hos thoren

Hej kompisar! jag är hos thoren just nu :)
adam gick för en liten stund sen.. tängkte bara updatera på min coola blogg så att humöret hos er, mina kära läsare, håls uppe! å sen kan jag lååååva er att de kommer lite bilder från väckan imorn!
pusssss

några frågor

    
     
     
Anonym om frågestund?:
är du oskuld?
   
Anonym om frågestund?:
här kommer några frågor!

1. vem är din bästavän?
2. är du tillsammana med någon?
3. varför började du blogga?
4. har du varti fjortis?
5. vad ändvänder du för smink? (skulle vara snällt om du gör en smink video) :)
6. vilka av dina kompisars bloggar läster du? vad heter dem? :)
7. röker eller driker du? (hoppas nej för du verker som en jätte gullig tjej!)

har inga mer frågor, love you and your blog! :D

kram!


Okej. svar:

1. ja jag är oskuld!

2. min bästa vän? hmm.. det är jävligt svårt å säja. jag har inte EN bästa vän, utan jag har typ 5 st tjejer som står mej fantastiskt nära.. å sen har jag masa andra kompisar som jag oxå står otrolgit nära. det fins ingen mäniska i värden som jag kan beräta om heeela mej själv och mit liv för. asså olika mäniskor säjer jag lite olika grejer till. förstår ni? men om jag ska säja en av mina bästa vänner så är det caroline mörner. hon burjade i min skola vårtärminen furra året å vi blev jävligt bra kompisar nästan diräkt :)

3. nej jag är inte tsm med någon. jag är en liten glad singel på jakt efter en fancy grabb ;)

4. jag burjade blogga för jag är dysse. jag tjände typ att nu årkar jag inte bry mej så mycket längre... bara för att jag har dysleksi kan inte de hindra mej från saker, tex som att ha en blogg. å många tycker tydligen att de är intrisant å läsa lite om mej å mitt dysse-liv så jag har fortsat.. :)

5. jajamän, fjårtis har jag varit. visa anser att jag fortfarande är lite av en fjårtis. men haha vafan, jag bryr mej inte. jag är mej själv, folk får tycka vad dom vill. tycker dom att jag är fjårtis så är väl erica falk en fjårtis, tycker dom att jag är töntig så är väl erica falk en tönt liksom.. jag bryr mej inte :)

6. ja jag skulle kuna göra ett litet töntigt smink-inläg :)

7. jag läser thesy.blogg.se, baronee.blogg.se, typ dom.. :P

8. nej jag har aldrig rökt. tycker det är otroligt äkligt! och jag dricker inte häler :)

hopas du fått svar på allt.. blabla! fråga mer om ni vill veta något :)

bajs

tjena kompisar!
nu är jag hemma.. det är fääätttt deprimerande. det har vart sjukligt kul i kungshamn å ute i mit hus i skogen... hahah ;)

å nu skulle jag läga up alla sommarbilder på fb.. gissa vad?! dom har ändrat jävla cp facebook så det tar typ 5 min å lägga up 1 jävla bild?!?!? vafan?! åååååhhhhh

jag årkar inte lägga up bilderna här häller då just nu...
nu ska jag ta en spruta, jag hatar sputor. jag är på dåligt humör
hejdå!

123zpåra

ååh vad glad jag blir att statestiken går uuuupppppp! skit kul.. och sluta inte läsa.. eller sluta läsa till och med iövermårn, för då kommer jag hem å då jävlar... då blir de updatering å gaaalna grejer! om ni slutar läsa min blogg måååste jag tyvär lägga ner den. nu är jag på landet, ikväl ska vi 123 zpååra!
ciao :D

123zpåra

ååh vad glad jag blir att statestiken går uuuupppppp! skit kul.. och sluta inte läsa.. eller sluta läsa till och med iövermårn, för då kommer jag hem å då jävlar... då blir de updatering å gaaalna grejer! om ni slutar läsa min blogg måååste jag tyvär lägga ner den. nu är jag på landet, ikväl ska vi 123 zpååra!
ciao :D

flsedag

hejhejhejhejhejhejhejhejhej!
födelsedagen va fancy! tack allisamans! och spesielt tack till thorenis och bernis...
juuuuste ni vet inte att thoren är här! det va sjukt. jag va på en ö med sofias familj med båten på sofias fördelsedag. å så skulle mamma å pappa å andrea komma med vår båt å joina oss, å så ringde dom å ba "vi har med en liten för tididg födelsedags prisent till dej... bered dej på suprise" typ. jag ba okeeeeej...

sen ba la vi oss å solade lite till, å sen ba seeer jag hur linnea kommer gående.. de va sjukt å jag blev as förvånad å trode inte mina ögon! men de va super kul :D

igår på min födelsedag hängde vi runt lite å gick runt å fikade å blabla... å sen på kvälen gick vi på resturang med min famlj. å sen inatt har vi haft väääärrrrsssta fekkenation å zppååårraat! hihi :D

ni fåår bilder sen, internet är helt jävla cp stört! puss

jaaag är en femtiiizzzz! graaatis till meej :D


hej

asså internet här är helt konstigt.. men nu ska jag  å bernis ha lite spa-grej... imorn fyler hon år. å sen iövermårn fyler jag år :D yeeeeaaah! min prinsesdaaaag!


glad midsomar alla tråkiga bloggläsare...


vilka bloggar följer jag?

