såv time

Nu äre såv dags snart ! :)
Hörs imorn lovers!
PUSS

masor med "nej!"

Ivarjefall.. glömde å skiva klart inläget typ där nere (?) :P

Aa, men sen gick jag å Balle hem till mej å ringde runt i flera timmar efter prao, men alla sa nej! Fyfasiken va dåååååååligt! men de braiga va som sakt att när dom sa nej så brujade vi låsas gråta när dom fortfarande va kvar i luren, dom fick en chock! vo skrattade ihjäl oss!

Vi ringde till Polisen, brankåren, svt, tv3, tv4, tv5, the voice, strix, ikea, expresen, hänt extra, (masa andra tidningar), konsum, och maaasa mer!

aa, så vi är tröta på å få nej nu! :(

hörs sen!
PUSS


Haha, jag blir värkligen full i skrat av den där sista spesielt!

Min robot dag...

Hejsan,
jag har haft en stresig dag!
i skolan hade vi lego-projektet! vi skulle programera våra robotar, och de va hur svårt som hälst! så grabarna i min grup burjade dryga å blev lite arga när jag ville programera! För upgiften är inddividuel, och om jag tex inte programerar, å visar att jag kan så kommer jag inte få b ra betyg i detta!

Så jag fick väldigt mycket surt i mej.. så jag gick iväg flera gånger å ville skrika ut, å typ gråta för jag va förbanad! men de gjorde jag inte, utan pratade bara med min kära vän Balle och min andra kära vän Soffan ! :)

PUSS

prao?!

HJÄLP, har ni tips på prao!? jag å Balle har ringt runt till allt ruligt heela eftermidagen typ! INGEN VILL HA OSS!
de roliga med att få ett nej av dom, är att man låsas burja gråta när man säjer hejdå.. så att dom får dåligt samvete! de är riiikigt festligt, vi skrattar som galningar!

Men om ni har tips, ring eller komentera! för vi kommer få IG anars, å de blir jooobigt!

Hadegött, hörs sen!
PUSS

Nya frächa naglar!

Hello!
Nu har jag just gjort mina naglar fätt frächa! eller ganska iaf, de knasiga (okej de finns ganska mycket knasigt med mej men en grej..) med mej är att jag inte kan sita still, så när jag målat naglarna så har jag svårt å inte röra på händerna å pilla med saker å så.. så de blir ofta lite fult! men nu har jag försökt håla de fritt ;)
Guld blev de, såklart! jag älskar min guldiga färg!
jag ska ta å köpa lösnaglar snart, men sålänge får de här funka !


ful bild! men så ser mina naglar ut nu...

PUSS

Vi måste ta en paus...

Hello alla granar!
snart äre Idol-time! eller? jag tror de iaf ... :)
Maten va mycket god, Hihii! kötbullar å mackisar ! MUUMS!

nu ska jag ta en liten vilo paus från datorn i typ en halvtime... gud! va är de mellan mej å datorn?! jag är typ kär i min honom (datorn), kan inte va från den ! Härregud, mina päron tvingas att jag ska sluta vara så mycket med honom! men de är svååårt! MEN tråts allt ska vi nu ta en paus från varandra ett tag, och jag ska inte va så mycket med honom som jag va förut!
MEN självklart kommer vi tilbringa mycket tid tsm oxå!

Nu ska jag burja med att gå ner å umgås med Tvn i vardagsrumet ist :)

Hörs sen
PUSS


försökte se lite obekväm ut på bild, lyckades jag? :)

VARNING! långt inläg..

Heej,
kom pöå nu att jag inte skrivit på ett tag..!
Igår hade jag ju fått en smäl i huvet, häregud va dåsig jag va! jag måde skit dåliogt, kändes som jag hade järnskkankning,m mådde ila å allt!

MEN idag mår jag mycket bätre, min bula i bakhuvet gör fortfarande ont, men jag har bara ont på den och inte i hela huvet som igår... Så idag har jag varit lite barnvakt efter skolan, ur gulig liten tjej :)

I skolan har vi iaf typ tema-dagar, och alla 8or jobbar på lego-robot-proektet.. Man får typ masa lektioner, spes NOlektioner, att konstruera värska roboten som man ska programera i en dator och sen så ska den åka i en bana å allt måste va pärfekt timat å allt, de låter krångligt och de ÄR krångligt!
Men de går nog bra, de är lite tråkigt bara, men idag kom vi faktiskt långt så de kändes kanon!

NU äre dags för midag, jag kände att detta blev ett fantasktiskt långt inläg.. jobbigt! men aja, läs de ni vill! ;)

PUSS


michael jackson

Såg just reklamen för michael jacksons "this is it" som han premiär på bio snart. jag burjade typ gråta när jag såg han å hörde hans röst! tänk att han är död! de är sjukt ! :(
Jag blir typ förvirad när jag tänker på de, asså hans mysik är ibland som en medisin! ellehur?
men så nu ska vi iaf boka några biljetter till den filmen! den går ju bara i 2 veckor! så om  ni vill se den så boka snart ! :)
REST IN PEACE, king of pop!



jag har

Hejsan !
dagen har vart bra, jag har vart sååå tröt! så jag årkade inte dra mej in till stan å dansa liksom, så jag gick till pavven å sa hej till några. men när jag typ skulle läga mej i en soffa å skrata, så slog jag huvet i ett bord osm stog vid sofan, å fick typ järnskakning känns de som! asså jag har värdens bula i bakhuvet, och jag mår typ illa å hjar såvit sen klockan 5... lycka till å såva ikväl asså!

Juste, de där med "min far" löste sej typ... han ringde å ba "Hej, är johan där?" och typ "jaha, men förlåt! du behöver inte vara räd för mej! min sån fyller år å jag försökte nå honom! men då ha rjag fel numer ! "
Så jag är typ lätad nu ! :)


Meeen gullegrisar, nu äre Idol å pizza å sen nåt mer å sen såva !
PUSS


LÄS DETTA, DE ÄR SJUKT!

Okej jag har haft en helt GALEN natt. Jag såmnade imin nya sjöna säng vid halv 11 tiden.
-EXAKT klokan 00.00 vaknar jag up av att jag hör VÄRDENS HÖKSTA SMÄLL, de lät som om nån stog i mit rum å sjöt med en pistol ungefär! ´Så jag springer ner till mamma å pappa som även dom vaknade av smälarna. Vi kolar up, och såklart vare bara fyvärkerier...
-EXAKT 00.01 får jag ett sms, där ståre ungefär "Gratis, när kommer du å hälsar på DDU" från okänt nummer. Jag smsar tbk "Hejsan :) vem är du?" Och så får jag tbk "Enligt kyrkobokföringen är jag din far". JAG HÖL PÅ Å DÖÖÖÖ AV RÄDSLA! jag burjade fan nästan gråta, låg å vred mej å så, ville spy! Och när jag gick å kolade numret på Eniro så va de typ ett namn men ingen adres riktigt...
-Jag som inte äns är kristen trode fan att de va typ gud eller nån som hade kontaktat mej...! Försår ni?! Furst vaknar exatk 00.00 av smälar från himlen, för å sen få ett sms där de står att han är min far`? HJÄLP!
-Men så berätade jag för mamma å pappa, som iförsej blev lite chokade oxå, men sen sa dom att jag skulle lunga ner mej å att de inte va nån fara, nån hade fåt ffel numer...
-Men sen när jag vaknar så får jag ett till däre står "vad tyckte du om de svaret, kom järna å hälsa på med familjen, men beräta järna lite innan! DDU" hummm? så skriver jag "du har fel nr.." och så har han inte svarat sen däs..
-JAG SKAKAR FORTFARANDE! jag är så jävla räd.... puh!


Vad betyder deta? KAN JAG VA NÄSTA JESUS?! nej! så äre inte... men hmm`?


HA EN BRA DAG! PUSS


Oboy-time!

Tja mysiga barn ! :)
Här siter jag å kolar på TV, tråk film! ska snart göra oboy, fyfasen va sugen jag är på de! Även fast man inte ska äta socker på kvälen, OCH för att de är satans onytigt.. men jag måste :) för de är så gåt, och jag har inte drukit de på läänge!
PUSS


MUUUMS!


