Fölsedaag!

Heej!
Nu är de så att jag har varit borta några dagar, nämligen på mormor och morfars landställe nånstans här.. vet inte riktgit vart de liger.. Iaf så va vi där i 3dagar, himla mysigt va de. Vi mäst solade och badade, kolade på film och hade de bara almmänt härligt!

Sen fylde jag år igår, eller igår å igår.. 27 juni, altså för 1 och en halv timme sen. Underbar fölsedag värkligen!  Jag fick typ en laptop så nu kommer jag nog kuna blogga bätre och så, sen fick jag kläder, smycken, smink ja ni vet de vanliga :D
Dagen firades med trevliga mäniskor och mycket roliga stunder, haha tack alla som va med!


Äsksar denna bildern värkligen!


ååh, du är guld!

tvungen å visa min fantastiska outfit hos mormor å morfar, hittade denna grymt coola jakan nånstans.. min morbros typ, nån fotbolls jacka eller nåt!

Hörs imorn,
PUSS

Underbara väder!

Omg, vilken sol! Jag har legat ute i 3 timmar och solat, otrolgit sjönt. Hoppas jag har fåt lite färg oxå, tror de faktiskt.
Nu ska jag ducha av mej al solkräm och citron som jag har i håret så jag blir lite fräch tills ikväl. Vet dock inte vad jag ska hitta på ikväll men nånting blir de, pratade just med carro så vi ska iaf troliigvis ses.
Men jag skriver kanske inan jag går ut,
PUSS


Godmorgon!

Ska snart till demi och hämta ett par brallor som hon lånat av mej.. Sen blir de väl mäst sola idag, va med Carro kanske ?
Aja, skriver mer sen!
PUSS

kvällen!

Kom prisis hem från ösbyskön. De va mysigt! De va jag och några..
Vi typ bara grillade och chillade (fan vilket onajs rim jag fick till...),  Sen måste jag erkäna att jag aldirg ätit en grilld marswelows, så de va fursta gången idag, och de va värkligen ogått ... Usch, men de ser så mysigt ut och fint är de, därför gör jag de ändå! ;)

jag åste berätta att jag känner mej sjukt glad just nu!, osäker på varför.. Kan de va för att jag fyler år på lördag? Eller kan de va för de fina vädret? eller kanske bara för de är sommalåv? Jag vet faktiskt inte rikigt. men de är sjukt skönt ju! Hopas de håller i sej läänge, :D

Aa bilderna iaf..


Allihopa ;)

Usch, men gud va mysigt de ser ut!

Denna gjorde vi upp utan tändväska, scaoterna nästa eller vad?

Catti och Hanna

Jag skulle ju kuna bli profsfotograf förfan, hahaha!

Haha, niclas, hendrik, hanna.

Aa, bara för å visa vad jag hade på mej...

Kärleksparet som jag å hannah smygfotade en del, mogna som vi är!

hannah och carro!

Ellis och niclas :)

Hannah och Carro!

PUSS

Vaarmt!

Jag har just duchat och gjort mej lite fräch. Ska snart sminka  mej å klä på mej å sen ska jag ut å träffa några kompisar på ösbyskön! myysigt va? De är sjukt varmt ute, de är najs!

Carro kom iaf hit vid 2, vi la oss å solade i typ 2 timmar. Blev inspanade av granarnas byggarbetare, haha sjukt läskigt! Asså han är typ 60 år eller nåt å liksom stog och värkligen titade på oss läänge.. Och såklart burja vi asgarva! :D
Sen vid 4 halv 5 sykla vi till torget och köpte godis, och åkte sen vidare till ösbysjön och softade lite där.. sen hem till carro och typ låg i hennes säng och vilade lite. Trevligt!

Nu siter jag iaf här och väntar på middan oxå. Jaja, jag fotar kvällen!
PUSS

I stockholm ijen!