Okej grabbar jag tängkte beräta lite om vilka bloggar jag läser.... jag har total slutat med ni vet fjårtisbloggarna, typ kissie, dessie osv osv... jag läser typ sjöööööna bloggar, som man skratar åt. och tycker är inritisanta :)

TEX!

Ida warg - bernis danslärare. typ as sjön dansare med as sjön dans-blogg...

Sofiiaofsweden - as sjön göteborgs fjårtis tjej, dock är hon typ 18 år. men hon är gaaaaalet sturt sjön iaf å har värdens roligaste galnaste blogg typ!

AnaGina - en muslimsk tjej, som gör sjuka videoinläg där hon klär ut sej till typ en riktig muslim  med slöja å ritar liten muche på överläpen å ritar ihopväxta ögonbryn å ba driver totalt med sin relijon för att typ få bort alla fördomar mot den... hon är sjukt rolig å jag skratar så sjukt mycket av typ alla hennes videos!




asså jag garvar fan på mej... "han är bög, pussar på pojkar. nej nej inte tilååååtet" hahahah så jävla sjön!



aaa men de är typ dom här bloggarna jag följer.. + mina kompisars typ :)

frågestund?

okej, det va någon liten osjyldig mäniska som bad om en frågestund... jag har funderat på detta, men jag har typ tjänt att jag har haft för få läsare för att dra igång en sån... för de tjäns aningens dissande ifal jag har en frågestund med 0 frågor.. haha skit kul!
hur som hälst, om det är några som vill att jag har en frågestund, så komentera det här inlägget.. anars tar jag det som ett nej :)

och om det inte blir en frågestund, så ska ni veta att det självklart går bra tt fråga frågot i vanliga inläg om vad fan som hälst som ni är intriserade av att veta! komentarerna är det roligaste med bloggandet! såååå kör hårt :)
PUSS

ibland är jag en bebis...

Jag vaknade av panik! jag kom på att jag glömt min prinseskrona hemma, och det är min prinsesdag på söndag!! shiiit.. jag får tvinga med mej mamma på jakt efter en tillfälig...

jag pratar i sömnen, och matar katter

inan jag går å lägger mej måste jag beräta en rätt kul grej om mej själv. jag pratar i sömnen. och de förekommer även att jag går i sömnen... för några år sen såv jag över hos farmor och farfar i göteborg, på deras övervåning. Jag vaknar up i farmors syrum sitandes vid symaskinen. det va sjukt!

inatt, eller imorse, eller snarare i förmidagas (eftersom jag såv förjävligt länge, typ till halv 2) pratade jag i sömnen. mamma kom in å sa typ "ska du vakna nu?:)" jag svarade "men alltså, jag maaaaatar mina kattungar..." å mamma svarade typ "eehm.. ja.. nä men då går jag väl ut å kratar lite då.."
dock har jag inget minne av att detta hänt, utan mamma berätade nu när vi åt middag. Haha men jag kan inte sluta skrata när jag tängker på de. matar mina katungar, vilka jävla kattungar? jag tycker inte äns om katter? hahaha! jag är sjuk i huvet :D


här ser ni hur fantastiskt bra jag är med kater! detta va i höstas. på bilden; jag, bernie och hennes lilebror, occch vår katt Sune som vi hitade i kungshamn och tog med hem... jag hade lite svårt för kater redan då, men han lurade oss. han såg på oss med sina söta ögon å jag smälte... han bode med mej, balli å bernie i 5 dagar nere i kälaren där vi såv. Jag trode att de va en katunge å så tängkte jag att han nog ville ha lite mjölk, så jag gav han lättmjölk. tydligen är kater älärgiska mot de. det slutade inte bra... han bajsade på sej under ett bord kl 3 på natten. eller jag vet inte om vi kan kalla dej bajs, de va typ bajs-vaten... det va de äkligaste jag varit med om. vi slängde ut han jenom fönstret (OBS! det va i kälaren!! altså typ 1 meter till marken!!). sen såg vi inte Sune någå mer. (han dog inte, vi är inga jurplågare!!!) usch, katter är nog inte min grej...

Godnatt folket!


frrraaame

Heeej kompisar :D

jag å mammis anlände igår här till min sommarstuga. Aaaah, jag älskar å va här! de är sjukt soft :)
Jag såv 13,5 timme inat, tjändes otroligt sjönt å behövandes...
sen har jag ligat å solat idag i några timar å även vart i lysekil med mammi å handlat maaat å sånt :) ikväl ska vi äta räkor å kräftor, naajs!

men nu ska jag ta mej en lång fet jävla duch å bli fräch!


brunch med thorenis

Häääj kompisar :)
nu åker jag till landet, datorn hänger med :)
Imorse åt jag å thoren brunch, som avslutning, eftersom vi inte träfas på typ en väcka nu :P



PS. vi dödade inte skalbagen,utan vi la den i en burk å släpte ut den på mina granars trädgård :) vi är snälla!

puss

cp videoblogg :D


asså den är sjukt otroligt cp, å judet hänger inte riktigt ihop med bilden liksom... meeeen shit va kul :D

hej alla coola killar som läser min blogg

Hej, jag är hemma hos thorenis nu :)
vi ska till mörby sentrum eller nåt å fika ltie gran :D naajjjzzz...