Jag å lilasyster

Juste, jag har en liten söt fråga pågång... jag å min lilasyster är vi lika? vad tycker ni?



jäävligt osnyga bilder, men jag ahar inte så många på min dator på oss :)

PUSS


hummmm?

Tjo gåttfolk!
Nu är jag hemma efter dans och midag hos reuterswärd. Mycket trevlig kväl måste jag säja :)
Dansen flöt på som rinande vatten, skit rolig dans! och vi körde typ lite exttra teknik och styrka å så idag. Men tumen upp för de!

Nu pratar jag lite med ruliga mäniskor på fb och msn, blandanat min söting Nina! 
Och imron äre skola, och jag årkar INTE! fysatan vilken lång dag de blir asså, som vanligt på måndagar!

ni vet furst skola till 4 (tröööga lektioner hela dagen) och sen ska jag åka bus å tunnelbana i 30 min, sen köpa mat, gå i 10 min, äta mat, byta om, dansa i en och en halv timme.. åka hem! SEN får jag vila, puh! men när det är över mår man så jävla bra! Och så fåre bli ifal jag vill dansa så mycket som möjligt, å de vill jag ju!



PUSS


Dansadansa!

Nu stiker jag snart iväg å dansar lite ! streetfusion blire, kommer hem om 2 timmar då:)
åh jag är riktigt tröt å känner mej skit ofräch, men lite dans och en duch efter de kommer nog göra allt fantastikt ! HiHi, meeeen vi hörs sen! Ha en häärlig eftermidag/kväl!

PUSS

Klasresan finns på facebook!

godmårgon kanske är fel att säja.. ;)
Men jag vaknade för en liten stund sen, har ätit frukost och sat ihop min säng nu.. de blir skiit bra! och imorn ska vi köpa färg till min fåndväg, woho!
Nu är även bilderna från klasresan uppe, så varsegåd å ta en titt och läg in en komentar! HiHi.
Ska snart dansa, jag är grymt taggad fakitkst! eftersom jag inte gjort de på ungefär en väcka!

Meen, vi hörs sen, okej?
PUSS PÅ ER


en av dom ruliga bilderna som liger uppe, från klasresan...

min lååånga dag!

Heello,
förlåt för tråkig updatering.. jag va furst hemma hos de gulliga fölsedagsbarnet, och vi hade super mys! Hon slängde ut typ 300 pängar på mej, samtidigt! Hon typ viftade med en sån grön fågel med mössa, som man har sina pängar i, typ som ett gosedjur som är en burk.. och så öpnades den och allt flög ut som ett jävla regn på mej... haha, de va ruuligt!

Sen åkte jag in till stan med min familj och 2 andra famlijer och bowlade, de va oxå ruuligt :) efter den lila aktiviteten gick vi hem till en dude i stan å åt midag. förutom alla päron som gick ut på rösturang. Många glada skratt ikväl! :)

Nu är jag hemma och är skiiit tröt! tönkte ta å nanna snart. Men vi hörs imron! inga planer för mårgondagen förutom dans, så om ni vill leka med mej så ring! :)

PUSSPUSS


Ungefär så här såg jag ut idag :)


HOS NINAS HEM

Hej gullungar!
Nu siter jag här hemma hos fölsedagsbarnet.. wohooo! :D
Vi har juat varit på ica tornet, och köpt ruliga saker !sen har vi oxå hoppat på en stutsmatta, de va kul! jag älskar sånt :) gör inte ni?
Ja, iaf ! glöm inte att gratta min lilla Nina idag, för då blir hon glad, och när hon är glad så är jag glad :)

Men nu ska vi leka,
PUSS ALLA UNGAR

frokost

Frokust-time.. Hihi nä men vi siter nu med frukost och myser :)
Jag ska hem till mit födelsedagsbarn idag, så jag ska ´burja fixa mej snart !
Men jag updaterear lite snabbt inan jag går iväg.. hoppas ni har en underbar dag!
PUSS


mårgon inläg

Godmorgon!
Vanda såv här, de blidde så igår för hon årkade inte gå hem eftrersom klockan va typ halv 3... :)
Vanda vaknade typ vid halv 11 å låg å tittade på mej, sen vaknade jag oxå, och ingen kunde såmna om, så vi gick up å satte på ett avsnit SexAndTheCity, som vi nu siter å titar på. De blev en lång mening tjände jag.. ;)

Nu ska vi kanske ta å hämta lite frukost snart, jag är skiit hungrig! Gud jag har inte ätit på typ 16 timmar, så min mage är tooom :D
Hihi, nä men hörni vi hörs sen!
PUSSPÅER


---

Godnatt sötungar!


deep talk..

Heej allisamans :)
jag å vanda har just kolat klart filmen, skiiiit bra! för er som inte sätt den rekomenderar jag värklgien den! asså visa sener va så ströört obehagliga! jag siter typ å skakar lite... väldigt stark och härlig film! Jag vill så himla järna se den nya "flickan som lekte med älden", kommer ju på bio snart ju!
så de ser vi fram emot!

Nu siter vi här å har jupa samtal om lite av varje...
men man ska va glad för de man har åså, asså palla krångla med allt å alla hela tiden! Jaja hörni, vi hörs imron ellehur? Juste, NINA FYLLER ÅÅR! wohoo!

Nä nu ska vi fortsäta med samtalen tills vanda går hem...
PUSS


Wendies får en mycket blöt puss på sin lila panna :)

Haha, sööt?


män som hatar kvinnor!

Vanda kommer snart med mys! Män som hatar kvinnor blir kvälens film :)
Och så imorn fyller underbara Nina år så jag ska nog busa lite med henne..!

Men ha en underbar kväll, kommer nog updatera lite senare om jag får tid å så !
PUSS


Den ändå bilden jag har oss två just nu.. men de kommer väl fylas på lite med tiden ;)

vitaminermedisin och Vandaa

Hello bejbis :)
sitter här nu med min äääkliga vitamin "medisin"... uusch, de är otroligt ogått! men jag tvingar i mej den för må bätre ! :)

Nä hörni, nu ska jag dricka upp dena vidriga sak, och sen kommer vanda hit. får se vad vi kommer på å göra för skojj . ring om ni vill!

KÄRLEEK


uusch, ser inte jätte gåt ut, ellerhur? och vilken underbar min jag har.. en klunk "tillskåt" i munnen... men vad gör man inte?


något att funta på...

Jag har tänkt på en sak... varför läser välidgt många dessies blogg? jo för den är så jäävla töntig och för man blir beroende... asså man mår bäkrligen inte bra av hennes blogg, så varför läsa? de är inte så att man får tips och ideer om hur man ska leva sitt liv. man vill ju järna inte va som henne. Humm..?
Därför har jag nu bestämt mej för å hoppa alla dom där fjårtisbloggarna, och köra mitt eget rejs ist :) asså jag läser typ mina kompisars bloggar och carolina junnings blogg och så. men inte mer! Palla att man läger tid på å lära sej om någons liv, som man aldirg träfat i hela livet.. som inte har något vättigt att säja. utan bara pratar på om hur snygga dom är och hur fula alla adnra är, och hur mycket dom älskar å festa och blabla..! värklgen kul! Asså jag vett att dom fejkar mycket å så.. men ändå! kom ijän, vad har man för liv om man måste läsa om andras fejk liv, och känna att man är sämre?!

Aa, något å tänka på kanske?

PUSS


jag har järnbrist!

Heej på er,
som ni ser på rubriken så har jag järnbrist... inte som visa tror, att jag har liten hjärna, utan att jag har brist på ämnet järn... de är därför jag käner mej så jäkla snurrig och ont i huvet och hängig! + att jag har brist på lite andra vitaminer..

mammsen va idag och köpte tabletter till mej som jags ka burja äta, så jag kommer må bätre snart :)

SO provet är nu avklarat! tror de blev ett VG om jag ska va ärlig! så de känns JÄTTE BRA! jag är himla stolt att de gick bätre än jag trodde! Jag körde muntligt med min svenska lärare och han sa att han tyckte de va jätte bra å så, satt woho!