Hej!
Igår kom vi hem från landet, himla trevligt hade vi. Gjorde inte så mycket, typ missommarfirande och va med sofia . Aa vi va ju bara där under 3 dagar typ, så de fanns inte så mycket tid ;)
Men nu är jag hemma i några dagar iaf, för att sen åka till frankrie i 2 veckor, shit va najs! Men fyfan för att vi ska bila dit... 

Idag får jag se vad jag gör, träffa carro ska jag iaf göra en stund! Vi har inte träfats på jäätte länge så de ska bli chill.

Några bilder från lördagkväll, spana in våra fräcka landet-outfitts!

¨
Kisspaus!

Sofia!

Åh, den här är såå härlig! Sommar eller vad?

PUSS!


Hejdå!

Nu åker jag snart. Jag skriver så fort jag kan! Anars hörs vi på söndag eller måndag.
Låva å ha det skit bra nu, de ska jag ha! Och glöm inte att på lördag fyller Therese år, thesy.blogg.se! Gratta henne :)
PUSS


Bild på mej från i sommras! Jag gillar mit hår här, liksom kort men fint! Och sådär sommafrächt! (A)

Träningsvärk!

Godmorgon!
Idag är de torsdag, Demis fölsedag faktikst! Grattis säjer jag till dej :)
Jag känner mej väldigt utvilad, har såvit i nästan 12 timmar, men jag har en jävla träingsvärk! De har jag iförsej haft varje dag den här veckan men de har gåt bort när jag burjat dansa, och de har jag ju gjort klockan 10 varje dag så jag har inte märkt av de särsilt mycket. Jaja, träningsvärk är ganska skönt enligt mej... Man känner sej fräch och duktig.

Idag åker som sakt jag å pappsen till landet, så de kommer inte bli någon updatering på några dagar för internet där är sjukt stört.. Möjligen ifall jag får tillgång till sofias dator, vi får se! Kommer iaf hem på söndag.

Nu ska jag up å packa, och jag hopas jag hinner skriva ett litet hejdå inlägg inan jag åker.
PUSS

Slut!

Godkväl eller vad man ska säja..! ;)
Jag kom just hem från bounce. Skit trevligt kväl har de vart !
Jag kom dit vid typ 8, så hitade jag lite dnaskompisar som jag hänge en stund med. Sen gick vi in i en dansal med typ läktare och så skulle dom som ville dansa till korigrafierna som vi gjort nu under veckan, och så filmade dom och fotade och massa.. Jag bad en tjej filma allt när jag dansade så de gjorde hon. men jag fattar inte hur man läger in i bloggen så ni får se på hemsidan istä sen, jag säjer till när de läggs ut... Sen när klokan blev typ halv 10 burjade jag prata med Ambras sjukt söta dotter Aaliyah (Haha, oj vad vi diskuterade hennes stavning!), hon är iaf  7 år och vi blev fät bra kompisar! :) Haha, nej men vi gick typ runt å dansade och filmade en masa och pratade lite å så.
Aja, nog om de! Nu ska jag strax såva, är sjukt tröt, och fursta såvmorgonen på heela sommarlåvet imorn då! :D

Lite bidlder från ikväl, många är redigerade...

Jag och benke!

Jag och Joe, skulle försöka se lite tuffa ut... jag lyckades ju iaf! ;)

Jag och Ambra. Överglad? :D

Jag och Alvaro - en aning intresant bild om man titar på mej.. aa, jag ser ut som ett djur!

Jag och Fille.

Jag och Aaliyah, ser ni va udnerbart sweet hon är? Och hon är bra på å kramas oxå som ni ser... ;)

Ser ni mej? Sudig bild, men jag tog den ur en video så ja..

Där fick ni lite bilder.. Ja, jag älskar å göra såna väldigt enkla reditioner eller va de heter. Haha, men de är lite kul å bara piffa up bidlrerna lite grann.
OKej hörni, vi hörs senare! Gonatt.
PUSS

Hemmafrun Erica!

