magdans!

Kom prisis hem från en underbart skiiit kul magdans! ooh de va svårt, vi använde typ muskler i höfter å sånt som jag aldrig använt tidigare när jag dansat så de va lite knepigt... men jag lär mej, å jag kommer få super snygg krop å super bra kropskontrol så de är superbra helt änkelt!
Nu mår jag ila, så jag ska ta lite yogurt med flingor å blåbär, å sen såva.. PUSS

ikea

Tja kompisar!
har inte mycket att säja just nu.. jag är tom typ.. skit samma..
jag ska till ikea nu å köpa saker. jag gillar å va på ikea, så de bli såft!

sen tängkte jag bara beräta att jag ska till västindien på julåvet. det blir jätte sjönt! :)
jag håler på å fixa lite, så jag ska snart burja blogga ijän mer... håll ut!


jag är arg

jag är förbanad!

nu befiner jag mej i en slaks kris här... jag har ständigt en klump i magen och nu behöver jag hita en lösning på de här problemet för de är så jävla syn att behöva må dåligt över nåt som man ijäntligen inte skulle behöva bry sej om!
jag tjäner bara att de är omöjlgit för mej att vara lyklig i det livet som jag lever just nu å de är jävlgit synd! så nu ska jag ut å leta glädje-pärlor...

Jag har kommit på en ide, som fortfarande är lite hemlig.. men snart så kommer ni få veta! nu är jag rät förbanad på folks själviska atityd så nu ska jag läta lite på mina starka tjänslor å så ska vi se vart de leder :)
men vi hörs om de senare!

suck

Hej..
jag är inte på så bra humör.. skolan burjar om 30 min.. jag har gråten i halsen! nu årkar jag inte skriva mer.. hörs när jag kommer hem! puss


ryyyysligt frächa bilder

kom prisis hem från balli.. vi såv där för vi årkade inte gå hem! men de va as mysigt :) dom är best! men nu va jag tvungen å gå hem tidigt för jag ska möta linnea å hon ska klipa sej. så då är jag snäll å följer med som sälskap ;)

huuur som hälst, här är lite bilder...






min dag

Tja!
jag årkar inte med min lila förtjyldning.. asså grejen är att jag är sjukt pigg å så, men min näsa riner å är täpt! fast jag har ju mina super-näs-dropar! ;)
nu ska jag packa up min väska från västkusten, å klä på mej å sen ska jag hem till mormor å äta pankakor! mmmmmm :)

sen ska jag leka med älsklings sophie nog!

hide and seek

jahapp, här siter jag nu i ett murkt rum å dricker varm mjölk å lysnar på mys-låten med stort M!

 

Godnatt underbara mäniskor! ni är allt :)


jag har värdens snyggaste jeans

Jag å nikita åkte in till stan, käka wraps i humlegården, åkte vidare till täby, träfade min mamma å syrra, köpte block å sånt till skolan, å till sist.... JAG KÖPTE VÄRDENS JÄÄÄVLA SNYGGASTE JEANS! FYFAN VA DOM ÄR SNYYYYGGAA! jag är glad! jag åkrar inte visa nån bild.. för "dagen outfit" är de töntigaste jag vet.. men ni kommer säkert få se dom på mej mååånga gånger :D underbara!
sen bröt jag ihop på tacobar å burja storböla för jag inte vill va hemma... suck!

skit sama.. kvällens planer har jag inte riktig koll på, ska nog troligen va med nikitozz :)
puss


deppppp

Tjena kompisar!
jag är as deppig... för nu är vi hemma i stokholm ijän.. helvette, jag årkar fan inte va hemma! jag mår så himla bra på sverijes västra sida, och jag pasar faktiskt inte alls att vara här i stokholm! men nu är det så, å jag får gilla läget.. men jag deeepppar sönder! + att jag är förtjyld fortfarande!

så nu ska jag ducha och ta mina suuuuperstarka näsdropar som jag köpte häromdagen! dom är så sjukligt efektiva, man tar ett sprut och så försviner allting typ! det är sjukt bra :)

sen ska jag nog träfa nikita som jag saknar! det blir mysigt!

