aldrig nöjd!

Hahah kom bara på en grej... jag älskar hur barn är så jädra ärliga! idag när jag va hos mina små barn som jag passar så säjer 4 åringen typ "ditt hår e lila..." hahah jahapp tängkte jag. trevligt! som jag har kämpat med mitt hår liksom... från blond till brunt till röd-oranch-brun till.. lila.. nice!

renovering i mitt revir

Jag har bestämt att jag ska göra om i mitt rum. käner mej inte alls bra när jag är här inne. asså jag såver oftast inte äns i mitt rum, har typ en grej att jag inte riktigt klarar av å såva ensam så brukar såva hos mamma å pappa eller hos min lilesyster om jag inte har någon som såver över med mej. hur som hälst, så käner jag att själva atmosfären i mitt rum är as osjön å jag kan inte kopla av alls. sååå nu ska jag mysa upp de å typ göra de lite mer vårigt å härligt. jag har letat lite inspo på google och bestämt mej för lite grejer...
1. jag ska ha en stor drömfångare åvanför sängen
2. jag ska ha mycket småblomigt mönster, på tex täcke å kuddar, förvaringsboxar osv...
3. ska ha mycket fint ljus typ slingor å sånt mysigt
4. ska ha becha långa gardiner i lite genomsjinligt matrial, hajjar ni?

sen ska jag desutom göra om min garderåb å köpa ny inredning till den, får fan spel på hur de ser ut där inne just nu. usch!! har liksom ingen årning alls å allt bara liger å gömmer sej å ser fult ut. not gooood!
å sen när jag möblerar om å tokar mej kan jag passa på å ränsa ut all skit som jag har här inne... gud va sjönt!


Lite insperation från google... underbaaaar stil! älskar sån stil i såvrum, känns himla välkommnande! Förstår ni lite hur jag tänker? tror de kommer bli tokbra iaf!

Godnatt

Money money moneeeey

Fan va jag önskar att jag va stenrik! de är så hiimla mycket grejer jag vill ha å göra... å så har jag typ inga pängar, hååårt liv! nu till sommarn håler jag på å spara eftersom jag vill köpa masa grejer inföör sommarn, å sen vill jag ju såklart ha maaaasa cash i sommar så jag kan leva livet! grejen är att jag typ inte kan skaffa ett säriöst jobb än. för de fursta så har jag inte tid, å även om jag skulle ha tid skulle de inte gå eftersom jag opererar mej om 1 månad, vilket gör att jag kommer va lite små invalid i 4 väckor efter de. så de käns ju ovärt å fixa jobb nu inan dess...
hmmm klurigt!
jag är ju barnvakt en gång i väckan, å försöker lägga undan alla dom pängarna som jag känar där. men de kommer oxå bli svårt efter operationen eftersom jag ska ha krykor och en skena på benet osv..

de jag iaf ska göra inan sommarn är
1. bleka tänderna - vilket jag har pängar till nu så de är bara å boka en tid.
2. köpa neulash så jag får fiiina långa ögonfransar
sen vill jag ju såklart ha masa fina sommarkläder och smink å sånt.
MY GOD jag är föör ytlig... sjäms på mej!

näpp nu ska jag iväg å passa mina barn! hörs

DRIVE BY

den här låten är helt fantastisk! jag får lyckorus å tänker typ på sommarn litegran... känn typ känslan med sol å värme å grönt gräs å typ bikini å solglajjor å bil med alla rutor nervevade... m m mmm! thaaaat is life people!




FANESS

Ikväll myste jag lite med mina alra bästa vänner i hela värden! Sofiis å susannis, mina bästa bästa! man kan nästan säja att vi är som typ sama person, fast olika individer. hahaha deeep! men allt käns 300% rätt när vi alla är tillsamans. det är typ som att då är de som de ska vara. helt underbar och obeskrivlig känsla! jag vill att mina framtida barn ska kalla dom för sina mostrar och att dom ska va brudtärnor på mit brölopp. så bra är dom! sen fins de ju tomtar där ute i vida värden som ba ööh määhh de är typ 20 år kvar, ni kommer ha glidit ifrån varandra. men då kan jag tala om att de tror inte jag. för den vänskapen som vi har, de är inte vänskapskärlek, det är inte familjekärlek, det är typ som kärleken till sej själv.. för dom här två mäniskorna är en sån enorm del av mej! dom har påvärkat mej å format mej och likaså har jag gjort de för dom. vi är dom vi faktiskt är, mycket pågrund av varandra. de ni! tror aldrig att jag kommer hita någon som jag kommer ha sama band med. hålla hårt i dom, de ska jag göra!