Nä nu ska jag äta snart å så får vi se vad jag hittar på ikväl!:)
PUSS


som ni säkert märkt så älskar jag å redigera bilder i svartvit.. jag gillar denna för ögonen typ glitrar, ser ni? :D

 


Kort paus!

Jag tar en liiiten paus från min underbara blogg.. kommer tbk så fort jag kan! troligvis imorn eller i häljen! men jag mår ionte så himla bra just nu, som ni kansek har märkt... och jag årkar inte riktigt med bloggen! förlåt!
Ni är skit söta allisamans!
PUSS sötnosar


tråkigt inlägg!

Jag tror jag komit på vad jag behöver...
1. socker
2. kramar
3. sömn

kan de stämma?  kan man va typ väldigt nere och inte må bra pga brist på just socker, kramar och sömn?
jag tror de iaf :)

ÅH jag dampar på SO, muhammed hit och muhammed dit...jag menar, hur länge kommer jag komma ihåg när muhammed födes?
Tråååkigt. jag har iaf gjort en sammanfatning på Word med typ årtal och namn och händerlser och så.. så de går väl bra!

PUSS

SO!

Åh, jag är heelt slut! har såvit sen klokan 3 till 6. gissa vem som kommer ha svårt å såva ikväl?

Nä men jag hoppas dansen. aldeles för trött + att jag har ju, som jag sakt 100 gånger nu, SO prov imorn... Om jag kuggar på de så hopar jag av skolan! NÄSTAN iaf, kom ni ihåg inläget jag skrev om mina betyg?
De tänket fungkar nästan inte längre.. jag tror att jag kan så himla mycket och så. men de finns inget som jag kan riktigt bra! skit samma, jag ansträner mej och vill, är inte de det viktigaste?

Fan de är ju så jävla änkelt å få bra betyg i tex Idrot, men när jag ska visa att jag kan osv, så visar de sej bara hur himla klumpig jag är! När jag värkligen försöker sparka bollen mot mål så åker den ut på sidan om planen och alla blir typ sura! Nä nu jävlar, SO provet är viktigt för mej! Klarar jag inte de kommer jag ha sämst självförtroende länge!

Hur tänker ni med betyg och så?

Mot SO böckerna..
PUSS

såv-time!

Puh vad jag är tröt!
Är de nån som vet vad som saknas om man går runt å inte årkar någonting typ.. asså är de typ järnbrist eller vitaminbrist eller vad? funtar på om jag har någon läskig sjukdom. haha nej jag skoja bara!
Men jag är väldigt tröt och typ låg för tillfälet, hopas de bara är en kort päriod!

Nä nu ska jag läga mej å vila lite! sen när jag såvit klart måste jag burja med SOn. PROV IMORN!
Och sen ikväl ska jag dansa, får se om jag årkar de iförsej pga att jag är så jäävla tröt!

Jaja, hoppas ni mår bätre och är piggare än vad jag är :)

PUSSPÅER


orienterings jävlar!

Åååh jag är sååå arg! eller okej, överdrivt, jag är faktiskt ganska glad! :)
Förutom att orienteringen gick sämst... asså jag är typ läsen för de eftersom de är en del av betyget i Idrot. Ivarjefall så gick jag å letade koontroller i rinkebyskogen med Balle. Ingen av oss är så bra på å läsa kartan, så vi följde efter några killar i vår paralellklas, eftersom dom värkade bra på orientering..!
Så tog vi 1an och 2an, sen märkte dom att vi följde efter, så dom typ sprang ifrån oss. sen hittade vi dom itne! Rackarns, vi va vilse!
sen när vi skulle fråga folk vart vi va någonstans så kunde ingen visa + att vi hade värsta svåra kartan!

sen hitade vi efter ca 2.5 timme eljusspåret. och följde de hela vägen till mål! Woho!
Ett plågsamt IG fick vi... asså de stör mej som 17! asså jag tycker ändå inte jag är såå dålig på orientering! humm.... förvirade kände vi oss iaf!

PUSS


Hämska natt1

Godmårgon!
fyfan, jag har haft en hälvettes natt...! vaknade av att jag hade typ ont.. och sen gick jag ner och skulle dricka, och så kände jag hur hela värden snurrade och att jag typ skulle svima, och sen svartnade de för ögonen fast jag va fort vakern så jag typ sprang till soffan och la mej där. Men eftersom jag inte såg något så sprang jag in i en vägg, aj! men de gick bra. Sen typ slutade de snurra, men då burjade jag må skit illa och de kändes värkligen som att jag skulle spy, och så fick jag typ frossa! så jag gick ut å la mej u ute soffan och typ andades friskk luft!
Sjönt vare iaf, sen gick jag up å la mej och de gick över!

Nu mår jag helt okej, väldigt tröt och lite slap.. förstår ni? jag årkar värkligen itne orientera idag. men eftersom de är en del av betyget i idrott så måste jag!

Nä, nu ska jag sminka mej å äta frulle !

Ha en underbar dag !
PUSSPÅRUMPAN

GODNAT

Tjabba,
Jag har kommit ganska långt på SOn faktikst.. kan hela Muhammeds liv nu iprinsip! haha!
Nu ska jag nanna, och imorn bär de av till rinkeby skogen, orientering i farten...!

ni får ett inläg imornbitti ! :)

PUSS GULLRUMPOR!


Jag älskar svartvitt, man ser typ mycket färchare ut i de.. håler ni inte med? :D

SO TIME!

Tjabba alla glada folk!

nu mååste jag värklien plugga SO, islam! varför!? jag tänkte inte bli myslim, så varför måste jag kunna hela relijonen? Humm..? dom har väl nån bra anledning troligtvis..!

Jaja, de är väl bäst å burja dåra.. har mycket å läsa!

PS. jag har blivit en blogg-tönt! peace!

PUSS


Fina Nina!

Jag har just varit med min fina Nina :) hon är sååå söt och jag måste bara säja att jag älskar henne massor! jag har typ blivit en bättre pärson sen vi blev så bra kompisar.. liksom lungnare och inte lika överdriven.. asså de är klart att jag altid kommer va mit gamla galna jag! men så himla sjönt, jag känner mej såå mycket bekvämare med mej själv sen hon kom till mit liv!

Aa ivarjefall gjorde vi inte så mycket, vi låg på golvet och mysade och drack cola och skrattade åt skolkatalågen typ.. :) mysmys! sen va lilla älsklingen tvungen å gå till stallet och rida..

Hon fyller fresten år på lördag, så dont forget !

okej, men jag är tröt så jag ska vila lite nu... 
PUSSPÅER! 



vet inte varför jag älskar denna bilder, men erkän hon är sööt? :)
maj bjutifull görl!


min dag...

Heej bejbisar! :)
härlig dag idag faktiskt! Burjade med att jag kom liite försent till matten.. vi hade för övrigt diagnos, de gick bra! jag hann med hela (brukar oftast inte göra de..) så jag är nöjd! + att jag tror de gick väldigt bra.
sen hade vi franska, tråååkigt! sen SO, vi fick faktiskt fätt mycke gjort på SOn, vi har prov på islam på fredag så vi typ pluggade och hade värtsa diskutionen om Muhammed, HiHi!

Sen på lunchen fick jag typ skit ont i järtat! lääskigt! de va typ både sykiskt och fysiskt.. asså jag va typ läsen av okänd anledning... asså jag kände att gråten va påväg flera gånger utan anledning! men sen på idroten blev jag glad ijän. vi körde friskis och svettis och jag å Balle och Soffi va typ galna!

hörs snart
PUSS


sista för idag!

Godag allesamans! :D eller dag å dag... hum?

Har just duchat, frech! ska såva plugga SO, islam jävlar! och sen såva :)

vi hörs imorn gulliga barn!

PUSS BEJBISAR

Mini tipsar !

okej, nu ska jag tipsa om några underbara låtar som rullar i mitt huvud hela tiden iprinsip..!

1. Imma be - black eyed peas (dansar till den, och den är sjukt sjöön!)

2. Took the night - Chelly

3. Watcha say - Jason derulo

4. Your call - secondhand serenade (tänker på soffi)

5. scared if lonely - beyonce


lysna på domma låtarna, ni kommer inte ångra er gått folk!
PUSS

Tv´n, här kommer jag!

nu burjar de dra ihop sej till tv titning!

peace så hörs vi!