och nu avslutar jag dethär inlägget med att säja att den här sommarn har vart de bääääästa någonsin! jag har hunit med så jävla mycket saker som jag aldrig äns kunde dröma om å jag har lärt tjäna jätte mycket underbara mäniskor och jag kommer aldrig någonsin glöma sommar10! för fyfan va ultimat den har varit (den är dock inte slut än) tack alla mäniskor som vart med mej och lyft mitt somarlåv till en nästan onålig höjd!


backstreetboys och snor

goodmårgon!
vi vaknade för ungefär en time sen och jag är jätte snuvig. Så nu siter jag här och lysnar på backstreetboys och snyter mej.. sooft huh?
sofia är upe å klär på sej så jag tängkte att jag kunde väl blogga lite dåå!
dagen ser ut som såå att nu ska vi kleta på lite smingk och dra oss mot apoteket å köpa nässpray så jag blir frisk! å sen tängkte vi gå å handla lite småsaker på ica eftersom det jobar en dödligt snygg kille där ;)
sen ska vi typ sola å bada lite å sen får vi see!
Hopas ni har en braig dag och så hörs vi lite senare :)


solsidanf

Hej! jag är typ sjuk.. :/
hur jäävla otrur kan man ha? nä men jag är inte sjuk... bara lite täpt i näsan å tröt. men jag är glad ändå! jag är i kungshamn å i kungshamn är man altid på topp! nä jag drev.. men nästan :)
det är ingen fara! men nu ska vi kola på solsidan å drika buljong för det är vi bäst på! pussss


bajs åska

Tjaa!
inat har jag såvit så sjukt dåligt. det har åskat ungefär hela natten! när jag va mindre va jag så jääävla rädd för åska, varje gång jag hörde liite lite lite muller så gick jag med panik å satte mej i bilen (eftersom bilen är säkraste stälet att va på). Nu har det dock gåt över, fast jag tjäner ändå att det är liite läskigt fortfarande så jag låg vaken typ as länge.. å nu är jag på lite dåligt humör pga det! men jaja, det går nog snart över :)
jag ska till sofia i kungshamn nu när hon vaknat.


bränd kykling

ååh tusan oxå.. jag har bränt mej i fejset.. idag ijään!
Desutom har jag ångest över att vi åker hem snart, och att somarn snart är slut.. den här sommarn har varit så jävla bäst! svååår att slå!  nu ska jag äta mat å up med hakan typ :)


SOOOMMMAAARRR




säriöst nu.. 12/8

hej hörni!
Jag vet att jag har en väldigt flum-blogg och att jag ofta är osäriös i bloggen och lite galen å sådär.. men nu ska jag prata lite säriöst hade jag tängkt mej!

Det är nämligen så att idag, för exakt 6 år sen, hände en väldigt läskig grej i min famillj. Min lilasyster fick stroke. För er som inte vet vad det är, så är det en blodprop i järnan, som en slaks järnblödning fast en prop liksom... hur som hälst så blev hon förlamad i högra halvan av kroppen , när hon badade i havet. Jag va den ända som märkte de, så jag drog up henne och så fick jag jälp sen på land. Sen kom ambulanshelikopter osv.. sen spänderades 3 månader på sjukhus. jag har aldrig varit så rädd i hela mit lila liv... varje dag måde jag illa och va bara så jäävla rädd! ni förstår nog varför...

nu mår hon bra iallafal och kan gå å springa å allt de där som dmo flästa kan!
Men den grejen fick mej att bli som jag är. Jag får ofta panik när mina föräldrar inte svarar på mobilerna och tängker att det värsta har hänt vilket är förjävligt jobigt.. även fast jag förstår att dom typ siter i möte eller är på toa eller nåt så kan jag nte hindra järnan från att tängka så, eftersom jag veeeet att de kan hända!
Många mäniskor tycker att jag är väldigt jup, och pratar och tänker ofta liksom väldigt deep om ni förstår vad jag menar. Desutom tycker folk att jag är sjukligt envis, vilken nog är sant. Men det beror på att jag för det fursta värkligen tycker det är jobigt när folk klagar på små grejer , som komplex över sin krop eller något sånt. för vafan, ingen bryr sej om de.. va glad ist! och för det andra så är jag rädd att misa något som jag vill vara med om! förstår ni?
Sen är det så att jag säjer till om jag tycker något är fel. Asså om någon behandlar mej orätvist eller något sånt. för jag blir så jävla iriterad på sånt eftersom jag vill leva mit liv till 1000000 , och om någon hindrar mej att göra det så blir det så jävla dåligt!

