Hej, efter påsken!

Tänkte ändast medela att jag burjar återvända till bloggen efter påsklåvet... kan inte säja att jag diräkt kommer burja skriva men jag ska burja fixa ny header å sådär dååå :) och då ska jag bli sturre med fler läsare än vad jag har nu! något å värklgien se fram imot hahah ellehur? för mej är det iaf det. Dock är regel på detta att låta mej skriva på mit sät.... hur som hälst!
Ni får ha ett braigt påsklåv :D själv ska jag till kungshamn å ha de wooonderful!

PUSS


tack till alla gullisar

jag har läst lite av komentarerna jag fått nu när jag berätat om allting... alltså dom 2 inlägen under här..

jag måste måste måååste säja puss till er, för jag blir värkligen glad av såna peppningar.
Men dock vet jag ,att bara för att jag säjer till att jag mår dåligt av klagomål över mej själv å allt de där, så kommer folk inte sluta med å klaga! asså jag kan stå å skrika ut något jäkla budskap som jag tror på, men de kommer altid vara någon eller några som inte alls bryr sej eller som tycker prisis tvät emot mej. Och de är de jag tycker är jobigt. Bloggen är lite stor press på mej just nu tjäner jag. och jag kommer alltind tängka på allting jag skriver när jag bloggar framöver, vilket jag inte har gjort förut. Just baaaara för att jag fåt en del skit på mej som jag ine ritkgit kan ta... 

Och ifal man inte kan ta den skit man får över sej så ska man sluta med de man håler på med. ellehur?


Nu har de blivit lite extra inläg till er om pausen och de, just för att jag tycker om er små blogg kompisar! meen ibland går ni aningen för långt ;) haha!
PUSS

lång inlägg om varför jag "slutar" (värt att läsa)

Okej så här är det... anledningen till att jag läger ner bloggen, eller tar en paus iaf, är att jag tycker inte de är kul längre. Jag startade en blogg för att jag typ tjände att dysleksin inte kunde hindra mej för nåågonting. Jag ville typ visa att jag inte bryde mej. För nu är det så att jag har dysleksi, och det fins ungefär ingenting jag kan göta åt det, jag kan inte jälpa det på något sätt. Jag har inte valt det!

Hur som hälst, jag skrev å skrev ett tag här på bloggen, men de rängnade in små komentarer om hur jävla dåligt jag stavade och hur jobigt det va att läsa och att jag borde ta en svenska kuch.
Jag kan inte sita här å säja att jag inte bryr mej om vad folk komenterar, för de är klart jag lysnar på folks åsikter. Det är klart jag blir uprörd eftersom jag tycker det är jävligt elakt att klaga på någonting som en mäniska inte kan jälpa, både dysleksi, lika som någons utsende eller någon mäniska med typ glasögon.

Jag startade som sakt min blogg för mej själv, mina vänner och min familj typ. Jag ville inte ha så jävla många läsare, jag ville inte bli "känd", just för att jag tycker de är pinsamt typ. Just för att folk siter å skratar åt hur jag stavar å att jag läser hur långsamt å dåligt som hälst. Folk siter å skratar och folk klagar! är de konstigt att jag tycker de är en aning jobigt? nej de är det inte...

men ändå fortsate jag skriva ett tag. Jag sa ifrån ett par gånger. men ändå förstog inte folk och fortsate att klaga å de blev ändast jobigt. Men då ville jag inte va en sån liten tjej som ba "omg, jag tar iingen skit! skriv vad ni vill till mej för jag bryr mej inte om en ändaste mäniska i hela värden! jag är bäst å jag är den ända! fuck u all", för så fungerar inte jag! jag bryr mej viste om vad folk säjer till mej, klart jag gör! det är så jag är upfostrad, och kan man inte lysna på de dåliga så är de svårt att lysna på det bra... men jag tycker bara det va en onödig grej att jag skulle fortsäta blogga ifal folk bara klagade på hur jag stavade. Jag tycker de va inödigt att de skulle ta energi från mej att skriva masaaa inläg om dagen till er om de ända jag kunde få tbk va klagomål på något som jag inte kan kontrolera. Jag tycker inte de blev så jävla roligt tillslut att skriva, eftersom "ni" va så jävla otaksama...

så jag tänker att om ingen vill ha mej här, så ska jag inte håla mej kvar häler.. om ingen vill att jag ska blogga, så ska jag inte fortsäta skriva, lågisk ellerhur?

det skulle va en kul grej. Men så blev de inte som jag tänk pga några knäpisar. Jag tar ingen skit men jag blir uprörd av sånt här... däremot blir upskatar jag er som tycker om mej å ser jenom min stavning så att säja. Tack för de. Jag låvar å höra av mej :)

Tack<3




GOOOOD BAJS!

Heeej på er
Nu slutar jag blogga. jag är en aningen tröt på komentarer om hur jag stavar och de, asså jag vet inte vad jag ska svara på sånt liksom, ni vet svaret redan. Men visa av er kanske är lite för dumma för att tänka efter inan ni bablar på om något som kan såra andra... Jag på riktigt raderar alla dom komentarerna för jag tycker de är pinsamt hur folk kan bete sej! Säriöst sen i måndags har de ändast varit komentarer om hur jag stavar och hur jag skriver... jag skriver värklgien inte en blogg för att er, jag skriver en blogg för mej själv, att jag ska träna mej på å skriva. OCH för mina kompisar och min familj typ... jag vill inte skriva ut min blogg adres på fb å så för jag vill inte att många SKA läsa. pungkt slut!
kanske burjar blogga ijän nån gång. Meeen so long på er!

