Gått nytt år!

Jag vill bara säja gott nyt år till alla mina kära vänner och bekanta, å såklart till er andra oxå! 2009 har varit ett topen år, jag har fått väldigt mycket nya underbara väner och så. Nu är 00-talet slut här om någon timme... och 2010 är på ingång.. shit! jag blir alltid lite närvös såhär på nyårsafton, lite taggad inför nya året liksom och lite förväntansful liksom. Men jag ska se till att de här året blir kanon och oförglömligt :)

Såååå hörni, sista inläget nu för iår.. ses nästa år!
Masa kramar å pussar på er!



TJIHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!


jag är en äkta tönt

kom å tänka på bloggen.. gud vad jag är töntig som bloggar har jag kommit på! xD
siter å skriver om mit "liv" heelt utan anledning.. jaja (Y)

tänkte bara säja att de är "broke knows best" maraton på MTV nu idag.. tjihuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Kola på de, de är svin bra :)

Puss


CHRISMAS

Tänkte bara säja god jul till alla ni ! hopas ni får en skit glad och mysig julafton :)

PUSS

lågt blodtryck

Hello darlings ! :)
Jag är glad! Imorn är de sista dagen i hela skolan på hela 2009, aaaah jag siter å sjunger å har mej för jag är så glad för de.. tjihu!

Aaa det händer trevliga, oh även inte så trevliga saker hela tiden ! jag mår fätt bra förutom att jag har lågt blodtryck som gör att jag blir väldigt lätt yr och tröt och illamående och de svartnar för ögen och så.. men jag trivs annars jäätte bra med mit liv! Jag skiter i skitsnacket... :)

Nu ska jag såva lite, mår illa å är yr!
Men vi hörs snart säkert...

ha de bäst,
PUSS



önskelista

Hejhopp mina härligqa, fortfarande trogna läsare!
eftersom jag inte skriver så mycket så vill jag att dom inläggen som jag ändå skirvker ska va roliga!

Jag kikade in på min vän Ninas blogg, å såg att hon lagt upp sin önskelista där.. därför tänkte jag att varför itne?

Så här är lite av de jag önskar mej :)

1. Hål i naveln! jag vet inte, jag tycker bara de är otroligt snygt! Att något så litet kan göra att man känner sej så mycket snyggare... Jag vill framför allt ha de för att jag skulle va stoltare över min mage ifal jag hade något fint blingbling hängades ;)

2. Ett lamm! Skrata inte, tyck inte jag är galen (bara lite).. för jag är fult säriös! jag vill ha ett litet lamm, ett riktigt. Tänk va respekt när man går ut på gatan med ett lamm i kopel.. så himla härligt! + att lamm är mit favorit jur, dom är så jävla söta. Och dom värkar så trevliga. jääh!

3. Ifk trosor! Jag är stark IFKare.. å så hitade jag ett par sjukt braiga IFK trosor som jag vill ha! tjihuuu!

4. Pärfym! Jag käner att alla mina pärfymer är slut, så jag behöver nytt! tror jag vill ha en av britney spears, älskar alla dom (A)

5. Barnpyssel! Jag är som ett stort (?) barn! jag älskar å håla på med små plast grejer å sånt för barn. Spesiellt dagispärlor, de är så jävla fint! och glitter lim som man kan kladda med, de är helt underbart!

6. Pengar å anat tråååkigt! moneymoneymoney... så jag kan shoppa loss, tjihu! 




långt inlägg.. hörs!
PUSS


why do all good things come to an and?

Igår på svenskan burjade jag å en kille i min klas sjunga på en gammal skit underbar låt! De va typ för några år sen som den va liksom stor. Och jag har inte hört den sen dess ungefär..
Vist är den myysig?

Flams to dust
Lovers to friends
Why do al good things come to an end


kortis

Ikväl ska jag på middag :)
de ska bli naaaajs !

Tänkte bara skriva ett litet inläg eftersom de är ändå en del läsare varje dag på bloggen, trots att jag har typ slutat? ;)

Jaja, riktigt slutat har jag väl inte gjort än.. men kankse blire så tillslut

Nu ska jag äta frukost :)
PUSS

hejåhå i mitt lila liv...

Heej söta mäniskor som fortfarande försöker se hopp om att jag ska burja bloggá ijän :)

Nu! nu faaan ska jag ta tag i mit liv! jag årkar inte gå runt å ha dåliga betyg, de är så jääävla pinsamt! nu räcker de med de!

Jag har även slutat bry mej om vad folk ttycker om hur jag ser ut, okej asså om folk tycker att jag har för mycket smink å blabla.. men jag sminkar mej för jag mår bra när jag gör de! å jag tycker jag är såå mycket snygare med smink! Och när jag känner mej snygg kan jag vara mej själv å jag kan liksom bjuda på mej sjäålkv mycket mer.. så sluta va så ytliga allisamans! :)

sen vill jag säja att jag mår skit bra just nu! Å jag känner värligen hur allt har flyt å jag svichar framåt i en farlig fart :)
tack till er som vet vem jag är påritkigt, och förstår mej !

Å tillsist som jag brukar säja..
"I dont care what bitches say, i dont even look ther way"





Pusss!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!