Med det här vill jag förklara varför jag kan va på sätt som ingen förstår sej på eller iriterar sej på. det fins anledningar...

Och sen till det viktigaste, jag älskar min familj något så otroligt mycket! och den här dagen är rät viktig för mej och min familj! Jag är så glad att jag har min familj och mina väner och att jag klarade den lilla "krisen" i mit liv!


Tack för alting lila söta syster!


tjihuu

nu drar vi till liseberg! yeeah! hörs när vi kommer tbk :)
Kamran följer inte med eftersom ingen årkar ta med handväska... tjadååå!

kärlek

Jag måste bara säja att kärlek är underskatat...
helt ärligt! det tjäns som att det inte fins någon under 20 år som vågar visa äkta kärlek! (oj jävlar, deeeep shit!) 
jag är så jävla in i helvete sugen på att bli kär å tjäna rus i kroppen och bubla över och bara va käär! åh, snart ska jag bli det, så det så!


mårgon? nej kväl faktiskt

fresten.. jag har vänt på dyngnet.. jag är skit tröt hela dagarna tll och med kl 11 på kvällen för då tror min kropp att de är morgon å att man ska va upe.. så nu är jag kanon pigg! men jag ska läga mej i sängen iaf :D

bajs å norrmän

okej hej!
Nu är jag liiite tröt här.. ååh va jag stör mej på alla bitra mäniskor på facebook som skriver typ "omg 10 dagar till skolan burjar... :(" VAFAAN?!?!?! vad är folks problem!!!??? ååh jag blir aaas förbanad! snälla jag årkar inte med sånt där tråkgit! asså lev livet ist för å stresa up er för någonting som händer om ett tag.. jag förstår inte! åååh jag fååår daaamp!

hur som hälst! min höst ser juuus ut! jag har så myyycket planer :D

för de fursta ska jag dansa 6 klaser i väckan, om jag får min vilja ijenom.. jazz, popping, balet, magdans, ragga och streetfusion... åååh fan va kul de blir!

sen desutom ska jag till min sjukjymnast en gång i väckan!

seeeen ska jag ha 3 st studdybuddy lekioner i väckan i engelska och NO.. puh!
och utöver de ska jag liksom plugga i andra ämenn i skolan :) yeaaah jag kommer få de så jävla kul i höst! inte en ledig stund! sånt är kul :D


men iaf, det där med att sommarn snart är slut... det är såklart tråkigt,  men ändå så harj ag haft den bästa sommarn i mit liv å den har vart så gaaalen, spåntan och hänndelserik och busig och underar å helt jävla fantastisk så jag finer knapt ord! asså de är såklart sårjöigt att de snart är slut. men jag tjäner inte alls sama tjänsla som tidigare sommrar. jag tror de beror på att jag liksom hunit med allt de som jag planerat å mycket mycket mer som jag knapt kunde dröma om! så jag kommer liksom inte på något sät va missnöjd när den är slut, utan minas sommar10 med otorligt mycket glädje! men vafasen de är lååångt kvar inan de är slut! :D

nu ska jag såva, för imorn ska vi träfa några skit snygga norrmän. och då tjäner jag att jag vill va snygg och fräch! yeeah :D


hello helicopter

Hej kompisar!
Göteborg-visiten va aaawsom! vi hängde runt i stan hela dagen å sen drog vi oss mot fotbolsmatchen. det va skiiit kul, as mycket snyggingar, å desutom van IFK mot kalmar med 3-1 så de va feeetaste stämningen där!

Idag har jag å sofia å mamma å lilasyster liggat på stranden hela dagen, jag har bränt mej i fejset. fan.

På kvälen kom pappas polare hit med helikopter å åt midag. hahah as spåntant.. nä men min pappa håler på å ta helikopter körkort så han har masa kompisar där på skolan å jenom det, å så hade dom hyrt en helikopter över dagen som dom kom hit med som vi fick flyga med sen! det va aaas coolt!

Nu ska vi snart såva för jag är as tröt och bränd och har typ feber tjäns det som. Så nu ska jag smurja in min söta krop med after sun så jag kan såva!

hörs!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!