PUSS

falikorvs-time!

nu ska jag burja laga mat och sådär.. falikorv och makaroner, muuums! asså jag älskar säriöst falikorv, de är sååå gåååått!
håler ni inte med?


Så jävla muums !

PUSS


cp-inlägg

Häääj glada barn ! :)

Hemma nu.. vi slutade 3, humm.. hur kan jag kommer hem 2 timmar efter de?! :S
va på pavven en lite kortis med nina och co.. + vanda ! aa.. jag vet inte alls faktiskt  :)

Iaf har dagen varit bra. har fortfarande 0 energi.. konstigt nog! jag som alltid går i 120, har blivit tröt och seg.. men om jag går å lägger mej vid halv 10 tiden idag, ska de nog lösa sej tills imorn!

Nu siter jag å kikar ltie i skolkatalogen som kom idag. jag måste säja att jag blev riktigt ruulig, man blir liksom full i skrat när man ser mej! Hihi, jag ser typ glatt förvånad och lite förvirad ut! sen lysnar jag även på lite trevlig mysik, ska snart burja plugga till SO provet vi har på fredag.. jag känner mej helt okej förberäd fakitkst!


Men tjejer och killar, vi hörs om ett tag!
Ni är bäst,
PUSS


ungefär ett år sen... vist är jag mej ganska lik? Jag älskar å kola ijenom gamla bilder, håller ni inte med mej? :)

Dagens..

Dagens glada- blir nog att jag å min underbara vän balle hade så satans kul på biologilektionen, mycket glädjetårar där kan jag säja!

Dagens sega- att jag har haft en almänt seg dag som sakt..

Men hörni nu ska jag såva ! :)

PUSSPUSS

JAG ÄR BÄST!

okej jag är bäst!


och de här är min bästa vän i burjan av sommarn när jag puttade i henne i ösbysjön en kväl..! de va kuuul! :D


Och sen tycker jag att min pappa är lliite rolig, han ska försöka va lite kunnig och burjar prata om ni vet Anna Anka i "svenska hollywood fruar", men han ba "Aaa, hon Anika anka...!" FAIL :D

jag måste säja att deta blev ett någolunda intrisant och knasigt inlägg.. men de va kuuuuul! :D

PUSS

Kram-erica är i farten

okej, ni får ett inläg till ikväl... ! :)

Jag siter å pratar med min älsklings Nina, vi diskuterar lite kompisar och KRAMAR. Jag kom just på att jag hatar när folk inte kan kramas årdentligt! antingen äre för stelt, eller för snabbt, eller för löst.. de värsta är dom som bara slänger iväg en arm över min axel.. man ba hallå?!

En kram ska va mysig och liksom värkligen göra så man käner allt gooos! asså man kramar ju för man tycker om någon och då kan man väl göra de lite bra? ganska länge, och stort och mysigt!

Såå om ni kramar mej, krama årdentligt! anars blir jag arg okej? :)

PUSS


Betyg: MVG


TRÖÖÖTTDAG

Hej alla!
Dagen har varit SEG med stora bokstäver.. ååh, längsta dagen på väckan! Och inte en ända tidsfördrivnings lektion som typ idrot eller nåt! Puh!
sen efter skolan åkte jag till stan och dansade ett tag. Fyfan, jag älskar ju å dansa som ni alla vet? MEN idag hade jag 0 energi, och va så fruktansvärt ofukuserad och typ skakade och typ såv fast jag va vaken.. de va jobbigt! jag funtade många gånger på å gå hem i förväg faktiskt! aa, men nu ör jag hemma! ska dricka massor nu och vila lite..

+ att min egna dators internet är slut, får nytt imorn! så de blir inge mer blogg för ida! förlåt för segaste updateringen men de är nog pga att jag är dödströt..

vi hörs mer imorn!



Saknar såå mycket sommarn! här är en mycket rolig och intrisant bild från i slutet av sommarn på mej och min käe vän bigis ;) Aaah, brun, blånd, fräch, lycklig! undebart ellehur?

PUSSPÅER

---

Nää, nu ska jag nanna!
hörs imron pruttisar!
PUSS GULRRUMPOR

DAGENS..

Dagens glada - blir att jag såg nu på nyheterna att mit älskade IFKgöteborg, liger furst i hela alsvenskan, wohoo!

Dagens sega - får bli att klasresan är slut, faktiskt! jag va väldigt negativ till klasresan innan, men jag hade jätte härligt.. och lärde mej att inte bestäma sej för något inan man vet, och har testat !


film..

Heej gullrumpor!
Siter nu å kolar på "kommisarien och havet, i denna stilla nat". har ni sät den? Asså den är typ den sämsta film jag nååågonsin sätt! Sämst skådespelare, asså SÄÄÄMST, och typ så jäkla okänslosamt och allt..

en sen va tex när dom skulle säja till en mamma att hennes doter är död, så ba står poliserna i deras hus och ba:

Poliserna- fru janson... (tror jag hon hätte..)
Fru janson - jaa...
Poliserna - vi måsgte tyvär medela en tråkig nyhet, din doter är död.
fru janson - nej? de kan inte v sant? va det en ridningsolycka?

asså gud ! förstår ni? så jävla sämst, jag blir arg på sånna filmer, så åååh!

Nu måste jag gå, hörs sen sötingar !
PUSS

jag är fräch!

Sjööönt! nu har jag äntligen duchat av mej allting som jag samlat på mej efter 3 dagar i en båt, utan hårborste, å har typ gått runt i sama kläder nästan. + att jag prisis dansade i en och en halvtimme :)
ni känner jag mej skit fräch iaf !

kändisjungeln rullar på tvn framför mej just nu.. jag skrattar ijäl mej! Hahaha :D
Hoppas ni har en super kväl, ni får dom aldra härligaste bilderna från klasresan oom en stund!

PUSS

Jag just nu i min älskade mössa ! :D

NU ÄR MINI HEMMA!

Heeej gullegrisar!

Nu är jag hemma! jag har haft de så mycket mycket bätre än vad jag förväntade mej! de va toppen väder, och vi behövde typ inye göra någonting på dagarna...
asså de va en väldigt stor och fräch båt. Dagarna gick typ ut på att vi låg på däcket på båten, i bikini och solade och sjöng och bara softade.. jälpte till lite med maten och disken och seglerna och allt de där.. men nästan bara chill ! :)
sen på kvälarna såv typ hälften av alla ute på däck dåra.. men jag låg inne i "vardagsrumet" och såv hela natten, HiHi!
Ni får bilder och mer detaljer sen kanske :)
Nu ska jag dansa!

hörs sen!

PUSS


hejdå!

HEJDÅ GULRUMPOR! HA DE BÄST, VI HÖRS SNART!


klar!

okej, nu burjar jag bli klar här ! :)
Kör inget smink eller hårspray eller någotning... så jag är naturlig , vad säjer vi om de? WOHOOO!

Jag kommer hem på söndag och åker på båten "BELLAMI" eller hur de stavas.. hoppas ni får unerbart här hemma! Skriver ett hejdå inläg prisis inan jag åker :)
PUSS

inläg som jag glömde publisera imorse..

Godmorgon allisamans! :)

Förlåt för stresiga inlägg igår.. men ni skulle se mej! Jag brukar nästan aldrig bli stressad, men igår! IGÅR! de va stresens dag kan jag säja.. när jag tillslut komit hem från dansen, så liksom sprang jag runt som en tok. Galet, och jag blev inte klar för äns vid 12 någon gång..
Inläggen som jag skrev kom jag knapt ihåg vad jag skrev på, eftersom jag hafsade ihop dom snappt och tänkte på 100 andra saker samtidigt .

Aa förlåt iaf ! Nu har jag gåt up för ett tag sen, packat lite mer, lysnar på the voice, och ska ducha snart!
Jag låvar å skriva minst 2 inläg inann vi åker.

PUSS

Ni får 2 söta bilder på mej å surri från igår :)


Ni får 2 söta bilder på mej å surri från igår :)


packnig klar!