PUSS


bajs havregrunsgröt

jag burjar värklgien trötna på havregrnsgröt nu... jag har ätit de typ varje dag i 2 väckor snart å shhhiit, nu burjarr jag värklgien må illa av de. men det är förjäkligt nytigt så jag ska tvinga i mej de till frukost i 6 dagar till. 6 dagar kvar till min prinsesdag! wiihuuuu :D

nu ska jag klä på mej å åka till thorenis, å vi ska fika  nånstans :)
Hörs puss!


hej jag är en tjej, hejdå

jag dör vad jag har ont i huvet... jag årkar inte blogga, jag ska se på disnychanel nu.. hörs imron!
puss


fika

jag åker till stan med thoren nu... blev ingen gamal hedlig havregrynsgröt till frulle idag tyvär. jag vaknade aldeles försent å tängkte att då ä de ingen ide eftersom jag å thoren ska fika i stan :)
hörs sen!
PUSS

tja

kom prisis hem från victor. vi såg en sjukt bra film, fast jag va typ den ända som tyckte den va bra... fast jag trrrror nog dom andra ijäntligen oxå tyckte de, men dom ville värka lite coola å oberoende å säja att dom inte tyckte de.... dock är jag ännu coolare å säjer att jag tycker den va jeeetttee bra :)

hur som hälst, jag tog en duch nyss å så blev de så varmt att jag blev aldeles yr å mår skit illa nu så jag måste såva! hörs imron
puss


tja

nu ska vi hem till victor :)

fresten, det här är mit 700de inläg på min blogg.... woooow coolt!

snab historik

okej. jag har inte skrivit på typ ett dyngn nu.. igår va vi ju hos thoren, sen åkte vi vidare till mörby å köpte en jävla masa godis som vi tog med oss hem till sophiee :)

på kvälen va vi några stycken som hängde hemma hos mej å vi bakade skonse och låg i hundkojan typ :) mycket trevligt mycket trevlgit!

imorse kom sophies familg å hämtade oss och vi åkte in till stan. vi åt lunch utomhus någonstans med sophies föräldrar och syster, å sen gick vi till kungsträdgården å träfade victor å adam. å så såg vi på prinsesan victorias brölop på storbilden däär... å sen träfade vi casper å hänke å hängde runt lite tills vi åkte hem. det va sjukligt mycket folk i stan. rätt jobigt, men ändå trevligt :)

nu har jag å mamma prisis ätit sushi å kolat lite på allt "eftersnak" efter brölopet å blabla....






hos thoren

nu är jag hemma hos linnea. hon håler som vanligt på å få panik över vilka kläder hon ska ha... meeen hon är söt :D
vi ska strax dra oss hem till sophie, det blir myyyssssigt! ikväl får vi se vad som händer. fan asså på tisdag åker jag till landet, kommer typ inte träfa folk på otrooooligt länge! meeen det blir nog bra :D
vi hörs sen! pööözz ;)

waka waka


var i helvete är solen?!

vet ni vad som är det määäst frustrerande på heeela sommarlåvet?! det är när man vaknar up å det inte är sol... asså åååh, hur jävla svårt kan de va för gud att fixa fram lite sol?! det är sommarlåv, sommarlåv=sol så att man kan bli brun å fräch å må bra.... FAN.

hur som hälst.. jag årkade inte gå up vid 10 imorse, så jag såv en timme till. men nu måste jag sjynda mej så inte hela dagen rular iväg... vi hörs sen :D

godnatt

jag dör av hunger. men jag ska inte äta. för jag ska såva. för jag ska hem till thoren imorn otroligt tidigt. jag har räknat ut att jag måste vakna vid 10. jag anländer hos linnea kl 12.13. det blir soft.

Jag är nog lite störd i huvet trots allt fresten....

barnvakt

ikvvväääl.... hmm, jag ska nog joina nikita när hon barnvaktar några små barn :)
eller jag ska nog hänga där en stund iaf, sen får jag see!

Grym låt btw! kommer typ bli sommarens låt för mej tror jag :D jag freeeakar den!


tårtkalas

nu drar jag å balli iväg på tårtkalas! dock ingen tårta för mej... jag är cool, vet ni ;)
puss

jag har värdens lenaste ben å de är helt fantastiskt

mååste bara medela min lila läsar-skara att jag kom just ur duchen å har så otroligt lena ben nu! det är underbart! tjäner mej så otroligt fräch å jag har aldrig haft såhär lena ben förut, tack vare min nya underbara super maxade rakhyvel från Venus som jag nys provade! assssså ååååh jag älskar mej själv :D helt fantastiskt!

wohooo

Hello sweden. my name is erica. and i´am very happy today bacous it is sun autside!


sjukjymnasten

jag har sjukjymnastík nu kl 10... fyfan va jobigt! när jag bokar tid med min sjukjymnast tängker jag altid typ att det är bra att ta det tidigt på mårgonen så har jag det gjort sen, å så är jag fri att göra vad jag vill sen på dagen... men det ångrar jag ju värklgien när mobil-alarmet väl ringer vid halv 9.. usch fyfan! nu siter jag iaf här å slevar i mej min havregrynsgröt, och så ska jag bara slänga på mej lite kläder å åka iväg..
vi hörs sen!
puss

lite bilder från dagen

 


byebyebyebye

nu ska jag iväg å träfa en mäniska :)
vi hörs när vi hörs.. typ ikväl! ha en bra daag :D

PS. de är soool ute! underbart!

byebyebyebye

nu ska jag iväg å träfa en mäniska :)
vi hörs när vi hörs.. typ ikväl! ha en bra daag :D

PS. de är soool ute! underbart!

min diet är här med påburjad

Okej, jag drömde sjuuuka drömar inat! det va sjukt... jag typ körde några små flikor, som jag inte tjände, hem i min bil. å vi grilade tai-mat på mitt tak å så va jag ute å sprang å så va de en tant som jagade mej å ville att jag skulle äta solrosfrön med henne.. å så jömde jag mej hemma hos thoren som inte bode i hennes hus utan någon anan stans, men hon stog där utanför å väntade på mej i flera dyngn.. de va lääääskigt!
skit sama..

jag har här med påburjat min diet... jag har ett bra shema som jag går efter nu i minst 11 dagar har jag bestämt...

