Åh coldplay!

Waaaaahahhahahaha!! COLDPLAY VA INSAAAANNNEEE!! 
Vi stog lägst fram, kände stacketet LÄNGST fram förstår ni hur sjukt det är?! Vi stog liksom 2 meter från Chris martin!! Det hääänder inte!! Det är så sjuuukt att jag vet inte vad!
Konseren va de bästa jag har varit på! Helt klart! De va sånt drag och de va så bra låtar och de spelade å sjng så jävla bra och de va såå cooola efekter och allt va helt toppen!! Man va helt skakig efteråt efterallt hoppande och sjungande å skrikande och trängande. Jag och Carro gick hem genom stan, hand i hand som 2 fyllon å sjöng massa coldplay. Haha vi blev typ höga på lycka, gay!
 
Det va värkligne helt underbart! Detta kommer jag kuna leva på lääänge!!

Hade ingen mobil/Kamra med mej så jag lånade lite pics från aftonbladet.se




Mina skåp planer

Idag kom jag och Jacob och Oscar i min klass på en awsome plan. Vi delar nämligen på ett skåp alla vi, anledningen är väl typ för att ingen hade lås förutom Oscar fursta dagen, och så nu har de blivit så mysigt å dela så nu gör vi de.. Men hur som hälst så tänkte vi utväkla denna idén en aning... Eftersom både mitt och Jacobs skåp nu står tomma så ska vi va efektiva. Vi ska använda våra skåp på följande sätt:
 
Skåp nummer 1: Ska vara för skolbocker och papper och pärmar osv...
Skåp nummer 2: Ska vara för kläder, jackor, idrottkläder osv...
Skåp nummer 3: Ska vara för lite nödprovians. Typ äpplen, enershidricka, tuggumi, kakor kanske osv...
 
HUR JÄVLA BRA IDÉ ÄR DET IINTEEEE? WAAH FÅR PANIK VA MYSIGT!!
sen ska alla vi ha nycklar till alla 3 skåpen. Och så ska vi inreda skåpen så när man öpnar durren ska de va musik och tapeter där i och doftsprej så de luktar förtjusande och är trevligt och välkomnande.

när man bor i stan

En grej som är kul med att bo i stan, är att man bor nästan mitt i en dokusåpa. Jag vet tillexempel att det bor en kille över gatan som har dredlocks och en sån jääätte stor rasta-mössa, som väldigt ofta går ut med sina 3 hundar. Sen vet jag att min granne som bor i lägenheten över garachet, på innegården, röker en del och att han har lite snygga kompisar över på besök då å då. Sen vet jag att Filip&Fredrik-Filip bor i porten brevid mej. Sen är det 2 killar som bor i en lägenhet på andra sidan gatan som en natt hängde ut genom fönstret, inget självmordsförsök, nejnej bara lite idéer på fyllan kan jag tängka mej. Sedan måste jag ju nämna lägenheten presis över gatan, i samma höjd som min egen lägenhet... Han går väldigt ofta runt naken! Jajamänsan, lite barnförbjudet sådär live!
 
Det är bara att öppna fönstret så vet man allt!!
Undra vad folk vet om mej... 
 

I found some tears in my Ipod Nano

Dudes, hej!
Dunkelidunk i mitt lile huvud. Jag har gått i skolan, på riktigt, sedan i måndags och jag är redan rätt trött på det, tyvärr. Har som tur är en rätt kul klass så man får sej oftast en del goda skratt under dagen.
När jag satt på tunnelbanan imorse, påväg till skolan, så rotade jag fram min gamla goda Ipod Nano ur väskan. Hur många som har ägd en Ipod Nano använder fortfarande sin? Jag är nog 1 av 3 kanske... Hur som hälst den rockar!
Jag shufflade spår och så sattes lovethewayyoulie-part2 på. Jääävlar vad jag älskar eminem. Jag burjade gråta, asså nästan hulka, på rapen i den låten. Tillochmed kvinnan brevid mej peta mej på axeln och fråga om jag klarade mej. Hahaaaaa! Jag va inte lässen eller så innan, det va bara 1000000 känslor som trängde sej på sådär på morgonkvisten. OCH JAG DÖÖÖR FÖR EMINEM!! For real kära vänner, for real!
 

