tjingtjong

Goodmårgon gåttfolk :)
fyfaaaan vilken seg dag! men kvälen igår va iaf skit trevligt.. kom hem vid halv 1 tiden å såmnade skit snapt!
Nu ska jag snart iväg å dansa, kan behövas :) meeen är som sakt dock lite seg å sådär, får se om jag årkar hela kvälen..
nä nu ska jag äta!
PUSS


wihu

åååh de har vart en skit kul kväl! Jag å sophie å isa drog till en tjej som heter agnes på värsta skit roliga fästen :)
aaa jag årkar inte så nu ska jag såva, kanske berätar mer imron :D
Ppssss

jävla bajsdag

fyfaaaan.. de käns som väärsta seg dagen idag! Ååh jag årkar inte med de!
Jag va hemma igår å i onsdags å tisdags å har typ sömnbrist å hade ont i halsen igår.. även fats jag inte är sjuk så fick jag va hemma!
Å nu vill typ mina päron att jag ska ta de lungt i häljen, å jag vet itne irktigt vad jag ska ta mej till för jag vet inte vart alla håler hus å alla är typ sjuka å jag har inte ätit någonting på hela dagen å jag är rät hungrig å nu får jag snart panik för jag måste städa oxå å sen vet jag itne vad jag ska göra å fyfaaan va jobig denna dagen tjäääääns ! :O

Åååååh, fan! Nä fyfan.. ååh
PUSS

fixa pass

håler på å sminka mej å så, eftersom jag MÅSTE fixa mit pass idag... jag är iaf snart klar !
Asså grejen är ju att man ska typ ha sitt pas i 10 år, så de käns lite viktigt för mej att man är någulunda snygg på de ;)
Nu är den stora frågan bara, vad ska man ha på sej? ser man äns kläderna? jaja.. får väl bli något vanligt bra!

Nä nu måste jag sjynda ! hörs!
PUSS

fireflies


Jag älskar denna låten av hela mit järta!

sosick

jag är sjuk.. idag ijän.. attans..
jag har inga planer för dagen, allstå inget plug eller så som jag måste göra.. men sen kanske vi skulle åka å fixa pass eftersom mitt har gåt ut å vi ska till kanarieörna på sportlåvet :D
Så de får jag årka med.. å annars så gör vi typ de imorn eller näre funkar!

nu ska jag vila! Vi hörs sen :)
PUSS

bara dansa

Tjena! jag kan inte såva.. jag vill dansa!
siter å kolar up mit troliga dansashema för denna tärminen, de vill säja vilka klaser som jag tror att jag ska ta :)
Ungefär såhär kommer de se ut tror jag..

Måndag -
hiphop 18.30-20.00
commercial mix 20.00-21.30
Tisdag -
raggdollzklassen 20.00-2130
Onsdag -
House 18.30-20.00
Torsdag -
Balett 18.30-20.00
Ragga 20.30-22.00
Söndag -
Streetfusion 17.00-18-15

De här blir kuuul! jag är så jeelva taggad kan jag säja :)
This is my future...

Nä, nu ska jag försöka såva!
PUSS

      


nithgmare

Shit... jag vaknade för 10 min sen. Har såvit i prinsip hela dagen! jag vaknade iaf av att jag skrek och grät, och va aldeles svettig och anfådd.. jag drömde så jäävla sårjligt och jag fick typ panik i drömen, kan inte äns beskriva vad de handlade om för de handlade inte om någonting, utan de va liksom bara så mycket som hände på sama gång ..
å de va på ett tåg, men samtidigt va jag på en liten motobbåt med min pappa som va ett jur.. å mamma va påväg till typ london och trode att jag va med henne men de va jag inte å ingen fattade vad jag prtaade om, och jag va med i mammas pojkar oxå, å så va de en mamma som hade ett döt barn.. å mina granar stor på ett bärj å skrek i en mikrofån å de va helt sjukt allting..

Jag typ drömer fortfarande käns de som.. kanske har lite feber :(
usch, + att jag inte ätit någonting på heeeela dagen! ändast en kopp te och lite cola!

PUSS

sjukis

Heello! :)
Idag är jag sjuuk... jag vaknade imorse å tjände hur jävla ont min hals gjorde, så jag drak lite te, å sen såmnade jag om och har såvit tills nu ungefär! nu är halen bätre, men jag ska såklart vila up mj idag så jag blir frisk tills imorn!
Tänkte göra lite svenska grejer som jag fåt av min lärare nu.. handlar typ om dialekter, inte så svårt så de ska nog gå bra!