Frukost - havregrynsgröt med äpelmos och mjölk.
lunch - proteiner å salad
midag - proteiner å salad
mälis - vindruvor, jordgubar, äplle, melon, päron, vafan som hälst som ingår i grupen "frukt och grönt"..

å sen till det här blir det vaten! okej?! nu jääävlar 11 dagar tills min fölsedag, tills des blire detta! jag är taggad :D


sen varje dag ska jag träna rumpa,lår,mage varje kväl med dom här övningarna....

http://viktdagboken.wordpress.com/2010/05/17/manga-bra-rumpovningar/

http://www.youtube.com/watch?v=Yev3RErAaV4&feature=player_embedded#!

hahaha jag tjäner mej som värsta "tränings bloggen".. bajs på de! men nu ska jag lykas med det här, INTE ETT ÄNDA UNDANTAG!!
puss


goooddnött

nu ska jag gå å läga mej å såva i min stora, söta säng! FYFAN VA SJÖNT!
godnat gått folk! såv gåt så förs vi imorn :D


rätt jävla otroligt najs... eller? hmm.. ja!







Bernis, pissenisse
Pomac, jordbuggar
vatnet, solnedgången
låter som väärsta brölopsdagen typ?

haha men de va otroligt soft kväl... å jag har ingen sjena, å jag älskar mit liv! tack alla mäniskor som jag umgås med att ni gör mej så glad :D

chillkväl hos bernieee

jag är hemma hos bernis. vi kom just hem från att ha sutit nere vid vatnet å ätit jordgubar å drukigt pomac på en filt :) otroligt chill! ni får bilder sen... nu ska vi äta bageter å tita på film! puuuusss

erica-detox från å med imron

jag har tängkt på en helt otroligt jävla rätt så jobig grej... asså nu när de är sommar, vill man, eller iaf dom flästa, ha snygg krop ju! å så burjar alla slita sönder sej själv av träning och springning å blabla... men så blev jag liksom blev handikapad jävligt lägligt, i exakt timing till "burja-träna-sesången". så jag har ju inte kunat göra så mycket anat än att gilla läget... men när jag inte tränar å så, då blir jag otroligt sötsugen å sugen på onytiga saker. så vafaan?! tjäns som att den här sommaren kommer va tjok-erica sommarn. nä jag skoja ;)
jag gillar min krop å hur jag ser ut meeeeen de tjäns så ofrächt å inte röra på sej så mycket som jag brukar liksom...

från å med imron blire detox i några dagar så jag tjäner att jag lämnar tbk lite av allt skit som jag fåt i mej nu på senaste.... erica-detox inebär ändast proteiner (asså köt, kykling, fisk) och salad. INGEN DRESING, INGEN SÅS, INGET UTOM DET! okej, vi kör minst i 5 dagar.
grejen med det här, är att jag blir så sjukt jävla tröt å seg. Jag provade typ för 1.5 månad sen med att bara äta salad i några dagar. de slutade med att jag inte årkade gå up ur sängen så då tvingade mamma i mej mat å så blev jag pig. varför jag gör de här är för att de går otroligt fort att få plat mage har jag hört. Asså jag skulle inte göra de om jag kunde träna nårmalt. Man får snygast krop om man äter vanlig mat å tränar. så det är inget jag tipsar er om, men för min egen skull så blir det bäst :)

hörs

inaatttt

hahahah ååh jag är på så ´grymt bra humör! yeeah :D
dålig updatering beror på att igår va jag ju hemma hos thoren. sen möte vi upp jossan å soppan i möbry å tjöpte mat å masa myys :)
å seeen åkte vi hem till mej å grilade å åt midag... sen sat vi ute vid  min uteplats hela kvälen typ å firade att jag inte är fysiskt handikapad längre ;) å att jag kan dansa å jag är lykligast i värden!

och nu jääävlar kommer mycket bilder här... njjuut
















en del otroligt konstiga bilder... men vafaaaan söööft ju :D
tack för ett mysigt dyngn!

tjoooo

Heeej! jag är hos thoren nu, och hon är förjävla jobig med å välja kläder.... som vanligt... altid när jag kommer hem till henne så ba "blabla, ohärregud vad ska jag ha på meeej? shiiiiit"

aa men det brukar lösa sej ;) jag har ju ändå gaaaaanska bra klädsmak så jag får bestäma! hihihihihi!
ikväl ska vi fira att sjenan är borta, jordgubar å masa sånt på min uteplats! fääättt sjööönnntt!

PUSS


god news

wohoo hörni! ingen mer knä-sjena! förstååår ni vad sjönt!
doktorn sa typ att min knäskål fortfrande är lite lös, men att jag ska leva vanlgit liv. Av alla knäskålar som hopar ur så är det typ 40% som får "återfal" och att den hopar ijän. men eftersom det är mer än hälften av alla som det inte gör det på, så kommer din inte operera. Ifal det skulle hända ijän så kommer dom typ operera och flyta på nån grej som håler ihop hela knägrejerna å blabla.. men förhopningensvis så kommer det inte hända! :D
mycket sjukjymnastik bara... jag ska dit nu om en time  å få övningar å grejer, tråkigt, meeen bra!

