WTF i satan

Asså ärligt!!! Vem i hela friden har satt mitt element på höööksta värme?! Det va det jobbigaste på väldigt länge... Det är en bastu i mitt rum! Kommer vakna upp imorn med en pool i sängen. Japp! Men faktiskt så har jag ju iförsej trots allt alltid önskat mej en pool. Så de kanske iförsej va av omtanke och kärlek som pärsonen gjorde det? Tack isåfall men just just idag är jag inte jätte sugen på det!


Godmorgon gänget

Värkligen fantastiskt fula! Men vad gör de när man har kul?


glajjor

Fy skäms på mej! Jag skulle hata mej själv om jag följde min egen blogg. Men man ska inte älta de gamla, utan försöka skärpa sej ist. Jag har gjort sönder mina solglasögon fresten... Jag har 2 par som jag har använt sönder. Ett par från carrera som är helt sönderanvända. Sedan har jag ett par som jag köpte på gina tricot för 1 år sedan. Dom har jag iprinsipt bott i nu hela året. Jag har värkligen slitit dom med hälsan, älskar sönder dom! Ena pinen har gått av så den har jag limmat ihop typ 13 gånger. Sen nu har dom gått av i mitten på själva framsidan så nu kände jag att de kaaanske va daks för att införskaffa ett par nya. Så jag har kolat runt lite på internett.. saltopeppar.se är värkligen en sida jag kan rekomendera om ni som jag söker nya, coola, billiga glajjor.

Funderar på dom här...



just me, myself and my panties

Denna väckan har gått jätte fort. Känns som att alla dagar bara riner ihop när de är sånt här underbart väder. Man går alltid runt å mår lite bra! Håller ni med mej?
Jag ligger ute varje dag efter skolan och solar mej å har de allmänt gött! Jag pärsonligen brukar ofta ligga typ näck + trosor. Det uppskatar kanske inte grannarna så mycket, men man får försöka vänja dom liksom. Nu har dom vant sej men ibland glor dom! Men jag känner typ att topless får man faktiskt vara. Jag är en liten nakenfis, jag gillar inte å ha så mycket kläder alltid. Å spesielt inte när det är varmt. Å eftersom jag inte har värsta big pattarna så känner ju jag att jag kan härja fritt med mitt solande, så länge jag inte ligger liksom utan trosor i typ föda-barn-position! Å man vill ju inte ha vita bröst, så de får bli att grannarna stirrar lite, det gör inte mej så mycket! Känns ju dock som att visa personer aldrig sätt ett par tuttisar förut... Stackarna! Dom får helt enkelt nöja sej med mina små söta! Varsegoda!


livin in a dreeeam

Gissa va jag gjorde iförrgår med sofia? Vi badade! I havet! Hur grymt är inte de? Är faktiskt lite stålt om jag får säga det själv... Det va svin kallt, men ändå väldigt värt eftersom det va väldigt crazy och minnesvärt!


Jag har haft en fantastisk långhelg

Ledsen budys för dålig blogging. Men jag har faktiskt haft värdens bästa helg å jag har inte alls haft tid för bloggen. Jag älskar värkligen att bo med mina bästisar Sofia å Susanna. Vi är dom grymmaste sambosarna. Ercan lagar mat, Soffan städar och Balli såver... Alla har sin roll liksom! Hur som hälst så har vi haft det jätte jätte roligt och jätte jätte mysigt och ätit god mat å grillat å myst å skrattat å träffat polare å hängt hemma å så. Vi såv i Sofias föräldrars säng varje natt, det va hur gosigt som hälst. Alltså jag kan babla på i 100 år om hur mycket jag gillar mina bästisar å hur himla kul vi har haft men nu ska jag inte göra de. Men ni kan få lite pics ist!






Kristihimelsfärd är värkligen nått spesielt för oss 3. Det är liksom VÅR tid. Det är lite av en tradition att vi flyttar ihop då själva i nåns hus å har det svin kul! Kommer va as tungt nästa år när dom e i usa!


idag flyttar jag

Godmorgooon!
Idag är en rolig dag för idag flyttar jag och susanna hem till sofia. Sofias föräldrar ska till landet, så vi ska bo hemma hos henne i häljen å leka vuxna. Alltid lika kul! Furra året på kristihim så åkte ju vi till landet när sofias föräldrar stannade hemma, och det hörni, det måste vart en av de bättre stunderna i mitt liv. Så vi kör på en favorit i repris, fast ombytta roller. Det blir himla trevligt. Vi har inte så mycket planer sådär, men vi gillar ju att vara spåntana så det lär ju lösa sej.

