Ibland blir jag så jäkla trött på mej själv...

Nu har min familj åkt till lander och jag taggade inför min goda middag som jag skulle laga... Sen när jag skulle gå å hämta den färdiga maten som jag trodde sog i ungnen, så har jag glömt å ställa in den! Plöööh va virrigt av mej! Nu får jag vänta lite till och tagga ännu mer!
 
Gud, så här trött blir jag på mej själv.... å se vad ful jag ser ut när jag blir det. Ska nog passa mej från att göra dumma å virriga å dåliga grejer så jag sliper se ut som stryk!

IGÅR FYLLDE JAG ÅÅR

Älskade vänner!
Jag har haft underbara dagar. I tisdags fylde Sofia 17 år. Vi va på grönan och sedan åt vi middag på stan med hennes släkt och min familj. Hur toppen som hälst.
Igår va det min tur att fylla år. På dagen åt jag lunch i stan med min familj + sofia. Och sedan åkte vi hem för att baka tårtor å laga mat inför kvällen. På kvällen kom några av mina härliga tjejkompisar hit och vi grillade å åt tårta å hängde runt här hemma. Jag hade en grym fölsedag och är jätte glad för allting!!
 
Några bilder från min fölsis igår
 

Its sofias bithday todaaayyy

Idag fyller min älskade bästis-syster åår! Damdadadadaaammm! Hon är hos polisen och ska fixa ett tillfälligt pass, jag orkade inte följa med så jag stannade hemma hos henne och tog de en smula lungt. Vi ska snart mötas upp och bege oss till grönalund. Ska bli riktigt kuuuul! Sedan blir det stor familj+släkt middag med sofias familj och min familj och sofias farmor och morfar och allt va det är...
 

Moooot konsum

Nu ska jag strax åka till afären och shoppa loss tårtingridienser tills min fölsedag i övermorgon. Ska baka 5 tårtor, gud gud! Men vi får inte glömma bort en lika spesiell dag imorgon. Då fyller nämligen min bästis Soffan år. Wihoo! Då blir det gröna lund på dagen och middag på kvällen. Ska bli riktigt grymt!!

Swedish House Maffia

 
Har just kollat på denna feeeeta dokumentären... Jag har sätt den en gång innan men jag kände att de va daks igen. Asså alvarligt talat nu! Ingen har väl missat att swedish house mafia ska splittras? Jag tycker det är helt vansinigt. Självklart så kommer de säkert bli grymt när dom fortsätter med sina solokariärer och gör asbra samarbeten med andra och varandra osv, meeen det käns inte som samma feta grej riktigt. SHM är en stor stor del av sveriges stolthet skulle jag vilja säja. Dom är helt ofattbara. Asså om man tittar på dokumentären så förstår man hur mycket dom värkligen älskar musik och hur mycket dom lever för att DJa. Jag satt på riktigt, 100% ärligt, å snyftade i slutet av filmen nu... Asså det är helt brutaaalt från typ 37.30 till slutet. Jag blev helt tagen så jag grät och hulkade och snorade osv! Haha asså my gooood, tycker det är så fruktansvärt häftigt med sånt här. När folk värkligen har en enoooooorm passion för något å så lyckas det bli så framgångsrikt! Finns inget mer att säja än att detta är heelt galet, och heelt underbart! APLÅDER!

Pass på nu girls....

Det är en grym dokumentär om Mac Miller på p3 nu... Kör hårt! Riktigt fett!

Jag fyller år på onsdag la la la la laaa la

Måste bara säja att jag fyller år snart, närmare bestämt på onsdag!! Woooh det kommer bli crazy-nice tror jag. Ska äta lunch med min familj i stan på dagen, å på kvällen ska jag ha ett litet grill-tårt-kalas-häng här hos mej med några tjejer som jag tycker om att hänga med. Sedan får man se vart allt slutar i... Kan bli lite hur som hälst men jag hoppas att det blir ritkigt grymt!
 
Ni kan förvänta er en fölsedags video faktiskt. Ska göra en liten 17års-dags-dans som jag ska framföra å filma där på natten till min fölsedag! Kan bli storslaget!!
 

DROPPET ÄR SJUUUUUUKT!!

Nu ska jag å min mamma äta middag med min mormor och morfar på golfklubben. Mums mums dom har så fruktansvärt god mat där. Ni kan få en tagg-sommar-låt under tiden jag äter den goda maten.. Varsegoda!
 
 
 

Underbara midsommar

Bonjour my homies!
Midsommar alltså... Årets bästa högtid enligt mej! Alltså, lite överskattade är ju alla högtider, men samtidigt så tycker jag man kan tänka på det på ett annat sätt. Såhär okej att de är överskattat å de aldrig riktigt blir som man tänkt sej, men ändå tycker jag man kan göra något spesielt av dagen! Det är sommar, det är lycka och jag tycker att man kan glädjas i vilket fall som hälst, även fast man inte behöver ha värsta planena!
 