åååh jag är så jävla glad! vanligt liv = dans = lyycka!
jag frågade doktorn ifal jag kommer kuna dansa i höst, å då svarade han typ "du skaaaa dansa i höst!" å då så kom lite glädjetårar! hihi, jag är så otroligt glad just nu! wiiihuuu!




sjukhuset

NU ska jag till sjukhuset. (hopashopashooopas att det går bra)
å sen ska jag till sjukjymnasten... men jag hör av mej så fort jag kan!
puuss

puuss

godnatt blöööggggggen å alla läsare som skratar åt meeejj (ni vet vilka jag syftar på) :D

hejsan bernieeessss

hej bernieeee


k

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNN! jag vaknade just å det va sol ute, å så nu när jag sat på mej bikinin så försvan den?!
jävla skit.

minneeeesförlyst?

asssså ååh! jag har typ minesförlust.. eller så är det så att min järna lever typ en time senare än min kropp....? jag tängker alltid typ "nä nu ska jag sluta äta så jävla onytigt eftersom jag inte kan träna så bra med mit knä" å så bestämer jag mej värklgien för de. men när de väl kommer typ fram något onytigt så tängker jag inte på de fööörns det är försent å jag har svalt sista tuggan. då blire typ "men vafan?! jag skulle ju inte!". å de är inte så att jag inte kan håla saker jag låvat mej själv eller så, utan de är värklgien att jag glömer bort de!

sama sak med min kamra... jag tängker alltid att jag ska ta med mej kamran å ta lite bilder till bloggen liksom, för å få den lite roligare... å så packar jag ner kamran.. å så går hela dagen, jag kommer hem, tängker efter å "daaaamn jag glömde"...

så ni kan faktiskt inte va arja på mej för jag försökkkkeeer! å ni kan inte tyycka att jag å min blogg suger, för de gör vi fan inte! vi knääääker :D


peace

streetdance

planerna blev ändrade och det blev inget stan.. jag åkte hem till sophie å softade lite, å sen åkte vi hem till jonte å typ softade änu mer i några timar :)

seeen kom mammis å hämtade mej å vi åkte till stan å åt midag å såg på bio. den nya dansfilmen i 3D, ni kanske har hört om den? streetdance hätte den iaf, å den va skit bra kan jag säja :)
burjan va lite fjantig tycker jag, men sen när själva dansen kom igång så blev den grym!  jag får såna jävla ryck av å se på bra dans! så jävlar va grymt :D


moot stan

Nu drar jag snart till stan med älsklings sophie! tängkte bara höra av mej till er kära läsare, hoppas ni får en härlig dag så hörs vi senare :)
PUSS

havregrynsgröt

okej nu siter jag här å äter min underbart nytiga havregrynsgröt, och taggar inför dagen. det är sommarlåv vare sej det är sol eller inte...! :D


bajs väder

Gormårgon grabbar!
ååh jag är sjukt besviken på vädret.. jag är så sjukt taggad på typ en dag på ösbysjön eller nåt sånt! å så vaknar jag up till typ gråt, å blött å blåsigt. kul..
hur som hälst, jag är inte på sånt hejdundrande blogghumör som ni kanske märker.. så jag bloggar lite senare :)
PUSS

sömnprobleeemeeees

juste.. kom ni ihåg inan jag tog min bloggpaus, för typ rätt länge sen när jag berätade om mina sömnproblem? dom gick ju typ över sen efter ett tag. dock har dom kommit tilbaka nu tror jag.. eller några näter i rad nu har jag vaknat å vart helt förvirad å rädd flera gånger varje nat... de är så obehagligt å jag vill nästan inte gå å läga mej för jag vet liksom vad som väntar... skit wierd, men de är sant! kan nog va för jag har så mycket dansenerchi i kropen... :)

tror jag går å lägger mej i mammis å pappis säng, för det blir oftast bätre när någon besjydar mej ! :)


myr jävlar

AAAHHHH! asså jag dör.. igår efter skolavslutningen va vi några hos thoren en liten stund, å så sat vi på gräsmattan å så hade jag en lite kort kläning på mej så tjände jag hur de typ stack på rumpan å på baksidan av låren, så trode jag att de vaa brännäslor, men så va de typ GIFTMYROR, eller iaf pismyror...
men de värsta är att nu har jag typ myr-bätt på hela baksida låren som kliar som in i heeeelvete!! fan...

hur som hälst så va vi i stan idag, å sen drog vi hem till jonte å sen drog vi hem till adam. en rätt seg dag, men den va sjön  :)

PUSS å godnatt

adiossss på ett tag

nu galoperar jag iväg till thoren! ha en bra dag , vi hörs!