Just nu sitter jag å krigar mot en jätte ond inåtgående finne. JAG HATAR FINNAR. Det tror jag dock iförsej att alla gör. Men just idag käner jag ett lite lite starkare hat mot de än vanligt. Den gör skit ont och så vill den inte ge med sej, man ba försvinn ditt vider!


Nu syns det inte så jätte mycket, men om man titar riktigt noga så ser det ut som jag fått en box på högra kinden. Helt rött är det irl. Men äsch vad gör väl det när man är på strålande humör ändå?


Håltimme hemma i sängen

Godmorgon mina gulliga kompisar!
Jag har en grym håltimme, på 2h å 15min, som jag spenderar hemma i sängen. Hur mysigt som hälst. Sitter å läser bloggar å lysnar på mårgonpasset i p3, samtidigt som jag njuter av att strunta i allt som har med läxor,skola,provochplugg att göra. Sann rebell!
Sjämt å sido... Jag har shorts idag. Det va ganska kallt när jag gick utanför skolan, men faktiskt så får man ibland tråtsa vädret. Jag hade ju liksom redan bestämt mej att jag skulle ha shorts, å som ni alla vet så kan nästan ingenting stopa mej när jag planerat å bestämt mej för något! Spesielt inte lite vind, inte en chans!

ändå snygg tjej, rawr


Hej hå

Bonjour kompisar!
Jag har haft fullt upp heela hälgen så det har blivit lite sisådär med updateringen. Har iallafall haft en sjön hälg och är redo för 3 dagar i skolan + kristihimelsfärd som kommer bli fruktansvärt kul! Nu ska jag klippa lite i ett par shorts som jag äger. Kan visa bild sen! Ciao!


a girl with a white smile

Sådär ja! Nu har jag bokat en tid hos tandblekningskliniken. Det blir nästa fredag, eftersom vi ändå är lediga då de är kristihimelsfärd! Sjukt niiice, hoppas jag får riktigt vita å skinande tänder. Jag håler värkligen tummarna för att de blir nån sjilnad. Man är garanterad en nyans sjilnad från 4-16 nyanser har jag för mej. Så lite blir de ju alltid, men hoppas de blir mycket! Älskar vita fina leenden!


Min pappa är värdsbäst

Min far är värdens bästa pappa tror jag. Han är så jävla smart. Asså klok! Han är sjukt awsome på att analysera allt å dra paraleller osv... Det är typ tack vare de som jag fått bra på mina prov i hela 1an. Det bästa är när han ba spinner på i typ en halvtimme när jag frågat än ända fråga. Han är as bra på historia och samhällsvetenskap å sånt, även fast han inte är så bra på det igentligen. Asså svårt å förklara men han är så smart så han bara tänker ut bra grejer. Som att han kan ALLT. Även de han inte kan, kan han liksom. Helt grymt ju! Nu har vi pratat i telefån i exakt 59 minuter om samhällsekonomi och nu käns allt super bra inför provet imorn. Man ba aplåder farsan!


Farsan i sitt rätta element! Han älskar båten. Vist ser han snabb ut fresten? Men han e fätt cool


The script är grym pluggmusik

Måste igentligen plugga, har samhällsekonomiprov imorgon. Men jag måste bara säja att The script är riktigt bra pluggmusik. Jag blev lite sugen på å lyssna på dom idag, å så gör jag de nu när jag pluggar, och man kommer helt in i rätt mood. Han som sjunger har sån mjuk och snygg röst och det är riktiga chill melodier. Sådär aldeles lagom, inte så man såmnar, men inte så man taggar igång och ballar ur häller! Riktigt grymt!


