jag ska sita där i min bil, säta på bil-sterion på maxad volym å ba älska mit liv!!

jag ser värkligen fram imot är när jag blir 18år. Det är klart att dom flästa gör det liksom typ, man tar studenten, man kommer in på alla klubbar och allt dedär. Sen har vi ju det där med körkort... fyfffaan va najs!
Men det jag värkligen värklgien tycker ska bli såå najs, är de att man kan ha huuuur jävla hög volym som hälst på bil-stereon...!! 
asså jag kan bara tängka mej att sitta i min bil, å köra aldeles själv, liksom nytaget körkort... Och så ska jag sita där i min bil, säta på bil-sterion på maxad volym å ba älska mit liv!! å ba glider i min bil med väääärsta dunkadunka å ba sita å sjunga aaaas hökt för mejj själv, å ba dansa i bilen och ba så jääävla underbart!!!!
Dock är det typ 3 år kvar.. meeen tiden går fort när man har kul!



balli, berni, pissenisse in da house

Hahahaah, tängkte bara hälsa från min kära vän balli att hon har jäkligt ont i sin västra järnhalva... hmmmm? haha!

Hur som hälst så siter jag, balli och bernie hemma hos mej och dricker moccacino.. eller ja, JAG driker moccacino, balli dricker moccacino utan kaffe (varm oboy) och bernie driker moccacino utan mjölk, eftersom hon är laktås alärgisk (1% svart kaffe + 99% oboypulver..)

hur som hälst... balli siter nu å tror att vi alla är ser i syne och ser små gråa prickar på vägen... hahah hon är så söt, liskom det kan inte va så att dom fakitskt fins små gråa smutsfäkar på väggen, utan vi mååste se i syne, allisamans! hahaha




dagen

Tja allisamans!
Dagen spänderades i stan med lile svea, vi gick runt lite å titade i afärer, eller aa, de va mäst svea som titade i afärer och det va mäst jag som gick runt efter henne liksom... :P
Jag kan inte värklgien inte shopa kläder när jag är seg å tröt. Asså jag är ju jävligt kräsen med kläder, och det är jävligt svårt att årka gå runt å leeeeta efter något som pasar min smak när jag är tröt.. så idag blev det mäst att hänga efter ungjäveln :)
hur som hälst, inat såver jag hos carro. vi hörs!
PUSS


d

Jag lever allisamans!
igår va jag på en skit trevlig fest hos linda :) det va soooft..
idag får jag se vad jag gör, men jag ska iaf burja med att äta frulle nu.. hörs kanske sen, är inte på sånt jätte blogg-humör liksom... sööörrry
puuussss

Men bajs

BARA FÖR ALLA SOM INTE FÖRSTOG DET.. JAG ÄR INTE SKITSOFREN PÅ RIKTIGT!! UTAN DET VA LIKSOM BARA EN JÄVLIGT KONSTIG GREJ SOM HÄNDE UPPE I MIT JÄRNKONTOR, OCH OM JAG INTE TJÄNDE MEJ SÅ BRA SOM JAG GÖR, SÅ SKULLE JAG KANSKE ANA ATT JAG VA SKITSOFREN....
härregud, nu märke jag att tillochmed i förklaringen lät jag skistoren!!!

Nu ska jag iaf såva! :)
pusss

.

Hej filisia!

erica is skitsofren? elläähhh?

Jag är typ lite skitsofren..?!?! härregud å jälp mej!
vet ni vad jag just satt å gjorde?! jag såg ett skit kul videoklip på fb, å så skrata jag as hökt för mej själv (helt ensam hemma) sen hör jag mej själv säja "hahahah den va fan jävligt kul! varför skratar du inte? haha".. JÄLP! hahahaha asså gud de va de sjukaste på länge!!

utttt

Tja kompisar :)
Nu är jag hemma från skolis.. dagen har yp sprungit ifrån mej.. men nu ska jag ut med nikita! hörs sen
PUSS 


yjeniz

Yjeeniz!
sorry för bad uppdatering ikväl... men jag har haft fffuuullllaaa mugar med att baka en spåntan tårta med mina kära väner balli, bernie och elsi!
hur som hälst, statestiken går upåt, vilket jag tycker är jäklarns bra.. härregud, tipsa släkt och vänner!!! prisa gud! JAG ÄR TBKKKK :D
Godnatt!