Puh, sådär ja.. nu burjar jag bli lite smått klar här! Har packat det mästa... och så har jag duchat och allt de där! Kommer ta en snab duch imron biti oxå så jag är fräch till själva resan!
Man får typ bara ha med sej en liten väska på 50liter, så de är därför de har varit så jävla svårt å packa! Men nu har jag med mej alt jag behöver..
1.KLÄDER, jeans, mjukisbralor, munktröjor, t-shirtar, linen, underkläder, långärmade tröjor, tights, såvkläder mm!
2.REGN+VIND "DREKT", jacka och byxor.
3. NÄSESÄR, tand grejer, tvål, shampo, vaselin, kräm, alkogel MM!
4."HANDVÄSKAN", har mina viktigaste saker i bagen oxå, ingen handväska på en båt... typ Ipod, mobil, kamra!
5. NÖDPROVIANS, godis, chips, cola
6. Såvsäck + kude + nalle!
7. FLYTVÄST
!
8. SKOR, stövlar och gympadojor!
7. MÖSSA, VANTAR OCH HALSDUK!

AA, de är väl bra?
Nu ska jag ta å såva lite.. men vi hörs om några timmar ijän! skriver ett hejdå inläg.. PROMISE! =)
PUSS STNOSAR!


STRES MED STORA BOKSTÄVER!

Oooj, jag är hur läsen som hälst för uuusel updatering!
Jag ska snappt beräta om min otroligt stressiga dag...  OBS! ÅKER PÅ KLASRESA IMRON!
*Skola till Klokan 10över4
*Vänta på susana, och sen gå hem med henne..
*burja packa liiite..
*åka till mormor och morfar och äter midag
*till täbban och köper ny mössa och även en härlig tunika typ..
*dansar ragga i en och en halv timme, som för överigtg va underbart!
*handlar nödprovians i form av godis och chips och cola..
*åker hem och burjar packa...

OCH NU STÅR JAG MIT I MIN PAKNING OCH ÄR INTE KLAR OCH MÅSTE DUCHA OCH GÖRA AÖÖT MÖJLIGT!
hjääääääääääääääääääääääääääälp!

Aja :) vi hörs om en liten stund!


Nya mösan, är den inte unerbar? är den inte såå jag?

vi hörs gått folk!
PUSS

jobbig natt!

GODMORGON ALLISAMANS!

Såvit gåt? själv har jag haft en jävlaaa natt asså... igår kunde jag inte såva så jag låg å vred mej länge, och sen när jag äntligen somnat så vaknade jag av att jag frös som en jävla gris! Så höl de liksom på i nat... Aa, men jag är glad ändå :)

Nu ska jag ta å se vad jag ska ha på mej! och sminka mej och  fixa håret å allt vad som ska göras.. HiHi, jag skruntar i frullen idag pga att vi har lunch så himla tidigt! =)

Men hoppas ni får en skit bra dag, de ska jag ha! vi hörs senasre!
PUSS


godnatt!

NU SKA JAG NANNA, GODNATT GULLRUMPOR!


mit liv som TV-tittare?

Tjo allisamans! =)
känns som hela mit liv ägnas åt å se på TV... Haha, kul ? Nä men nu kolar jag på på de där nya programet, kändisjungeln tror jag att de heter!  vet ni vad jag menar? de är iaf något av de sämsta jag sätt! Asså dom är ju knapast i jungeln (?!), ser ut som en jävla studio iaf.. + att dom är ju inte äns kända... aa, jag  vet inte riktigt äns vad programet går ut på! hahaha, de är värkligen kul! :D

Nä, nu ska jag ta å gå å lägga mej snart så jag är pig tills imorn, vi har låång dag!
Skriver ett godnatt inläg senare!

PUSS


Jag redigerade även lite fula bilder på mej.. råsa som ni ser! dom blev faktiskt ganska bra tycker jag. asså de är lite ruligt hur mycket liite redigeringar kan ändra en bild! :)

HIHIHI, den här är liiite krejsi?


IDOL!

HAHAHAHA, nu siter jag å skratar till IDOL! Hur kul är inte de?
PUSS


LYCKA!

Asså jag har typ en lyckopäriod!
JAg vet inte varför.. men de är så fruktansvärt härligt! Jag går runt och bublar av lycka som bara vill ut! Jag kan inte sita still har jag kommit på oxå, jag siter och gungar med benen och typ knäper med fingrarna omedvetet.. Asså jag måste göra de.. jag får typ ont anars! Låter de inte underbart? jo de gör de! Och de är det oxå!
Asså jag värkligen älskar å va glad. Plus att jag har kommit på att jag är sälan arg och lässen längre.. De är klart att man har sina dåliga dagar, men sen ser jag någon som jag tycker om å då försviner de typ ! och imron ska jag värkligen försöka sprida min lycka över till mina uinderbara vänner som jag älskar så mycket!

Ha de skit bra, så hörs vi om en liten stund ! =)
PUSSPÅERALLASÖTNOSAR


De här är mycket av min lycka!

Kungkeno..?

Heello people! :)
jag har just ätit midag. muums! Jag älskar å äta, hahahha vem gör inte de ? ;)
Nu siter tydligen och titar på något som heter Kung Keno, vet inte riktigt vad de är för något. Men dom pratar vääldigt roligt iaf, jag blur liksom glad av dialekten... Jag vet dock inte riktigt vad de är för dialekt, men de är väl skit samma !

Ikväll ska jag skrata till IDOL, HiHiHi, såå underbart!
Men vi hörs om en stund, ellehur?

PUSS!

SÅV-TIME!

Heej sötingar!
Kom hem från skolan för ett tag sen.. gick till pavven lite efter skolan, jag årkade inte sykla hem så jag stanade där ett tag.. umgicks lite med trevligt folk! :)
Skolan va bra! onsdagar är fät sjöna, typ kort dag och sköna lektioner ! så de är braa. Ändå är jag galet tröt just nu (?) Humm.. Men jag ska nog ta å såva en stund nu!

morn är det torsdag... låååång jobig dag, sen äre fredag. och vet ni vad som händer på fredag? Klassresa... åker på fredag mårgon och kommer hem söndag nån gång...

Men hoppas ni haft en topen dag! Jag updaterar mer senare.
PUSSPÅRUMPAN!

onsdag-mårgon!

Godmårgon!
Jag har just duchat, óch håler på å kolar lite vad jag ska ha på mej :)
Asså jag kan typ inte äta frukost så här tidigt på mårgonen.. asså  jag får likosm inte ner maten, kan typ inte svälja! humm.. men de har varit så länge, jag får väl burja äta frukost i skolan.. HiHi!

Och nu när jag skulle logga in på MSN, så funkar de typ inte, utan man måste ladda ner en nyare variant! Och de funkar ju inte häler... men jag får fixa de ikväl! :)

Men vi hörs senare idag, hopas er mårgon varit bra!
PUSS

---

Godnatt sötnuusar ! =)


Mitt nya rum..

PUH! härreguuuud, jag har just dragit up min nya 140 säng för en min smaala, kurvade trapa! de va de jobbigaste på länge, jag trode att den skulle åka ner för hela trappan, och mosa min pappa med lite ryggproblem.. Hum.. de va inte kul iaf !

Men nu är den uppe, nu ska vi bara säta ihop själva sängen med alla delar och liksom. Och när de är klart så drar vi till ikea ijän och köper allt anat! :D åååh jag tror att de kommer bli superbra i mit nya rum!
Ni ska få före-efter bilder när de är klart! så håll ut!

PUSS


Tung som attan! kanske 100 kg ! MINST... eller pappa säjer att den väger 45 typ, men jag vägrar tro de..! :)

Andra avenyn och ny säng..

Hello allisamans !
Jag siter å pratar med lite roliga pärsoner på facebook, Hihi! Jag är oootrligt tröt, så jag ska ta en tidig kväl!
Jag kolar även på andra avenyn.. åh jag kom ihåg för typ ett och ett halft år sen, när jag och rebecka typ följde de värkligen varje avsnit! Varje dag, och om man misade så fick man titta på internät! Härregud, de va tider de ! ;)

Och så vill jag bara säja till min älsklings Nina som liger hemma med halsont att du ska krya på dej massor, stakars unge! saknar dej massor :)

Nuu så har min nya säng kommit, så den ska sätas ihop1 Ni får bilder sen! JAG LÅVAR ! :D

PUSS

Dagen...