PS!
Man utalar sej inte om något som man inte har en aning om... om de är någon som skulle vijla säja något om min dysleksi eller någoting sånt så LÄS PÅ INAN! Snacka om att förstöra min dag! ååh. goooood bajs

från skolan

Heejhopp!
Jag är i skolan, och nu ska vi typ ha heemkunskap.. hur som hälst, idag hade jag matteprov. Det gick bajs å jag årkar inte prata så mycket om det... På lunchen gick vi ner till torjet å köpa cola light och lakrisklubor till mej, jag va i starkt behov av de!

efter skolan ska jag träfa en farbror med min gudmor, som har typ dysleksi. Sen efter de ska jag å mormor på singin in the rain , myys huh?
Meeen vi hörs sen grabar :)
PUSS


.

m

godnatt gullisar =)

nu har jag dukit något som heter "kväls te"... har en liten smart plan på att de kanske jälper mina sömnproblem. Vi får hopas :)  åååååh erica, du är så efektiiiv !! :D

Hur som hälst,  nu ska jag såva!
vi hörs i skolan imron! ska försöka updatera på lunchen eller på nån tråkigt lektion :)
PUSS

done :)

Nu har jag hunit med typ allt som jag skulle på min "göra ikväl lista" som jag skrev för några inlägg sedan.. :)
Eller jag tog allt de viktigaste furst, och nu är de ända jag inte gjort kemin och hemkunskapet... hmm, märkligt de där med att skolan aaaltid råkar komma i sista hand, efter aaalting anat ;P

PUSS


duchaduchaduchaduchaducha

Daks för duchen! sen blire te, och sen blire sängen! :)
updaterar om en stund kära ni!
PUSS

United State of Pop 2009 (Blame It on the Pop)

Åååh jag ääälskar denna låten! asså den är rät gamal, eller asså den kom för några månader sen, å ni kanske har hört den förut. meen jag kan typ inte trötna! den är sååå cool å aaas sjön! :)

de är iaf Dj earworm som typ mixat ihop 25 av dom populäraste låtarna år 2009, å de är typ aaaaawsom!



PUSS

My bal

Anonym om hemma idag ijän:
vem är balli ?


Svar: Vem är balli? vem är balli inte? ;)
hahah nej men balli är ingen mindre än susanna nyberg, my litle neighbor! ööhm, ja jag vet inte hur de kommer sej att hon fick smeknamnet balli just, men de va typ jag som burjade säja de för att hon är så satans ball! å nu är de faktikst en del mäniskor som kalar henne för balli :)

PUSS



sötkorven herself!

jag har mycket för mej!

Heej på er :)
Idag plugade jag å Clara engelska i över  1,5 timmar! feeeett bra =)

Hur som hälst, nu är jag hemma å har ätit en salad till midag, mmmums!
Guuud jag har såå mycket å göra ikväl!

1. Jag ska dusha
2. jag ska skriva ett CV till hemkunskapen
3. jag ska gå ijenom några kemiformler typ
4. jag ska städa min garderåb
5. jag ska blöta ner mina svarta jeans för jag kanske ska ha på mej dom imorn. och dom blir altid förstora när jag använt dom en gång.
5. å sen måste jag ju skriva lite till er blogg-kompisar såklart :)

Meeen jag ska nog hina med de mästa! hörs sen
PUSS



hemkunskap

siter å fixar lite med lägenhetsarbetet i hemkunskap. dock va jag inte i skolan i torsdags så jag fick liksom inga instruktioner om vad vi skulle göra, å inget står på scoolsoft, men jag typ pratade med min lärare och hon sa att jag skulle typ räkna ut elräkningar å sånt där... rät svårt men de siter jag å letar lite nu här på de så kalade internett ;)
nu ska jag fortsäta... vi hörs!
PUSS

Hahahaha vist blir man aldeles full i skrat av denna ? :D hahaha


hemma idag ijän

Hey guys :D
imorse kom jag inte up ur sängen, asså jag vaknade typ inte. så jag såv ut till kanske kl va 11, 12 timmr braaaa erica! :D
Hur som hälst så tänkte jag gå till skolan när vi skulle ha kemiprovet, klockan 2, men så ringde balli å sa att dom redan hde haft provet!?! ååh jag blev typ fätt iriterad, men meeen :)
typ vid halv 3 tiden ska jag träfa Clara och pluga engelska.
Hörs sen !
PUSS


å snart äre sommar ! wiiiiihuu :D

beach10, hääär kommer jag å min killerbody jööööh ;)

Jag siter å pyslar lite med min å sveas nya braiga "diet", jag vill inte kala de för diet, för de är de intte.. men vi ska komma i sån jävla bra form till sommarn så vi satsar as hårt nu i 2 månader från å med 13onde april. Vi ska inte sluta äta eller så, men typ ha matchema och tränings program å sånt där. Hahha jag låter som ett töntigt freak! meeen jag tycker de ska bli kul och frächt typ :)

Jag ska nog såva nu!
PUSS


sushi tiime

Nu ska jag äta sushi med mammi! :D wihu!
PUSS

glöm de jag sa tidigare...

Nämen gud! såfort jag publiserade furra inläget om msn så skrev nina att jag va inloggad nu! läskigt... men jääh, nu käns de bra ijään :D
PUSS

msn bajs!