maatmatmat

shiit jag har typ ätit 0 idag... nu måste jag äta någonting!
hörs efter!
PUsssss

sprut-jävlar!

fyfan jag hatar sprutor! öööösssccch..
asså inte att de gör ont eller något sånt men asså det är sån jävla äcklig tjänsla när man tjäner att nålen sticks in i armen liksom å så ba aaaah! shiiitttt, jag får typ panik när jag tänker på det bara! fyfan! Idag tog jag å mammi å andrea spruta mot TBE, och det gick rätt bra, minus att jag typ höl på å kissa på mej innan... meeen ja!

asså jag är så jävla konstig... jag är typ rädd för ofarliga saker, och saker som dom flästa är rädda för å som liksom inte är så konstigt att va rädd för, är jag typ värkligen inte rädd för.. ta tex spindlar, det är det värsta jag vet, helt säriöst, det finns inget som jag hatar så mycket som spindlar, asså jag blir typ okontaktbar när jag ser en spindel..
Men spöken och murker, sånt som typ alla är lite sådär små-rädda för tycker jag inte alls är läskigt någonstans typ.. spöken är liksom ändast en cool grej (ifall det nu fins spöken, vilket jag inte fått någon uplevelse av) och murker är typ så jävla sjönt!

men sprutor liksom, jag vet inte hur det har kommit sej för det va inte så förut, å jag har inte vart med om nån slaks "sprut-olyka" liksom.. utan de har typ kommit det här året? å de är ju liksom ingenting man behöver va rädd för, men fyfffan jag hatar det!¨

och jag är sjuk i huvet.. för ni vet, jag har mit jävla knä.. och det kanske blir operation i sommar. Och asså jag är inte närvös för att dom kanske ska gräva runt i mit knä, utan för själva bedövningssprutan.. jag är helt cp?!


bajs

nu ska jag ta en dum å äklig kuk spruta. hejdå

PisseNisse jenom tiderna... (det är okej att skrata/gråta/kräkas om man så vill)


en sjuk 2åring, 12.5 år sen..


3år, nästan 12 år sen..


detta var 2004 altså 8-9år (fyyyfffaaaan vilket sjämt!!!!! usch vilken ful unge!) 6år sen..


på min 10års dag.. 5 år sen.


11.. (jag dör hur jävla ful man får va!) 3.5år sen.


hahhaahah jälp... 12år! (snart 13) typ 2 år sen.


13år, 1.5 år sen..


14år, typ 1.5 månader sen...



JÖÖÖSES VA? ni måste håla med mej om att fulaste åldern är typ 9-12... så jävla ogulligt!


3 låtar som jag inte kaaaan trötna på...

Mina 2 favvisar i hela värden som jag typ inte kan leva utan.. har lysnat på dom typ varje dag i 1.5 år å jag trötnar säriöst inte!


och sen en totalt random, rätt så ny (eller snarare o-gamal) låt som jag ba typ blir lika glad varje gång som jag hör den trots att den är totalt sönderspelad...





asså ijäntligen är ingen av domma låtarna liksom tyyypisk erica-mysik, utan mitt bästa är liksom hiphop and RnB.. dock har jag värdens bästa mysik-smak, så jag typ älskar det mästa... men dom här låtarna är liskom dom som jag liksom inte KAAN sluta älska. tror det är för jag har typ fättttt mycket minnen till dom å dom får mej bara å må fääätttt bra!

till skolan

Heej kompisar!
nu bär de aldeles strax av till skooooolannn... fysikprov diräkt nu! tjäns som att det kommer gå bra :)
meeeen vi hörs sen!
PUSS

shit man..