Jag själv därimot, jag hade faktiskt grymma planer. Jag och sofia tog bussen från slussen i fredags morgon, å begav oss ut till Linneas landställe på värmdö. Där va redan Linnea, Emma, Amanda å Elin, och även Linneas släkt och storebror med kompisar. Vi åt grym lunch på klipporna, gjorde kransar, dansade runt midsommarstången, hade stort tårtkalas med hela grannskapet och chillade i solen på dagen. Det va underbart väder hela dagen vilket höjde lyckofaktorn enormt!
Kvällen burjade med en fantastiskt middag på bryggan med bara vi tjejer. Vi grillade fläskfile med potatis och majskolvar. Sedan när klockan närmade sej 11 drog vi till en härlig liten tillstälning på en brygga i närheten. Där va de husband som spelade svenska sommarklasiker och bryggan va proppad med folk i åldrarna typ 15-90 år som dansade å hade jätte kul! Haha det va ritkigt drag skulle jag vilja säja. Sedan gick vi till en fest i huset brevid Linneas där de va 40 pers i vår ålder, vilka några vi kände sedan innan hemifrån... När vi vart där en stund så gick vi till en yterligare fest-grej en bit bort. Men där va vi inte så långvariga utan gick hem hyfsat tidigt. Vi kom hem vid 2 å satt då hemma å myste å pratade med några killkompisar hemma från sthlm som också va där.
En hel grym midsommar!
 
 
 

En liten dag

What a wonderful day!
Nu ska jag och sofia äta en härlig frulle, och sen ska vi ut i solen å krafsa lite i rabatten. Lär ju bli några timmar i solstolen oxå. Men vill ju inte missa en chans att bätra på bränan lite nu till midsommar!
 
För några dagar sen när vi hade mysfrulle, då bakade vi sconse. Å kreativa som vi faktiskt är så gjorde vi järt-scones. Ser ni va mysiga dom blev?

En väääldigt fin sång


Susanna e min frisör ibland

Snart kommer min balla upp, hon ska färja å klippa mitt hår. Hon är så duktig hon! Hon är riktigt bra på sånt med hår. Det är alltid hon som får fixa mej i håret, om inte frisören gör det. Vet iiinte hur jag kommer göra när hon flyttar till USA. Men gisar på att mina frisörkostnader kommer vli aningens högre...


Se bara hur begåvad hon ser ut!

Städpatrullen

käära vänner!
Livet leker å ercan schteker. Noot! Men nästan iaf. Igår va jag och sofia på jobbet. Vi arbetar för grönlunds. Tro det eller ej men vi är faktiskt städerskor. Det kan man inte tro när man ser oss. Okej nu låter det typ som att vi är heltids anstälda städare å åker runt till olika familjer å städar. Men icke sa nicke. Det är så att soffans farsas jobb har hyrt nya lokaler till deras utbildningar som dom har, å då behövdes dom städas. Å vi är inte såna som tackar nej till bra jobb-erbjudanden. Nej, vi sa jaaa och det va så det fick bli. Riktigt kul va det faktiskt. Vi körde runt där med en sån där riktig städ-vang å damsög å moppade å torkade av å dammade å putsade osv osv... Kände oss som riktiga hotell-städerskor! Sen deutom så ska vi va trädgårdmästare imorgon hos mej, ränsa hela rabbaten! Vi är så himla bra, för vi provar på masa olika yrken nu, utan fördommar! Å gud, kan jag säja, alla städerskor där ute ska fanemej ha en stor enlåsh! Det va sjukt jobbigt, men det va ändå väldigt kul eftersom jag gjorde det med min bästis! + att vi ju tjänar stålar!

We're making biig money baby! Hehe!


Ett stor plus va att vi fick varsit par as grymma byggarbetsbyxor! Gud vet när man kan behöva ett par sånna!

det här va vääldigt roligt!


Spring ut lalala

Godmorgon!
Jag å sofia ska strax in till stan på lite ärenden. Ska blandanat lämna tbk ett par shorts osv. Sen ska jag desutom till apoteket å fråga dom om lite grejer. Jag har nämligen burjat tappa hår på huvet, tror de beror på stress eller nåt. Så nu har jag fått rätt mycket tunnare hår än vanligt, vilket inte e nice. Därför ska jag se om dom har några bra piller eller så. Jajamän!