Ååååh jag döööörrrrr! Hela dagen har min msn vart helt knäpp! Asså de står att jag är "tiljänglig" när jag logga in, men jag står inte med på någons "online lista"?! men ändå kan jag chata med folk, meen dom ser inte att jag är online... ååååh feeedddt stöörande! Men jag pratade med nina, å de värkar som att hon har sama problem som jag :O
ååh vi siter å säriöst dampar på dehär! asså msn, används varje dag, typ änklaste sätet å prata med sina kompisar! jooooobigt... men men, pytelitet problem! man ska inte klaga ;)
vi tänkte typ ringa nån kundsövris imorn eller så ifal de inte funkar! haha täääkniskt huh?

PUSS

skåp krångel!

Hahah balli är en ängel! Eftersom jag inte trode igår att jag skulle va hemma idag, så tog jag inte med mej biologiboken hem. Och tydligen ska man plugga lite i biologiboken inför kemirovet som vi har imorn. Så jag ringde Balli å bad henne ta med min hem. Doooock vet jag inte min skåps-kåd(!?) nu undrar ni säkert hur fan jag får up mit skåp då.. men vi har ju såna lås som man vrider på. Och jag vider bara utan å tänka ;) haha!
Meen jag vet ungefäääär vilket hål man ska vrida å blabla...
Så nu har iaf balli sutit å försökt å vridit åt alla möliga hål som jag sa typ... å tillsluuuuuuuuut så fick hon up de! å nu är hon påväg hit :)

Lileeee bebban!:)

PUSS


pytteliten liten updatering ;)

Jag siter å kolar på LOST säsång 2 typ.. gamla goda tider ;) haha! De är underbaart!

Jag tänkte även laga lite lunch snart, för jag är så jäääävla hungrig. Dock har jag 0 aning om vad jag ska äta! Men de löser sej på ett eller anat sät :)

PUSS

telephon - lady gaga feat beyonse




Är inte denna mysikviden heelt underbar? asså hur kan man inte älska den?
Heeeeejt galen och sjuk! Och bara skit cooool och as rolig ju! asså halva videon är ju inte äns låten, utan prat och anat! Men sånt tycker jag bara är kul :)
+ att låten är skit braig!

PUSS

jag är en efektiv kvimma!

NU tänkte jag va lite efektiv, som jag brukar;), och pluga kemi eftersom jag har kemiprov imorn. Altså vinner jag myyycket tid på de, eftersom att alla andra är i skolan och kommer pluga när dom kommer hem. Altså har jag redan plugat i nån time eller två då, och altså kommer jag ligga ett steg före alla då! Fasen, tjejen är smaaaart ;) hahaha! Nä men vi hörs efter min stund av proteiner och kolhydrater och matsmältningen å allt de där....
PUSS


hårigt?

justeja... igår när vi bakade morotskaka så hade vi ändast väääldigt märkliga morotar hemma. Ja asså dom hade typ hår? dock rakade/skalade vi dom såklart ;)
meeen de va vääldigt kul!


Uuusuch ääkligt!

PUSS

jävla bajs erica

NÄ FYFAN hörni!
Tro de eller ej, men jag är hemma idag. Ijän...
Jag vaknade imorse vid halv 7 tiden å hade typ svårt å andas å de typ trykte över bröstet. Skiit jobigt! Så jag sat typ i några timar å klunkade te och hade sån vetekorv, som man läget i mikron så den blir varm, på bröstkorjen. Då blev de lite bätre men jag bästämde ändå mej för å va hemma eftersom mina luftrör liksom är skit trånga!

Meeen imorn går jag till skolan! jag misade ju typ nästan hela fura väckan, så  jag får tvinga iväg mej! :)

PUSS

godnatt

Nu är de såv-daks för lilkorven... :)
Vi hörs imorn kära ni!
PUSS

petra mede show

Hahahah jävlar i havet, har ni sätt "petra mede show". Hon är heeeeelt galen!! helt plötsligt burjar hon hångla med han killen i alcazar, han är ju bög? Och så siter hon å ba snakar helt galet å är bara helt galen!
Meeen som ni vet så älskar jag galna mäniskor :D hahah!

PUSS


Hohohohoho

Balliballs



kemiprov idag + på onsdag

Juuste hörni! Idag hade jag kemiprov.. labbprov! Det va ändast jag, soffi å balli som inte hade gjort de än, så vi va dom ända som hade kemi idag. Hur som hälst, de va typ skit krångligt. Och jag fick lite blakout jenom heela provet. Man skulle liksom typ undersöka lingonsylt, potatismos och kötbular, ifal de va proteiner å socker och stärkelse i typ... även fast de va svårt så tycker jag att de gick rät bra. Eller jag klantade mej som fasen lite då å då men ändå kändes de bra!

Sen har vi även kemiprov på onsdag på typ aalla näringsämenn å sånt där... jag fattar 0 just nu, jag är tröt å förvirrad!

PUSS


vårbilder

Å jöses vilket underbart väder de har varit idag! Jag blir så himla glad å pig av sånt här väder :) vist äre så? asså att vädret vääärkligen spelar råll hur man mår typ...
Hur som hälst så va vi ute mycket idag, å så tänkte jag på eeer, och mej själv såklart, så jag tog fram seg-kamran å tog lite memories :D








"okej hörni... MUTAAANT...!"





PUSS

sooorry grabs!

Guud sorry hörni! värkligeen!
Jag har haft fult upp idag, med skola, och bak och mat och plugg med balli å soffi. Vi har iaf bakat en äklig morotskaka som vi siter å smaskar på...
Hur som häälst hörni, jag låååvar att ni får mer inläg efter kl 10!


tjjaa..

PUSSS

garderåb städning imorn

något som jag väärklgien måste ta tag i imorn är min garderåb... den ser ut som ett bombnedslag med kläder över heeela golvet och allt mäöjligt! usch, de är ju ofrächt ju! :O


Iiinte najs!