nu kan jag aaaallt om jus och jud! jag är rätt duktig när jag väl kommer igång måste jag säja... hihi!
Imorn är det en jävla masa grjeer jag sa göra.. gå i skolan, ha fysikprov, ta TBEspruta, träffa min studibody, träfa någon tjej som typ är från nån americans grej som jag inte har någon aning om, fixa inför hemkunskapsprov tills iövermårgon med elsa, balli å bernie... jaaaaa, en jäkla masa saker! meeen jag är glad ändå!
Godnatt folket, nu blire Lost :D

moccachino

jag har burjat äääälska en grej... asså moccachino! fyfffffan va najs det är! helt sjukt gått :D
asså det är typ som latte, med oboypulver i mjölken... (det är iaf vad jag lärt mej, och det är så jag gör den.. och det är otroligt smarrigt) jag har inte uptäckt dena fantastiska dryck förns för några dagar sen typ! å härrgud, nu kan jag inte sluta! som tur är har vi en sån orotroligt bra kaffemaskin, så jag kan göra godaste moccachinon här hemma! så otroligt jäkla bra :D
dock är det inte sådär jätte nytigt som man kan förstå, men ändååå vafan, man måste ju få unna sej!

selfish


hemkunskaps betyg

ÅH HELVETTE!!! JÄÄÄÄÄÄVVVVVLLLAAAR! GISSA VAD JAG JUST FICK REDA PÅ?!?!? :D

Ni vet hemkunskapsarbetet som jag fixat å jobbat på i typ 2 månader..? det jobigaste skolarbetet jag någonsin gjort... vet ni vad jag fick på det?! :D
MVG!!
Fatta hur jävla lyklig jag bleev!! så jääävla rätt! :D


MIT JOBIGA, UNDERBARA LIV!

Tjena gått folk!
ni anar inte... jag har en väääldigt jobig päriod! trots det är jag, konstigt nog, otroligt glaaaad!!

kola..
1. ett feeeett fysikprov imorn.. jus OCH jud!!!

2. kom prisis på att jag har jävla sjukjymnastik idag, vilket inebär att det blir mindre tid till fysikplugandet...

3. imorn ska jag ta fästingspruta. Jag HATAR sprutor!!

4. jag kommer inte kuna träna någonting till sommarn typ pga mitt jävla knä, vilket inebär att jag kommer va värsta tjokisen.. inte för att de gör mej så mycket, jag älskar mej själv, men ändå.. jag mår typ dåligt om jag inte tränar..

5. vi har SO prov nästa väcka på 1a värskriget.. jag fattar ingenting å har jääätte svårt å lysna på lektionerna, så jävla fan på det!

6. JAG KAN INTE DANSA MED MIT JÄVLA KUK KNÄÄ! JAG KOMMER SNART FÅ ETT SYKBRYT!!!

osv osv....
men trots allt deta är jag typ ovanligt glad.. och inte alls sträsad och typ kan inte sluta le.. tror det är för att det är sommar och för jag liksom har typ lärt mej att leva i nuet typ! jävligt sjönt :D


godnatt got folk!

Nu ska jag gå å lägga mej..
jag har en lång å plugg-rik dag framför mej och ska värkligen försöka va så pigg å glad som möjligt! så jag kör en tidig kväl, jag har liksom redan tvätat bort smingket å borstat tänderna å fixat å gjort mej aldeless redo! desutom har jag märkt att jag får jävla utslag av min jävla sjena på knät så jag har kladdat in de i aloevera salva typ, sjöööönnt!

nä nu ska jag krypa ner i min säng å skrata mej till sömns med jälp av kära sentralskolan.. :D yeeah!
hörs imron allihopa!


erica flumarN falk..? nej, de skulle jag inte säja!

USch fyfan.. nu luktar det korv i hela huset typ! någon har nog glömt att säta på fläckten... öööccccsh! jag älskar korv, men är värkligen inte på korv-humör idag så det blir frächt med sesar-salad för min del ist :D
sesarsalad är liksom erica-mat nr 1 typ :D


btw.. de tjäns som min blogg blivit värsta flum-bloggen... jag ber om ursäkt för det, men jag mår bra av å skriva cp grejer.. Meeen jag låvar å sjärpa mej för jag är ingen tönt!

dansshow

Nu ska jag iväg på dansshow.. eller jag ska såklart inte dansa med mit knä... :/
men jag ska tita på när min grupp dansar.. va lite som en maskått ;) hahah!
hörs!
PUSS

PRRRRIIISSSA GUD FÖR SOOLEN

Jäklar vilken sommar de är, reeeedan! jag dör nästan för de är så jävla najs :D
de är altid så... hur jävla jobigt de är å hur jävla segt de än ääär, så kan man ju inte låta bli å le när de är sånt här fantastiskt väder! det är de som är så jävla gött med sommarn! alla är så glada å jag blir så glad själv, å aaah underbarigt! :D
EN APLÅD FÖR SOMMARN TYCKER JAG...