 


mellis

mmmm sitter å käkar lite mellis/sen lunch. Keso+bebis tomater+saladskrydda. fyfan va gott de är! å nyttigt desutom, två flugor i en smäll, pang!
Nu blir jag skit irri på mej själv, för jag måååste göra en engelskaupsats som jag icke har burjat på. å den skulle va inne för länge sen men jag har typ förträngt de för jag hatar engelska så oerhört mycket. det är lätt mitt värsta ämne! "åååh smart erica å sjuta upp allt" tänker ni nu.. å ja, jävligt osmart jag vet. men what to do? man ska inte gråta över spild mjölk så att säja... de är väl bara å sätta igång. meeen nu siter jag fast på olika bloggar å tumblr sidor. heheh oh nooo! nepp, nu ska jag ta å sätta igång så jag blir klar nån gång! Tudeliduu!


å charmerande! nej! ni får skratta, de är ok. fasnade inte på bild idag så jag provade å blunda+le+se besvärad å bajsnödig ut på samma gång. här har ni resultatet!
Meeen erkän de ser himla gott ut med käket? namnam

mellis

mmmm sitter å käkar lite mellis/sen lunch. Keso+bebis tomater+saladskrydda. fyfan va gott de är! å nyttigt desutom, två flugor i en smäll, pang!
Nu blir jag skit irri på mej själv, för jag måååste göra en engelskaupsats som jag icke har burjat på. å den skulle va inne för länge sen men jag har typ förträngt de för jag hatar engelska så oerhört mycket. det är lätt mitt värsta ämne! "åååh smart erica å sjuta upp allt" tänker ni nu.. å ja, jävligt osmart jag vet. men what to do? man ska inte gråta över spild mjölk så att säja... de är väl bara å sätta igång. meeen nu siter jag fast på olika bloggar å tumblr sidor. heheh oh nooo! nepp, nu ska jag ta å sätta igång så jag blir klar nån gång! Tudeliduu!


å charmerande! nej! ni får skratta, de är ok. fasnade inte på bild idag så jag provade å blunda+le+se besvärad å bajsnödig ut på samma gång. här har ni resultatet!
Meeen erkän de ser himla gott ut med käket? namnam

fondymiddag

"Godmorgon" solstrålar!
hade inte tillgång till å blogga igår. jag, sofia å våra mammor va ute å åt middag på kvällen. det va as trevligt! vi åt på ett super mysigt å gott fundy ställe, gaaanska mätt blev man. jag gillar fondy, de är så himla trevligt å sita å pyssla med sin mat, sosialt liksom. hel grymt!

Efter det så promenerade vi till mammas lägenhet i stan å drack te å åt glass. sofia å hennes mami åkte hem vid typ 11 så då gick jag å mamma å la oss. himla mysigt kväll!


såhär såg de ut. bild lånad från google eftersom min kamra saknar laddare, hard life!

knådaknåda

godmorgon alla prinsar å prinsessor!
jag kom just hem från mitt gym. jag fick masach, helt for free! de ni! i fredags så frågade tjejen i reseptionen mej om jag va ledig på måndag å kände för lite masach, så jag ba you bet!! å så sa hon att hon frågade dom som hon tyckte förtjänade de, för mysig. de lönar sej å va trevlig :)))
det va vääälbehövligt och jävligt sjönt kan jag säja!

hur som hälst, nu ska jag snart tbk till gymmet för en liten rehab-workout för knät.. sen kommer jag pasa på å köra lite anan styrka oxå så jag blir stark och snygg.

vi hörs lite senare om jag får tid!

uuunderbar komentar!

d om once u go black u never go back?:
var ska ja börja.....
ijen = igen
väckorna = veckorna
murkt = mörkt
shit.....