Nä nu ska jag såva... vi hörs imorn kära ni :)
PUSS

johan falk

Johan falk-filmerna rä så ääkligt bra! jag gillar typ såna svenska deckare som walander och beck å dom.. Men johan falk är bäst! Jag siter å kolar på en av dom nu, på tv4, jag typ skakar! de är feedddddtt spänande och starkt! phuuuah!
PUSS


bajskorv erica

asså jag har ont lite överallt tjäns de som :O
1. vår korografi på hiphopen idag, utspelar sej en del på golvet så att säja.. vilket inebär blåmärken över iprinsip hela knäna, vilket inebär ONT!
2. Jag har aldeles för mycket salt godis idag, så min tunga är helt typ filad, som med sandpaper typ... dock går de över inat ...
3. Idag skulle jag jälpa mami å skrapa rutorna på bilen från is.. men jag är inte så van vid å göra de så hela min knogar ba skrapades ist mot vassa isen, och de burjade blöda å håla på... ajaj!
4. jag har träningsvärk!

Nä nu ska jag unna mej lite varm oboy inan jag går å såver :) vad säjer ni om de?
PUSS


korallråsa chinos, vaaart fins ni?!

Nånting som jag värkligen försöker hita nu är korallfärgade, takta chinos typ.. eller chinos å chinos, mer byxa. Jag tycker de är så jäävla snygt, och korallråsa (och knalråsa såklart) är värkligen Erica-färjen :)
Dock har jag kolat runt å jag hitar faktiskt iiingenting just denna pärioden, men vi får hopas att de kommer in några supersnygga någonstans snart :)



Min kläning på skolavslutningen i 7an, såååån färj! sååå fint!

PUSS

hemma

Tjaaaa dudes :)

Jaa, jag kom prisis hem från mormor å morfar, god middag. Inan det va jag å dansade, jag va så jäävla tröt så de gick typ rät seegt... Käner mej faktiskt inte 100% superfrisk än, men jag är ändå inte sjuk eller så så skola imorn :)
NU har jag kolat på Ballar av stål, myyycket underhålande TVprogram måste jag säja!

hörs sen!
PUSS


erica <3 dansa

Nu har jag titat på tzatiki, jag ÄLSKAR den filmen! heelt underbart fantastisk :D

hur som hälst.. nu ska jag starx dra mej iväg till dansen! naaajs :D
När jag kommer hem ska vi till mormor å morfar å äta midag, men jag kommer hem runt 9 skulle jag tro. Aaa asså seenast 9 iaf, för jag ska kola på Ballar av stål. Haha!
Men vi hörs då!
Låååvar att ni kommer få lite fler inläg då :)

PUSS


jävla bajs snö

DU MÅÅSTE SJÄMTA MED MEJ?!?! DU MÅÅSTTE FUUCKING SKÄÄÄÄMTTTAA?!?!
MER SNÖ?!?! NU?!?!

åååh jag vill grååta... igår fick alla hop om att de skulle bli vår nångång! men nä, de tyckte tydligen itne vädret. Jag dööööör! åååh !

min dröm..

Gooodmårgon grabs :)

Jag har såvit feeedddttt länge! dock drömde jag väärdens jävla dumdröm. De va typ så att de va typ 100000 myror och spindlar i mit vardagsrum som sprang runt där och hade nån alvalig sjukdom som man kunde få om man råkade röra dom... usch! och spindlar är liksom min stursta fobi, så jag vaknade nu för nån timme sen och hade panik!

PUSS

godnatt!

Nej hörni, nu ska jag såva... och jag ska såva lääänge imorn oxå! Fan va sjönt.
Vi hörs imorn efter min lååånga sjönhetsömn ;)
Ha en braig natt!
PUSS


Trötkoorv



P.S
Carro min bästaste vän, om du läser de här, sorry men jag årkar inte följa med alla er till kyrkan imorn..


min "dagliga" dagsberätelse...

Jöööses, lång dag lång dag!
Godkväl eller vad man ska säja... ;)
Jag kom prisis hem och ni ska få höra en liten förkårtning av hur min dag sät ut...

Jag gjorde engelska med Clara typ ganska länge... Det gick fan as bra! Seeen när jag gjort de så tog jag å niksi en promenad till torjet. Vi valde att ha på oss typ vårkläder, det vill säja convers och skipa jackan, för vi ville värkligen markera för omjivningen att "det är vår. FÖRFAN!". När vi va på torget blev vi så förfääärligt sugna på mörbygodis, så vi tog fursta bästa buss och åkte till mörby och köpte en jävla massa godis. Ni vet, jag är ett godismånster!
Sen iaf tog vi bussen tbk, och jag gick hem till reuterswärds, min andra del av familjen liksom å åt midag där.
Seeen fick jag sjus till Svea och Ellis och därifrån åkte vi hem till Marcus. Och där va de även en del andra grabbar... hur som hälst så va de mycket trrevligt, och jag kom prisis hem därifrån :)


nicksan när hon skulle likna sin hund... feeeddt likt typ!

pluggplugg

Jag va prisis ute med nikita på en mysig vår promenad. Asså ingen jaka behövdes eller nååågonting, jag är på sånt jävla bra humör för att de är bra väder!
Nu ska jag plugga engelska med Clara en stund.
Sen ska jag å Nikita ta en promenad några bussstationer, och ta busen när vi inte årkar gå längre till mörby.. å köpa masor med godis :)

PUSS


Fääädt rrrolig, igår..