Vi hörs lite senare!
PUSS


paradisehotel mys

Heeej, jag å balli har vart å handlat coola å lite lördagsgodis.... eller aa måndagsgodis eftersom jag inte fick mit efterlängtade lördagsgodis i lördags ;)
Vi siter å väntar in Paradisehotel som vi ska dega framför... aja, ses snart:)
Puss


SNYGGSURRAN IGEN!

Tjenispenis alla mysiga läsare..

Nu är vi hemma hos erica och lyssnar på total dunkadunka och ska vräka i oss massa mat, vi ÄLSKAR mat!
Bara för att vi rockar så ska ni få se en riktigt sexig bild på oss.. thihihi fnizzzzz!


Hejdå penisar! eller jaha..


GästBOLGGGGGAREN!

HEJHOPPSAN!

nu sitter vi här i skolan och skiiiter,,! vi gillart!

hejhopp

Tjenaaa :)
dempis har gått.. å jag är så otroligt seg å deppig över att jag vart hemma i mit hus heeeeeela dagen ungefär. så jävla tråkigt!

Imorn ska jag fakitkst på spa hela dagen, ska bli riktigt sjönt!

aaa nu vet jag inte alls änd varför jag skrev ett inläg, onödigt!
Godnatt pepole :)

PUSS

Carmex gäst bloggar

Hej alla söta som läser Ericas underbara blogg. Det är Carmex som sitter hemma hos Erica och tittar på SATC. Jätte mysigt! Vi har varit på en lång promenad med mina två små hundar. Det var kallt så vi gick hem till lilla Erica och drack te. Nu ska vi titta klart på SATC. Så Erica bloggar väl senare eller något.

xoxo

Carmex


bad day

de här har varit typ en sån jäääävla dålig dag å jag vill typ läga mej i min säng å skrika.. :S
ååååh.. jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag tjäner mej så värdelös bara! åååh, helvetes jävla fan skit bajs!

Okej, godnatt folket!


fannnnn

åååh jag är fät läsen .. :(
de är typ en dålig dag idag tjänner jag.. fan, dagen har bara varit så jävla konstig, å jag vill bara typ gråta nu! och jag va sååå taggad på å dansa idag, å så ringde jag å dubbelkolade ifal raggan burjade idag, å så burjar inte den förns om 2 väckor typ, ååh sjuuut mej!
å + att jag fick reda på att min älsklings lärare som jag hade i raggan, vi ska inte ha henne längre.. ååh. ni förstår säkert inte vad jag menar å tänker att de är värsta pyttinutti grejen över å va läsen å sur för, men om ni va i min situavation skulle ni förståå.. JAG VILL DAAAAAAAAAAAANSA! fan va segt...

jag får väl göra något anat ikväll som får mej på bätre tankar..
PUSS


gooodermårgon

Godag godag små kottar ;)

Nu har jag å vanda prisis gåt up ur sängen, eller aa hon står i dushen nu å jag gör makaroner.. mums!
igår va fääätt mysigt, vi kolade på båda filmerna och gick å la oss vid typ halv 2, sen låg vi å pratade i typ ganska länge.. såmnade inte förns kanske runt 3 tiden. De va såå mysigt!

idag troooor jag å hoppas av hela mit järta att jag ska dansa.. ska ringa min dansskola å kola ifal de är idag de burjar eller nästa väcka, hopashopashopas!

Nä fan nu burjar vi om en och en halv timme.. ska baaara se en film i aulan å sen slutar vi, så jävla soft! så nu ska vi typ äta lite frukost/lunch eftersom vi inte äter i skolan, å så ska vi klä på oss lite mysiga kläder å skuta iväg!

Vi hörs senare :)
Have a nise day !
PUSS


kände inte för å visa mit cooooola fejs nu idag!

Mysis kveeilll

Nu ska jag å vanda ha mysis kveeill (kväll).. vi har hyrt filmer, å köpt en jäävla masa godis! å nu ska vi mysipysa. å vi åt sushi inan å hade almänt mysigt :D

Jaja!




jag är rätr läcker... mohhaa

PUSS 

utväcklingsamtal, klart..!

Åååh, så jävla soft! vi, allstå alla 8or burjar kl 12 imorn, å ska se film i aulan till kl 3. sen slutar vi! åååh jag är så glad, denna väckan är så jävla najs :) aa så ikväl ska jag umgås med lite kompisar hade jag tänk mej.. får se lite!
Och snark äre hälj oxå... woho!

