make up make up

asså ärligt.. jag e lite besatt i smink! asså inte typ att jag inte kan visa mej utan smink eller nåt sånt, för jag tycker de är super sjönt å gå runt osminkad. men jag tycker de är så jääävla kul med sånt där! typ, om jag vet att jag ska gå på fest i häljen så brukar jag typ gå hela väckan å fundera på hur jag ska sminka mej coolt. å så typ googlar jag tips å produkter å råd å så.

jag önskar mej denna i julklapp av min mammiåpappi, så himla najs å ba kuna mixa å trixa å välja å vraka bland maaaasa olika färjer! så jäkla najs!


sen önskar jag mej lite olika läppstift å nagellak å eyeliners å sånt där kul... men de årkar jag inte visa!

we´re the 3 best friends that anybudy coulde have...

Detta är mina två bästa vänner i hela livet! vi hör väldigt ofta att folk tycker det är ascoolt att vi är så himla bra vänner. asså det är vi tre liksom! erica susanna sofia! alla vet de! vi bråkar aldrig, å om vi någongång gör det så håler de i sej i max en timme. nu i hälgen va de en gamal grabbkompis till oss som sa typ "asså shit, de är ändå väldigt coolt att ni altid är ni! asså att ni fortfarande är så jävla bra kompisar.. ni är liksom "we are the 3 best friends that anybody coulde have.. the 3 best frends that anybudy could have..""

å då blev vi glada, för de är värkligen sant!
Här är en bild, å så vår låt oxå :D


ps. de snöar!! fml

Godkväll vänner!

jag ligger i sängen å är lite krasslig... fyfaan! tror jag ska va hemma från skolan imorn och tjocka mej!
jag får faktiskt göra de nu. för jag håler på å gå upp i vikt. det låter fätt otypiskt mej, men de är sant. jag har nämligen en plan för å få the niciest body in sweden i sommar. eller in sweden va väl å ta i, men jag ska va vrål snygg hade jag tängk mej! därför försöker jag nu lägga på mej några kilo för att få tuttar, ass å höfter. sen efter jul ska jag burja pumpa bort allt överflödigt som lakt sej på mage å lår typ... så jävla smart!

asså jag tycker typ att man kan offra sej på vintern å va skit ful, för att kuna va snygg på sommarn. ni vet, jag älskar ju sommarn, tjatar om de typ hela tiden! å man käner sej ändå ALLTID jävligt ful å ofräch på vintern, så jag tycker de inte är nån ide att äns försöka va jättesnygg på vintern, för de blir bara svin jobbigt. tänk er typ - de är vinter, kallt, murkt å deppigt, å så ska man deutom hårdbanta som gärdde på moset. hur fan kommer de sluta?! de kommer ju förihelvette bli kaos i själen av all deprition å ångest.

nej "banta" kan man göra på våren, när man kanske behöver springa bort julgodiset. då e man iaf pigg å glad å desutom så ska man ju fakitskt visa sej i bikini, så de käns ju ganska sympatiskt att va någolunda fräch iaf.

hur som hälst, så kan man va blek å ha fult hår å va tjock å spara allt snyggande till sommarn ist! så tycker jag :D Ciao!


5 situvationer som jag avguuudar

1. När det känns som man har typ 1000 kg skratt i sej! ni vet, när allt är roligt! typ varje gång när jag såver över hos soffilito och vi ligger i sängen innan vi ska såva å ba håler på å kvävas för att det bara är garv å allt är så satans kul!! blir lätt så när vi pratar igenom alla våra minen och galna historier... det är en deeeeel som vi vart med om som man altid blir skrattig av att prata om.

2. När man sitter i framsätet på bilen, en sommar eftermidag/kväll. när det varit super fint väder på dagen och så håler solen på att gå ner så det blir sånt där vackert fantastiskt jus. och så sitter man där med en kompis eller en pappis å har as hög feelgood-musik i bilen. och så ba gasar man på och känner sej friiiiiiii!

3. när man gör vilda och spåntana grejer. tex när vi charmade in oss på sverige-holland matchen. eller när vi (hehe jag sofia susanna), i sommras va ute på eftermidags promenad i stocksund, och jag blev lite sugen på å bada. så jag hoppa i topless. dock var det inga folk där just då, men båtarna körde förbi. och jag stog där på bryggan å vingkade glat! dom såv nog gått sen iaf! 

4. när man springer barfota över en tom fotbollsplan! Oooooh love the feeling!! dock måste det va fint väder, anars äre lite äkligt! 

