så vi går ner och ba Hej, lite av mitt smink är borta och jag vill inte anklaga någon men de är iaf borta lala.. Å alla tjejer ba Åh nej omg blabla. Sen så är Nikitas lilasyster hemma med sin kompis och dom hade tydligen hållt ett öga på badrummet där upe och sätt hur en tjej, jag nämner inga namn så att inga namn är nämda, går upp och lägger tbk lite av sminket.
 
Assså hur sjuukt är inte detta?! Vem faaaan är hemma hos någon och snor deras grejer?! Det är bara helt sorgligt och hämskt... Ingen respekt i hela kroppen och inget samvete alls! Det är bara smutsigt och oärligt och fult och riktigt jävla billigt. Skit bra att de las tillbaka, men bara grejen gör mej så fruktansvärt irriterad och jag får panik på att folk håller på så! Shit man!
 
En fin söt goo bild på lejonkungisen för att lätta up stämningen lite!

Jag älskar dig älskade älskling!




And this is my friend, rebecka from danmark

Igår va jag på en trevlig fest! De va kul! Dock va jag så fruktansvärt tröt så jag gick hem rätt tidigt. Det roligaste på kvällen va när jag å becka lurade en random kille att becka va från danmark å bara talade engleska (Det va nämligen en annan tjej på festen som va de så vi blev inspererade..) och att vi typ hade träffats för inte alls länge sen. HaHaHaaaaa jag skrattade så hårt! De va fruktansvärt kul, killen gick på det totalt och ba "ööh  vi kan ju prata om henne på svenska lala utan att hon förstår lalala.." Haha shit de va riktigt roligt. Sedan när den danska tjejen kom upp och hälsade å ba "Yeah im from danmark" så blev de kaos. Rebcka hoppa på henne å ba "OMG i am from danmark tooooooo!!!!". Hon är en sån polare, i love her!
 
Hur som hälst så ska jag hem till nikki nu å de ska bli jätte mysigt! Vi hörs!
Vill att ni ska veta att jag e snygg ikv. älskar näsborrar <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!