Kärleksvåren

Jag blir aldeless kärleksfull på våren! För det fursta så blir man så sjukt lycklig av solen eftersom det frigörs så mycket endorfiner, å de gör ju oxå att man ba blir västa kärleks-tjejen. Man ba just nu är jag typ små kär i 7 olika killar, som jag inte äns känner, bara för att det är nice! Å för de andra så känner man sej oxå snygg, typ som att de finns hopp! Haha gud, solen tar värkligen fram den rätta erica falk! Underbart!


UPDATE

Proteinshaken kan nog va något av de obehagligaste jag druckigt. My goood!


Prat om detoxgrunkan

Kom prisis hem från skolan! Just nu sitter jag å käkar mellis och väntar i telefånkö på att få boka en tid hos min tandläkare. Ska ju bleka tänderna så jag behöver göra en undersökning innan dess.
Ivilketfall, idag består melliset av en kiwi, en halv desiliter hasselnöter, en halv desiliter blåbär och 2.5 desiliter proteinshake. Nyttigt och bra! Imorn avslutar jag min detox, tror jag. Burjar få sånt flyt så jag kanske kör någon dag till.
Och även om jag inte kör detox mer, så kommer jag äta nyttigt. Jag har värkligen märkt hur bra detta har varit för mej. För det fursta har jag fått lite snyggare kropp bara på 1 väcka liksom, desutom har min hy blivit mycket frächare. Och så har mitt otroliga sötsug försvunnit delvis. Jag har oxå lärt mej att stå imot väldigt många frestelser vilket har ökat mitt självförtroende mycket. Och så känner jag ju såklart att jag mår bra och så av att inte äta en massa skit. Dock blir hjärnan helt slö efter en sån här väcka, så de ska bli sjönt att få komma igång lite igen å bli lite mer pigg så att säja.
Självklart måste man ju få unna sej lite ibland oxå. Så jag komma köra som barnen gör, gottis på helgen! Men på vardagarna blir de inget av den varan, mihihi.


Summer is a party

Det är så fruktansvärt mysigt nu när det är vår. Man märker värkligen att alla är väldigt glada och sprudlande! Håll med om att man käner sej mycket snyggare nu på våren oxå? Jag får iallafal typ en piggare blick och käner mej mycket frächare i fejset, och så får man ju desutom ha skit snygga kläder på sej vilket är naajs! Sen är allting väldigt mycket mer tagg så här på våren! Om man jämför en fest på vintern med en fest på våren/sommarn så blir det ju alltid 1000 gånger härligare på sommarn. Man kan liksom gå å se fram emot saker på ett annat sätt, för det käns som att hur det än blir så blir det ganska grymt! Man känner sej ung och vild å fri! Haha!
Jag tror att när jag blir gammal så kommer jag bara bo i sverige från typ maj till september. Jag älskar värkligen sverige under den tiden. Gillar inte så mycket att åka utomlands på sommarn, föredrar att va hemma i fina sverige. Men sen resterande månader är faktiskt ganska skit. Skulle vara riktigt gottit att bo i typ Australien dom månaderna. Ellerhur? 


Jag å två av mina favvosar. På balen för ungefär ett år sen. Det va tider det!


Så kan det gå när inte haspen är på

Shiat! Jag tänkte ta mej en såv på typ 20 minuter runt 5 tiden. Jag vaknade kl 7! Jag vet iaf en som kommer ha svårt å såva ikväll! (pekar på mej själv)


Svårslaget mellis!


Kom just hem å kände mej hungrig. Så jag sjärde upp några jorgubbar, pressade en citron och en apelsin till en super god jos, och så en halv desiliter hasselnöter på det! Helt fruktansvärt gott och nyttigt desutom! Käns lite som att min blogg håler på å förvandlas till nån slags mat-blogg. Det är värkligen inte min mening! Jag ska försöka sjärpa mej.Men just nu är käket å de, det som typ halva mitt liv krätsar kring. Jag brukar vanligtvis inte bry mej de minsta om vad jag käkar. Men en päriod varje år, så får jag en lite sjuss å ba blir super hälsosam och får för mej att all skit ska ur min kropp. Och sjääälvklart faller denna päriod altid in nu såhär på våren, eftersom paniken sakta men säkert växer fram inför beachen desutom... Därför 2 flugor i en smäll. Äta nyttigt och detoxa - bli ren - få snygg kropp. Hah!


