babadibaaaba jag vill ha kuul

ni anar inte hur bitter man blir när man bara kan ligga å vila sej hela dagarna..
jag bara gnäler å gnäler!
mina kompisar ska ut å ha en jätte spänande å kul kväll, å jag ska bara ligga å tita på tv å äta chips tills jag mår ila å har gått up fätt många kilon! wohooo jävlar vilken kväll! fyfabian!
en bra grej är iförsej att de är final på gladiatorerna, späääänande! må bästa man vinna så att säja...

jahapp, hopas ni har en lite mer händelserik kväll än mej ä att ni är lite mer taggade å förväntansfula än vad jag är. jaja, jag får min comeback om 4 väckor. då ni! då ska ni få se på kuuuuuul liv å äventyr!





fAAAAn va sugen jag är på att rocka loss!!


synd att alla nice killar är bögar

jag å balli kolade på lets dance igår kväll (jaaa man får skrata, vi ha inget liv just nu, spesielt inte jag).
En av årets stursta besvikelser måste ju helt klart vara att anton hysén är bög. ärligt! de är fan synd! han är aaas snygg å as trevlig å värkar som en riktigt grym man. desutom pratar han som en prins.
om jag va hans danspartner i letsdance skulle jag inte kuna hålla mej från att försöka få honom att ändra sej å bli straihgt, å ragga på honom! åå guuud! de är synd att jag inte är kille, för då skulle jag va bög å då skulle de finas typ 10000 nice killar till mej. för de käns faktiskt som att alla homo killar är snygga å charmiga å grymma!


palla va invalid

fyfan jag mår helt illa av mej själv.. bli galen! kan inte göra någonting, liger bara här å rutnar. å så de ända jag gör är att äta, onyttigt desutom. bullar å chocklad å cola å kakor å masa skit! kommer gå up typ 5 kilo till på måndag, säkerligen! å jag kan ju knapt stå upp äns så jag blir jätte rastlös å de kliar i armana å jag vill bara ut! å så är jag hungrig fast jag mår illa.... fan va dumt! jävla bajsben!


sitter å myser

mina as braiga vänner är så himla goa! igår när jag kom hem från sjukhuset så kom dom hit å sate på sej förkläden å burjade laga mat å baka å så. å nu så ringde dom å vill komma hit å hänga med mej. fätt snällt! dock är jag skit tröt just nu så jag sa att dom järna får komma om en liten stund. så nu ska jag ta en liten vilopaus, eller det är typ de jag gör hela dagarna eftersom jag bara ligger i sängen, men jag ska vila upp mej så jag är lite mer alärt (pppphahaha) när dom är här.



hemma från sjukan

im hoome! kom hem igår men hade så ooooerhört ont så kunde inte göra någonting. pappa fick åka tbk till sjukhuset å hämta starkare smärtlindringstableter eftersom jag knapt kunde andas för de gjorde så ont. men nu är de bätre, och idag mår jag ganska bra! nu är min mormor här å är barnvakt å lagar lite omelett till mej. fätt snällt! min mormor å morfar är bäst, jag låvar!

liten blek å tokig erca i sjukhusängen

droppnålen i handen. usch, ser helt brutalt ut!

suddig bild, prisis efter jag kommit ut från operationssalen.

och tadaaaa! så här kommer mit vänsta ben se ut nu i några väckor, härligt!


Updatering från sjukan

Heej gått folk! Jag är på sjukhuset å allt har gått bra! Det läskigaste va att säta nålen i handen men det gick bra. Det va as grymt å bli sövd, blev lite hög inan hahaha de va kul! Sen såv jag hela dagen igår eftersom jag va helt trött! Just nu har jag ont i benet å så... Va just upe å provade att gå med krykorna med sjukgymnasten å då höl jag på å svimma så dom fick springa å hämta min säng så jag fick lägga mej ner. Men nu käns de lite bätre och jag ska få åka hem idag :) Har lite trevliga sjukhusbilder som ni får se sen ( går inte å ladda up dom från ipaden ) hörs hemma!

mot operationssalen

nu bejer vi oss till sjukan. nästa gång vi hörs har jag en shena och ett ärr på knät. gryyymt!
fresten.. angående det där med svärandet.. nu under tiden jag har kryckor så fåår jag faktiskt svära hur mycket jag vill! så de så! adioooss amigos! lycka till till mej!


har embla plåster på både handen å amväcket eftersom jag ska få dropp, hooo läskkiiiigt!


PASSPÅ, NAKENBILD PÅ MEJ!!

hörni hörni hörni...
jag duchade just med bakteriedödande shampo å tvål, inför imorn...  allt nagelack bort, alla smycken av, smink bort, nemas kläder... å så som grädde på moset så har jag nu skrubat bort varända liten basill på heela min kropp. helt fucking nuuude! å jesus amalia, har fanimej inte känt mej så naken sen den dagen jag föddes!
de ni!


tog nyss en bild... asså pallar inte masa komentarer.. så snälla komentera inte min kropp, jag veet att den e pärfekt å heeeeet


sjuk-tips

hej å hoj!
hinner inte skriva så många inlägg idag, måste förbereda mej mentalt för imorn! å härre, tängk ändå hur fort tiden går? kommer ni ihåg när jag ba "ooh shit jag ska opereras om 2 månader!!!!!"... det va liksom 2 månader sen nu! för sjukt ändå. japp men så äre. så nu idag har vi shopat loss lite olika leggings, kläningar, långa tröjor osv osv. eftersom jag inte kommer kuna ha jeans nu på 4 väckor, helvete, sjukt svårt å variera sina kläder när man bara kan ha mjuka leggings.
hur som hälst så köpte vi lite emblaplåster å sånt idag oxå som jag ska pysla med innan vi åker till sjukhuset imorn.