Gangnam style

 
 
Nikita visade mej den här när jag va hos henne iförgår. Shit va sjukt! Haha en koriansk nånting, vet inte vad man ska kalla honom. Vi diskuterade det väldigt länge och kom fram till att de garanterat är ett skämt. Vore läskigt annars! Jag och Nikitas bror Wille försökte lära oss dansen, för sjysst asså!

Nu är älsklingarna våra

Nuuu är domma våra!
Nån som är avis? Jaaag skulle va de om jag inte va mej själv!!
Imorn ska vi även till solna för å hämta våra swedish house maffia biljetter. ASSÅ SHUPPAA!!
Gud va jag skryter. Men det får man faktikst göra med såna här grejer. Det är bra att jag lägger pängar på minnesvärda uplevelser ist för kläder osv. Man har bara 1 liv och det är sista chansen för mej att se shm, så självklart!!

Normalt

Jag är hemma i stan! Kollar på fångarna på fårtet å har ätit en bento-låda. Ska nog inte göra någonting ikväll, har haft en rätt osoft väcka så jag ska samla krafterna lite och bara va med min familj. Sen ska jag på fest imorn antagligen, om jag pallar, så jag vill va lite laddad tills dess isåfall. Tror faktiskt jag ska dit! Inte bara för att jag vill ha kul å festa å så, ne desutom vill jag ju ha anledning till att få använda ett par av mina lovley new shos för fursta gången! Det lutar åt de oranga med glitter klack. Shit, jag är värkligen glad och nöjd att jag köpte de skorna på smögenbryggan. Käner mej faktiskt lite lite lyckligare när jag ser dom. Yeah man! Ibland är jag värkligen jätte tjejig, och nästa dag är jag som en pojke... Best of both worlds, skulle jag vilja kalla det! BAAM!
 
Ps. Min mun e fätt elastisk! Bra partytrick. Nog jävligt många som är intreserade av å se mej gräva runt i käften! Gud va inponerade dom kommer bli! Det skulle iaf jag bli om jag inte va mej själv.

My favorite music babys

WAAAH JAG OCH CARRO SKA PÅ COLDPLAY!!!!!

OCH SÅ HAR JAG KAAAANSKE FÖRHOPPNINGSVIS FÅTT BILJETTER TILL SWEDISH HOUSE MAFFIA OXÅ!!! WAAAAAaaAAAAAAaaaaAH
 
 
båda två är lätt top10 av mina absoluta favvorit band/djs/artister/va man nu ska kalla de. Å då ska ni veta att jag är vääldigt musikintreserad och gillar vääldigt mycket i musikvärden. Så det här ska bli fruktanvärt underbart och de kunde inte komma lägligare!! DUNDERKÄRLEK TILL DOM!!!

imorn flyttar jag. hejdå

Det här har varit en av de värsta jävla dagarna i hela mitt lila liv.
Inte för att vara sån, men de har varit hämskt. Årkar inte gå på en detaljerad beskrivning. Men tänkte bara säja att inte nog med att jag flytar från mitt underbara hem imorn, till inte en utan TVÅ nya bostäder, vilket gör att jag kommer bli helt kluven å lost å behöva bo i en resväska. Å att mina bästa bästa bästisar inte kommer finas med mej på ett helt år. Å att sommarn nu snart e slut å de blir murkt och helvetiskt. Nä inte nog med det, desutom märkte jag idag att min plånbok är borta, har antagligen glömt den på tåget igår. Jag får panik. Den här dagen är fruktansvärd. Nu ska jag såva. Tror inte vi hörs på ett tag. Hejdå
 

Packar å har mej!