Jag gifte mej inatt

Godmorgon kära ni!
Vilken underbardag det är idag, inte sant? Inatt såv jag så fruktansvärt gott. Jag drömde att jag gifte mej. Det va helt fantastiskt! Kommer inte ihåg med vem som jag gifte mej, men det är ovesentligt just nu. De viktiga va att de va helt otroligt! Jag va super vacker och jäääätte kär i vem de än nu va som jag skulle gifta mej med. Och allt va helt bra! Nu kommer jag va glad hela dagen bara för de, plus att de är sol ute vilket alltid får mej på riktigt bra humör!

Om jag fick önska.. Då skulle det vara såhär! Ser ni hur lyckliga vi skulle va tsm? Det vore för fantastiskt!



(bilden tagen från google från burjan)


Detox-drycken


Säg hej till den här saken!! Detta hörni, är min aldeles egna hemmagjorda detoxdryck. Jag har mixat ihop den heeelt själv! Den är faktiskt ganska god och mättande vilket är as bra. Den är fruktansvärt nytigt. Den inehåller blandannat ingefära, citron, apelsin och lönnsirap vilket är otroligt renande. Desutom så är de lite olika andra krimskramssaker som linfrön, sesamfrön, nejlika, kanel osv som är otroligt nyttigt. Den här drycken ska jag dricka 2-3 gånger om dagen nu under mitt detoxande. Tänkte köra den till frukost eftersom den är så mätande, och jag inte är en frukostmäniska igentligen. Då kan man ju liksom ta den i en takeaway mugg till skolan å smutta på den lite på morgonen.


hello mister pleased to meet yah

Jag älskar den här låten, faktiskt mycket härligare än orginalet, och jag älskar den ännu ännu mer nu när jag såg videon. Jag är otroligt svag för bra musikvideos, kan bli helt frälst nästan. Ibland, om jag har sätt en ny extra bra video, så går jag å funderar på den i flera dagar och mår jätte bra. Det är oxå riktigt nice eftersom man blir så fruktansvärt inspererad av många musikvideos på maaassa olika sätt.

Blir man inte helt kärleksfull? Så här lyckligt vill jag leva iallafall!


Jag ska sluta svära

Jag får ju för mej väääldigt mycket konstigheter hela tiden. Jag har så mycket på gång jämt och ständigt. Jag får liksom alltid små popups i huvet å så vips så har jag en plan för någonting! Jag är en människa med en otroligt stark vilja desutom. Så ska jag göra något, då SKA jag det! Nu har jag beslutat att jag ska sluta up med att svära. Som ni kanske kommer ihåg så va den planen uppe på tapeten prisis innan jag opererade knät. Men de la jag ner tillfäligt eftersom jag tyckte att svordomarna passade så bra i min livssitvation just då, haha! Hur som hälst, nu skaaa jag faktiskt sluta! För det låter så fruktansvärt moget och trevligt med tjejer som inte svär. Tror faktiskt att jag kommer bli tagen lite lite mer på alvar, vilket jag strävar lite efter. Jag räknar med att det tar iallafall en väcka eller två, men efter det så får vi hopas att de fula orden har försvunit. Dock så tycker jag att man får svära när man är arg eller uprörd, för de hör ju lite till.



Jag är huuungrig

6 saker som jag är brutalt sugen på just just nu...

1. Cheddardipp!
2. Fruxo godisar
3. Några as goda kex som jag åt hos sofia en sommar, som deras granne Gunnel hade bakat
4. Fiskpinnar
5. Timjan!
6. Oboy!

Men icke sa nicke, det blir inget utav den varan förns på torsdag. Då avslutar jag min detox, vilket ska bli så fruktansvärt sjööööööönt!

Hur smarrigt?!


Ercan tipsar

Jag skulle vilja tipsa er om en super bra grej! Det är nämligen så att mina ben ofta blir torra och inte sådär lena som man värkligen vill ha dom. Jag brukar smurja in dom flera gånger i väckan, men de blir ändå inte sådär supersuper lent som man drömmer om. Så jag satte igång med att komponera en liten egen peeling. Jajamän, erixa kan fixa. Jag gick till köket och slängde ihop en liten huskur. Å så peelade jag benen med den, och dom blev jätte lena! Detta kan starkt rekomenderas!

