salt-nej

Heej!
vi körde nyss swedish jackass... jag hälde totalt i mej typ en desiliter salt. nu mår jag vääldigt illa, å desutom skakar jag som en jävla jag vet inte vad! vi hörs sen

facebook

Åh shit! facebook har hängt sej. inte bara för mej, för alla... måste vara något med själva hemsidan. alla är helt galna å får panik å vet inte vart dom ska ta vägen typ!
i med detta siter jag nu å funderar på hur de skulle bli om facebook ba krachade å försvan i toma intet, jag menar att facebook gick i konskurs å hemsidan på en sekund skulle lägas ner. det skulle ju bli skandal! asså folk skulle ju typ ta livet av sej ellehur?!
vad fan skulle folk göra? burja umgås in real life?! hahah! men ni hajjar grejen, vafan skulle folk ta sej till? asså alla har ju facebook nu för tiden, utom min ultratekniska pappa konstigt nog. men jäävlar vilken grej liksom. nåt så oviktigt och litet som en hemsida, som folk typ blir as förbanade på bara för att de inte fungerar några timmar en kväl. det är rätt sjukt tycker jag. eller vad säjer ni?


min mysik lärare

asså jag har värdens coolaste mysiklärare! han är typ kändis. han är med i ni vet Monty? jag tycker att dom är sjukt bra! lyssna!


väntavänta

håler på med ny header å hela grejen.. ni får hålla er!


jag fins inte

har inte lust med bloggen. hörs


JÄÄVLA SD

shit! om SD kommer in i riksdagen kommer jag bli så fruktansvärt förbanad å uprörd!
jag sjuter sönder min jävla dator med min softargun.. (som inte fins) asså jag kommer va så jävla arg på alla främligsfientliga jävla svänska bönder så jag krääääks! jag har inget mer att säja för tilfälet. hejdå


2012

alla tror/tänker ju på år 2012... hål med mej om de... "shit ska jorden gå under? kommer ett 3e värdskrig bryta ut? kommer manhattan sväma över? vad händer lalala?"
vatusan, för det fursta.. det är 2 år kvar! sjönt! för det andra.. asså om de skulle hända något sånt hämskt så äre liksom ett problem då. det är ändå inget som nån kan göra nåt åt. å för de tredje... om värden går under å alla dör, så gör de ju inget för man misar ju inget om man själv dör då... förstår ni?

själv tror jag, å hopas på att det kommer ett otroligt stort godisräng.. det skulle va soft!



jag är dålig

förlååååt 1000 gåger hörni! jag är en riktig löngn-hals! asså detta ska jag nu försöka ändra på.. men de är bara så att jag har ett ooootroligt tajt shema nu för tiden! vilket jag iförssej upskatar å tycker om.. men jag ska berääta allt snart! imron förhopningsvis :)
Puss hörni!

förlåt

Förlåt att jag inte hört av mej jenom bloggen här varesej igår eller idag.. men tyvär får ni vänta tills typ 10 tiden, för jag har fuuult upp just nu! dansa å plugga å masa andra grejer! Men vi hörs :)


no streeess

kommer inte hina updatera förens senare ikväl.. har fullt chema! vi hörs sen :)
ni är bäst!

godnatt

Tjenaa :)
aaah min röv! asså min krop mår bra just nu, jag tränar den så mycket. asså jag har träningsvärk varje dag, men jag gillar det! jag älskar smärta! haahahha nä jag skoja... apsolut inte! men håler ni med mej om att träningsvärk ändå är lite sjönt? man tjäner sej liksom duktig och vältränad!

nog om det.... jag tängkte bara önska er en godnatt och bamsekramar!
Vi hörs imron läsarna :)


käk å magdans

Jag å balli gick hem till mej efter skolan. vi bakade kladdiskaka, å sen såmna vi mäta å glada framför en film. gud va det är sjönt att såva på eftermidagen! jisses :)
Nu ska jag äta lite mat å sen beje mej till älskade magdansen å skaka lite ass! hihi det är sjukt roligt, jag skratar altid hökt när vi är där för när läraren gör de så ser de så jääävla snygt ut å sen när vi ska göra de så ser de så fruktansvärt fel ut i burjan.. men vi lääär oss! haha :D