Jag är hemma i sthlm nu! Fy och usch!
Jag håler på å plocka ihop mitt rum å läga ner allt jag äger och har i olika kartånger. Imorn går flyttbilen från skirnervägen, det suger men what to do? Älskar när man fyndar i sitt eget rum!! Hitade en liten burk med nästan 300 kr i. Undrar när jag la dom där, och hur jag fick dom. Nåja, nu kan jag köpa maaassa icecream och tugummi för dom pängarna. Kaching!

CV och fynd

Åh hej älskade vänner!
Igår och idag ängnade jag å min soffa åt att gå runt på heeela smögenbryggan iprinsip å lämna CVn eftersom vi söker jobb till nästa sommar. Vi lämnade till allt från Lexington och Pondus till Surfers in och Skäret till Göstas och glasskiosker osv osv... Tror det blir jätte bra å så håler vi tummarna för att dom vill anstäla oss! Vi har ju inte gjort så mycket, så CVt va ganska tomt. Men vi försökte komplitera det med pärsonliga brev som rockade (förhopningsvis) haha!
 
I vilket fall.... Det är ju desutom rea nu på hela smögenbryggan vilkeeet har resulterat i att jag fyndat. Jag vet, ni kan kalla mej fyndarn! Såhär va de.. Jag har letat efter snygga klackskor i ungefär ett halvår utan resultat. Fick ett par fula i fölsedagsprelle som jag lämnade tbk. Igår så strosade vi runt med våra papper å vips så ser jag ett par svin sjyssta blåa klackar. Jag går in, provar å kolar på prislappen. Fråån 800kr va priset nu nere på 400kr, å så desuuuuutom typ 30% på det, vilket slutade i typ 250. Man ba GOD!! Sedan idag när vi va inne på en fin butik så ser jag ett par dööööfina skor med glitter å så. Jag ba "god jag vågar innte kolla va de kostar.. kommer aaaaaldrig ha råd" (tänkte typ att de skulle kosta 2000 spänn eller så). Så kikar jag liiite försiktigt å så BAAAAM 399kr - 50%. Jag blev för lyckig!!
2 älsklingsunderbaradunder-skor för 450 kr typ. Huuuuur fint?!
 
 

Så sjuuukt!

Madde skickade prisis en tumblr-länk till mej och ba "erica är det här du?!"
När jag kolade var jag typ tvungen att tänka efter ifall de inte vaar jag!! För det är inte jag, men seeeer ni vad likt?!
Vet nååågon vem detta är eller har någon sätt en annan bild på tjejen?
 

Dagen so far

Hello summer-people!
Igår va jag och soff ute på smööööööögen, vilket gjorde att vi kom i säng sent och gick upp sent imorse. Kvällen va lyckad å rolig. Idag har vi tagit det lungt, badat lite, promenerat å köpt godis och så städade vi vår källare där vi bor. Låg damtussar å annar osoft på golvet om vi fick panik på så de va fram med damsugarn å sådär. Nu är det som nytt, helt rent å frächt!! Toppen! Jag får alltid lite panik när jag städar å så, för jag får dam i näsan å känner mej typ alärgisk. Men det brukar gå över å allt blir bra ijen, bra va?
typ såhär, fast inte fullt så säriöst

ErcanSoffanEmilAntonn

Hej kära ni!
Idag har vi varit på äääventyr. Ni kan aldrig ana!
Jag, Sofia å våra roliga göteborgs-bröööder Emil å Anton va ute med min lille båt. Vi åkte å hämtade lite färg å sen åkte vi till ett bärj där massa har skrivit sina namn på, å så skrev vi våra där oxå. Hur soft å fätt som hälst, det blev riktigt wow! Nu är vi hemma å mysar. Vi skulle ta en stoneface bild i webcamen, vi försökte å försökte å tillslut så gick det! Hejhejdå!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!