Hej alla glada folk!
Jag har just duschat och faktiskt har jag bakat scons duktig som jag är! Ni vet, jag är ju bäst på allt! ;) jag käner mej lite som en hemmafru idag! Bakar, städar övervåningen, diskar å har mej...!  Haha, kanke min blivande käriär vem vet?

Ikväl drar jag in till stan på "avslutnings partyt" på dansen. De ska bli mysigt, asså de är typ grillning och så får man dansa och filma och håla på. Bara chill liksom!

Imorn åker jag å pappsen till landet där mamma och andrea redan befiner sej. Midsommar ni vet! Jag tror den här sommarn kommer bli gryym! Och mycket tack vare Sofia, haha vi har typ landstäle 20 min från varan. Hon bor lite mer inne i city än vad jag gör, kungshamn heter de iaf, å de är sjukt najs där !  Så där kommer vi nog va en del, men även hos mej. Sen ska jag som sakt till frankrike oxå, bila ner genom europa. JIPPIE värkligen.. Haha men aa man får väl göra de bästa av sit vationen. Vad gör ni i sommar?

Aa, nu kommer surri up till mej och ska äta mina fejlade sconce, ha de najs så hörs vi senare!
PUSS

Mårgontröött!

Ska snart in å dansa, som vanligt... Men idag är de sista dagen med bounce så framöver kommer de bli lite andra rutiner. Haha men jag är skit läsen för att de är slut typ, usch! Men som sakt ska jag nog försöka filma och fota en del om jag får lust och tid å så. ´Jag är sjukt tröt för övrigt, men de går över tror jag! Jaja, sjönt för er som får såva hur länhge ni vill!

Igår kväll va mormor och morfar här på midag, trevligt! Men jg va sjukt tröt så jag va tyvär ganska ososial och låg å kollade på DH och parlamentet med mej själv.. Men så går de.

Aa, snart fyler ju jag år oxå. Jag är sjukt taggad! Vet dock inte vad jagf ska hita på på min fölsedag men jag kommer säkert på nått, jag ska va hemma i stokholm iaf.

Men hörni nu måste jag skynda mej för å hina, Hörs sen!
PUSS

Några bilder från avslutningen... Varsegoda!


Elsa Falk!

Elsa, Vilma, Anna på fotbollsgrejen...

Hannah på fotbollsgrjenen..

Mr Big! :D

Fiin Hannah!

Hahaha, intresant bild...


Sanna änd Sia!

*Busvisling!*

Sweet!

Aa, jag gillar saft!

Elsa Falck!

Jag kan min grej! ;)

Och jag värkligen njöt av fikat!

Sofiia!

Linnea, så jävla söt!

Tja sexy ;)

Pooser!

Jag är snäll och bjusar på den...

Kattis?

Alexandra!

Ibland är jag för rolig :P

I like big buts... (?!)

Vissa såmnade... (?) :P

Linnea :)

Svea!

Röj party!

Jag och Therese!

Så här kan man se ut om man vill!

Några av oss

Vi avslutar med mej och tessan!

Hemma!

Tjabba!
Jag kom just hem från dansen, jätte roligt! (såklar! ni vet!) Haha, men imorn är de slut, tråkigt !och då sk jag iaf försöka filma och fota så ni får se lite hur de ser ut..  Juste, dom lägger ut på sin hemsida ochså där dom har fillmat när vi dnasar, så de är lite kul! Men men nog om mit lilla beroende...

Nu ska jag ta en dusch och lite så, och i nästa inläg får ni bilderna från avslutningen! Kul va? :D
PUSS

SOL!

Heej!
Gud va tröt jag är, helt galet! Ivarjefal, igår kväl hann jg inte skriva efter som jag skulle gå å läga mej tidigt. Men jag gick ner till sussanna vid 9, vi bor grannar. Vi typ gjorde ingenting, bara softade runt lite ;) Ses blev jag jätte tröt så hon följde mej upp för backen där vi stog å pratade en stund... aa sen gick jag in å la mej typ.