fick panik igår... det är nämligen stränga regler att man måste va helt frisk när man ska opereras. å så har jag vart lite små nojjig över de å ba ooh no jag kommer säkert va sjuk bara för de. (om man är sjuk så blir operatioenn upsjuten å de skulle jag inte palla, vill bara få de gjort nu). så igår kände jag mej typ febrig å lite sådär ruggig i kropen. så igår kväll åt jag en heeel jävla citron bara för å trycka i mej c vitaminer. det va sjukt! gött men lite surt.
i vilket fall så fungerade de sjukt bra för jag käner mej friskare idag å kan helt klart opereras imorn!


åå homieboy, riktig räddare i nöden! 


hemma

bonjour homies!
göteborg visiten va yperligt trevlig. haha! det va himla kul å träffa mina kusiner å fastrar å farbröder å farmor å så igen. har inte sett dom sen i sommras. dom e så hiimla kul! pappa å hans syskon är helt kaos, det är helt klart dom som mina crazybananas gener kommer från. å så mina kusiner är suuuper mysiga!

under denna lila trippen fick jag en liten instingkt att jag ska trappa ner på mit svärande. jag svär så in i helvette mycket, aldeles fööör mycket. inte att jag tycker de är fel eller så, men det låter så himla fint å mjukt å moget å inte svära. sååå nu ska jag trappa ner betydligt på svärandet. hehe vi får se hur de går! sofia brukar få va ansvarig för mej när jag har fått nån sån här idé. typ en päriod hade jag när jag sa bajsåkiss rätt mycket, skit töntit. så då bestämde vi att hon skulle bli arg ifal jag sa de. men grejen är att om hon blir arg så blir jag arg å då vill hon inte va arg på mej. hahaha! eller så burjar jag skrata för hon suger ibland på å låssas va sur på mej. mehehe vi får nog komma på en anan lösning.

neppp nu ska jag strax till skolan! HEJJA HEJJA


hej hej lila sööta trötta ankan.


nu åker jag till gbg

nu drar jag med min familj till göteborg. vi ska stanna på donken å käka frulle, fyfan va gött! älskar mcdonalds frukost, så jävla tjockt å pärfeeekt!!
kommer hem imorn, så vi hörs då! take careee


groteeeeskt


hahahah pallar inte, sjukaste bilden som jag å ball tog nu för typ 10 min sen när vi va påväg hem. får typ tårar för vi garvade så mycket. det ser liksom inte ut som vi riktigt, balli är värst, så jääävla grym!! okej, ni behöver inte skrata. men vi gjorde. för de va as kul! och så är vi så oerhört trötta. så nu ska jag såva. har en lååång dag framför mej imorn. ska till gbg! vii hörs dudes! GONATT!


snart äre sommmar

hörni, veeeet ni hur vi åkte in till stan?
I en caaaaab! asså förstår ni hur vårigt det va?! vi fuck sjuss av manges pappa å så hade han nercabat, jag blev as glad! så satt vi där i bilen å solen strålade å vi hade hög mysik å så gaaazade vi på. lyckorus flera gånger fick jag!!


happiness on photo


härlig dag

kom prisis hem från skolan. slutar ju kl 20 över 1 varje fredag, skit tidigt och sjönt! så nu siter jag å dricker lite buljång. jag vet att det låter skit tokigt, men det är riktigt göttit.
ska snart till stan med balli å mange, ska blandanat fixa en sladd till min kamraladare så att ni kan få lite fler tjusiga bilder. sjukt sjysst ändå!
 


hahaha gud vad jag ser osjyldig å tom å råsa ut, grymt


det här med tränder asså...

vad är grejen med att masa tjejer färjar håret/topparna råsa? eller att visa färgar utväxten eller topparna typ svarta eller ljusare än rästen av håret... inte att det är vidrigt fult eller nåt, men det blir så jävla larvigt tycker jag. asså det är sjukt grymt när nååågon eller några gör nåt sånt, så det blir den personens thing. men när väldigt många burjar med det så blir det liksom neej snälla inte coolt!
det va prisis som sidecut-pärioden, skit häftigt när några hade det, larvigt när alla hade de. eller såna earcuffs, dom är fina men jag undviker att ha sån för att väääldigt många har de å det blir jävligt "en i mängden". Jag pärsonligen tycker att det coola och grymaste är det som man är ensam om att ha eller göra. asså när man har en egen stil, å inte bryr sej om va som är inne eller ute, utan har det som är fint å nice! SÅNA människor blir jag inspererad av å tycker är coola, inga copycats som följer tränderna slaviskt.


haha skulle kuna va med i "im a baribegirl in a barbiewoooorld"-vidion


mobilfri dag

Nu har jag varit utan min mobil i 12 timmar. glömde den hos carro imorse. panikade lite furst men sen tog jag mej samman å insåg att det faktiskt kunde va lite bra för mej att va elektronik-lös i en dag. det gick faktiskt bra, lite jobbigt vid visa tillfälen bara, men det gick å fixa på andra sätt. Asså det är ändå sjukt hur jävla beroende man är av sin mobil å så, man käner sej helt tom å naken utan den.
nu ska jag iaf snart åka å hämta den, hopas jag har typ 1000 misade samtal å sms så att jag kan käna mej lite poppis å kunglig!