Jaaaa men dåså, va bra att någon här kan stava iaf eller vad säjer vi? jätte skoj faktiskt å få såna här komentareer. tror du typ att jag ba "ja men jahaa, oj så tokigt, jag stava fel för jag e dum i huvet hehehe" nepp. jag har dysleksi, för typ 124 gånger. okej, svårt å veta kanske. men det kanske ändå inte är jätte jätte svårt å förstå. jag menar jag hör typ varanan dag hur dåligt jag stavar å läser osv osv, jag förstår nu att jag gööör de. så ingen behöver nu påpeka de å tro att jag inte redan vet hur de är å så.. sjöt du ditt å visa dina häftiga skriv kunskaper på svenskalektionen ist! låvar att din svenskalärare upskattar de mer en vad jag gör :)
haha ska jag behöver skriva de i pannan elllööör?
hmmm, smart ercan!

Med de säjer jag nu godnatt! hörs imorn alla kompisar

Hot-dog

Idag va jag å bäst-sofia ute å gick en mogen vår promenad i solen. då passade vi på å hämta min favvo hund, som ägs av min mormor å morfar. vi skulle va typ barnvakt för den idag nämligen. hur som hälst, deeeen hunden, savanna, är fanimej den goaste å sötaste hund jag vet. jag å min lillasyster myste lite med henne nu ikv. ååå gosigos!


ååå finaste dogshiten! blir aldeless varm inombords!!


once u go black u never go back?

juste fan.... färgade håret ijen i fredags. har ju haft sjyll-dej-själv-frisyr nu i tre väckor, för att jag skulle lära mej själv en läxa om att inte va så jäävla ytlig och utseende fixerad. i domma 3 väckorna har mit hår skiftat i murk brunt i längderna med typ oranchbrun/rödguld botten å de har inte vart jätte vackert å charmerande kan jag säja.. i fredags så köpte jag mej iaf en brun färg som skulle täcka över allt orancht och göra hela håret jämt och snyggt. det blev faktiskt riktigt bra! dock hade jag i de aningens för länge så det blev hiiimla murkt, nästan svart, men de går ju ur med tiden. Jag är nöjd iaf å de käns braaa. ser lite kaxig ut, hahaha, men om man smilar mycket så borde man inte se ut som värsta BYYYAATCHEN iaf...
men satsar på å ha en fräch brun färg, så om någon väcka eller två kommer de nog va perf!


u can call me crazy-banana-girl if u want...
lite svårt å få de på bild, spesielt i min helt fantastiska webcam i skoldatorn. men bättre än inget tillsvidare!

gulligulli saker






Rysningar!!

hjälp, jag kom nyss å tänka på en sån griffeltavla som man hade i skolan förr i tiden.. vet ni? fick bara en liten tanke på någon som drar naglarna på en sån.. gud jag burjade rysa aldeless jätte mycket och nu kan jag inte sluta tänka på de å ba ryser å får ont i naglarna, helt vidrigt!! nästan så att jag borde läggas in på syket...

AAS bra musikvideo och vi är skit snygga




igår så gjorde jag, susanni å sofia en as säriös film.... de brukar ofta sluta såhär när vi är hemma hos mej. hur som hälst, den här handlar om en prins som letar efter en brud å så hittar han ingen.. tillslut får han syn på bondflickan och dom blir sturt förälskade med en gång. meeeen prinsen är prins å bondflickan är bondflicka = förbjuuuuden kärlek! sen kommer kungen å blir arg på deras kärlek, då sjuter prinsen honom å dom ger up sina yrken/titlar för deras oändliga kärlek. himla rörande historia faktikst!

I roooollerna:
Prinsen-sofia
Bondflickan-erica
Kungen-susanna
Filmare-nea (lillasyster)

japp, skit säirös dramatisering å skit säriös dans och skit snygga kläder! njut nu hörni adios

bloggen öppppen

nu är jag tbk! portalen är öppen, välkomna in!
jag stängde ner blöggah ett tag för att jag fixade lite med disignen det blev inte riktigt som tänk men de får duga tills vidare...
NU är de spooooortlååååv jajamän! v ihar bara chillat å tagit det jävligt lungt, vilket har varit ritkigt gött å behövligt.
i väckan ska jag pyssla med lite olika saker typ städa, träna, åka till upsala på tisdag och plugga.


en trööött susanni

lycko dag

Gud vilken daag!