BALLI FOR PRESIDENT!

godmårgon

Godmårgon solstrålar!
Jag är så snuuuusktigt stel i axlarna.. jag mår nästan lite ila, förstår ni? beror nog på mina stresiga dagar, men jag ska inte klaga eftersom de är mitt eget fel. altenativet är ju att jag väljer bort dansen för att få mer fritid, å de vet ju vi alla, att aaaaldrig i livet!

idag är en rät viktig dag i skolan. vi ska ha en stor debatt. asså vi har blivit indelade i partier i skolan. jag är sosse.. och så ska vi typ ha debat mot moderaterna och aa ni förstår.. å det är en stor del av betygen tydligen så det ska bli väldigt spänande å sjönt att få de gjort!

men furst nu ska vi ut å springa med skolan. men pga mitt tråkiga knä så får jag inte de, utan jag får gå ist.. jaja häldre de än inget :)

ha en bra dag :)


hemma från dansen

har dansat asset av mej... schhööönt som in i helvette :)
just nu är jag mit bästa jag!
jag ska käka en sen middag å pluga lite. sen ska jag se på film å såva :) vi hörs kompisar! ni är bäst


min soffa är sjuk

fresten.. jag vill sända en liten krya-på-dej-hälsning till min undebrara vän Sofia, även kalad soffiproppiburnybuuus! hon är super sjuk å ska ta blodprov å sånt imorn å jag är lite orolig för henne så hon får Baaamsekramen jenom bloggen här :)
Krya på dej kompisen så du kan leka å dansa med mej snart!


yeeah, när vi har tråkigt brukar vi gå ut med flytväst och spindelmanen-el-tandborste å tita på saker... soft!


ta ingen skit

Hej mina käraste läsare!
Dagen har flytit på... lite uprörande har den dock varit. jag blir så otroligt frustrerad när folk inte kan samarbeta med mej å förstå vad jag säjer utan bara skiter fulständigt i alting... fy tusan! äsch nu har de mäsa iaf runnit av mej :)

nä, nog pratat om de.. nu ska jag snart iväg å dansa, de blir super kul! å sen ikväl ska jag typ plugga. vi har en feeeet politik-debat imorn så jag tängkte va förberäd och prestera som fan!

Sen tängkte jag säja att jag nog kommer burja blogga lite mer nu... asså jag tog ju nån slaks paus typ nu i sommar, å så har jag sakta komit tbk å nu så hade jag tängk mej att skriva några inlägg om dagen kannske :) låter bra? sååå välkommna tbk kära ni, dysse-flickan is back on track!


dansa, som vaanligt

kom prisis hem. har dansat gaaalet! asså jag är helt död nu typ... desutom va jag å simmade idag. Asså jag har blivit värsta tränings-freaket. Jag tränar HÅRT varje dag utom fredagar å lördagar... men jag tycker de är jävligt sjönt och jag har blivit lite beroende av de typ. jag mår dåligt om jag inte tränar, så det är ju bra :) så blir jag super snygg på köpet! kalas!

Nu ska jag äta lite kvälsmellis å plugga å ducha å sen ska såmna framför nån mysig barnfilm :)
åh fresten, ni vet kanske inte att jag är helt frälst i barnfilm! jag ääälskar barnfilmer. asså allt från emil i lönebärja till mumintrolet till herkules till lejonkungen! ååh de är värkligen super mysigt, nostalgiii!


värdens bästa farfar

Det va ungefär 2 år sen min farfar dog. och idag skulle han fylt år. så jag vill säja grattis up till himlen och hopas att du får en fantastiskt fölsedag! önskar att jag kunde ringa dej nu :)


ååh värdens bästa farfar! heeelt ärligt! kommer aldig finas en sån bra farfar någonsin i hela värden!

9/11 R.I.P


ååh jag är uprörd, ijen..