Menmeeeen, idag hade jag utväklingsamtal.. de gick väl bra :)
Mina mål denna tärminen är

1. G i engelska... eftersom jag inte upnått målen i de pga att jag inte har någon grund, så jag bygger på något som inte fins. men de ska jag bli bätre på!
2. Komma i tid.. varje dag kommer jag typ ibland 10min försent till skolan, å de är inte okej! :P
3. Bujra använda stavnings och jälp-program på datorn, och köra robomemo... jag har typ masa program på min dator som ska göra de lätare för mej i skolan, ska bara lära mej de, sen ska jag använda de i skolan :) robomemo är ett program som fins i skolan som ska jälpa för konsentation och typ dyleksi grej..
4. MVG i hemkunskap.. jag har VG nu, och eftersom vi får vårt slutbetyg i de nu så ska jag värkligen anstärnga mej!

PUSS

gymade igår

Tjaa!
igår va jag sååå duktig, gymade 2 timmar ! så jävla najs.. jag kom dit typ halv 6, å tränade masa med carro å hanna, sen efter en timme gick dom, men duktig som jag är så stande jag en timme till å typ sprang på banet å syklade å gjorde andra sjöna grejer ;)

Jag strechade inte så mycket igår, så jag har galen träningsvärk idag i typ benen och bröstmusklerna, fast jag gillare, man käner sej så bra typ!


igår då efter... ville visa mina muskler, som inte riktigt syns ;)

PUSS

Jag blir förföljd, av en kompis!

jag är räd... min kompis är utanför mitt hus å stalkar mej!
Hon skikar sms till mej, å tvingar mej gå till duren! shit.. hon är desperat, hon vill ha en låt på sin mobil som hon älskar, som råååkar finas i min mobil! jävlar, jag hängde just ut jenom fönstret för å försöka sika den via blotuth... men de funkade inte! hon burjar bli läskig å skika hot-sms...! jag vågar inte träfa henne, för hon kommer slå mej .. jag ååårkar inte! aaah! trots att hon är min vän så är de läääskigt!

Tillexempel:
"KOM TILL DURREN.. ANARS!:@"


jälp....!

 


Mycketmycket

NU har jag prisis dushat! fätt sjönt... jag älskar å dusha, de är typ nästan något av de bästa jag vet :) de är sååå sjönt å mysigt å varmt! jag älskar värme!
Nog tjatat om dushar...

Jag ska nu snart gå å läga mej, eller furst ska jag typ borsta tänderna å allt de där.. och smurja in mej med favorit Bodybotter från the body shop, tycker om dom jätte mycket! luktar så himla gått å är as bra :) Min favorit har altid varit, och är fortfarande, papaya! den är så himla fräch och somrig. Men jag gillar typ dom flästa av dom!

Imorn har vi soft dag, 1 lektion liksom! eller a jag burjar halv9 i lärstudion, sen halv10 har vi svenska, sen slutar vi! såååå jääävla najs!
Vi har liksom kortis dagar pga att vi har utväklingsamtal från halv11 på tisdag och onsdag, och då är man ledig, när man inte har sit utväklingsamtal... så altså samma sak på onsdag! De behövs :)

Imorn ska jag leka med carro iaf, vi ska gosa å sen bär de av till gymmet.. kul!

Nä nu ska jag såva :)
Puss

faanta

Jag har såvit i några timar nu typ.. shiiiit! HATAR MÅNDAGAR AV HELA MIT JÄRNA! + att vi hade prov idag å de gick sådär, asså jag är ändå nöjd å så, men de va lite anar änb vad jag hade tänk mej... meeen, de är bara å hoppas på de bästa :)

Nu fick jag ett himla sug efter fanta, så jag ska gå ner å se ifal vi har lite hemma.. tror faktiskt vi har de ! Tjihuuuu!
Hörs!
PUSS


ÅÅååååååååååååååååååååååååååh va gåt! härregud, äkta jävla kärlek!

glad

Tjaa,
lite galet kväls inlägg igår ... hade ingen årk å läga in bilder eller nåt så jag skrev bara vad som föl mej in.. ;)
Som sakt så va de typ 5 av mina kära vänner här igår kväl, gjorde inte så mycket, umjicks å så !

Idag lekte jag med Nina och ebba, och lila Mika :) de va mysigt!