har gått runt såhär hela dagen å fejkat att jag har haft min mobil. sjukt smart, gick nästan på det!
fan va min arm ser vrängd är fresten. jaja wathever, den är glad ändå


dreamguy

Okej furst och främst äääälskar jag när killar har lite street-stil. asså inte överdrivet, men typ jusa hängiga jeans som gärna får va lite trasiga, mmmums! sen gillar jag jätte mycket hoodtröjor med luva, som ska va på huvet. å mössa är oxå jävligt fint på många, å keps bakåfram ofc! asså jag gillar typ mysiga stilar. inte så jävla snoffsigt å upklätt liksom, även om de oxå kan va fint på vissa. 

sen när det kommer till själva ansiktet så älskar jag jusa ögon, blåa, gröna eller gråa. och självklart ett fint leende. å sen gillar jag lite sjäggstub, inte värsta tomtefar men lite "dont care" typ.
sen gillar ju dom flästa tjejer muskler. å det gör ju såklart jag med! asså det behöver inte va väääärsta biffen, hälst inte faktiskt, men självklart ska han ju va lite krallig å musklig å sådär. super fint! å håret ska va typ murkblånt-brunt. inte för kort, inte för långt och lite små-stylat med bara lite vax blir bäst typ.

Ååå det viktigaste, personligheten. Det viktigaste är typ mysig, ärlig och att de inte är en jävla tönt som inte vet vad han vill eller som man tvivlar på. sen ska han inte va en jäkla fegis som leker fätt grym, fast visar sej va en jävla osjöning. men ändå är de gulligt när han blir lite små osäker ibland. Men det vikigaste är såklart att han är trogen och bryr sej om mej å inte håler på å töntar sej!

Gud, skulle kuna skriva hela dagen. men det bryr ju inte ni er om!


förlåt att jag är jätte tönti, men det här är på fullt alvar den snyggaste personen jag vet! helt perfekt!


1 väcka kvar tills jag blir handikapad

jag va ju på sjukhuset idag. jag ville träfa en läkare inan min operation för jag är lite rädd. tror typ lite olika grejer kommer hända..
1. att jag inte koommer vakna up från narkåsen.
2. att mit ben kommer bli förlamat för rästen av mitt liv eftersom jag ska ha en bedövningsslang in i jumsken.
3. att jag ska kvävas av slangen i halsen med sömnmedel i.
jäkligt hypokondrisk käner jag mej.. måste altid tro det värsta liksom!
men iaf, doktorn va bra å lungnade mej litegran även om jag fortfarande är rätt närvös.

1 väcka kvar nu, sen blir jag invalid i några väckor. hejja hejja! ska burja uppvärma mej med å öva med krykorna så det inte blir en totalchok när jag burjar med dom på riktigt. kommer ihåg furra gången när jag burjade ha dom. fursta dagen va en av de fysiskt jobigaste dagarna i mitt liv. Hade så jääääääävla ont i bröstmusklerna å armmusklerna å hade skavsår i hela händerna å ont i musklerna i tumarna å det va helt vidrigt.
jaja! det kommer gå bra, det är ändå värt för då blir jag frisk!

i vintras när jag hade kryckor. detta är påväg till en fest, kunde ju inte gå så vi lånade en kundvagn, riktigt jävla efektift! ingenting hindrar ercan från å ha kul, inte äns kryckor å ett söndrigt knä!


4 låtar jag alltid blir taggad till!


asså den här låten tror jag att jag aldrig kommer tycka ila om! blir alltid taggad å käner mej skit snygg å bäst när den sätts på. brukar stäla mej på min säng å mima å put my handz up liksom. för jävla härligt!!



dom här två, classiiic! nej men jag tycker på fullt alvar att de här är två av dom bästa houselåtarna i värden. dels för jag förknipar dom med mitt livs bästa tid och destuom så har dom så jävla feta å glada att jag ínte riktigt vet vad jag ska ta mej till. Man ba leer!


hahahahah asså jag pallar inte, hur jävla grym är inte crazy frog? så jäkla spårad låt. käner mej lite som en studsboll när jag hör den. brukar oftast sätta på den här på förfest för å komma in i rätt mood liksom! för kul oxå när man ska sjunga med instrumenten.

jag är en ligist

Heej vänner!
lääässen att min blogg e tråkig nu. känner mej lite små stressad över alting så jag glömer helt enkelt bort. å jag hatar värkligen å läsa bloggar där inlägen ser likadana ut varje dag "Hej hej, idag har jag vart i skolan. hata skolan! sen gick jag hem å nu ska jag såva hej dåå". så därför håler jag mej undan de så gott de går.

Jag har ingen riktigt inspo just för tillfälet, å desutom så har jag ingen kamraladdare så jag kan inte ta så mycket bilder om jag inte lånar min systers. men jag ska bätra mej! ska nog skriva ihop några kul inlägg nu ikv!

Vi hörs sen då, ni e jätte bra! BYE


ändå rätt crazy bananig...


ikväll köööör vi tut tut

Heej vänner!
är hemma med balli nu, hon ligger å såver midag vilket jag oxå ska göra nu. snart kommer soffan hit oxå. ikv ska vi ha jäääävligt kul eftersom de är min sista hälg i friheeet! GOOO CRAZY BANANAS!! hörs lite senare


trött flicka

Heeejee!
är skit trött idag så årkar inte riktigt blogga. höll nästan på å såmna på gymmet tillåmed, täcken på att de gått aaaldeles för långt. dock va de ganska efektift eftersom jag typ gick inte i en slags trans å ba pumpade styrkemaskinerna utan å va vid medvetande typ. haha sykfall!
hoppas de är okej med er så hörs vi imorn ist!
BYE!