island in the sun

Asså jag kan inte inte älska den här! jävligt gamal låt, å jävligt sommrig! såååft :D


sjukhuset på måndag! jävla bajs knä

åååh shit man! på måndag blir förjävla spänande... ska till sjukhuset med mit (jävla kuk helvetes bajs cp) knä. å så får jag se ifal jag ska ta bort sjenan eller opereras eller blabla, ni fattar! å aah jag önskar värkgien att det är klart å har läkt färdigt för jag årkar fan inte med det längre.. :)


det rängnar å jag har träningsvärk i höftena (Y)

fyfan, ni anar inte hur förjävla ont jag har i mina höfter! typ träningsvärk? hur får man de i höfterna? :S

hur som hälst, godmåårgon! det rängnar ute, vilken förjävlig start på sommarlåvet jag har. Men vafan, det blir inne-mys-dag vilket jag värklgien inte har något imot ijäntligen, så iiinte klaga! :)


sööömmerlåååv

ååh uunderbart! ni förstår iinte hur jävla lykliug jag är att de är sommarlåv! tjäner mej som stursta tönten när jag typ får glädjeryk å blabla, men vafan, jag får väl va en tönt då!

imorn vet jag inte vad jag ska leka, ska nog förhopnings vis träffa sophie å thoren å nåååågra kanske :D
just nu förtllfälet siter jag å zzzpååårar i min ensamhet... men jag ska snart såva så vi hörs imorn :D


om 4 timmar...

okej, typ 4 timmar kvar till frihet... om ungefär 4 timar så är det sommarlåv, å de är heelt sjukt att hela 8an är slut! nu äre sommar å de är helt jääävla fantastiskt! jag finer fan inga ord! som jag har längtat efter dehär! 8an har fan vart  de jobigaste skolåret någonsin... har flera gånger viljat fly till ett anat land å aldrig komma tbk. men nu äre slut på de! å sommarlåv förfan!!

nu är jag hemma hos thoren å ska smingka oss å ducha å klä på oss till själa avslutningen... burjar kl 3, så vi har rät lång tid på oss! men vi hörs senare hörni :D
Tagga sommarlåvet wohoo!


så jäääävla härlig låååt


 

tell your boyfrend if he sayd he’s got beef
that I’m vegetraian, and I aint fucking skared of him!

till mina vänner

Heej härliga folk
åååå så älskar jag mina vänner. dom vännerna som jag tycker OM vill säja, dom andra kan ta sej... meeeen iaf så är jag evigt tacksam för att jag ändå har en del fantastiska och mogna och gosiga å underbara väner som kan ta hand om mej! jag är ju trots allt rät liten å galen å handikapad å känslig å almänt ovetande om allt farligt som kan hända, okej det va ett juuuug.. men ändå, jag skulle nog itne alls klara mej så bra om inte mmina kära små kamrater liksom lagade mej när jag va lite trasig och gav mej råååd å kramade mej å skojade å höll pååå, för ÅÅH VAD TAGGAD JAG BLIR AV SÅÅÅNT! jag får typ maasa lifs-enerchii å taack kära kompisar för dee! 
 
Masa kompis kärlek på er!

godnatt

shit man, nu måste jag ta en duch å sedan hoppa i säng!
imorn blire bränboll, fotbollsmatch och en maaasa anat skoj! har fullspäkat chema :D
PUSS


sjukjymnasten

Jag kom prisis hem från sjukjymnasten... det va joobigt! mina ben å min rumpa är helt döda nu, meeen det är typ sjönt :)
Hur som hälst, nu ska jag äta lite mellis, å sen ikväl ska vi som sakt på 20års midag :)

höörs sen!
puss

godnattiiiizzzzz

nu ska jag ducha... sen ska jag såva...
burjar kl 10 imorn, för jääävla najs!
å sen efter skolan blire sjukjymnasten, å sen på kvällen ska jag på 20 års midag hos mammas guddoter/ min gudmors dotter / min studdybody, ja ni fattar.. :) det blir myyyycket najs!


2 månader med löst knä, lite av mina danstjänslor

ja hörni, igår va det faktiskt exakt 2 månader sen det sa knak i knät och mit liv burjade vingla...

Det är sjukt hur en sån grej som dans, kan göra att en mäniska tjäner sej som lite mer en bara en mäniska. I hela mit liv har jag sätt mej själv som en dansare... ända sen jag va 10 år har jag planerat min framtid på olika sät, å det ända som funits i mitt huvud har vart att jag SKA dansa när jag blir stor. Okej, jag ska ha en snygg man, men förutom det önskar jag ingenting förutom att få ett långt å lykligt liv med min älskade dans!

det är min dråg, å jag är så sjukt beroende! asså de låter tilljort å osäriöst, men när jag inte dansar så blir jag sur, tröt å faktiskt tillåmed lite yr i huvet... jag behöver dansa för att må bra, för att va glad. i vanliga, friska fall, så ler jag med hela själen när jag är glad, liksom strålar ut ända från järtat.. men nu när jag lever utan min lifskraft är det oftast bara det ytre som ler och är lyckligt. det är något i järtat som saknas... det är hämskt, men sant! Det är klart jag har saker som gör mej fantastiskt lycklig trots att jag har det här problemet just nu, jag har underbara väner och det är något jag värkgien upskattar. Men utan dans blir det ändå svårt att vara mit riktiga jag, och det är så otroligt frustrerande.

jag dansar tillochmed i sömnen, det är faktiskt sant! jag sat på flygplanet påväg till italien och lysnade på mysik, vaknar up av att jag sparkar hårt på stolen framför mej.. å lillasyster frågade "oj såv du?" jag svarade japp å hon ba "du har sutit å dansat ett tag", det är rät coolt?

jag kan inte häller lysna på mysik utan att dansa och korigrfera i huvet.. spelar ingen roll vad för slaks mysik det är.. jag ser mej själv ständigt dansandes på en sen i huvet.. freak jag vet, men det är iaf mitt riktiga jag, erica falk.