Nu siter jag å pluggar, rittäknik, vi har prov imron.. satsar på ett VG iaf, för jag käner mej säker på de, å de känns som jag kan typ allt! så hopas de går braaaa!

Jag älskar mit liiiv, jag är fätt happy =)
Vi hörs senare, nu ska jag städa å lysna på spotify dansa runt å sjunga hökt!


Glaaaaadis!

PUSS 

d

Tjaaaaaaa, jag siter med mina kompisar å äter fruktsalad, den är fääättt god! victor gjorde den, och simpon jonglerade! Hejhej

mit lördagsgodis är slut....

Nu är mitt lördagsgodis slut oxå... jävla skit!
Å så har jag fätt tråkigt till på köpet.. jag hade en tuttifrutti påse, ni vet sån med halva godis frukter liksom.. å nu när alla dom goda är slut så har jag slikat på dom andra äkliga å sat ihop dom.. nu är de hela frukter.. dom är så jävla äkliga! ååh.. fast dom är rätt coola nu när jag sat ihop dom!
Jääääh!


fätt läsamt... helt slut liksom!


Å sedääär! hahaha :D


Pizza tajm?

Tjaaaa!
jag är såå sugen på pizza! så jag å vanda ska nog dra till ösberga å äta en fin-midag ;)
ååh jag är lite sur för de käns som alla måste va hemma ikväl, liksom jag vill ju leeeeeeka å busa! hallå? fins de någon där ute som tycker som jag?

Iaf, vi får se vad kvälen har å ärbjuda :)

Puss


fätt fin tröja va? "litle miss lyccku", fick den av ninis!


ÄLSKAAAAAR!



Kommeer ni ihåg?
Sååå jävla bra! hahaha!

hejhopp i en kopp

Heeeeeej!
tänkte väcka bloggen lite.. hum, ja skolan har ju burjat, suck! jag va sjuk i tisdags å obsdags!
Å sen torsdagen å fredagen gick rät snappt.. å nu äre hälj :)

Igår kväll va jag med vanda på neew mon, den va fätt bra ! jag tycker dock båda twilight filmerna är väldigt överskattade... alla blir typ galna så fort jacob-killen visar sej. okej snygg krop å så, men inte mer än så. Å jag tror jag skulle tycka bätre om filmen om de inte va sån stor grej å sådär, ni förstår ;)

idag får jag se vad jag gör... ska nog fika med therese, sen får vi se vem som vill leka med mej ikväl .. ;) haha!

hade bra hörni!
Puss 


Hahaha älskar ni inte när jag ser ut såhär.. helt störd :D

skolstarrt

tjaa!
Paradisehotel, fätt kul! jag vill ha sommar.... jag ska övertala min familj till grand kanaria på sportlåvet, de skulle va najs !
jaja, idag burjade skolan vilket inte va så trevligt! meeeen de är bara å håla ut å kämmpa på, man kan inte skita i skolan eftersom då slänger man bort typ 10års hårt arbete vilket är väldigt osmart om ni frågar mej! så den här tärminen ska jag va as satsig å ta nya tag !
Jääh =)

Vi hörs härninini !
Pussssss

2 dagar kvar..

Tjaaaaaaaaaaaa!
Usch... 2 dagar kvar! tror jag kommer gråta mej till sömns inatt.. JAG ÅÅÅRKAR INTE SKOLAN! bajsbajsbajsbajsbajs!

Nä anars är allt skit bra! Mit jullåv har värkligen varit bra. Jag har hunit med väldigt mycket kul, och gjort typ allt jag hade tänkt hina med :) Så jag är nöjd! Tjänner dock att jag behöver liiite längre tid å vila ut mej. Asså kom ijän, man går i skolan å jobbar typ heeela sit liv? Och så får man liksom 3 väckor på vintern till å göra allt man värkligen VILL göra på.. så jävla orätvist och dåligt..

Vi hörs hörni!
Puss


the liiiiistaah!