Det ända man behöver är olivolja, socker, flingsalt och citronsaft. Sen kan man improvisera lite hur mycket man vill ha av allting, men de ska känas som en kräm liksom, inte för lös å inte för kompakt, lagom är bra.

För det fursta så peelas ju alla döda hudsäller osv bort av sockret och saltet. Sen är det ju skit bra med olivolja eftersom benen blir lena och nästan lite glänsande + att de luktar väldigt gott. Och i citronen finns det c-vitamin, vilket säkert oxå är bra för någonting. Tog de mäst för att de luktar gött, hehe!

Den är rätt fin desutom! Hejja!


Vilodag


Såhär mysigt har jag och Balli det just nu! Gosigt va? Vi har just ätit frukt och kolat på film. Nu har hon såmnat och jag ska nog oxå ta mej en liten såv. Det är så sjönt med göra-ingenting-dagar! Vi tänkte furst gå ut å bygga en barkad på gräsmatan, som vindsjydd när vi skulle sola. Men sen kände vi att vi inte pallade de och att det va ovärt, så vi gick in istället.
Nä jag ska nog frästen kolla på fjortonsuger innan jag vilar.


mina vänner ska åka ifrån meej

Jag förstår ärligt inte hur jag kommer kuna klara av ett år utan mina bästisar. Asså hur brutalt är det inte att de tre pärsonerna som jag umgås aldra aldra mäst med hela tiden, ska dra ifrån mej ett heeelt år?! Asså alla dom! Det går inte äns att tänka den tanken... Sofia, hon är i paris nu. Och bara de gör lite att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mej till! Wooh, det kommer bli tufft och slitsamt. Men ett år går förhopningsvis fort och vi klarar det nog!
Ska iallafal ha en kanon sommar med dom!


Usch, man ska äta gott när man har chansen

Gott folk! NI anar inte hur jäääävla plågsamt det är, det här med att detoxa. Riktigt jobbigt vill jag låva. Det är ett jävla sjämt. Tror aldirg jag har varit så här sugen på mat å godis nåågonsin! Nu gäller det bara att härda ut. Det är mindre än 5 dagar kvar, så man kan inte ge upp nu! Till frukost blir det äklig havregrynsgröt utan salt med blåbär och varma hallon utan socker + en kiwi. Det blir göttit! (Man måste intala sej själv att de faktiskt är gott, även om de smakar skit. Det blir lite lättare då)



Wermland forever

Jag vill tipsa er om en as kul serie. Den är värkligen as B och riktigt svennig men den är riktigt underhållande. Wermland forever, har ni hört om den? Annars tycker jag att ni borde kola på de nån gång när ni har tid. Vi låg hela kvällen igår å titade på alla avsnitt som visats. Det är lite som The hills, fast på svenska å gaaanska mycket sämre kvalite. Men det är as kul!
Första avsnittet hitar ni hääär!


Jag är lite små kär i André. Han e sån fiiiiiiin! En riktig go grabb måste jag säja.


Hope your saturday is a greeeeeeeat one

Idag är de lördag. Lördag är den bästa dagen på hela väckan tycker jag! Alla andra kompisar tycker typ fredag, bara för att de är så tagg. Men jag tycker lätt att lördag vinner över fredag.

1. Man får äta lördagsgodis!! YES!
2. Man får såva hur länge man vill på lördagmårgonen.
3. Man behöver inte gå i skolan på lördagen.
4. Man kan göra exakt vad man vill hela dagen.
5. Man pallar va uppe å partaja vääldigt mycket längre på lördagen, eftersom man fått såva ut på mårgonen.
6. Lördag låter bara almänt med härligt å gosigt tycker jag.

Gud va härligt... En heeeeel lördag framför mej! Man vet aldrig hur dagen kommer sluta!


apråpå ingenting


Sjukjymnastik

Tro det eller ej gott folk, men mit sladderben har faktiskt burjat vandra mot sitt normala jag. Det är underbart! Känner mej redan, efter en väcka, betydligt starkare. Längtar tills jag kan springa å hopsa runt i gräset. Åh va härligt!
Va hos sjukjymnasten idag och fick en del hemövningar dels för att få up rörligheten igen och för att bygga tilbaka musklerna som försvunnit. Har kört dom två gånger och käner mej helt slut körd. Haha man får kämpa på om man vill ha snabba resultat liksom. HEJJA HEJJA!