Onsdag = nice

Jag bliiir så glad så här på onsdags kvällarna! mmmmm de käns så fantastiskt! man har betat av mer än halva väckan å det är snart hälg. ni måste ju hålla med om att både torsdagen å fredagen helt å håller riiiiner iväg. de är så lätt å gå upp på fredagen för man veet att IDAG ÄR DET HÄLG!! varje fredag får jag en stark instingt att hopsa jävligt högt i koridåren!
 
Nepp hörni, nu ska jag äta taimat med min gudmor! CIAO


godmorgon

mina babes balli å soff AKA juppe å svetti kommer hit nu å vi ska kötta lite plugg. alla har språkprov på fredag, dock har vi olika språk så vi kan inte jälpa varandra, men de är roligare å plugga tsm i vilket fall!
juste jag är ledig idag fresten. va på sjukhuset imorse med min familj för min lilasyster va ju sjuk när hon va liten, så vi va där på möte. å sen va de ingen ide å gå till skolan eftersom de bara va talangjakt å sen slutade vi. JIPPIIII!!


får vi följa med?

måste inte filip å fredrik ha ett av vääärdens roligaste jobb? tänk er själva... åka runt med sin bästa bästa vän å göra tv program om ALLT! träffa kändisar, åka till olika nice stälen, göra galna saker å ba va helt tokig å ha jävligt kul hela tiden med sin bästis! de skulle jag inte tacka nej till! å liksom bli älskad av typ hela sverige bara för att man går runt, chillar, hitar på as grymma grejer å är sej själv. helvete va härligt!

gillar deras nya pogram "får vi följa med?", tycker de är riktigt grymt. skulle ju va as kul å göra så... men de skulle ju inte fungera, å jag skulle väl antagligen bli både dissad, snetitad å våldtagen på sama gång. det fungerar ju bara eftersom att dom är dom som dom faktiskt är. men de är en kul tanke!
Nepp nu ska jag tita på ett avsnit som jag missat inan jag såmnar.


white nails

okej såhär! jag klipte nyss ner alla mina naglar eftersom dom, en efter en, höl på å knäckas av å flisas upp å böjas ner å trilla loss.. ja på alla möjliga sätt gick dom bara sönder. så då kände jag att de är ingen ide att försöka håla dom uppe längre, de blir bara värre. därför tog jag fram en sax å klipte dom lite lagom långa så att dom nu får chans å växa sej starka å må bra! tycker de är så himla fint med långa naglar så de va lite synd att dom bedrog mej, men what to do liksom? nåväl, jag valde å måla dom vita idag, har aldrig gjorde detta inan å jag blev riktigt jävla nöjd. känner mej as cool å vårig å kvinlig på samma gång. really nice!

nu väntar jag bara på att mina naglar å desutom mitt hår kan växa sej långt så att jag kan bli lite sommarsnygg!



jag gillar smarta människor

En mycket vis man sa igår till mej "man ska alltid hålla huvudet högt min vän, det är ända sättet man kan se solen". Fyfan va grymt!


ercan tipsar

OKEJ jag har några skit bra lätta tips för ett liiite småhärligare liv...

För att bli almänbildad å jävligt musik kunnig - Lysna på p3! De är jääävligt grymt måste jag säja. dom pratar om vättiga saker på ett himla kul sätt. dom tar upp aktuela nyheter å typ leker med tankarna å ser de från olika perspektiv samtidigt som dom skojar om de så de är sjukt underhållande. sen är de grym musik, jätte blandat, inget jäkla nrj liksom. å så berätar dom ofta lite fakta om artisten eller låten eller så.. almänbildning!

För att få lite sommarkänslor och lycka - skit i hur fan vädret är utomhus. sätt på dej klänning eller shorts å gå runt i huset å kän dej jävligt sommarfräch. sen är de ju gött om de är sol ute som idag så man kan gå ut utomhus oxå!

För att få en ofarlig kick på livet - sätt på dej dina hörlurar med musik på högsta volym å sjung när du är ute å går! gjorde detta en gång när jag va på väg hem till soffan å jäklar va härligt de tjändes. eftersom att sverige är tråkigt å alla tycker att man ska vara lite tyst å stängd här, så fick jag ju oerhörda reaktioner av folket som gick förbi när jag hopsade fram å sjöng för full hals. himla go känsla! typ som om jag va bäst i värden å inte brydde mej ett jävla skit!

För ett framgångsrikt liv - SMILE!


rehab-dag

jag är fortfarande lite sjuk... gick upp nu på morgonen men hade lite ont i huvet å i halsen å i magen så jag kände att jag häldre va hemma en dag till, för å vila upp mej, bli helt frisk å plugga lite till tyskaprovet. man ska känna sej minst 80% bra. de har jag alltid tyckt!


nya converse

Igår så ringde mamma å sa att hon hitat ett par skit frächa converse. hon passade på å köpa dom oxå. de är skit bra eftersom vi har samma skorlek, både i kläder å skor!
Vist är dom grymma? riktigt jävla kaxiga om du frågar mej!
Dock har både balli å fellz orancha converse, men vet inte riktigt om de är helt sama färg. Strunt sama! dom e jävligt sjysta ändå!



fresten... vad heter de när man har EN sån här sko..? En Convere?


jag äter som en häst ibland

eftersom jag va sjuk idag, å inte kunde följa med på familjemiddagen som vi skulle på så köpte mamma min favorit mat till mej.
Chickenbits å sparris! m m mmm! + lite beanäs sås till chickenbitsen.
FYFAN VA FÄTT! bokstavligen asså...
Hehe, fyndligt huh? ne men riktigt glad blev jag. älskar fan å käka! Måste medje att de är rätt märkligt att jag inte väger typ 15kg mer än vad jag gör. tack Gud för det! riktigt snällt att du gav mej en hyfsad ämnesomsättning!