burjade med att jag inte kunde såva igår eftersom pappa inte kom hem föräns sent på natten, och när balli hade somnat så öpnades vår ytterdurr av sej själv. jag blev rädd å så sat jag vaken till han kom hem. de resulterade i att jag fick ungefär 4,5 timmars sömn bara och skulle skriva matteprov rakt på det... gr8 tängkte jag.. men det gick faktiskt jääävligt bra. sen hade vi svenskaprov ochså vilken gick vääldigt bra det med. high five ercan!

sen som grädde på moset har de vart strålande sol idag. var faktiskt ute en promenad i solsjenet aldeles med mej själv (eller aa.. soffan i telefån om de nu räknas). jag mår ju så bra av solen å blir så glad, så de jäller ju att tanka på när man väl har chansen!

nu håler jag på å möblerar om lite på bloggen. känner att jag behöver en chilligare desing. så de kommer förhopningsvis inom kort!

Tudeliduuu snubbar!

ooooold pic


Krönika? hellåå?

Jag ska skriva en krönika imorn i skolan. jag har iiingen aning om vad jag ska skriva om! de ska ju va ett aktuelt ämne som är underhålande å skapar "debatt" liksom. det är skit svårt.. jag är taggad på å skriva själva krönikan , de är inte så att de är svårt eller jobigt, men ämneeet. shiat! får såva på saken å hoppas att nåt awsome plopar upp i huvet medans jag drömmer! hoppas ni har en nice dag!


imorn är det kalas!

Heej kompisvänner!!
jag är hemma hos min lile balli nu, vi ser på bigbrother. riktigt godigt!
imorn ska balli såva över hos maaaj för vi ska ha kalas för de är mysigt!! de ska bli as kul, vi har redan planerat å köpa masa good mat som vi ska äta hela natten lång, å så ska vi göra en hel masa bus å roligheter! ja så äre!



PS. Jag har en så oerhört osjön virvel i mitt hår... därbak... jag märkte den typ härromdagen. allt hår ba står åt 7 olika hål å de är aldeles ömt :// å nu tängker jag på den heeeela tiden oxå. hårt liiiv!!


Gooooos


Big brother snack

Å ni anar inte hur många gånger jag försökt updatera nu den senaste väckan... men dessväre så har jag inte kunat komma in å skriva, helt skumt! men nu fungerade det iaf å de va ju trevligt!

hade tänk å babla på om 1000 olika saker, men jag har glömt alla nu! de va ju som fasen.. men då tänkte jag ta up ett sjukt najs å aktuellt ämne, bigbrother!
Furra sesången ansåg jag sjuuuukt nice å bra, jag är ju en sån pärson som gillar såna typer av program. såna sosiala reality såpor liksom. riktigt härligt!! hur som hälst så va det fursta avsnitet på denna sesången, igår. värkade faktiskt som ett rätt galet och blandat gäng även iår. det sjukste va att en tjej va gravid! asså hon föder om 3 väckor, hur sjuukt är inte de ändå?
kan ändå känna att de är rätt spänande å intrisant med såna folk som väljer å göra så... skulle aaaaldrig i mit liv göra nåt liknande, men jag är ändå positiv till att hon faktiskt valde att göra det. tycker att de är jävligt kul å se hur olika folk värderar saker å ting, och hur olika folk igäntligen tänker. Det ända jag kan säja är att jag hopas att det går bra å att babyn blir cuuuuute!

sen va de en masa andra galenpannor, så jag tror det kommer bli gryyyymt!
jag å min ballsa var besatta furra året, satt bänkade med varandra varje kväll, misade kanske 3-4 avsnitt av 92! vi kör på sama sak iår!

kl 9 på tv 11! riktig underhålning, just sayin ;)


summertime happyness

underbart att våren burjar komma fram tycker jag..
eller de kanske är en överdrift. men alla butiker burjar ju säjla vårkolerktionen nu å de känns hiiimla inspererande! som alla vet vi detta laget så är jag vår/sommar flicka. å något av de bästa är helt klart alla skit snygga kläder. asså jag älskar å gå runt barfota, å annars i super super snygga sommarskor. å sen shorts å klänningar å linnen å allt sånt är huuuuur awsome som hälst. skit snyggt å as bekvämt. hatar ijentligen å ha jeans, känner mej lite instäng typ. självklart är de ju jävligt snyggt men man kan inte riktigt röra sej fritt, vilket jag hälst gör ;)
nä, så sommrkläder = mmm mmm mmmmm!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!