Det där med min kamra asså...

jaaa... grejen som ni säkert märkt, är att ni inte får så mycket bilder från mina dagar å sådär.. Detta beror på att min kamra gick sönder för ett år sen ungefär. Och sen dess har jag använt "familje-kamran", men den är så jäävla seg och tar typ 1000000 baterier i sekunden typ, därför årkar jag inte använda den varje dag.

Ijäntligen borde jag inte få äga en kamra, jag har typ haft 4-5 styken. Eller de burjade ju med en som jag hade försäkring på, som gick sönder så jag fick en ny av äfären. Sen fick den nya en feet jävla sprika i hela sjärmen, så jag fick en ny av äfären ijän. Sen typ gick även den sönder. Å så fick jag utliggare en ny, som jag ääälskade, men nu för ett år sen så ba stog de typ "objektfel" på sjärmen när man sate på den... jag ba öööh okej?
Å så skulle jag till typ äfären å laga den, men de glömde jag.. å jag tror att de är lite försent nu? men jag kan ju altid försöka.. Anars blire väl en ny som jag får betala med egna pängar. Men dock är väl en kamra inte gratis kanske? pitt...

PUSS

jag har såvit feeeedddt lite inat..

Godmårgon!

Jööööööses! inat har min lillasyster haft 4 tjejkompisar som såv här. Jag vaknade vid 8, FÖRSTÅR NI(?!?!), ÅÅÅÅTTA!
Meeen sen såmnade jag ändå om, å vaknade vid halv 11... Och nu har alla gåt, så jag är heeelt ensam i heela mitt hus. Funderar på å såva lite till, men vi får se hur de blir med de ;)

Typ vid klokan 2 kommer ju som sakt Clara, som ska jälpa mej med engelska. Sen vet jag itne vad jag ska leka förnåt ieftermiddag och ikväl.. så de blir ett intrisant projekt. Tror jag ska va med Svea ikväl fresten :)

PUSS

min kväl! WARNING : långt inläg..

Heeey grrrabar :D
kvälen såg uungefär ut såhär....:

Sveas mamma hämtade up mej vid 8a tiden och körde oss till mörby, alltså mej, vanda och svea.. där träfade vi nicole och vi skutade till sushiresturangen och åt midag! Det va aas mysigt :)
Jag äälskar sushi!

Hur som hälst... sen typ ringde dom några kompisar som dom skulle träfa, men eftersom jag vart sjuk i väckan tyckte inte min pappi att jag skulle träfa så många mäniskor ikväl, utan ta de lungt.. så jag åkte hem till Sophie och lekte med henne och Jossan. Vi myyyysade å åt glas och gosade typ, de va majsigt :)

Och nu kom jag hem för en liten stund sen. Och tänkte såva, för jag är dööödströt!
Imorn ska jag träfa min gudmors dotter, som ska burja jälpa mej med skolan typ. Jag tycker om hon jätte mycket, men skolan är något som jag däremot inte gillar sådär förfääärligt mycket vilket ni säkert vet.. men ja, blanda lite ont och gott så blire typ rät bra ändå :)



PUSS

hemma med nikkan

besöket på vårdsentralen gick typ bra.. jag är livräd för sjäva sprutan iförsej, men såklart är jag ännu räddare för själva cansern. Såååå självklart ska jag ta sprutan :)

Nu är jag hemma med nikito och driker mjölk!




PUSS


3 underbara kortisar!


hahah oomg, sweeet! :D


hahah jag döör, så jävla cooool jäääh! xD


Hahah de här va typ de söötaste jag nånsin sät!

Goodnight and go - imogen heap



Majsig låt!
PUSS


jag är hemma idag ijän

goodmårgon!
Det blev ingen skola för mej idag, trots allt. Kände mej seg imorse och inte på top riktigt än, så jag tog en liten extra dag å vila up mej på liksom :)

Men dock ska jag ändå till vårdis lite senare idag, för livmoderhalscanser-snacket. Och eftersom balli och soffi och elsan skulle till stan efter så åker dom ju dit diräkt efter skolan, så jag får gå dit själv. seeegt!

PUSS

Ser fääääääääääätt fotoshopad ut, men jag har inte fotoshop faktiskt ;) har ändrat juset lite i picasa bara.. tjoho!

jag har glömt å beräta..

juuste, jag har glömt å beräta en grej...
Jag ska till italien!

När vi kom hem från kanarieörna fick vi en "inbjudan" och fick veta att den 6e maj åker heela min släkt iväg till italien! Min mormor fyler 70, så vi ska fira henne där nere! fatta va sooft ? :D
Ba åka iväg till ännu mer sol å värme när jag just kommit hem från sommarn! swwweeet huh?

PUSS


Balliiiiiis - hahahah

hahaha ni kan väl inte ha misat att min älsklings Balli är fruktansvärt klokren?! Om ni inte fåt in de i era huven än, så burjar de bli dax! hahahaha, vi siter å pratar på msn... å jag tvingar med mej henne till vårdsentralen.. 


ericafalk säger:

 

jaaaa!
men balllis? :D
pliiiis följ med till vårdis? jag beeer dej! jag skulle gjort de för dej :)

susanna säger:

 

erciiiis
haha jarå! :D

ericafalk säger:

 

jaaaa :D

susanna säger:

 

hihi yeey! jag älskar vårdcentralen! det luktar så mediciniskt där och det är fullt av gammla härliga tanter ch farbröder! :D





Balli, i 5an... hooot bruud huh?

PUSS


mårgondagen..