ÅH HELVETTEEEE!


ercan i duchen

alltså fan! vet ni vad som nyss hände?! neeej... det går knapt å förklara, därför har jag ritat...



Okej... om ni inte hajjar! jag duchade.. rakade mej under armarna. dååå! så märker jag att några slingor från mit huvud hår lakt sej prisis brevid å blir avhugna av rakhyveln. jag panikade ett tag, ni skulle sätt tussen som föll av asså... den va riktigt jävla redig jag kan tala om!
Men sen när jag klivit ur duchen å torkat håret så syns de inte så mycket, ser mäst lite upklipt ut. ingen sturre fara!
men detta är knapast något som händer vem som hälst...
 därimot så stört jag mej på den kortare delen å de kommer jag göra tills de växt ut! Jävla anus åh!


what is love?

Jag älskar gosiga kärlekshistorier på radion. Just nu siter jag å lyssnar på p3, my one and only radiostation, och den här väckan är det Margret Atladottir som är musikredaktör. Hon har tema kärlek. å så berättar hon jätte mysiga grejer om kärlek å gulliga kärlekshistorier å spelar skit bra mysik. jag blir aldeles varm i hjärtat.

Även fast jag är otroligt osäker på kärlek, så hoppas jag så inerligt att den finns, å att jag kommer hitta den en fin dag! äkta alltså, som skiter i alla regler å problem!


Vad tycker jag om att rodney da silva kommit in i bb huset?

Okej såhär... jag tycker det är skit kul att roddan har kommit tbk till bb huset. tror värkligen att han kan få till lite extra drama där inne. tyckte han va sturtsjön förra sesången, å eftersom att dramaqueenen nr 1, hanna widerstet, valde att lämna igår (vilket i sej sög eftersom att hon va himla underhållande) så tycker jag att det behövs en liten provuserande å crazy filur som rör om lite i tillvaron. Hejja hejja på roddan! hoppas han får stana looong time!


tycker att hela han ba utstrålar busighet å charm! man blir ju förjävla glad när han skrattar tex! himla kul människa helt enkelt! yippi!


dags för lite vettigt

sådär ja! nu har jag tagit mej saman å klätt på mej kläder, bädatt sängen, dragigt upp rullgardinen, hämtat min tyska bok hos balli, hämtat ett nice glas cola och snytit mej skit hårt. nu käner jag mej redan lite mer på banan igen!
NU är det time for work, har tyska prov på onsdag förmodligen. om inte oklarheterna med att vi bara har lektioner till kl 11 är äkta. isåfall kommer jag aplodera å hopsa ut från skolan! Yippi!
Meeen, hoping for the best but expecting the worst! så därför ska jag nu öpna min hatade Lieber deutsch å nöta in lite glosor. Lycka till till mej!
PS. jag har redan drukigt upp min cola nu medans jag skrev detta inläget.. helvete då! den som inte spar, han har inte! lågiskt faktiskt!

lägg märke till att jag ändå försöker va positiv å ger er ett hejdundrande smile!


Sommarmission

såhär.. i sommras hade jag ett litet sommarmission! jag skulle bada topless på 10 stälen runt om i sverige. Det va fan de grymmmaste jävla missionet jag någonsin haft! därimot failade jag.. gjorde bara 8. men jag ser inte detta som ett mislyckande utan mer som en uppvärmning. jag tar mej an samma updrag nu i sommar ist, å jag höjjer ribban till 12 platser. DE NI!! det lär bli sjukt. så om ni ser en liten, kort, sprudlande, halvnaken varelse som badar någonstans i sverige så kan ni vara 79% säkra på att de förmodligen är jag. det lär sluta crazy bananas! Det brukar de göra när jag fått en idé! 


riktigt go låt!




ooh how cute?


kolade runt lite på internet å letade lite vår/sommar kläder. blev så oerhört taggad, så jag klipte ihop en liten outfit... jävlar, värsta modebloggarn jaao. haha! ne men nu i sommar tänker jag lätt investera en hatt, typ en stråhat eller nått liknande, hur grymt? ser så himla härligt ut tycker jag! sen kommer jag nog satsa på blommigt oxå, jag har fått en liten fetish för småblommigt. de är så jävla guligt å snällt! bryr mej inte så mycket om vad som är inne å inte, jag har på mej de som är fint å grymt! punkt slut :)


farsan hittade mina gamla brillor...


sjukt frääächa visst? jag kanske ska burja använda dom ijen... de vore väl grymt?! de sjukaste är att de skulle inte förvåna mej om jag gjorde de... jag slutar då aldrig överaska mej själv!