Wiho! jag hitade en cool "lite om 2009 lista" på en tråkig blogg... jag älskar sånt här! varsegod å läääs, om ni vill ;)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jaa självklart!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga... ;)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej så kul fick dom inte ha de;)
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tack livet för de!
5. Vilka länder besökte du? frankrike, danmark, tyskland, luxemburj!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Jaa, en liten gose-pöjk skulle inte sita fel!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 11april
8. Vad var din största framgång 2009? hmm, inget speisiellt diräkt, men inga motgångar häller..
9. Största misstaget? Att jag inte njöt tillräkligt av sommarn och när jag måde som aldra bäst!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? sjuk har jag ju varit, svinis.. sen fick jag oxå väärsta ärret på låret för de hände en olyka som vi kan ta en anan gång!
11. Bästa köpet? Den legendarsiska (råsa) mössan!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder apsolut!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? väädligt mycket! men mäst att jag har träfat mycket nya underbara vänner!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Right round-florida, i hate this part-pussycatdolls, bombompow-BEP, boston-augustana, watcha say-jason derulo, starsstrukk-3OH!3, nu måste vi dra-ken ring.... å måååånga fler!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Underbart mycker gladare! de går uppåt!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Dansade lite mer kanske.. + ängnade mer tid åt skolan!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Humm, jag önskar att jag inte skulle bryt mej så mycket om vad folk tyckte och tänkte om mej.. asså mit utseende och så! och att jag inte skulle lysnat på bullshit!
18. Hur tillbringar du julen? Med min kära släkt!
19. Blev du kär i år? Kär är väl å ta i lite, men.. nästan!
20. Favoritprogram på TV? LOST, bigbrother, paradise hotel, brooke knows best, phinias&ferb... osv!
21. Bästa boken du läste i år? Jag läser ingenting som jag inte måste..
22. Största musikaliska upptäckten? ooohjäh, massor! älskar mysik och burjar lyssna på nyt hela tiden..
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ny laptop!
25. Något du önskade dig men inte fick? Faktikgt inte...
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Mys med underbara vänner!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Njaa.. en pojkvän!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? färj! lite glitter,, mycket förstort... men mäst korta kläningar/tjolar och leggings!
29. Vad fick dig att må bra? Mina underbara väner och min familj + sommarn!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Hmm.. ingen riktigt speisell sådär! lite olika små kändis gossar!
31. Vem saknade du? Farfar!<3
32. De bästa nya människorna du träffade? Min älsklings vän caroline, och mörbymäniskor :)

sedär! kul för mej.. inte lika kul för er kanske, men de va bra ändååå ;) Hahaha!

PUSS

Buljong flickan!

Nu har även jag äntligen sett twilight. sist i svergie? kanske... Men nu har jag iaf sätt den, och jag kan säja att jag gillade den! Blev dock inte lika förtjust i han Edward-killen som alla säjer att man blir ;)
Men jag blev ärligt talat lite fyld med kärlek och den va liksom, gullig typ!
Ska se 2an oxå snart hade jag tänkt!

Nu har vi drukit upp vår buljong, asså säriöst så jäävla gått! Ist för Te så läger man i en halv buljongtärning i sitt varma vatten, asså de är skit gått! REKOMENDERAS!

Vi ska nog såva snart.. God natt folket! :)

Puss



Jäääääääh!

the twiligt saga

Nu ska jag kola på Twilight, för fursta gången i heeeeela mit liv!
Det ska bli intresant ;)

Puss

Eva och Adam

Trött dag asså... vi vaknade typ vid 3 å sen pratade vi med sofias mamma i typ två timar om skolan å allt sånt där.. å nu är kl 6?

Inatt burjade jag tydligen prata i sömnen.. de är något jag burjat med? det är rätt kul å höra vad man sakt å gjort å så, men de kan ju uppstå pinsama situationer.. Iaf så hade jag varit vädligt glad å skratat och fnissar hökt och ropat "Jaaaa, hihi jaa! wohoo! yäääh!" typ, å sträkt up armarna och hålt på. En glad natt = en bra start på året ;)

NU ska vi kola på Eva och Adam, 2a säsongen! fan va soft va?

Sen imorn ska jag till göteborg i några dagar, sen kommer jag hem till stokholm typ den 4e! :)

Puss

Nyårslöften

Heeeej allisamans :)
Shit, fursta dagen på nya året, nya deseniumet... Det käns bra! 

Hur har ni de med nyårslöften? Har ni någit som ni låvar er själva?
Själv har jag inga diräkt löften, men de är lite saker som jag ska ta tag i och försöka få till så bra som möjligt! Tillexempel skolan ska jag värklgien ta tag i å bujra om på nytt lite gran. Sen ska jag äta så nyttigt som möjligt och träna så mycket som möjligt (som alla altid låvar sej själva). Och sen ska jag bara försöka va så glad å pigg som möjligt så jag får ett roligare och softare liv liksom..

 




 

(några bilder från 12slaget..)

Puss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!