VI VANN!

HAHAHAH de här va den roligaste skoldagen på länge! de va som sakt utklädningsdag, och vi va 16 AND PRAGNENT! ooccch desutom van vi tävlingen av alla elever på skolan så vi fick biobiljeter :)

här får ni bilder som jag låvade!

Dalmatin och bat-woman


läskig clown och fursta klassare


hmmmmm... ja, ögon!


Sajko tjej med tarmarna i korjen där bakom!

Hockeyspelare


Mänisko-slacktare


Poliser


peddo, banan och vanlig tjej


nörd


blottare


Eva-och-adam Eva


Militär-ligan


klockren bild



Och sist men inte minst, viiiii!


godnatt

Tjenixen!
Har vart å shakat lite ass på magdansen. de va kul men jag va så hysteriskt tröt och måde lite illa så de gick inte så jätte bra, men vad gör de :)

På fredag är det haloowen i skolan, vilket innebär att alla klär ut sej. inte bara läskigt, utan någon kan klä ut sej till typ en apelsin om han käner för de :)
jag och sofia och susanna ska som furra året satsa på de lite mer osäriösa... men vad det är föblir en hämlighet tills på fredag. men ni kommer få maasa bilder kan jag låva! ha de bra och såv så gått :)

furra årets outfitzzz!

Hey babes

Tja komisar!

anonym om LYSSSNAAx:
asså hon va verkligen GRYMT DUKTIG!!! btw har precis börjat läsa din blogg, den verkar rätt bra o ska fortsätta med det! :)

Svar: tack så mycket! va kul, välkommen typ :D sånt här blir jag faktiskt väldigt glad av så tack snälla :) och vet ni vad som är extra kul? när ni skriver namn eller nåt, för då käns de mycket mer äkta. förstår ni? men själlvklart behövs de inte om ni apsolut inte vill :)

 

Okej, jag kom prisis hem från dansen. åååh, jag är helt frälst typ! De va så känslosamt och vackert. vi hade en super härlig koregrafi till en as sjön låt!

 


LYSSSNAAx



Lyssssnaaa på de här! så jävla vakert. det är mina kära kompis ebba bergendahl som sjunger. asså gåshud ellerhur?

coolt

Anonym om :P:
världens, ens, inlägg, säger annars bra blogg!

Svar: bra att de är någon av oss som kan stava... jag önskar att jag va lika bra som du :)

hur som hälst whatever, jag håler på å skriver på min idrottsinlämning nu så jag måste jobba på! hörs

:P

Bara så att ni vet så är ni värdens tråkigaste läsare. jag fattar inte äns varför jag är så naiv och skriver inläg varje dag till er som inte äns bryr er om vad jag säjer...

in schoool

Tjena tjena!
Jag är i skolan. siter helt ensam i en koridår å väntar på min lektion. utan vänner! haha dom kommer snart :)
Men jag tjände att jag kunde pasa på att höra av mej lite till er!
Jag är tjooookt trött idag eftersom jag hade suepr svårt att såmna igår. men jaja, sånt är livet!

jag älskar min familj

Juste, jag är lite sjukis idag... Eller inte SJUK men jag har haft ont i magen hela natten och idag.
Å inatt drömde jag min väärsta mardröm! att min mamma försvan, usch jag kan inte äns tänka på de! å sen idag när jag såv en stund så drömde jag exakt sama sak fast det va min pappa som inte kom hem! ååh, de va värkligen inte inte inte sjönt!

westlife


Jag och sofia har blivit ryyysligt nostalgiska i häljen och burjat lyssna sönder på westlife. Spesielt den här låten. kommer ni ihåg den? den är så jävla bra! och dom är så jävla snygga :D
Åh önskar att de va 90-tal nu, med alla boyband och magtröjor och våfflat hår! men det är iförsej rät bra nu oxå... :D

fråga

sofia om ååh vilken rehab hälj!:
har du grov dysleksi eller något ?

Svar: Ja det kan man väl kanske säja, haha! jobigt va? :)


några mysbilder från höstpromenaden igår





ååh vilken rehab hälj!

Hej kompisar!
Här i kungshamnTJillar livet... det är så jävla sjönt!
igår kom vi hit vid 11 tiden och så bädade vi och packade up lite å så å sen däckade vi diräkt.
vi vaknade vid 10 imorse och åt frukost. sen klädde vi på oss och gick en höstpromenad. vi gick furst ner till Ica och köpte bullar och cola. och sen satte vi oss på vääärsya bärjet å fikade lite å andades ren och hälsosam luft!
när vi kom hem åt vi rytig tonfisksalad och sen pluggade vi någon timme. efter de TJillade vi lite med fursta sesången av LOST och sen gick vi en till promenad och när vi kom hem åt vi en myycket god midag.

Nu på kvälen har vi haft jätte mysigt spa med fotbad och peeling och krämer och ansiktmask och hårmask och hela paketet. nu ska vi se lite på film, snacka om rehab va?!



bilder från hela häljen kommer imorn. godnatt!


min komande rehab-weekend

Åh härre-härregud!
min krop kommer aldeles strax att gå i tusen bitar. jag har sååå ont överallt! i höften, i jumskarna, i rumpen, i föterna, i magmusklena osv osv...
nog om de!