Tror, och hoppas, att jag ska gå till skolan imorn.. jag årkar inte va sjuk i häljen! ås jag tvingar mej till skolan! Liksom jag är inte sjuk, bara lite kraslig typ :)
Och sne efter skolan ska jag till doktorn och ha "sprut-mötet".. å sen till stan diräkt efter de då, runt 4 typ :) de blir liite najsigare! Tar med mej balli, soffi å elsan dit.

PUSS

Nämen ååh, tita vad jag hitta!




Nya HMkatalågen!

pytteliten korv titar på tv

Jaa, nu har jag hunit ducha, äta och plugga! käner mej ungefär som en ny mäniska :)
och nu siter jag här å kolar på "halv 8 hos mej", hahaha de är värkligen ett komiskt program måste jag säja... jag värkligen älskar gubben som siter å komenterar allt som dom säjer och så i bakrunden... lite som berätar-rösten i Bamse typ, haha han är klokren :D

PUSS


En pytteliten liten korv :)


svar på komentar...

L om GLÄDJELYCKA:
dansar du? om vilken dansskola känner igen dig


Tjaaa!
Ja, självklart dansar jag! haha :D
Jag dansar just nu bara på dansskolan "Sway" i täby. Men har även dansat och så på "Marikas dans och mode studio" inne i stan. Och sen har jag hängt lite på baletakademin oxå, blandanat i sommras på Bounce summercamp och så :)

PUSS

engelska + duch

Nu ska jag plugga lite engelska så att jag kommer ha fåt nååågonting braigt gjort idag :)
goodie goodie huh ? hahaha! även fast jag är lite sjuk så käner jag mej ändå på bra humör, å de är ju super sjönt!
så jag pluggar typ engleska i kanske 30 min, och sen tar jag en liten duch för å "få av mej sjukdomen" typ...

Håll med mej om att "efter-sjuk-duchen" är underbar? man ba käner typ hur man blir super fräch och allt sjuk-deg i kroppen ba tvätas bort och åker iväg... haha!

hörs sen!
PUSS

GLÄDJELYCKA




Jag får såna himla glädjeryck av denna låten och denna bilden... hahahha! jag typ siter å får ont i käkarna för jag inte kan sluta leee liksom! och jag vill bara stäla mej up och skrika och sjunga å hopa av lycka typ! jääh :D
PUSS


erica <3 lost

Siter å kolar på gamla ansvit av älskade LOST :) uunderbaart!
Och så äter jag lite Ben and Jerrys, och bara försöker bli jätte frisk!
PUSS


jahapp, fortfarande sjuk

Tjoo!
Jag är fortfarande sjuk.... eller de är bätre idag, men jag vaknade med typ svulna trumhinor eller va de va.. och de är sjukt obehaligt. men näsdroppar jälper iaf mot de så de går braa :)

sen är min röst typ lite sajko, men jag vet dock inte vad de kan bero på.. jag har inte ont i halsen, inte ont i luftvägarna eller så nånting sånt. Men jag brukar typ "tapa rösten" när jag håler på å bli frisk. så jag tar de lite som ett täcken, haha!

PUSS



hahaha, blir man inte aldeles full i skrat av denna bilden? :D från klasresan i "höstas"...

=D

LIVET ÄR INTE ALTTID EN DANS PÅ ROSOR... MEN JAG DANSAR ÄNDÅ!


hallå? vart är allaaa?!

Varför är typ nästan iingen av dom jag behhööver prata med vakna?!
Jag kommer tyvär inte gå till skolan imorn häler... asså de är jobigt, för ibland har man ju liksom pärioder soom man ba "ååååh jag åååårkar inte baaajs skolan å alla baaajs mäniskor" och stanar hemma för att man är "sjuk" liksom. Men nu är de tvärtom ungefär, jag är rätt tagad på skolan och jag är väääldigt taggad på å pussa å krama på mina kompisar! Atans, jag som ska dansa imron oxå..

Men huvudsaken är att jag iaf blir frisk till häljen :)
PUSS


sprut-jävlar

fick jjust reda på att min mamma har bestämt med nån doktor att jag ska till vårdsäntralen på fredag för å ha nåt möte om livmoderhalscanser-sprutan... vafaaan?! jag hatar sprutor! jag tänker inte ta nån jävla ond spruta...! okej den är bra å så.. men tror hon själv att jag ska gå till doktor en fredag eftermidag, FÖR Å PRRRAAATA OM EN JÄVLA SPRUTA!?!?!?
nä där får hon låv å tänka om... jag ska till stan på fredag. Så tyvär doktorn.. jag är uptagen!

Asså jag menar, inte nog med jävla sprutan, utan man måste gå dit å praaaata med doktorn om den å så oxå, liksom en heelt anan dag desutom! liksom, ska man spruta in på en liten tjej som meg, så ska man väl ändå se till å få de överstökat! jag kommer ju gå runt å va livrädd härregud!

PUSS


Min lilla svea

Kom å tänka på min söta svea. Min gosiga lila svea som jag tycker såå jävla mycket om! Försöker säja till henne så ofta jag kan hur mycket jag upskatar allt hon gör för mej, så jag låter alla er oxå veta att jag tycker om henne hur mycket som hälst!

Haha såå mycket bus och anat jag haft för mej med den lile mäniskan! Hon är gossigossss och förtjänar mycket mer än hon tror. Så är det faktiskt, inte något jag bara säjer, utan de är värkligen så!

Tänker håla mej fast vid henne så länge det bara gååår , för de är något som jag mår väldigt bra :)
PUSS


Pizzapizza

Har prisis ätit pizza med pappi och lilasystern... haha pizza, som de vanligtvis brukar bli till midag när mamma inte är hemma ;)
Antingen pizza eller snabb makaroner och falikorv. Men de gör mej värkligen ingeeenting!
Margarita är liksom INNE-PIZZAN JUST NU ;) hahaha
PUSS


stereolove





tack pappii

tjihuuu, pappi köpte "Ben and jerrys - cockie dough" muums filibaba!