ååh jag får fasen migrän snart... jag hatar å va 15 år!
de är värkligen värdelöst! asså åh, de kan ju självklart va kul ibland men jag tycker de är en aningens frustrerande ålder!
asså alla (nej värklgien inte alla såklart) är så jäkla omogna och tror att dom är mogna liksom, (prisis som jag själv kanske)... å alla är så själviska och väljer ut vilka som är okej och vilka som inte är det. eller så förstår bara folk inte någonting som inte har med dom å göra. liksom tänker inte ett dug utanför bublan...

självklart menar jag inte alla när jag säjer "alla", men ni hajar grejen.. jag är tröööööt å uprörd just nu!  å nu ska de fan hända nåt kul i mitt liv snart för anars går jag under. SÅ nu va de bestämt ! :)

hemma från skolan

tjo kompisar!
kom prisis hem från skolan.. dagen har vart helt okej, som alla andra dagar typ :)
tänkte dra mej till stan efter skolan med några, men jag va tvungen å gå hem furst å dumpa av lite grejer å så.. å sen försvan liksom stan-suget så jag fasnade hemma.
Har prisis gjrot iårning lite makor å jordgubs-te, som förövrigt är de apsolut godaste te sårten :D
å nu ska jag kola på tv å fredagschilla! yeeah :D
hopas ni har de bra! puss

dansaaaa e liiiffet

ååh, jag älskar å dansa! wiiie, jag blir värklgien mit bästa jag när jag fått dansa litegran :D
jag å soffz kom prisis hem från laisings. vi körde dels magdans, men hopade även in i en commersial med en as sjön kille. han levde värkligen in i rollen som typ sexig, gangstah-tjej.. de va skit roligt! vi tänkte burja köra den klassen oxå, men den krokar lite i tiden med magdansen så vi kanske kan hopa över till en magdans-grup en timme tidigare.. jaja vi löser de :)

när vi kom hem så mötes vi iaf i durren av ett brev från posten. det stog att hennes taxi-förarbevis kommit, å att hon ska hämta ut de så snart som möjligt... öööh? jo men okej. de märkliga nu är att varesej jag, eller hon själv har minne av att hon ansökt om något taxikörkort :P
men ja, pasande eftersom vi behöver pängar!

nu ska vi nog se på eva å adam, sen såååva!


när äljen är blå då är ölen kall


hahah jag vet inte riktigt vad jag ska säja... varför höjs statistiken när jag inte bloggar? de är lite knasigt eller?

hur som hälst, jag har ångrat mej på svart-hårig-frågan. jag tänkte efter hur jag vill att jag vill att folk ska se mej, och så kom jag fram till några punker.. bland anat söt och glad, å vafasen om jag färjar håret svart så kommer de ju värklgien bli tvärt om.. liksom jag, blånda, osjyldiga erica falk, i svart hår? vad flög i mej?!

nä nog pratat om de nu... idag ska jag med min familj till universitetet, för vi är typ "familj" till nån americansk student som är här i ett år typ å jag vet inte ritkigt... hon ska inte bo hos oss, men vi ska typ träfas lite då å då å aa göra lite trevliga saker så hon tjäner sej hemma här :) de blir trevligt!
sen ikväl ska vi på magdans, jag å sofia, å sen ska jag såva hos henne! de blir mys


jag tänkte, nu när jag berätat så mycket roliga grejer här, låta er lysna på en av mina favorit låtar just nu, uuunderbar! Jag älskar nicki minaj, hon är så jääävla bra! jaja, enjoooy!



ps. ´nu ska jag äta en skit god kardemuma-bulle.. mmm..

svaaaart

ÅÅÅÅH!
asså jag har blivit fätt in too murkt hår! fyfan va de är snygt! svart hår äre bästa! å härre jissus...
jag vågar dock inte färja mit blånda riktigt än, eftersom de kan bli heeeelt fel! hmm.. när burjade jag bry mej om sånt? nä men jag tjäner bara att jag inte vill gå runt se ut som jag har päruk på mej.. fy va fult! men jag ska, nån gång...

... typ ifal jag någon gång flytar till nån anan stad eller så, där ingen tjäner mej... då ska jag färja de brunt! mmm, så ingen har något å jämföra med! å sen om de blir dåligt får jag väl bara vänta på att de växer ut ijän :)
åååh ja!

nä men asså åh, vi får se hur de blir.. men jag är iaf jäkligt tröt på mitt tråkiga hår så någonting ska jag göra!


å hälvette! seeeer ni hur jävla snyggggggt de äär?

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!