IFK

Tjena kompisar!
sorry att jag är värdelös på att updatera.. men men men! nu gör jag ett inläg iaf!
Linnea åkte prisis hem härifrån, å vi har haft en sjukligt soft väcka!
typ solat å badat å hängt runt å titat på folk!

meeen imorn åker jag å soffan iaf till göteborg, och så ska vi strosa runt där ett tag å sen imorn kväl ska vi på IFK-kalmar! skiiiit kul! IFK föräävööör!


värdens bästa konfa

Tja kompisar!
jag är inte på värdens blogghumör.. men jag tängkte bara höra av mej lite :)

jag är hemma nu från vääärdens bästa konfa! ååh va kul det va! asså de va 3 fantastiska väkor å jag har lärt mej så mycket och jag har fått så måånga nya kompisar å jag är så jävla glad att jag gjorde det här! jag älskar er vk2, ni är värdens bästa!

jag är hur som hälst på landet nu. imorn kommer linnea hit, å vi ska träfa alla våra kompisar som är här :)



vitsgran nästa

okej furst å främst.. ni måste va värdens tråkigaste läsare.. asså de är fan inge kul å blogga om ingen komenterar eller vafasen som hälst :P hahah, jag burjar typ tro att min statestik inte stämer.. för av alla som läser måste de väl vara nåååågon som komenterar?

hur som hälst... sorry för dålig updatering, har haaft en otroooligt soft hälj ute i sjärgården. På Demis somarstäle, med linneaaa! å vi har badat å solat å åkt en jävla masa bååt å haft skit najs!

meeeen om 6 timat bär det av till vitsgran på konfaläger... wooooho! jag är så sjukligt närvös, men de ska bli skit kul!
jag kommer hem om 3 väckor.. så ha det fantastiskt så länge, men inte fööör fantastiskt så att jag misar något.. men jaaa ni fattar!
PUSS PUSS PUSSSSSSS!!
å äxtra puss på mina underbara söta fantastiska otrooooliga kompisar och familj!


paaacka


nu ska jag packa till vitsgarn! puuhhh...
puss


godmårning

Hej kompisar!
idag åker jag å Linnea å min familj till våra kompisars sommarstäle ute i sjärgården. vi kommer hem på söndag på dagen. å sen på måndag... då jävlar drar jag på konfa! jag döööörr! jag är så sjukt otagad å mår typ dåligt nu inan lägret. men jaja, det blir säkert kul när jag är där.. asså det fins ju inget anat å göra än å gilla läget för inget blir roligare av att deppa å va biterfitta!


på min prinses-dags-natt!

JT

jag kom å tängka på när jag va på Justin Timberlake, när han va här för typ 3 år sen... shit man! det va de coolaste jag säääättt! asså jag stog å skrek å grät typ, å det va så jävla grymt! justin timberlake är typ en av mina bästa bästa bäästa liksom :) å så kolade jag lite på youtube nu då, lite flashbacks sådär.. asså jag får rysningar!!


asssså jääävvvvlllaaaaarrr! om ni inte årkar se hela, såå mååste ni spola fram till 3:18.. asså det är helt sjukt va han dansar bra! asså han är så läskigt begåvad så de är sjuuukt!


från och med du

Ååh, här siter jag, erica CHILLARN falk å chillar med mej själv... äter lite B&J å lysnar på ssssscchhöön mysik...
hahahhahahahahahha fyfan va gay :D nä men ärligt så siter jag här å älskar mit liv å häler i mej glass så jag ska bli fylig, å lysnar på den underbaraste låten som någonsin gjorts! jag får rysningar äånda up i ansiktet av den här låten! å det pirar liksom i magen... det är en sjuuuukkkkk tjänsla! faantastiskt :D




asså ärligt, årets låt.. iaf sommarens låt! ååh, erkän den är sååå mycket sommar?! jag älskade den inan, men så sat vi på en utesärvering på sofias födelsedag, å brevid oss sat de två killar som hade den på sin iphone typ å så sat vi där å sjöng å kola på havet å solen å det va såååå fint å det va sååååå chill, å då burjade jag älskar den liiiiiiite mer! nu är det liksom på max, woohu! lycko ruuuus!

 


piixxx

Heeej kära kompisar!
nu kommer det som alla väntat på... lite billllddeeer!









jaaa... några av allllaaa bilder vi tog.. årkade inte läga up mer men såhär hade vi det typ på dagarna. sen 123 zpååårade vi på kvälarna. men dom bilderna är inte blogg-och-facebook-vänliga så tyväärr.. ajabaja! gud va busig jag tjäner mej som sa det.. hihi nu tror ni att jag är vääärsta zpååårad yeah ;)

svar å thorenis

Anonym om några frågor:
vilka är dom 5 tjejerna som står dig fantastiskt nära?


svar: det kan jag tyvär inte gå in på... det spelar inte så stor roll eftersom det ändast jag som påvärkas av det. det är många som står mej väldigt nära men sen fins det ju såklart, som för alla andra mäniskor, kompisar som fins inuti mej hela tiden likom. haha deeeeep shit! ;P

nu ska jag hem till thorenis och leka! pussss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!