 


engelska

Nu ska jag plugga engelska typ 30min eller nåt... Min lärare har gätt mej lite extra böcker som jag måste plugga i, för mina engelska betyg fins liksom inte... asså dom fins inte = IG. Och man får inte gå ut högstadiet med IG i engelska, svenska eller matte... så jahapp! Men jag har alldrig vart bra på engelska. I låg/mellanstadiet struntde jag i de, eller jag liskom fuskade för de inte gick bra. och eftersom att ingen bryde sej så mycket då, så funkade de bra! Men nu äre andra regler...

sen ska jag tita på hitta nemo eller nåt sånt där myysigt! haha asså jag äälskar såna filmer. Eller aa, jag älskar film-mys överhuvud taget! ;)

PUSS


kolar runt lite på kläder jag ska köpa...










tortelini baaaaaajjjs?!

Har prisis trykt i mej riiiktigt jävla äkliga tortelinis!
Jag gillar värkligen tortelini, och va sjukt sugen på de. och så va dom skiit äkliga. Meen jag kände att jag va tvungen å äta up, föör.. äähm aa jag vet inte...

Hur som hälst så käner jag mej en aning bätre nu. Jag ska kola lite på disneychanel och vila up mej ännu mer :)
PUSS

jävla-kuk-satan, jag är sjuk

Jaa, jag viste det! nu är jag sjuk... jag vaknade imorse och gick up å ba kände typ som jag hade lock för öronen, ni vet som man kan få när man åker flygplan typ. Men de va liksom inte lock utan de va typ inuti öronen som va jätte svulet och de va såå obehagligt! och sen hade jag ont i halsen oxå, och min näsa va helt täpt. så jag bestämde mej för å va hemma idag.

Och just idag hade jag liksom mateprov? fäätt segt, så blir de liksom nästa väcka! jag hatar å sjuta up prov. så går man liksom runt och oroar sej och allt de där...
men jaja, bätre att va hemma en dag än att gå runt och bli ännu sjukare!



PUSSS

godnatt gåt folkt

shitpomfrit vad tröööt jag är :O
jag ska nanna nu tror jag... så jag är pig och glad imorn! vi hörs då hörni.
Ha en underbar kväl!
PUSS


tekniiiska erica

om ni ville veta vad låtarna som jag la ut hette typ.. så äre bara å typ dra musenpilen över själva liksom youtube grejen och så kommer de up en liten pratbubla typ däre står "watch with youtube"... och så klikar man på den, så kommer själva youtube klipet up där de står typ vad låtarna heter å såå :)

PUSS

de går braaa nu...

chikenbits + life of ryan... kan de bli bääätre? 
asså jag äter aaaaltid chikenbits när jag är ensam hemma, de är såå jävla gåått. håll med mej om de? :D
watevvah ;) nu ska jag njuuta! vi hörs om en stund dudes :)
PUSS

dunkadunka

någon frågade ifal jag itne kunde "tipsa" om lite muuusic här på bloggen. ooch självklart kan jag göra de :)
Här får ni en salig blandnind av nyt och gamalt och lite hiphop och lite chillmys och lite allt möjligt! enjoy!




PUSS


snart sjuk?

Tjeeena grabar :)
Jag kom hem från skolan för ett tag sen, drog med mej nikita hem... hon gick prisis och jag käner mej typ lite småsjuk. asså mina öron typ är som stekpanor och mina kinder är oxå fät varma. men jag tog typ en alvedon nu så de går nog över om jag såver lite... ååh jag årkar inte bli sjukt liksom?!

asså jag förstår inte dom som "inte tror på värktableter"...? värktableter är ju till för å jälpa mot smärta och sånt. Liksom de är ju dääärför de fins? varför skulle de inte fungera? liksom man kan dö av överdos just för att de är ämnen i som typ gör nåt med kropen så man inte ska käna typ smärta och så... okej jag ska inte sita å leka expärt, men alvedån är typ de braigaste i värden!



PUSS


daks för sängen

nej nu säjer jag godnat till bloggen och till sveige, och alla andra oxå för den delen ;)
imorn äre tisdag, rät sjön dag. Ha en underbar nat, så hörs vi imornbiti!
PUSS

Lila Lila




MUUUUMS FILIBABA!
PUSS

hela jag är typ ond

jag har typ skit ont överallt :P
hahha! jag går runt och har ont i rygen, låret och magen och rumpan. jösses! Låret sträkte jag igår när jag dansade, aaaj?!
Sen har jag grrrrov träningsvärk i magen och rumpan från igår då oxå. Men sen har vi ryggen.. jag har liksom aldrig haft ont i ryggen, de kom igår kväl. De kaaan va träningsvärk men jag har inte gjort något för å överastränga den, asså bara dansat som vanlgit liksom! käns mer som jag typ har värsta inflamationen. hopas inte!

Tjaa... men jag är glad ändå :D
PUSS


jag får säriösa GLÄDJERUS av denna låten!



PUSS

jag käner våren dra i mej, woho!

Nu kom jag prisis hem! mycket trevlig liten stund i backen :)
hahaha myyyycket skrat å anat kul!








PUSS

missfatty-baken

ska bara möta balli i backen och få min tröja som hon har hos sej som jag ska ha på mej imron :)
hur som hälst... jag kommer up snart ijän!