Heeej allt underbart folk ! :D

Åååh, nu är jag helt slut i kropen känner jag!
Skolan va bra, vi kolade på när skollaget spelade mot friberga ist för idrotten då, så vi slap sykelorienteringen ! Tjoho för de! Sen typ slutade vi efter en  kort SO lektion, så gick jag å elsafalck till pavven, väntade på att carroparro skulle sluta. undertiden vi väntade blev jag arg för en kille va knasig och sprutade sprutgräde på mej.. då gick jag ut! Och då stog min lilasyster där, mitt bland allt stort folk!
Aa hon va på väg hem.. så hon förlje med mej å carro in för att carro skulle byta om efter idroten, så gick vi hem sen ! :)

Aa ni har vi bara varit hemma och ätit massa mat, och stått på huvet ! HiHi!

Jag har 0 läxor tills imorn, så de är sjöönt! Nu ska jag bara ta de lite lungan och så, meen vi hörs sen!
Hoppas er dag varit grym!

PUSS

mårgoninlägg!

Godmorgon!
Jag burjar om en timme.. och nu ska jag sminka mej ioch fixa mit håår. Sen i eftermidag, har vi sykel oientering på idrotten. Suck! men de kommer nog gå bra. Hihi!

Men hörnenini, nu måste jag skynda mej!
jag slutar vid 3 tiden, så vi hörs när jag kommer hem :)

Ha en super-dag!
PUSS!


Godnatt!

Tjaa allisamans ! :)

Ska snart ta å såva... de har varit en lång och rolig dag! Jag har varit glad som en solståre hela dagen, nästan lite för hyper fakitkst! Jag kände mej jobig i vissa situationer.. Hopas jag är lika glad och pigg imorn! Fast inte lika galen, jag hatar å va "jobbiga tjejen", så de ska jag se till å inte va! Hihi, jaag tror min lycka berode på solskenet på mårgonen när jag å susanna traskade till skolan tsm :)

Aa, men nu är det nog daks för mej å burja göra mej iårning för sängen.. Vi burjar halv 10 imorn, så jag hiner slänga in ett litet mårgon inläg.. de låtert väl bra?

Men godnatt på er alla änglar!
PUSS

Måndagar framöver..

Heeej sötingar!
Ooj, usel uppdaterin´idag... beror på att jag inte får en ledig stund förens typ halv 8 på kvälen på måndagar... Jo asså jag har skola, och slutar 10över4. Då drar jag mej mot busen, och tunelbanan. Sen när jag är framme i stan har jag en halvtimme på mej tills min dansklass burjar! Och då ska jag köpa mellis, äta, byta om, och gå dit! Puh!
Sen dansar jag i en och en halvtimme ungefär... sen ska jag hem, och DÅ kan jag pusta ut!

Jaa, stresig dag ellerhur?

Nu siter jag här och äter ett pallat äple från grannarnas trädgård :) MUMS, de smakar extra gåt när man har tagit de...! HIHI, håler ni inte meed?



Jaa, en vanlig ensam-chill-kväls-erica... Vad tyks? Själv tycker jag att jag ser ut så här på varända bild från webcamen nu mera.. Hihi, sama tröja och osminkad iaf ! ;)

Meeen gullrumpor, vi hörs om en stund!
PUSS

Godmårgon!

Googmorning everybody! :)
Nu ska jag snart ta å skuta iväg till skolan, ska möta susanna om 10 min... så nu måste jag synda mej!
Jag ska dansa i eftermidag men vi hörs så snart jag kan!
Ha en underbar dag!

Så här ser jag ut idag!
PUSS

Godnat!

Nu ska jag såva snart!
hörs imorn va? :) jag skriver nog ett morgoninläg innan jag skutar iväg till skolan...
Såv gott gullrumpor!


Pluggplugg

siter här å pluggar.. läser ijenom biologin så att jag inte ska hamna så himla mycket efter eftersom jag varit sjuk..!

Lysnar oxå på massor av bra mysik. asså visa låtar är bara så bra så man får lyckorus jenom hela kroppen av, jag har några sådanna just nu faktiskt ! :)
bland anat "watcha say" av jason derulo, och "boston" av augustana.. Åh dom är bara för bra!



Nä nu ska jag plugga vidare.. vi hörs sen!
PUSS


Något som värkligen äklar mej...

jag åt prisis midag, de blev lax och potatissalad... Ivarjefall, vet ni vad som slog mej? Jag värklgien äklas av att tita på lite halv rå lax! de är sjukt, de känns som att jag ska spy när jag titar på de, de går som en obehaglig stöt jenom hela min kropp! USCH! Smaken äre inge fel på, de är bara utseendet.. jag kan knapt tänka på den där slämiga, oranga högen! Jag vet inte varför men de bara äklar mej enormt!

Någon som håler med mej?
PUSS


FYFAAN, jag kan knapt tita på de..! HUH!


JAG ÄLSKAR Å DANSA!

Heello!
Nu är jag hemma från dansen, vi hade vikarie! trevligt, lite anurlunda danslektion... Men de va kul :)
Asså jag älskar å dansa, de är värkligen något som jag mår riktigt bra av! Asså om jag inte dansar regelbundet så kan jag typ inte få ut mina känslor årdentligt! de blir som jag stängs in, förstår ni? Jag har värkligen hitat min passion, och jag är överlyklig för de! Och iår har jag värkligen bestämt mej för å satsa allt typ, jag ska växa som dnasare, och med de kommer jag oxå växa som pärson! Jag ska utväklas å kommer värkligen visa vad jag går för! 
Som min kära vän Tessan sa till mej, hon sa "Mini, de är så underbart att du har din dans. Du är en av få som liksom värkligen har något som du satsar på och som är din grej..!". asså de är så härligt när folk förstår mej å säjer sånt, de är så jag känner oxå! De är inte alla som vet vad dom vill, och som har något spesielt som säter spår i pärsonligheten, men jag har de. Och jag är värkligen stolt över att vara en dansare!
 

Har ni oxå något som ni typ lever för? Om inte, så försök hita något som ni värkligen gillar! Ni kommer förstå vad jag menar när ni träfat rätt ;) Den underbara känslan!
Ha de gött underbara folket !
PUSS!


Erica och fille! ni vet fille i bounce?

Kort updatering!

Hemma! Ikea gick super bra, hitade bland anat min säng som kommer på tisdag. Tjoho!

Nu ska jag iväg å dansa, streetfusion blire :) Kommer hem nån gång vid 7. Hörs då!

PUSSAS

Ikea

Nu åker jag å familjen till Ikea, ska kola på ny säng blandanat!
Kommer hem nån gång i eftermidag, då blire plugg å sen dans!
Jag årkade värkligen inte fixa mej, så jaag kör neutralt utan smink och typ morgonfrilla ! :) Haha, fiiint!

Hörs sen, PUSS

HEMMA

Tjaaa!
Dagen och kvälen igår va skit härlig! Vi drog ju som sakt in till grönan vid 12 tiden, så vi kom dit vid typ kvart över 1 nån gång :)
Så va vi där till 7tiden...
Hahaha, de roligaste va nog när suanna och amelia skulle åka fritfall tilt, och dom åker upp å så när dom åker ner så skiker sussana de värsta hon kan "AAAH JÄVLA KOSSAAA!!", asså jag å sofia höl på å dö av skratt!
Fins väl inte så mycket mer astt beräta om just grönalund "äventyret" som jag kalade de, masa skratt och skrik och tjokismat kan vi väl samanfatta dagen med!

På kvälen sen då, åt jag midag hemma, sen gick jag ner till knasbollen susanna med sofia, och vi typ busade och lekte massor! Såmnade nån gång rut 1, och så gick vi up vid 10 eftersom jag ska åka till ikea med mina familj nu och sofia skulle dansa..


Min kamra hade 0 bateri, så den dog typ efter denna.. men sofia tog  massor med sin kamra osm kommer up på fecebook, så jag kankse tar dom bästa å läger upp här på bloggen ! :)

mot grönan!

jag sitter å kolar busstabelen.. fattar ingenting men de funkar ändå ! ;)
Haha, nu åker vi snart in till grönan å är där hela dagen, ruuuligt!
Kommer hem ikväl någon gång! :)
Höörs,
pusspuss

JAG ÄR INTE KORKAD!

nu är jag hemma! vi hade trevligt !