5. när man går, ensam, påväg hem och sjunger högt för sej själv! det går förbi folk som stirar och flinar,  men man fortsäter sjunga för det är så jävla kul och för att man inte bryr sej om vad nåååågon i värden tycker just då!! typ en gång när jag gick från danderyds sjukhus till sofia, så hamnade jag på fel sida. så jag fick balansera på en typ 10cm bred trotoar melan liv och död. bilarna brevid mej körde typ fätt fort. då sate jag på min ipod å så kom deet en John Mayer låt. hahahah det blev en sån jävla kul kontrast, ba nära på å dö, fast lite lungn mys feelgood mysik i öronen. då burja jag sjunga å kände mej skit cool! haha

hoppsan!

Hallihallå!
här sitter jag nyduchad, i guldhatt å äter tablett-ask!
ingen dag är den andra lik...


årets prank

Igår va jag hemma hos ballzon å chillade å tog det lungt. det slutade med att vi gjorde årets prank för felicia.

det hela burjade med att jag å balli va hemma å så knackade fellan på durren. då tängkte vi busa typ, så jag la mej på stolarna under matbordet, totaly osynlig. jag låg därunder å burjade låta å dunka å skaka bordet å masa sånt. hahaha fellan blev as rädd å sprang up. då kröp jag ut å typ slängde ner lite grejer på golvet å gömde mej bakom soffan. när hon kom ner så satt jag där bak å fiflade med kontaken så att lamporna blinkade.

hahah så höll vi på en stund... sen när fellan va uppe ijän så gick jag ut å låssades ringa på durren å komma in. å så åt vi å blabla å hon berättade å jag å susanni spelade med typ å ba näää är det sant? shit...

hur som hälst, vi fortsate med "spök grejen" hela kvällen när hon inte såg. vi vände upåner på en pall typ vart 10onde minut, la ut pinnar i ett kors på mattan osv osv.

hahaha det va de roligaste på länge när hon burjade spekulera ba "asså de kan faktisk va demoner! dom är typ ute efter mej!! asså dom vill säta dit mej! tänk om dom är i min kropp blabla..."

hahah riktigt kul! hon blev lite lessen när vi avslöjade oss, efter typ 4 timmar. hahaha men hon e goooo!


me and the muuuuusic

Tjena! hoppas allt e bra med eeer

dagen till ära tängkte jag dela med mej av en pytteliten spottilista med några låtar som jag döööör för just nu!
asså jag råder er värkligen till att lysna några gånger på dom låtarna, för asså jag får rysningar...
jag älskar värkligen såna pärioder när man hitar typ 10 låtar som man typ aaavgudar. de käns lite som att man ser fram imot dagarna mer då, eftersom man då kan lysna på dom! hahah

 Klicka här! 
å njut av varje ton! (haha estet..)


häng i kungshamn

Hello alla bitchar ute i sweden!
jag befinner mej i kungshamn nu. det är skit mysigt! jag å pappi kom hit i onsdgas kväll. igår blev jag hämtad av sofia med båten å vi åkte hem till henne :) sen på kvällen kom pappi oxå hit å åt middag här.
igår kväll va vi hemma hos en kompis här med några sjöna göteborgare å hade lite chill kul! det va faktiskt riktigt roligt! man ba göteborgare är typ de bästa jag vet!! asså ärligt, när jag är på dåligt humör eller är lite lässen så räker de med att jag pratar med en go göteborgare så käns allt mycket mycket bätre. sen desutom blir alla killar med göteborgska 100 gånger snyggare. så jävla charmigt, de låter så jäkla glatt å mysigt å snällt liksom!
å alla som tycker nåt annat kan käna att dom har fel, för jag har rätt! de är sant! 

nu ska jag hem å äta med min pappa å mysa å så. åker hem imorn å då planear jag en att göra nåt riktigt jävla kul på kvällen! behöver lie glädje å så nu när de är murkt å kalt å höst. fan jag hatar hösten. på riktigt! menmen what to do? :))


idag har jag vart på kalas

Bonjour kompisar!
kom prisis hem. har vart ute å på språng. va nämligen på partyparty ikv. jag har typ inte vart på sån riktig fest-fest på hur länge som hälst. så de va as taggat innan :))
de va trevligt! maskerad tema. gissa vad jag va? Trooollunge!! man ba jag behöver inte klä ut mej, jag är i mitt rikitga jag! hahaha alla sa typ de. men jag trivs som trollis så de är bra!

nu sitter jag här i in ensamhet och äter knäckebröd med ost å sjinka, man ba m-m-mmmm!
imorn ska jag å pappa beje oss till landet, så då kommer jag hem på lördagen!
ha det riktigt trevligt nu till vi hörs nästa gång!
Hejdååååå

hihihi jag e ooond men ändå snälll


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!