Sen ikv ska jag såva hos soffi å vi ska ha mysmiddag (hoppas jag) för hennes familj är på landet. Yehoo, man vet att kvällen kommer sluta grymt på ett eller anat sätt!


kul kväll osv

Hej kära vänner!
Jag har typ ont i halsen.. Hoppas inte jag blir sjuk nu när det ä sommarlåv å allt! Snart kommer sofia hit å vi ska mysa och vila lite eftersom det va fullt ös igår med jobb från 8 på mårgonen, å party på kvällen.

Det va fätt kul igår kväll, det va felicia som hade en liten avskeds soaré eftersom att även hon drar till staterna i höst. Snyft snyft! Men hur som hälst så hade vi satt up partytält i trädgården och inrett hur mysigt som hälst med jusslingor å matta och ett stort bord med jus och göttiga saker och stolar med kuddar osv. Sen hade vi balonger i hela trädgården. Jag blev typ helt rörd och stålt över mej själv för att jag vart med å skapat något så fint!
Kvällen gick bra tills granarna ringde å folk va tvunga å gå hem! Men det va jätte roligt ändå!

Lyyyyckat!



bild från igår på mej å min bästis + bild från imorse när jag åt pizza med fell å hennes lilebror å hans polare


TAGGA MATCHEN!!

Kollar ni på matchen?! Det är grymt spännde! Man ba Zlatans mål rockade fätt. Därimot så leder ukraina vilket suger dase! Å dommarn är ju typ utväcklingstörd å skit soppig! Men annars är det kuuul! Vi hejjar här hemma hos fell!
KOM IGEN SVEEERIGE!
ps. lägg märke till ett litet missfoster i högra hörnet. Mihihahahahahahaha!

SMIILE!




That shit crayyy!


Wooohhh vilken feeet tröja! Den här ägs av mej snart! Kommer aldrig säja vad jag har hittat den, för den är MIN! Men erkänn att den är soft! Nu blev jag glad!


We had a party on the third flooor

I tisdags, dagen innan nationaldagen, då hade soffan fest! Gud. vad. kul. det. vaaar!
Det va lite av en avskedsfest eftersom hon åker till USA i höst (fan) så vi bjöd in typ 60 pers å sen lät vi folk slåss om de resterande platserna. Det slutade i ca 85 glada kompisar i hennes lägenhet. Alla va taggade och det va grym stämmning. Vi hade en liten fördrink furst med våra närmsta tjejkompisar och sen droppade de andra in runt 11. Sen mot småtimarna lagade jag lite korv till alla, kvinnlig som jag är mihehe.

Jag måste säja att jag tycker det va skiit kul att styra fest, även fast det inte va jag JAG personligen direkt som hade festen. Men eftersom jag å soffan är typ bästissystrar så kan man säja att vi hade den tsm. Jag tror att jag kommer jobba med något sånt i framtiden. Tycker det är skit kul att planera roliga grejer och fixa och trixa och hjälpa folk att göra något oförglömligt roligt och tagga! Kände mej som en äkta festfixare när vi planerade sofias fest. Jag gick runt med block och penna och skrev listor osv osv. Helt kalasig!





Sooommarsommarsommar, nu är jag glad!

Åh kära vänner!! Nu är det sommarlåv, nu är det på riiiktigt sommar fucking låv. Ursäkta svordommen, men va tusan, det här är helt fantastiskt! Det är helt läskigt hur 1an har rusat iväg. Det har hänt så otroooligt mycket, men samtidigt känns det som att det var som igår jag burjade i dagy. Shitpommfritt!

Den här sommaren ska rocka fätt! Jag ska blandannat va hemma, jobba lite, fylla år, fira midsommar osv. Den 30onde juni åker jag, sofia å susanna till skåne på stor feeest vilket blir helt otroligt! Sen ska jag och sofia åka till frankrike med min mamma å lillasyster + mina gudföräldrar å några andra. Å tillssist kommer vi hänga en månad i älskade kungshamn!

Detta kan inte sluta annat än lyckat tror jag!


Ps! Nu kan ni aplådera och skåla i champang, för här med slutar mitt tjat på hur mycket jag längtar efter sommaren. Nuuu är den här och jag är faktiskt väldigt glad å nöjd å lycklig nu!


darapadaradara

Godmorgon!

Idag tar dagy studenten, vilket innebär att vi i 1an och 2an är lediga. Tjeho! Dock ska jag å mina andra delar, sofia å susanna, åka dit ändå för att se på utspringet. Det blir nog trevligt. Tycket väldigt synd om studenterna idag faktiskt, för om man tittar ut genom fönstret så ser det ut som att det är ungefär oktober och så är det 8 grader kallt. Fy!
Men men vad gör det när man är lycklig? Hehe!

Sedan ska vi iaf på x antal motagningar vilket e najs, för det finns alltid så jäkla god mat där!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!