Iaf är jag jäävligt tröt å folk som är så jävla ytliga och falska! mäniskor som jag är nära kompis med säjer bakom min rygg att jag är dum i huvet...
Jag menar varför?!
De är bara så underligt falskt!
Asså vad har jag gjort för å få den stämpeln?!
De är ett sjukt betende...
En vän som säjer så om mej, känner isånnafal mej inte tillräkligt bra för å kuna utala sej om någonting sånt. Den har inte sät mina bra sidor som är så jävla mycket starkare än dom dåliga..
Att vara smart handlar inte om några jävla sifror, de är ingen jävla text! de är hur man ser på saker, hur man lever sit liv, att man vet vad man vill, man är säker på sej själv och är trevlig mot mäniskor runt omkring...
Säjer man att någon mäniska som man är kompis med är dum i huvet, då fattar man själv vem de ijäntligen är som är korkad!
Att tala om för någon hur puckad den är, de är så otroligt osäkert bara!
Jag blir otroligt läsen, för de är hämskt hur folk försöker bli sädda, de är hämskt hur folk behöver få bekräftelser, Kom ijän!
Läs detta och förstå att jag inte är en korkad tjej, jag är smart! jag vet vad jag vill, jag ser livet från olika vinklar, jag fattar när de är något fel... bara för man tänker liite långsamt ibland är man inte korkad!


hopas ni haft en bra kväl iaf !
PUSS


har inga ideer på rubrik..

Hejsaan glada barn! :)
Nu siter jag här med mikn dator, sofia å susana gör lite annat tex provar mina kläder och rapar...
Ikvääl ska vi va hos susanna, jag, sofia, susanna och kanske elsa.. aa blabla vi ska leka!

Vi hörs senare :)
PUSSPUSS


Hejsan snyggingar, vill ni ha en date ? ;)


SUSANNA VÅLDGÄSTAR!

Hej alla töntar därute!

Susanna den balla HÄR, erica springer halvnäck nu i huset och provar kläder och sofia med å jag sitter här och lyssnar på musik och dricker cola! yummiiiiee! Nu kommer ericas föräldrars gäster från frankrike hit (dom bor här i en dag eller två), och vi måste kindpussa dem! Något jag är mycket obekant vid, nervöst, läskigt, hjältemodigt på samma gång. Nu ska vi gå och pissa ikors.

TJINGTJONG!


Jag gillar å mysa!

Sådär. nu har jag gåt ijenom alltihop! Sparar faktikskt en hel del, alla skor, alla väskor och typ hälften av kläderna :)
Jag älskar å ärva kläder å sånt, de är såå bra! Eller de bror förståss på vem man ärver av.. men de är ju oftast bra saker, snygga och så får man ju liksom välja vad man vill ha och inte, utan att de kostar ett öre!
Hur bra är inte de ? :)

Nu siter jag iaf framför disneychanel och myser med mackor å jos, mums!
Jag ju hemma idag eftersom jag varit sjuk hela veckan och mamma å pappa tyckte de itne va någon idé att jag gick till skolan en fredag.. iförsej sjönt!

Kommer även ta de lungt i häljen, eller på lördag ska vi ju på grönan (om jag årkar)eftersom jag inte varit där på typ 2 år.. men anars ska jag ha chill hälj tror jag! :)

Nu ska jag kola på Vänner!
Hörs sen gullrumpor!
PUSS


Häärlgit ellerhur? :)

Wohoo!

Ooj, jag har värkligen såvit länge! 11 timar faktiskt, fy va sjönt!

fick oxå ett sms för en stund sen där det står att Clara (årkar inte förklara en gång till vem hon är) har stält några påsar med hennes gamla kläder, skor å väskor på vår baksida som jag får av henne! Åh vad glad jag bleeev, så nu förstår ni säkert vad jag syslar med ! :)

Vi hörs när jag är klar, okej?
Hopas ni har en super dag!
PUSS

Det är en dag imorn oxå..

GODNAT GULLEGRISAR!


vad tycker ni?

Okej, nu har jag varit aktiv på min blogg här i ett litet tag.. skrivit på vad jag känt för liksom!
Men vad tycker ni?
Komentera jätte jätte järna och säj vad ni tycker, eller bara typ visa att ni läser! jag älskar å få komentarer, båda bra, men även mindre bra eftersom jag vill förbätra mej!

PUSS!


JAG ÄR SUR!

Jag är lite sur just nu.. jag får nämligen inte gå till skolan imorn! Jävla satan asså.. jag är så tagggad på å gå, aså jag har ju inte varit i skolan på en vecka å så saknar jag alla mina kompisar och käner bara att jag mååååste dit eftersom jag kommer liga så in i helvete mycket efter i skolan..

MEN de löser sej nooog ska vi se!
Jag är bara arj att jag inte får även fast jag mår bra liksom..!

Aa nu ska jag glädja mej lite jenom å kolla på BB :)

PUSS


Så här kan jag se ut när jag är lite sjuk och arg! :) hihi, jag blir faktiskt lite full i skrat när jag ser denna !


Jag mår braa!

Hejsaan :)
har ni de bra?
jag har de kanon, siter å kolar på gosthwisper på tv400, erkän de är skit bra?
Sen mår jag mycket bätre, och funtar på å gå till skolan imorn så de är bra.
Och jag har fixatr naglarna prisis, fiint faktiskt ! :)
Typ värsta braiga kvällen jag har..!


Mina nya frächa naglar

Nyt hos mej..

Tjoho,
här får ni bilder på jeansen och väskan jag köpte idag... förlåt att bilderna är snea! Aa de va detta jag köpte, + några baslinen så jag är goÅglad :D


Hörs sen!
PUSS

Hemma!

Såå, nu är jag hemma ijän!
Har vart ute på lite olika nödvändiga grejer, eftersom jag inte är SJUK så kan jag ju gå ut utan å liksom smita ner min omgivning med nån sjukdom.. asså jag är ju bara helt slut i kroppen, så nu är jag änu mer tröt!

Jag va iaf med mamma å fikade med min gudmor och hennes doter som är  m in mammas guddoter om ni hänger med.. mammas guddotter Clara, ska iaf flyta till Barselåna typ i ett år eller nåt så vi sa typ hejdå till henne. :)

Jag fick iaf med mej lite saker hem.. som jag läger bilder på sen (A)

Höörs sen!
PUSSISAR


Kommer snart..

Gomårgon ! :)
Jag är fortfarande hemma, men idag mår jag bätre så jag tror de blir skola imorn!

Nu ska jag ut å göra lite saker som jag måste göra, men vi hörs när jag kommer hem..
Hopas ni mår kanon! :)

PUSSPUSS


Besöksrekård!

Tjopåer!

Vill bara medela att jag har besöksrekård idag :) kommer inte medela hur många läsare jag har, eftersom
1. Ni kommer skrata!
2. jag skriver inte för min egen skull !

Men de är iaf trevligt med mycket folk som läser, så fortsät ! =)


Sen tog jag nu reda på vad låten heter, den heter "watcha say" och de är Jason DeRulo som gör den.. Lysna!

Nu ska jag iaf kola på bigbrother, måste säja att jag älakr de! Asså jag kan håla med om att de är typ ett så jävla ointligent program, men de gör de så himla sjöönt! :D  och de är såå ruligt bara! tv400 nu!


Hahaha, 1 ruulig bild på mej ! :D


Låttitel efterlyses!

Okej, jag har hört en låt på the voice ett antal gånger som jag helt säriöst ÄLSKAR! men problemet är att jag vet itne vad den heter och vem som gör den...

Asså ni vet låten "Hide and Seek" av Imogen heap, de är typ en hiphop remix på den... så de är den låten i refrengen och sen äre nån kille som typ rappar oxå. asså den är så jävla bra så de inte är sant!

Är det någon där ute som vet viklen låt jag menar, eller vet vad den heter eller så! KOMENTERA!

Vi hörs sen!
PUSS

Idol!