Nu längtar jag bara sönder mej själv tills jag kan säta igång med min dråg ijän. spränga högtalarna med hög mysik och ba röra kroppen gaaalet, det är ren lycka som jag aldrig kommer få för mycket av!



So al you gonna do is dance, come on

assså jag ääälskar den här texten! Bamse-bra!




Btw, grattis sweden


sommardag

Heeej!
Dagen har spänderats ute i solen.. såv i en solstol mäst, och vanda svängde även förbi en stund :)
varm och trevlig dag!

nu har jag prisis ätit middag å ska slapa lite ikväl... vi hörs sen
Tja



kväll hos bernis

nu drar jag snart till lile bernissss med balli :)
vi såg "the hills have eyes" på höstlåvet å höl på å skita neeer oss. å vi har länge planerat att se 2an, för alla säjer typ att den är dublet så obehaglig, å eftersom vi älskar å skräma up oss så har vi typ lääängtat efter att få tillfäle till de :)
så ikväl blir det film mys!
hopas ni får er en härlig kväl :)

PUUUSSS


ggggalen natt i somras! :P

kort samanfatning about the daaaayy

Tjaaa allisamans :)

kom prisis hem från staden. jag sophie å thorén drack mochalatte i kungsträgården, vilket va jääävligt fullt på folk! :P meeen de va trevlgit!
Sen träfade vi erik och jonte å hängde runt lite med dom... seeeen drog jag sophie å thorén heeem, men så kom sophie på att hon glömt å köpa lite grejer så vi va tvungna å åka tbk till stttan.. jaa, en rätt så ohändelserik dag, men de va soft ändå :D


sööötttbarnen


kort samanfatning about the daaaayy

Tjaaa allisamans :)

kom prisis hem från staden. jag sophie å thorén drack mochalatte i kungsträgården, vilket va jääävligt fullt på folk! :P meeen de va trevlgit!
Sen träfade vi erik och jonte å hängde runt lite med dom... seeeen drog jag sophie å thorén heeem, men så kom sophie på att hon glömt å köpa lite grejer så vi va tvungna å åka tbk till stttan.. jaa, en rätt så ohändelserik dag, men de va soft ändå :D


sööötttbarnen


gooodbajs

ursäkta för spårat inläg förut... meeen jag blir as uprörrrrddd!
Hur som hälst, thoren å sophie är aningens sega men nu åker vi iaf :)

cccciiiaaao

buuulllshiit

En sak som jag blir jääävligt förbanad på.. när folk säjer "omg jag tål inte skitsnak! de är de vääärsta jag vet.. blablabla", för att sen gå å snacka jävliiigt mycket skit om andra.. jag menar, det är klart att inget tål skitsnack, om de handlar om än själv, när folk snackat skit om än själv. Men åååh, det är cp å säja så å sedan snacka lika mycket skit om andra!

jag kan säja att jag tål inte skitsnack, men då syftar jag inte bara på mej själv, utan jag syftar på all skit snack! jag går inte bakom ryggen på mina väner å säjer onödig bullshit, jag lysnar inte äns på skitsnack! jag tååål det på riktigt inte. jag mår dåligt när mina kompisar pratar dåligt om mina andra kompisar, jag går oftast därifrån liksom... jag klarar inte äns av skvallerbloggar! asså ååh så jävla onödigt!

dock fins det sjilnad på dålig sanning, och skitsnack... skitsnack är elakt, sanning är sanning!

nu ska jag äta up min frukost å sen åka in till stan med mina små älsklingar sophie å thorén :)
hörs sen!
PUSS

parttttyyjjj

nu drar jag på lite "för-fäst"! sen blir de paaaarrrty! :D
hörs sen, ha en skit rolig kväl!
puuuusssss :D

framtids-planer!

aah shiit man! jag håler på å planera min framtid litegran...
jag å soffi har planer på å blandanat hyra en egen lägenhet i älskade kungshamn typ några väckor nästa sommar... för å få tjäna på vuxen-livet med egen bostad liksom ;) så vi ska typ tjäna ihop pängar nu nästa vinter liksom! så jävla soft :)
dock blir de ju liksom sama område som våra päron å så så de blir skit myyyys!

å seeeeen har vi även i sikte att starta en eeegen skit najs dansskola när vi blir äldre! då får man håla på med livs-passionen OCH tjäna rät bra på saaama gång! :D så jääävla smart!

å sen håler vi på å planerar maasa med dans-framtid, lite dansprojekt och upträdande som vi ska göra å klasser som vi ska ta när jag blir frisk i knät.. asså jag har så sjuuukt med dans-energi i min krop som bara vill uuut, jag får abstinensbesvär förfan!!
snart ska jag va fan va frisk och kuna springa runt å dansa å ba leeeva! jag längtar!



"planerarna"

dagen :)

Jag är hemma nu efter en helt underbar dag :)
slutade typ 2 timar tidigare än vad jag ijäntligen skulle pga att jag blev klar med allt i syslöjden... så jag åkte in till stan med carro, hanna och sofia och hängde runt där ett tag å fikade å kikade runt lite :)
å fyfan va de är härligt med studenterna! haha, asså de är sån jävla sommar-stämning så de är inte sant! wihuu, det älskar jag :D

Hur som hälst, här är en låt som jag ba äääälllssskkar!