mello kvällen

goooodmorning sweden!
how are u today? jag själv jag mår exemplariskt minus att jag e sjuk. hehe men så kan de gå. jag va lite små kraslig redan furra väckan, å trotts de så skulle jag envisas om att ha de där sommar skorna hela lördag kvällen. sjyll mej själv!
Nåvääääl (haha), melodifestivalen va skit kul! vi fick lite småpanik på väg dit eftersom de va så hysteriskt mycket bilar som kaosade påväg in till globen. så vi bestämde oss för att hopa ur bilen å springa genom rängn och rusk och murker och storm. men de va inte så farligt faktiskt!
Det va iaf jävligt fätt när vi va där. helt klart rätt låt vann! vi blev svin taggade å ba tjohoo!
Framför oss va de goaste gänget med shlager bögar från spanien. de va typ 10 pers som ba stog med bo'or och gliter å sånt å dansade å sjöng till alla låtar å va as kul! Vi va inte riktigt lika tagg, men näst intill!
efteråt åkte vi hem till sofia å va as trötta så vi käkade lite å hängde i köket tills vi åkte hem å såv. riktigt go kväll måste jag ekäna!


nåååågon va taggad! ps. läg märke till lamporna i hennes öra


vill man va fin får man lida pin

nu sitter jag själv å taggar här hemma! försöker gå in mina skor som jag ska ha ikv... gud dom är så ooooerhört svåra å gå i. men dom e ritkigt frächa så de är värt besväret. vad säjer ni om dom? melodifestival-aktiga ellehur?

snart kommer sofia å susanna hit å vi ska yeaha litegrann inan.. wooohhhh fyfan va tagg


bakom mina solglasögon...

Nu ska vi strax in till stan å ta en liten sol. är totalt osminkad, smutsigt å tovit hår, har inte såvit så himla mycket inatt och så är jag lite små förtjyld. så de får bli mössa+solglajjor på mej, trots att det är typ mulet. folk kommer säkert tycka att jag är värsta looooooooosern, men de skiter jag fullständigt i idag :)
vi hörs senare hörni


IMORN ÄRE MELLOOOO WOOOHHH

Ikväll har jag varit hos emmy. det va mysigt, det va bara jag emmy emma å linnea. vi va sjukt trötta så jag åkte hem typ vid 12. ändå värt för då är jag utvilad å pigg tills imorn. jag å balli tänkte åka till stan å eventuelt sola lite så vi blir lite frächare såhär nu när de burjar bli vår. å sen ska vi hem å göra oss fätt snygga å redo för mellomelloooo! haha vi är fan as taggade å planerar å va sjukt jävla upklädda! typ gliter smink å lockigt hår å klakskor å allt möjligt party! de är ju liksom melodifestivalen vi snackar om. hahaha! töntit!

Näpp hörni, nu får jag ta å sluta! måste såva, mina ögon är typ torrare än saharaöknen... ciao!


GLASS


Huur glad blev jag desutom inte när vi hittade den här i glassboxen?! fyfan va nostalgiskt. kommer ni ihåg denna? åt edn hela tiden när jag va liten, alla gjorde typ de. vi blev tvungna å köpa, sjukt värt!!


SOMMAREN ÄR HÄÄÄÄR

Idag va jag i stan med Linnis å emmis å soffis. vi satt å hängde på Waynes i typ 3 timmar å hade de aaaas gos faktiskt! tiden flyter värkligen iväg när man har kul! i vilket faaaall.... så hitade jag ett sånt där enormt isadora brunpuder som bara säljs på sommarn, vilket jag saknat nu i höst. å jag blev skit glad. dels för att jag kunde köpa de, men mäst för att de visar att de strax är sommar. EN APLÅÅÅÅÅD!! jajamän!!


Olle Hedberg, min prins!

Olle Hedberg, vilken dude!! jag är faktiskt lite småkär. har lysnat på masa youtube klipp av honom sen han va med i idol typ. skit bra chill mysik! sen är han as snygg med! hans ögon är helt fantastiska, jag smälter typ lite... Å hans röst är det bästa, den hesa, goa mysiga! Åh va gosigt. skulle inte banga på å gifta mej med honom! vore väl för mysigt. tänk er själva å sita ute å spela gitar å sjunga å gosa hela natten lång! hahaha önskedröm, töntit!


oooerhört! ser ni hur mysig han är oxå? värsta snällisen, snälla killar är så jäkla bra! å så är han mysikbegåvning så de bara skriker om det!

för er som inte lysnat på denna låten, jag är såååå glad för eran skull! detta är ärligt en av de bästa låtarna jag vet. lysnade sååå mycket på den i furra våren/sommarn. har så himla mycket koplat till den nu så blir typ nästan gråtfärdig när jag hör den. Så varsegoda kära ni, LYSSNA!! ni kommer inte att ångra er.

2a med balkång

Jag å sofia har en plan. när hon kommer hem från USA köper vi en lägenhet tsm. en typ två, helt perfekt, med balkång ofc så vi kan sita ute å hänga med de fina vädret. Å så ska mina upgifter va 1. laga mat 2.diska. å soffan ska 1.baka 2.städa eftersom städa är de värsta jag vet. skit bra vi har delat upp de va? jag kan iiinte baka alls men älskar å laga mat typ. å sofia älskar å baka så det är helt perfect match!
det skulle bli hur bra som hälst, skulle inte kuna sluta på nått anat sätt än crazy bananas!
Det viktigaste skulle vara balkången, ärligt. det bästa vi vet är fan å sita å götta oss på hennes balkång eller min uteplats, eller ijentligen var som hälst utomhus. vi är båda sommarflickor å mååste ha sol liksom! hälst en stoooor balkång så man kan hänga många hela dagarna å nätterna. Mmmmmysigt!