Siter på ser på Idol, haha jag typ asgarvar åt alla dåliga jävlar ! :D
Säriöst, hur kan man tro att man är så jävla bra när man är så otroligt dålig?!
Såg ni dom där otroligt rooliga killarna som kom in med en gitarhero gitar och spelade skit närvösa och va typ as dåliga.. aa dom skämtade, men jag typ sskratta så tårarna rann typ ! asså om ni inte såg så måste ni se på youtube! :D

Iaf så är dom ju i göteborg idag, jag älskar göteborg! Haha, så de kan jag ju inte missa..

Men nu ska jag kola vidare, ha de gött så hörs vi!
PUSS


midagsdax!

Tjabba!
Siter å kollar på americans best dance krew på MTV, dom är så jävla grymma så jag vet inte vad! Jag äälskar all dans typ :D
Nu ska jag iaf äta midag! Vi hörs sen allesamans !
PUSSSS

Ny header oxå!

Nu har jag ny header oxå! :D
fyfan va sjönt med lite förnying.. nu när jag har en fin blogg så kommer jag blogga roligare!
Tack snälla underbara Bigis förr header!

Aa, vad tycker ni om helheten?

PUSS

Kläder!

Jag har klikat runt lite på lite olika hemsidor till några typ vanliga klädafärer som gina, bikbok osv...
Och jag hittade en del trevliga saker som jag tänkte prova när jag får tid å åka till stan ! :) Typ bara basic kläder..
Vad tycker ni..?


Hur fin som hälst! Bikbok


Så jävla snygga, legings! Bikbok


Basic, men underbar! Bikbok


En sån här i stor stolek.. fiint! Bikbok


Cool, vanlig! H&M


Basic, den me. men den är trevlig! Bikbok


Suuuper mysig, Bikbok


Ny design!

Jaa, nu har jag ny design ijän :) rååsa, jag gillar den !
De är min underbara vän Sofia som fixat de, tack snälla! Jag är iaf jätte glad för de :)

Vad tycker ni om min nya design?

Nu ska jag bara fixa ny header, kände för någon som matchar min design lite mer, om någon vill jälpa mej eller har någon idé så är jag tacksam om ni komenterar eller nåt!

Nu ska jag vila mej lite..
hoppas ni mår bra ! :)

PUSS

Sen fruksont

Ja, här siter jag nu å äter en sen frukost :)
Jårgurt med mammas mysli och hallon och jordgubar, muumms! 
Asså jag är så satans tröt nu så jag funtar på å lägga mej framför en film kanske, men jag måste ijäntlgien plugga! suck! Aa men de löser sej nog !

Nu ska jjag fortsäta njuta av min goda frulle =)
Höörs,
PUSS


Man ser inte så mycket, men erkän de man ser ser gååått ut?

090909

Godmorgon :)
Jag är hemma idag oxå, jag vet inte riktgt vad de är med mej.. Jag är ju liksom sjuk, men så bli jag bätre, men sen käns de som jag är tillbaka i sjukan ijän. Humm..? jag såg iaf att de va 090909 idag, coolt ellervad? :D

 IAF, Om jag är frisk i häljen ska jag å sofia och sussana ha värsta gryma häljen, såva från fredag till lördag å ha skit mys. sen på lördagen drar vi till stan på förmidagen och shopar lite, jag behöver värkligen kläder! och iaf sen på eftermidagenn drar vi till grönan och är där tills på kvälen :) eftersom man järna vill va där lite senrare eftersom då äre inte lika mycket barnfamiljer och sånt där :)


så här kul brukar vi ha ! ;)


hörs sen!
PUSS


Min syn på mina betyg--

Efter som jag nu går i 8an, är de fursta året som jag kommer få riktiga betyg i de skolarbete jag gör... asså de är inte nåt jag varit så orolig för, men nu käns de skit jobbigt! 7an va typ värkligen sjön, för man kunde glöma matrial och sånt utan nån sturre betydelse, och jag "glömde" typ idrotskläder hela tiden. Men nu, nu kan man värkligen inte göra så längre..

Ivarjefall har jag värkligen bestämt mej för å satsa mycket på betygen. Alla vill ju ha bra betyg och så, men grejen är att för typ bara 2 veckor sen tänkte jag att jag inte ska ha så höga förväntningar om mej själv. och att om jag äns försöker kommer de gå åt skogen och blabla.

Asså jag tror de är såhär för att de vinns en del mäniskor som ser mej som väldigt osmart, och är inte rädda för å beräta det för mej.. I burjan trode jag dom sa de för att skoja, men sen blev de rikigt säriös och jag blev jävligt läsen! Jag har tänk lite på deta och jag kan tänka mej att de beror på är att
1.jag har dysleksi, aa, asså de går lite trögt å så när jag ska läsa å skriva..
2.jag måste tänka efter ibland när folk pratar med mej, och folk jer mej ofta inte den tiden jag behöver, utan går diräkt på å säjer att jag är dum i huvet för jag inte fattar..
3.jag har ibland lite svårt å förstå ironi..
4.jag pratar ofta utan å tänka inan, och då blir det lite fel ibland
5.jag frågar när jag inte förstår, tex i skolan, vilket inte så många gör tydligen.. men jag är där för å lära mej!

Jag vill inte han en sån spämpel, nu ska jag värkligen göra nåt åt de!
Även fast jag för 2 veckor sen va rädd för å försöka, gjorde jag de! och de fungerade typ bra, jag känner mej så stolt när jag kan och de rullar på :)
Så nu har jag värkligen bestämt mej, jag vill på riktigt värkligen försöka få bra betyg! Mitt mål är typ iaf VG i allt, och de kan ju arbetas uppåt.. =)

Vad har ni för mål med skolan typ? :)


Mysdax

Hejsanhopsan ! haha :)

Jag har just varit en sväng i skolan och hämtat lite böker, franska och matte äre viktigaste :)
nu ska jag äta lite nudlar och dricka cola och se på LOST, mysigt va?

Jag updaterar lite mer senare..
Ha de super så hörs vi!
PUSS

Jag har haft lite kul med weben som vanligt.. här får ni lite poes bilder från mej mohahah ;)

ser ni min coola tröja ? :)

MUUMS!

Nattblogg

Nu har jag kolat klart på Big brother, helt sjukt jag värkligen ÄLSKAR de! de är såå töntigt jag vet, men asså jag är typ förälskad! :D Aa de är ju från 2003 så de är gamla ansvnit på tv400.

hursomhälst ska jag inte gå till skolan imorn, en vilodag eftersom jag varit sjuk. men jag drar dit å hämtar lite böcker så jag inte hamnar efter, så får jag pliugga lite här hemma ist ! :)

Men göllegrisar, nu ska jag gå å läga mej å såva !
Ni får ha de kanon, så hörs vi imoooorn :)

Puss och gonatt!

Hihihi, jag bjuder på en lite rolig bild ! :)

BILDER

Nu kände jag för å visa er lite av bilderna från min webcam! roligt va? många osäriösa men även en del minde osäriösa, haha! och även efekter har används, vi kör hursomhälst i tidsårning, altså dom älsta furst.. aja enjoy! :)


en av favoriterna! erkän kul?




lite trevligt utvalnda bilder, ellehur? :D
Puss


Sjuk

Hej glada barn!
länge sen nu.. Jaa asså jag har inte haft nån lust å skriva! de är så, lite upp å ner.. och sen har jag inte haft så jätte mycket intresant å skriva om.. Men nu är jag här ijän för å stana ett tag :)

Ja, som rubriken säjer är jag hemma å är sjuk idag. jag va typ fätt tröt i fredags så jag stanade hemma.. och sen på lördagen tyckte jag att jag måde bätre, så jag drog till stan med tessan å vanda. och sen på kvälen va vi hemma hos tessan några strycken.. :)
men sen igår blev jag riktigt dålig asså typ as förtjyld, så jag låg i sängen och gick på alvedon typ, men så idag är jag lite bätre så jag satsar på å gå till skolan imron ! :)

hörs people!

aa, jag är faktiskt fät gullig idag, förutom mit sjuka ansikte..! jag låvar , ni kommer inte må bra av å se de.. så därav domma peas tecknenra för ansiktet :) jag är ingen tönt!


PUSS

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!