Nu siter jag iaf här och ska snart åka in till stan å dansa. trevligt trevligt va? :)
Och underbart med de här vädret ju ! Vem har inte saknat solen liksom? Hopas bara de fina vädret håller i sej.

Aa, men hörni, vi hör sen!
PUSS

Lite bilder från igår kväll!

Tja snygging!


Och jag va på lekhumör!


Guligt va? ;)


susanna med kikare!

Dagen!

Hejdär!
Jag sitter och typ kolar lite danskurser jag vill gå på i höst, shit jag har värkligne blivit ett litet freak! Mina kompisar, frmförallt tessan, har typ blivit sjukt trötta på mej för att jag hela tiden under denna veckan pratar om dans och bounce... Haha men jag förssår dom såklart, och jag låvar att snart kommer jag burja tänka på anat oxå :)

Idag då? Jo jag åkte in och dansade kockan 10 till klokan 3. Sen promenerade jag till mamma på jobet,  och hängde där lite.. sen ringde tessan och hon och vanda och svea va i stan så jag gick å mötte up dom och vi gick runt lite, blandanat till punktshop där jag köpte en bob marley tröja som jag läänge viljat ha! och sen drog vi en snabb donken, MUMS! Jag kände mej väkligen super snygg där jag gick runt i danskläder och typ minimala mängder smink.. super frächt värkligen! Men jag är glad ändå!

Nä nu ska jag strax äta och sen ska jag träffa sannapanna, höres hörni!
PUSS

Cola Erna med lunchen!


Och min FANTASTISKA (inte) bulgur salad. Usch!


Vanda och Svea på mc donalds.


Min nya!


Liiite äckligt...!

Dansa!

Godmårgon!
Jag siter här nu och ska om typ en timme åka in till stan å dansa, super kul! Men guud va tröt jag är. Haha men de blir bätre sen mot lunch tror jag.
Ivarjefall får ni nåågra bilder från gårdagen på bounce... kanske kan fota lite mer idag om jag käner mej snäll! Haha :)


Cola Erna!


Mina fantastiska Hip-Hopskor ;)


Och detta är jag!


Och Erna ijän!

Vi hörs när jag kommer hem! Ha de bra,
PUSS

hos nikita!

Hej underbara folk!
Jag sitter nu hemma hos nikita och gör typ ingenting, fantastiskt sjönt! Idag va de ju andra dagen på bounce och de va sjukt roligt, Vi hade Fille och Alvaro idag, skit kul men ganska avanserat, haha men de är najs! Gud jag är helt död efter dom hr 2 dagarna, shit vad jag tar i! Underbart!

Nikita städar sit rum som allltid nör jag är här... Härligt va? Jag vet!

BILDER HÖRNI! fan va jag är dålig på de, men jag LÅVAR att de KOMMER! Asså min kamra har en alvarlig sjukdom och är ur funktion, så därför blir de inte så mycket. Men jag har familjekamran som jag har tagit bilder från avslutningen och lägret med... så de fpr ni snart! 

Så länge får ni lite bilder som jag hittat på nikitas dator, så enjoy!

Poser? Haha nej men jag gillar mit hår här.. däför delar jag med mej!



Haha!



Den här är lite intresant, tycker ni inte? Detta är dock en vanlig dag med oss två :D


Sista bilden som ni skådar är på mej och nikitas tunga, vi tyckte den va fantastiskt rolig! tycker ni inte de oxå?

Och JA ni hade rätt jag älskar å fota mej själv i niktias macbook,!  men hörni nu hinner jag inte mer! 
Vi hörs sen 
PUSS

förlåt!

Förlåt förlåt hörni för dålig uppdaterning, men jag har inte tid för tillfälet faktikst. Jag är på bounce och dansar hela dagarna ända till på onsdag, så drför hiner jag inte riktigt! Men jag ska försöka skriva lite varje dag iaf. Sen ska ni få lite ider från skolavslutningen oxå!

Jaja, nu ska jag stax åka  iväg till stan å dansa, vi hörs sen!
PUSS


Ni får en sålänge en bild på mej och therese efter skolavslutningen! Underbart med sommarlåv va?