 


mOOOOT SKOLAN

Yeeah, tja hörni!
nu ska jag snart åka till skolis, lååång dag idag, slutar kvart över 4... och sist lektionen är 3 timars syslöjds-pass, eftersom vi inte har någon hemkunskap idag. meeeen de gör inte mej så mycket, för jag älskar syslöjd :D
vi hörs när jag kommer hem typ :)
Pussss

SO

Juuuste, idag på SOprovet, de gick så jääääfffla bra :)
johan sa att jag aldrig presterat bätre, jag blev fäätt glad!

0kamra-0bilder

Asssså shit hörni, sorrryyy! min blogg burjar b li förjävla tråkig... kamran är hemma hos en kompis, men vi hämtar den imron.. så då blir inlägen bild-rika ijän! förrrrlåt för flumandet oxå :)
puss

joke

självklart va det ett sjämt att jag klipt av mej hela håret typ..
jag tycker det är coolt med sidecuts, men jag själv skulle aldrig göra det just nu. Jag gillar mit hår som det är, dock ska jag låta de växa ut en bit för de är soooft med långt hår när de är summertime :)




asså hörni, hoppas ni gilar mitt nya jag...



Asså jag å balli fick en spåntan inpuls att fixa till mit hår... har ju vart så jääävla tröt på de nu ett tag... å eftersom balli kliper sitt eget hår + hennes systrars hår, så gav jag henne saxen och så fixade hon en sidecut + page..
jag är rät nöjd, med tangke på att jag länge funderat på sidecut, ochpage är typ såå coolt.. så yeah!



sommmaaaar, sommar å sol

Okej, inget illa mot er.. men jag årkar apsolut inte blogga just nu.. det är fantastiskt väder ute så jag ska ut å soooola och bli brun och snygg och fräch! så vi får höras när solen blivit lite mindre steeeekig ;) haha!
PUSS

min järna behöver andas

Tjenixen!
nu har jag pluggat klart.. nu fins de ingen mer SO-plats i järnkontoret för ett tag. sjönt med sommarlåv, så allt som jag lärt mej kan pysa ut å lämna lite plats ;)
hahahah de är ju typ så de fungkar om man tänker efter? 
Nu ska jag såva för jag årkar inte va vaken längre...
Puss

Pluggapluggaplugga

Åh härregud.. jag har so-prov imorn.. Furtsa värdskriget, så jäkla krångligt!!! så mycket länder som är arja på varandra å bombar varandra och sjuter å ligger i gravar å blablablllaaa.. men jaja! hopas det går bra :) sista provet i heeela 8an, nååågonsin för min del! det är fan aas najs :D

nä nu ska jag plugga så jag får bra betyg och ett bra jobb så jag blir rik och lyklig!

PUSS

hejhejåd¨å

nu ska jag på "studentgrej".. eller aa inte riktigt.. men lång historia... hörs sen!
puss

Ruuuuummmpppaaa


Sean Banan
är numera pappa till alla rumpor här
Kött fifaan
älskar jag med mera kött mera blir jag kär
Celluliter här och där
helt ok men inga konkelbär
hatterna stora och små som körsbär, jag svär
Köttig som Beyonces halo
saftig som rumpan på J-Lo
Skaka på kroppen från topp till tå
Shaka på götten så långt det går

RUMPA
Måste shake, upp och ner sen vägg till vägg
RUMPA
Kött fyfan, shaka den för Sean Banan!

Skaka rumpa
Skaka rumpa
Vad tror du?
shaka den för Sean Banan!

Ursäkta mig nu alla beniga tjejer
lyssna på vad bananen säger
kött fifaan eat some more
sluta se ut som en crackwhore
Gynning Rosing Silverstedt
beninga bimbo utan fett
så ta mitt råd och ät dig mätt
varsågod med kebabspett!

RUMPA
Måste shake, upp och ner sen vägg till vägg
RUMPA
Kött fyfan, shaka den för Sean Banan!

Skaka rumpa
Skaka rumpa
Vad tror du?
shaka den för Sean Banan!

Eh he he he he
Hallå där kött och blåbär
yo yo yo Sean Banan här!
Den här låten är en underbar
dedikation till alla domhära saftiga
runda
kurviga
stora (Skaka på rumpan)
sköna (Skaka på rumpan)
underbara (Skaka på rumpan)
goa (Skaka på rumpan)
varma kvinnorna (Skaka på rumpan)
i hela jävla världen (Skaka på rumpan)
(Skaka på rumpan)

RUMPA
Måste shake, upp och ner sen vägg till vägg
RUMPA
Kött fyfan, shaka den för Sean Banan!

Skaka rumpa
Skaka rumpa
Vad tror du?
shaka den för Sean Banan!

Sean Banan number one rankad, inte som Anna Anka, number one planka.



Yeeeeah! Hahahah fyyfffan va jag älskar den här töntiga cp låten, av liksom sean banan! (?) asså jag försöker värklgien håla mej ifrån den, men vafan de går inte! helt underbar :D

sommar dag!

Tjena alla! :)
Jag å berniiiss är hemma å äter lunch, vi har typ 2 timmar på oss tils vi burjan nu, så jääkla sjönt!
benries har just försökt döda ett pytelitet kryp med ett basebolträ, dock klarade hon inte de för hon är inte mogen att döda än... jag ska lära henne, en dag.. hahaha nej jag skoja ;)
Men aaah va varmt de är ute fresten! Sjuuuktttt! + att jag har svarta byxor å mej idag, och svart tröja.. shit jag tjäner mej som en grillar kykling...


sooommmaaaar!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!