Imorn åker jag och sofia på en liten rehab-weekend till kungshamn och ska göra apsolut ingenting! chilla, kola på film, gå höstpromenader, vila up oss, äta mat, såva, mysa å bajsa och kissa. de är typ de vi ska göra å de ska bli såååå sjönt :)
Datoren hänger med! Puss

gingerkiiiddddd

Jag funderar på å färja mitt hår. typ orancht. det är så jääävla coooolt!
tängkte typ ungefär såhär, å sen kanske göra de änu mer om de blir bra.. men jag vet inte. jag får tängka på de ett tag furst inan jag gör de :)

min eeegna lila danssal...

Jag har en skitsjön idé!
jag är ju liksom dansARN typ... och i min källare har vi ett slaks garach som vi inte använder. Dasaren+garashet="JAAAA VI RENOVERAR OCH GÖR EN LITEN DANSSAL DÄR NERE!!"

Mina föräldrar har faktiskt napat på planen... ååh, det blir skit bra! det är inte så stort, men ändå rymligt. jag hade tängkt mej att göra om golvet och kanske vägarna... å sen säta spegelvägg på långsidan. å sen kan vi även ha träningssykeln och pilatesbollarna och så där nere så de blir som vår egna lila tränings-studio.

haaaah om min dröm går i upfylelse så kommer min själ ängna mååånga av mina lediga timmar där nere :)

Pease!


havregrynsgröt-delux

Kom just hem från skolan. har pluggat biologi i lite över 2 timar, skit bra!
Nu ska jag snart iväg å dansa loss, så därför ladar jag upp med lite havreegrynsgröt.. eller typ havregrynsgröt-delux! jag har båååååde hallonsylt och äpelmos i, värsta enerchikicken! Jag kommer hem vid halv 9 nån gång! ses!


styyyrketäst

Godmårgon!
Jag har just haft idrot, och nu är jag hemma på en feet håltimme. 2 timar! fan va fätt!
På idrotten hade vi styrketäst, ohshit va jobigt de va! för 5 väckor sen så hade vi ett styrketäst när man skulle räkna hur många situps, armhävningar, dips, uphop osv man kunde göra på 1 min. å så nu under 5 väckor har vi haft typ ett träningsshema hemma som man skulle göra vajre väcka, å så nu skulle man se hur man har utväklats och hur mycket starkare man blivit. Jag kan säja att de gick skit bra, men fyyyyffaaan va min krop gör ont! den är helt utsliten! sträkningar lite här å var, dåliga knän och höfter, öma fötter, ständig träningsvärk... men jag får sjylla mej själv, jag är dansare, my bad ;)

Nu ska jag klä på mej, äta lunch och dra mej iväg till skolan. jag har bara 2 läktioner kvar så de är sjukt sjönt. måndagar är lätt den sjönaste skoldagen vilken är as bra eftersom det är fursta dagen på väckan och man är lite seg å så. men efter skolan ska jag iaf på workshop i skolan å plugga till biologiprovet! great!

vi hörs kompisar :) ha en bra dag


ååh va sjönt de skulle va om de kunde bli sommar ijän!

åååh shit va bra!


LOST 6

OMG! i fredags när jag kom hem så sa pappis att han hade köpt en prisent till mej, vet ni va de va?
LOST, THE FINAL SEASON! ååååh jag är super glad! Lost är liksom erica falk! jag ääälskar lost. det är den ändå serien som jag gråtit till, de är den ända serien som jag sät varje avsnit av å de är den ända serien som  jag ser fram imot att se!
så nu har jag alla sesånger, great! de käns fan as sårjligt att de är sista avsnitten å så nu men va tusan, jag kan inte hålla mej att inte tita på dom!

Nu ska jag kola ett avsnit inan min studybody kommer! :)


mitt skolofoto har kommit! yaay


plättar e godis


Hej kompisar!
ny header är påväg :)
jag har inte bloggat nu på ett tag pga att jag faktiskt vill vänta lite tills min nya header å blablablaaaa...
men skit sama!
Nu kommer snart min ena studybody å ska jälpa mej med NO, min studybodys har räddat mit liv kan man säja... asså jag hr blivit myyyycket mycket bätre i skolan sen dom burjade jälpa mej. de är så himlla great!

Min dag är helt otrolig...
8.30 - 14.00 SKOLA
17.00 - 19.00 STUDYBODY
19.00 - 19.30 ÄTA
19.45 - 20.30 GYM / SJUKJYMNAST
20.45 ÄTA (ijän...)
22.00 - 23.00 KUUNGARNA AV TYLÖSAAAAAND! TADAA!
sen såva såva såva såva såva såva såva såva såva såva såva....


Nu sk ajag äta plättar, jag älskar de!


bulllllaaar mmmmmm

Sorry att jag inte skrivit på ett jävla bra tag... har haft aldeles för fullt up! men livet är great :)
Jag ville bara påmina alla o-aktiva mäniskor att de är kanelbulens-dag idag. å jag är aldeles galet förtjust i kanelbullar, kan faktiskt nästan kalla mej själv för kanelbullens-tjej, så jag är glaaad idag!
Jag  burjar inte förns 12 i skoloan så de är oxå ett super +.
häljer har varit great :D
NU måste jag klä på mej!
ha de gööööötttt å ät många bullar!

ååh älsklingar jag dör!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!