VB

Hej alla små rumpor! Videoblloooggggg




fin fina tjejer

I skolan

Hallådär!
Jag å elsa sitter i skolan och väntar på att matsalen ska öpna om en halvtimme... Hum? Vi har lunch till 12 sen vid 12 går alla ner till IP och ser när 9orna spelar fotboll mot lärarna, haha skit kul! Sen vid 1 har vi typ håltimme till klokan 3 så då går jag, carro och sofia hem till carro och gör oss iårning för skolavslutningen som är klockan 3.

Fyfan va underbart med sommarlåv! Fast de känns iförsej värkligen inte som sommar för tilfället... kola ut liksom, vad är de här för skitväder?!

Aa nu ska jag gå runt å sprida lite glädje hade jag tänkt! Haha, för idag är jag sjukt glad och går bara runt å ler! Jag känner btw atthela den här väckan har varit en gladvecka, ellerhur? :)

Hursomhälst, vi hörs sen, och då har jag sommarlåv! :D
PUSS&KRAM

Skolavslutning imorn!

Tja snyggingar! ;)
Åh härregud, imorn är de skolavslutning förstår ni hur taggad jag är eller?! Helt galet!

Iallafall, idag har vart en sjön dag, bara att jag va otroligt tröt! såmnade tillåmed på iddroten, och för dom som undrar hur de gick till så va jag inte med utan satt å kolade på...
Efter skolan gick jag och elsa hem till amelia och hade otroligt skön spa eftermiddag med ångbastu, ansiktsmask och jakutsi (hur de nu stavas, haha!). Otroligt fräch känner jag mej!

Just nu sitter jag och fixar mina naglar, jätte fint blir de faktiskt! Ungefär samma färg som min kläning som jag ska ha imorn, alltså korall-röd-råsa typ... Sen får jag se lite hur jag ska håret och så.

Vi hörs senare sötnosar! och förlåt att ni aldrig får några bilder, men min kamra är typ cp. Men imorn tar jag pappas kamra med mej till skolan å fottar en del  :)
PUSS


twilight...(?)

Nu sitter jag på engelskan, eller vi ser på twiligt i datasalen och jag känner att jag inte vill se den, har faktiskt låvat mej själv att inte bli en liten twilight nörd som många andra... så därför sitter jag nu här och bloggar lite, inne på fb och så
vidare...! Och edward cullen är värkligen värkligen inte snygg, haha, då vet ni vad jag tycker!
Nu ska jag fortsätta på min glada dag, så vi höres senare! ;)
PUSS Gullrumpor!

Skolan

Tjoho!
Nu sitter jag i skolan och har lunch. Engelskan burjar om typ 10min så vi får skunda oss lite... Sen har vi typ nån redovisning om valfri uppfinare på NOn, aa hur de går får vi diskutera senare... Jag å carl, vi jobbar tsm, är värklien VÄRKLIGEN inte klara...
Jaja, nu ska jag på engelska, hörs sen!
PUSS


Glad!

Hallådär!
Mår ni bra? Själv mår jag fantastiskt! Jag har en sån där bra dag, ni vet då man bara gå runtt och är glad!

Idag händer väl inte så mycket, skola såklart, sen ska jag ut å springa och sen va de nån grej för att hindra att pavven lägs ner på slottet typ... Kom dit och hjälp till, kommer säkert va mycke mäniskor, samlas iaf vid pavven kockan 6.

nu ska jag sminka mej och skutta iväg till skolan, vi hörs senare okej? :)
PUSS

skoola

Hej, sitter i skolan nu! Har fysik... jätte roligt.
Men vi hörs sen hörni!
PUSS

Måndag

Godmårgon!
Hinner inte just nu, extra franska..... (skiiit roligt) Så vi hörs senare idag,
PUSS

Nina sötnos!

Åh, jag hittade den här söta bilden på min  underbara lila vän Nina! Va bara tvungen å lägga ut den här så alla kan få se hur snygg och söt hon är :)
Tack för att du är som du är göllefia!