Busbarnen är snabba oxå

Igår fyllde pappiliten (min käre far) år. Vi käkade på Monrads vilket va helt grymt gott. Jag, sofia, lillasyster och pappa. Efter det så åkte vi hem till oss och sofia såv över. Igår kväll prisis inan vi såmnade så sa vi typ "Haha jobbigt om vi försåver oss imorn när det är engelska nationella". Tror ni inte på alvar att vi gör de?! Haha det va helt fruktansvärt. Susanna ringde mej imorse klockan 10 i 8, när vi burjar 10 över 8. Vi ba flyger upp ur sängen, klär på oss, sminkar oss lite och hopar in i taxin prick klockan 8 å gaaasar. Det va nog de snabbaste jag vart med om faktiskt. Och gissa om vi hann? Japp, i sista sekund dundrar vi in. Aplåder!


En bild på mej å min snabba vän, för ungefär 3 år sen. Jajamän, snyggisnygga tjejer. Haha! Ni kanske inte viste de, men jag å sofia har vart vänner ända sen vi va bebisar. Fint å härlgit ellehur?


Sveriges stolthet!!

Det här är så fruktansvärt bra! Finner knapt ord. Får sånna sjuuuka sommar-känslor!! Kan knappt vänta tills det blir super soligt ute och man har denna på högsta volym. Grymt! Äej ni får lyssna istälet, går fanimej inte att förklara med ord!


Idag kör vi detox

Hey boys!
Åh vad jag är huuungrig!! Ni anar inte. Idag burjade nämligen min årliga detox som jag kör. En väcka utan riktigt käk. En renande kur kan man kalla de, få ut alla gifter å kemikalier ur kroppen, på snabbaste sätt! Snälla fråga mej inte varför, utan gilla läget bara. I vilket fall så är jag så fruktansvärt sugen på vanlig mat som typ kykling, keso, fiskpinnar, klyftpotatis, u name it. På torsdag om en väcka kommer jag va så fruktansvärt tacksam och lycklig för att jag faktiskt får äta riktig mat igen. Men tills dess blir de kaninmat. Jajamän! Tror ni jag klarar de? Det tror jag!


badabadabada


Idag badade jag å min Balli! De va as mysigt. Jag älskar å bada. Det är jävligt otur att vi inte har badkar här hemma. Det står hööögt up på listan nu till nästan hus vi ska flytta till. Man ba finns de inget badkar går huset helt bort från instresse-listan. Mehehehe!


ändå jävligt snygga

Okej hej svejs allisamans!
Har har heeelt fullt up nu sen senast jag skrev. I söndags kom Balli hem. Vi käkade middag hos henne å sen åkte vi ut på äventyr hem till några kompisar å hängde där. Det blev vääldigt sent vilket gjorde att vi va otroligt sega igår på dagen. Vi vilade hela dagen och va ute lite i solen.
Till middag igår grilade vi kykling å åt klyftpotatis å salad. Riktigt gott å skit mysigt va de. Vi satt ute på Ballis altan och åt med filtar och jus och så. Vi tänkte typ att vi skulle ha en stoooorslagen och fet och galen valborg. Men som vanigt blir de inte riktigt som man tänkt sej... Vi kände lite när vi sat där ute å åt att va fan. Alla gör exakt sama sak, siter å äter och väntar på att något ska hända. Men de händer aldrig någonting. Så vi tog de mogna beslutet att bara skita i det och käka godis och tita på EvaochAdam filmen ist. Det va nog typ de bästa beslutet vi kunde ta, eftersom att alla såmna vid typ 12.

Riktigt trevligt och kul hälg måste jag säja. Nu är jag hemma hos Balli å försöker plugga, hejja! Matteprov imron!

här är jag o världens snyggaste chey susanna nyberg, aka. mäztaren tzurri!
Love heeere totallyy muuuchhh! she roocks! hej då


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!