detta vore väl nått va? dock gillar jag inte råsa så mycket så jag skulle typ inreda i grönt å guld å blommigt, fiiint!
(bild lånad från google)


siter å tittar

Jag är sååå glad över mitt nya rum. käns som att en liten stress-sten lätat från mitt lilla bröst. hur gött som hälst! jag siter vid mitt skrivbord just nu, min nya hängplats. kom hem från musikproduktions förestälningen för en stund sen. det va typ jag å 10 andra av vi som va med furra året som va där, det va hur bra som hälst. as bra sångare, värkligen bra! å dansarna va oxå bra! kul å se!
när jag hem så hade dom käkat hamburgare i min familj, så jag gjorde en till mej själv oxå nu. fyfan va smarrigt!


såhär gör jag! å en aplåd för mina färgglada beeeeen! wooooooohhhhhh!!


c barn

Idag har jag haft ett sånt jäääävla flyt!!
fick tbk 3 prov, fick c på alla. hade typ iiiinte pluggat för å förtjäna ett c, värkligen inte! så jag blev oerhört glad och imponerad över mej själv. älskar oxå när folk har fördomar, som man sedan kan motbevisa. tillexempel så har jag en slaks korkad-stämpel på mej, vilket jag faktiskt lite kan förstå eftersom jag är en glad å tokig å ibland en lite osäriös flicka och jag skojar å flamsar en del. men vilket fall... många tror att jag är rät dålig i skolan å rätt puckad, å så idag så blev dom typ imponerade å typ sjämdes lite över vad dom trot från burjan. älskar sånt! känns som man vunit över hela värden å att man är bääääst!

å för er som icke förstår nya betygskalan... F=ig E=g D=mellan g och vg C=vg B=mellan vg och mvg A=mvg(fast A är tydligare svårare att få än mvg vilket suger, men what to do liksom)


falken såver falken såver i sit lungna booo...

nu är det gonatten för mej! imorn är det skola, träning å så ska vi som va med i musikproduktionen i skolan furra året gå dit på kvällen å se på årets show! det blir skit kul! Vi hörs imorn då!
GODNIGHT WORRIOOOOORZ


rum å garde

idag har jag haft en fixar-dag. det innebär att jag har städat å gjort klart de mästa i mitt rum + städat och ränsat ur min garderåb. har slängt 1 heeel flyttkartång med ihopvikta kläder, det måste va rekård! nu käns allt suväränt. är super nöjd med min nya möblering i mitt rum. käns skiiit mysigt å jag käner mej jätte hemma nu. jag har liksom ett skrivbord! de är sjukt otypisk mej ändå. mina kompisar skratar av tanken av mej vid ett skrivbord. men jag hänger faktiskt vid mitt skrivbord. har en super chill fotölj som jag brukar sita i som en kung å dingla med benen från kanten. å så brukar jag dricka saft, de är goa grejer kan jag tala om.

I viiiilket fall, nu äre bara lite små pysel som ska göras. eller SMÅ pysel är väl kanske å ta i... ska köpa ny inredning till min garderåb och slänga ut alllllt de andra. just nu har jag faktiskt komiskt nog en bokfylla från ikea som garderåbs inredning. har fungerat rätt bra faktiskt.. den är ju chill, men nu är jag så jävla tröt på den där saken så jag vill bara ha den uuuut från mit liv.
sen ska vi säta up lite hyllor å sånt i mit rum, lär bli riktigt bra!

ska sätta up min tv åvanför den vita byron på den bruna väggen. å så ska jag ha en biig picture på mejsofiasusanna på den råsa väggen.

djungeldisko! yeah, riktigt drag där på kvälarna vill jag låva!

seeeer ni hur gosigt de ser ut? ska köpa en stor drömfångare å ha över sängen med.



min super rena garderåb! kläderna som ligger på golvet är grejer som jag ska lämna tilbaka till mina polare, va ju ett å anat som hade gömt sej i olika högar överallt... hehe!


CARRE

i måndags såv carran över hos mej! hon är så brooorig! hon flyttade hit från nyköping när vi gick i 7an å vi blev bästisar typ från fuursta ögonkastet, sann kärlek! hon är skit snygg oxå bara så ni vet liksom. I vilket faaaall, vi har en sån fantastisk conection. vi behöver inte ses varje dag, och även fast vi inte träfats på typ 2 månader så blir de liksom helt coolt när vi träffas. det är som om vi ses varje dag. känns som att vi likom käner av varandra! sånt är himla gött! sen kan jag lita på henne jääätte mycket och kan helt ärligt prata om nästan allt med henne! Hon e en bästig kompis rakt igenom. och så är hon så jävla kul så jag kissar typ altid på mej nästan när vi hänger.

I måndags iaf så bygde vi ett skrivbord, det va sjukt! köpte liksom ett litet skrivbord på ikea i lördags å trodde att de skulle ta typ max 1 timma å säta ihop de. kan säja att de tog oss drygt 3-4 timmar totalt. runt 12 tiden blev carro typ full. asså no no, ingen dricka eller så. men hon blev helt spårad, typ hög på trötthet. haha de va brutalt! sen vid 1 tiden så kände vi att de va daks att runda av å gå å lägga oss. Sjukt händiga ändå! snickra lite sådär mitt i naten, de är inte alla girls som gör de.


här har vi Wonderful herself. dock har hon nästan pojkvän, snart, så tyvärr ni som blev sjukt intriserade nu. låvar å säja till när hon är ledig igen, hopas de dröjer ett tag för hon förtjänar äkta kärlek!


melodifestavalen

På lördag ska jag sofia susanna min mamma å min lilesyster å hennes polare gå på mello finalen! åå hur nice? det kommer bli feeeeett! melodifestivalen är lite vår grej, riktiga svennar! jag hejjar på lite olika...
för de fursta Loreen såklart, classic! sjukt bra låt och så är hon snygg å mysig dans!
sen Danny såklart. låten är as bra den med å han är oxå snygg å har oxå rolig dans!
sen David Lindgren, låten är gryyyym. å dansen är as bra! å så är han snygg han med.