Springspring!

Hallådär! :)

Jag är såå duktig! Jag kom just hem från altorpskogen där jag och sussana sprang 2.5 km utan å stanna! Förstår ni hur stort detta är för oss? ;)
ojojoj kanske ni tänker, men då ska jag beräta att för 3 veckor sen orkade vi inte äns springa en halv km! Så vår kondition har värklgien blivit grymt mycke bätre. Sen har jag burjat äta väligt bra mat oxå, och dricka vatten är sjukt bra! Så jag är påväg å komma i form till sommaren. Så de är jag väligt glad för som ni kanske förstår!

vad mer..? Jo på torsdag är de skolavsluting och jag är sjukt taggad inför sommaren så de är inte sant! Jag ska göra sjukt mycket, tex burjar sommarlåvet med att jag ska på bounce dansläger! Asså jag är sjukt närvös och de kommer bli galet kul! Sen ska jag och min familj bila till frankrike, jag ska fylla år, va på landet, va i kungshamn och ha sjukt kul, hälsa på kompisar, gå på Ifk göteborg match i göteborg, gå på liseberg, och bara ha underbart härligt!

Hörs sen
PUSS

Här får ni oxå 2 bilder på min underbara vän Nikita från idag!



Söndagssol?

Hallådär!

Just nu sitter jag och Nikita här och gör ingenting... Vi har typ liggit i solen hela dagen och såvit och typ inte såvit, fast de va iförsej inte så varmt men de va skönt ändå! Nu ska nikita snart gå hem, men inan de ska vi göra nått anatt!

Vi hörs sen!
PUSS

Morgon!

Godmårgon!
Ursäkta för dålig uppdatering såhär i burjan... Men jag har faktiskt inte haft så mycke tid de senaste dagarna tyvär!

Igår då! jag, tessan och vanda fick sjuss till mörby av tessans mamma för att ta t-banan till stan. Vi gjorde inte så mycket, tessan skulle köpa avslutningskläder och lite födelsedagsprisenter till sej själv, så de gjorde hon. Sen gick vi in till mamma på jobet och hälsade på och hämtade lunch pengar till mej. Sen gick vi till kungshallen och åt mat. Sen sprang tiden iväg lite så vi hann inte göra de vi hade tänk, men de blev trevligt ändå! Vid 6 åkte vi hem tíll tessan och så kom några mäniskor och grillade med oss. Super mysigt va de! tyvär har min kamra gått sönder så inga bilder, men jag fixar de på nått sät..! :)

Idag ska jag väl inte göra så mycket, tväta jeans, sy lite i min avslutningskläning (får se hur de går......!Haha ), får se om jag träfar någon...

Jaja vi hörs sen!
PUSS

Gonatt!

Hallådär! Vill bara säja tack till min stora vän tessan för hjälpen med headern. Tack snälla för du är så underbar. Ja nu ska jag såva, jag är så fruktansvärt tröt så jag tänkte ta en riktigt tidig kväll!
Vi hörs imorn, gonatt såvgått!
PUSS

skolan

Aaaah,  kan nån hjälpa mej med headern!?!? som ni ser nu har det skät ett litet fel med min nuvarande header så de är typ 4 st brevid varan... men jag ska försöka fixa de med någons hjälp.Förtillf'älet sitter jag i skoan och har lunch, burjar on 5min med SO. Usch de är så jävla svåårt! ellerhur? Ivarjefall så i eftermidag ska jag och mamma och kola på skolavslutningskläning och lite sånt,men vi hörs mernär jag kommer hem!
PUSS

En vacker dag....

Hallådär hörni.
Nu ska jag burja blogga och de ska bli himla kul.. jag ska be min kära vän Therese om lite hjälp med design och så vidare, så de kanske inte kommer bli mycke bloggning under tiden tills jag har fått årning på min lila blogg. Hoppas de går bra ändå!
Hörs sen, 
PUSS 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!