Juuste, jag har ett par nya favvisar...


vist är dom rätt söta? :D

niiikkkiiitttttaaaa

ååååh.. jag har väntat på nikita typ hela dagen, att hon skulle komma hem till mej efter sin konfa träff... men vafffffaaaan hon hör ju aldrig av sej?! baaajs!


synsk kärring

Jag låvade att beräta varför jag är synsk.. asså jag typ föråtspåde att min lärare va gravid! PLUS att jag typ tjände på mej att brandalarmet i skolan skulle gå när jag va hökst up i bygnaden... båda sakerna inträfade! de är ändå rätt coolt, håll med mej?
asså inte så att jag ba "oh shit.. om 10 minuter kommer madonna att ringa mej!" utan mer typ att jag får en random tangke i huvet och sen liksom tjäns de skit värkligt.. å så blir jag liksom inte överaskad när de väl inträfar utan mer "skojar du med mej?! vad va de jag saa?! :O"

de är liiite läskigt ändå? :)

Jag är typ syns...

... asså det är inget sjämt! det är inget liksom "jag viste att de skulle bli kötbullar till midag", utan på riktigt!
nu ska jag gå till skolan, men när jag kommer hem ska jag beräta varför jag tror att jag typ kan se in i framtiden... (hhahaha läskig tjej) det är fan fätt coolt!

ha en bra dag!

"hundkojan"

Anonym om Äta maaat anars blir man död:
ofta du sitter i en hundkoja?


Svar: självklart inte hörredu :) jag har för det fursta ingen liten dog, och för det andra skulle jag nog inte få plats i hundens hus om vi nu skulle ha det.. och fööör det tredje, vad i hela helvettet skulle jag göra i en hundkoja en vanlig onsdagkväl?! hahah, "hundkojan" är typ vår utomhussoffa. den är jääävligt najs, stooor, rund korg sofa med madrass på och så kan man liksom fälla up ett litet tak typ. somm ett parasol så det ser ut som en liten söt hundkorg typ.. hahahha fast stor !
den är jävlgit najsig å ha på sommar å den är värdens mysigaste :D

freak!

jag har kommit på en jävligt cool sak... jag fasineras värkligen av mäniskor smo äter up aaall mat på talriken. Å då menar jag inte liksom allt, utan värklgien ALLT allt.. liksom siter å skrapar up vartenda smula! jag har provar flera gånger men det går fan inte :S det blir altid lite sås eller salad eller skal eller senor eller nåt kvar.. jäävlar! men jag tjämpar på, en dag ska jag nå målet!
hahahahah freak! :D 

Äta maaat anars blir man död

yo min kära lila läsar-skara :)
siter ute i min lilla hundkojja å kväls-ute-myser! yeeah :D de är najs!
Har prisis vart väldigt duktig å gjort engelska med min studdybuddy clara ;) de va soft!
Å nu ska vi snart äta midag i min familj! killing å kaninmat...(även kalat kykling å salad) muuums! har faktiskt burjat med en liten "diet", att skipa typ kålhydraterna. Asså pasta, potatis, ris, vit bröd... för de är jävlgit onytigt och onödigt! ist äter jag mycket köt och grönsaker :D wihu!


ooowow, shit man.. vem är sötnoooowwwsseen?

Sommarn är här...

... å shiit man, det är najs!!
Igår efter skolan vad jag, balli och soffi ute heeela dagen i bikini. Så jäkla sjönt :)
Tängk liksom i vintras när man ba "ooh shit, jag längtar värkligen till i sommar.. å när man kan gå runt i barbent och utan jacka och ååååh", de är liksom nu!
håll i haten va tiden sprriiiinger iväg ...!



mooot skolan!

Nu åker jag snart iväg till skolan .. najs..
efter skolan ska jag å pappi åka till täby å köpa prisenter till mammi som fyler år på torsdag, occh till carro som fyler år imorn :)
å sen ska jag till sjukjymnasten kl 5, fursta gången. SPÄÄÄÄNANDEEEEE! wohoo ;)

jaja, men vi hörs sen!


tilt you head back, & close your eyes..