Bra låt, snygg, bra dans
de är liksom mina kriterier märker vi! lol

sen gillar jag även Lisa moskovskys låt super mycket, den är fin! å de rockabilly bandet som gick vidare från andra shansen va stöörtsjöna. å så får jag typ tårar av skratt när jag ser björn ranelid på senen, så han gillar jag oxå! å molly sandens låt är oxå lite rörande måste jag erkänna.

hahah jag gillar typ alla, töntit..


film!

har ni sett den här? om inte så får ni göra de nu! helt ärligt... ni kommer inte ångra er! de är viktigt å säriöst!


min hälg

okej bajs nu ska jag beräta vad jag har haft för mej de senaste dagarna..
såhär:

torsdag
såv över hos bästa soffi, vi kolade på lost och skrattade i sängen som vi brukar göra. hur soft som hälst!

fredag
vaknar upp, äter frulle. sen ringer vår göteborgar kompis anton å säjer att dom är i sthlm för å gå på avicii på lördagen. så dom undra om vi ville hänga med dom lite å de ville vi. fast inan de gick vi en go vår promenad i solen. vi kom in till stan vid typ 5, då sat dom på en utesärvering i kungsträdgården å drack bärs. förstår ni vad nice? de va liksom soool å härligt. dock drack jag å soffan kaffe ist eftersom vi är lite för mesiga å små för å dricka alkohål. i vilken fall sen efter de så gick vi med hela gänget å åt på rice. satt där i typ 3 timar å ba åååt å prata å så, skit kul faktiskt! sen hängde vi runt på stan lite tills de va daks för dom å dra ut, å daks för oss å dra hem. haha jag hade typ köttat med ögonkräm i mina ögon, misupfattade själva syftet med den att man inte skulle ha den inuti ögat. man ba hallååå? ÖGONkräm? så mina ögon va lite fucked up så vi kände oss inte sådär svin lessna över att åka hem.

lördag
såv länge. sen åkte jag å pappa till ikea å köpte grejer till mitt rum å min garderåb. sjukt bra! på kvällen åt jag å sofia hos beata, skit go mat å jätte mysigt va de. sen lite senare på kvällen kom några andra kompisar å vi hade de super trevligt!

Nu idag har jag helt ärligt baaaara chillat. och ränsat sofias garderåb! men de är en anan historia...
ciao!

middag hos kullis

haha förlåt att jag sugeer men jag har haft fullt up idag med! berätar om mina äventyr imorn jag låååvar :)
ikv ska jag hem till kull på liten mini-midag. de är bara jag sofia å kull. kommer bli jäääätte mysigt å jag har inte träfat kull på hur länge som hälst så vi har masor å prata om! vi får se vad som händer sen! nåt kul hoppas vi ju altid på! Haha ha de kul hörni!

bild från i somras när vi 3 va på alssång på skansen! bästa pärioden i mitt liiiv!

godnatt

im soo sorry people, har haft fullt up idag... men nu måste jag såva för jag har typ skit ont i ögonen! berätar om min dag imorn :) godnatt såv sööttt!!

mot soff

nu åker jag hem till soffsoff, vi får se vad vi hitar på. antingen kommer vi ligga å äta kakor å tita på lost, eller så träfar vi några trevliga. får se vad som faller oss in för sitvationen.. byebye ha en kul kväll


man kan låssas att detta är jag sofia å susanni, 2 brunneter 1 blondin. men susanna är i newyork flr tilfäller så vi bestämde att de inte gick att hon va med ikv. synd! men vi klarar oss i några dagar förhopningsvis

de berömda kakorna

nu är jag klar med mina kakisar. gud!! asså detta är dom enklaste, godaste kakorna jag vet. såhär...

  1. 200gram smält smör + 1,5 dl socker = vispas
  2. 4dl mjöl + 1,5 tsk bakpulver + 1,5 dl russin = blandas
  3. blanda ihop allting!!
  4. klicka små klickar med smeten på en plåt
  5. låt stå i ungnen 5 minuter i 225 grader.
  6. klaaaaaaaaart!!! mmm gåttigått med kakor namnam
sen kan man ju ha lite vad man vill i domma, vi har provat hakkad murk choklad tex, dock va de liiite för mycket men jävligt gött ändå. sen kan man ha hasselnöter, kakao eller vad man nu käner för i.. de är inte så noga! jag gillar när man inproviserar lite. det blir oftast bäst så!

Nu ska jag enjoya mina cooookis!


allt man behöver + en ung då såklart

m m mmmmm

Träning å kakor

NU är jag hemma från träningen, gick hiimla bra faktiskt! känner att låren å magen kommer ha en gaanska rejäl träningsvärk imorn. men jag gillar träningsvärk, då käns det som att musklerna växer å bräner fätt. haha!
nu ska jag ironiskt nog gå ner å baka lite kakor. braaa ercan! ne men jag blev förjävla sugen nu å jag å sofia har ett litet motto... "man måste bejaka sina begär". riktigt grymt! så nu är de just det jag ska göra. kan lägga up bilder å resept sen, det är himelriket kan jag låva!
take care

träna träna


Nu ska jag iväg å träna lite knä-rehab. fätt sjönt! under tiden jag är borta kan ni passa på å chilla lite till denna skit sjöna låt! riiiktigt bra!

niklas von arnold - citylights

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!