JAG HAAAAE KLIPTT MEJ!




Jag klipte av typ 6 cm för de va så jääävla slitet... jag tycker det blev bra, dock ska jag blåndera det för att de ska bli coolare. Men håll med mej om att de ser frächt och trevligt ut? :)

översvämning? wihuuu

shit man.. det rängnar.. mycket! jag ba hör hur de typ slår hårt som fan mot mit fönster. som att typ Gud-killen häler en hink med vatten på oss. det kommer typ bli översvämning! nä jag skoja. men liksom tänk om det skulle bli det! vad skulle vi göra då? då skulle vi liksom få sita hemma hela dagarna, eller så skulle vi typ åka runt i vår lilla gumibåt, som inte finns... hahaha de skulle va feeddddttt spänande!

Det blev faktiskt översvämning på mitt landstäle en gång, för en jävla masa år sen. jag va typ 7 år eller någonting, alltså för typ halva mit liv sen.. hur som hälst så vaknar jag up en tidig mårgon och titar ut genom fönsret och de är typ sjukligt mycket vaten överallt! haha de va värkligen en uplevelse! jag å min kusin emma sat nakenfisar på en liten trapa som hade förvandlats till ett jäkla vattenfal! och så va det liksom forsar på träsmattan som vi åkte på med en stor upblåsbar gul dinosarie typ som man har när man badar i havet. Sen kunde man inte åka någonstans med bilarna för vägarna va liksom helt förstörda och de låg typ träd överalt. som tur va hade min coola familj en cool jeap så vi åkte jenom "terängen" liksom ;) respekt!

nu ska jag såva å så får vi se om jag får upleva min "översvämning-känsla" ijän! tjingtjong!

Italien

jag kom ju hem från Italien nu för några dagar sen. Shit va najs det va! Vi va där, hela min släkt, för att min mormor fylde 70år. Vi bode skit trevligt och de va typ najs väder och bara fätttt soft :)

+ att de va skit snygga killar där! soooft! jag har liksom aldrig tykt att Italianos är snygga, men när jag kom dit liksom wow! jaa, jag ska nog flyta dit trots allt...






PUSS


GREEEAAT!


VARNING FÖR OBEHAGLGIA BILDER!!!!

Hej grabbar :)
Hopas alting är bra med er.. med mej är de väl sisådär okidoki liksom :) va på sjukhset i tisdags och dom sa att min knäskål är typ lös och flyter typ runt i mit knä.. frächt jag vet...
så nu ska jag ha en sjena med typ nån slaks grej på knät i 6 väkor... kul.. men jajaja! de gör typ ont som fasen ibland och de suger men anars är väl de mästa som vanligt i mit liv. eller vi har liksom "låv" nu eftersom de är kristerhimelsfärd så de är sjönt :)



här är liksom två bilder på några dagar efter själva olykan... tängk er att min knäskål liksom siter på sidan om mit ben typ?!?!? så jäävla äkligt!!! :O
aah förstå hur jävla ont jag hade här? de ser liksom inte ut att tilhöra min krop.. ser ut som ett vanligt ben och ett fetto-käring ben typ! usch....

PUSS

mycket fix

Heej kompisar :)
nu är jag hemm från italy, underbar semester!
har en del skolarbete å pysla lite  med... men såfort jag liksom är klart å redo så kommer jag burja skriva ijän! :)
förlåt för att jag typ är så jäkla oklar...!
Puss

jag är busig

sorry, jag jög... jag årkar inte blogga just nu. jag har typ feber å åker till italien imorn.... kommer hem på måndag! hörs då!
PUSS

hej ijän

nu snart burjar jag blogga.. jag är så förbanad på allting å har så jävla tråkigt eftersom jag inte kan dansa på ett tag... så hej å välkommna tbk!
Dock kommer jag va borta i 2 dagar nu eftersom jag å mina söta väner ska på "Hajk" haha, men skolan.... padla kajak till nån ö å såva där å ha feeedddt mys :)
hrs när jag kommer tbk!
PUSS

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!