Såhär ungefär ser de ut i min å ballis bake... jag bor åvanför backen, och så är de ett hus i melan, och sen bor balli där i de gula huset. Mycket nära! de är iaf en cykel/gå-bana så inga bilar eller något, vilket är sjönt. så vi brukar stå/sita där ungefär varje dag på kvälarna och snacka lite skit..  vi kallar den för "misfatty-backen", för en gång i tiden stog vi där en nat och shakade till ´ey miss fatty fatty you´re a murdah´... ni vet?
mycket trevligt! dock är de sviiinhalt där nu på vintern, eftersom de typ stupar, och de är iis.. jag typ åker skiskor ner där nuförtiden :P
Men snart är de vååår, och då blire andra grejer! tjihu!

P.S. jag har inte råsa tak och durr i värkligheten.. ville bara ha lite färj på tillvaron ;)


PUSS

skooolsnack..

Tjaaa :)

Guuud, de har vart den längsta och jobigaste skoldagen ever and ever typ... 2 prov, slutade kvart i 5! fyfaan... asså på engelskan hade vi typ oförberät skit svårt prov. jag höl påritkigt på å burja gråta när jag sat där.. asså jag fick tårar i ögonen och jag ville typ bara skrika! asså jag fick typ panik, jag ville så himla järna kunna de liksom... men de gick inte, å då blev jag läsen...

meeen watevvah ;) de blir bätre snart!
sen fick vi iaf tbk fysikprov. jag blev typ glad, de gick ganska bra tror jag! vi fick dock inte något likom betyg på de.. men resultatet va bra iaf! så de är soooft!

och på onsdag har vi matteprov, men jag käner värklgien att jag kan allt! asså jag repeterade allt idag. och jöses, jag ba blev fätt stålt över mej själv som kunde ttyp allt :D


PUSS

in schooool

Heeej dudes!
Förlåt för uuusel updatering... jag är om jag ska va ärlig, bara inte alls på humör och har anat för mej just i dena stund :) sooorry hörni!
Ska försöka komma igång typ ikväl om de går!
jag har prisis haft kemiprov typ, de gick faktikst braaa tror jag :)

SKiiiti sama!

Erica och elsa... rät tråkigt har vi :P

PUSS

My boyfriend´s back




Hääääärregud, jag har aldrig sät något liknande! små barn , typ 7 år, dansar som slampor typ! liksom vem har lärt dom dehär? dom ska ju liksom va sexiga? dom är 7 år?! okej dom dansar ju grymt för å va så små, men de här är ju sjukt! jöses!

VAD FAN GÖR JAG UPPE...?

... Ja de kan man värkligen fråga sej...
ååh, jag har vaknat typ 20 gånger inat. å nu vaknade jag påriktigt för typ 45 minuter sen. och så tjände jag att jag inte kunde såmna om så jag sate på datorn och nu siter jag här.
Dagen kommer bestå av kemi, godis, pizza, "life of ryan", lite balli och en del dans käns som en rät soft dag :)

ååh nu hörde jag här att de är Ballar Av Stål ikväl.. såkart ska jag se på de!
PUSS


jag å balli i fredags.. aaa värkligen krejsi


TIAMO




kooola, jag fick en såå fint halsband av min bästaste gudmor! "tiamo" står det .. betyder jag älskar dej. jag blev jätte glaad! :) taack 100 gånger!
Sorry för dåliga bilder hörni!
PUSS

ryan sheckler

Jag siter å kolar på "life of ryan" på MTV. jag är typ kär i ryan sheckler! asså de låter sååå töntigt, men jag typ får svårt å andas när jag titar på han! hahaha!
asså han är påriktigt den snygaste mäniskan i värden. Och så är han sjukt underbar mot sin familj och sina väner och är bara så jävla mogen. Och jag typ döör lite här...
När jag blir 18 ska jag flyta till San Clemente, där han bor å så ska vi jifta oss och leva lykliga läänge :) (A)

Haha fyfan va töntig jag låter!
PUSS


pärfektion!


godmårgon

Tjaa dudes :)
Guuud, igårkväl! de va såå kul! vi va på en skit kul fest hos en kompis, och de va typ såå kul :)
Jaaaa, fins inte mycket mer att säja , de va sjöna mäniskor och de va skit kul ;)

ooooch godmårogon på ooosss... vi såmnade platask med smink och kläder... usch!

PUSS

makaroner är gott



Hahaha, guuud jag suger värklgien på å göra en rimlig mängd makaroner! Asså aaaltid när jag ska göra makaroner så blir de typ skiiit mycket! och samma sak nu... jahapp, de är väl bara å burja äta då! tur att lile vandan är här å jälper till!
PUSS


jag är trööööt som fan!

Heeej folket :)
Shit maaan , vilken dag de här har varit! asså jag har inte gjort någonting typ... men jag är så dööödligt tröt nu! shit, jag å vanda ligger typ här å såver :P

Meeeen ikväl blire kuuul!
vi hörs lite senare :)
PUSS

nyponsåppans återkomst

nu ska jag ta mej en feeeet skål med nyponsåppa inan jag går å läger mej. nyponsåppa är värklgien något som jag tycker om! och nu har jag dock inte ätit de sen typ dagis... när man va på typ små "utflykter" på andra sidan staketet typ, och så hade man typ med sej värsta nyponsåppan som liten picknick. hahaha jaa så tiden går :D
NU ska jag iaf äta de, eller drika kanske man gör..? jag ska fråga mamma :)

PUSS

min "vildmarks-dag"

tjaaa!
Vildmarksmäsan va, typ.. aa, spesiel.. ;)
de va typ värsta skit stora hallen, och så va de typ masa företag som hade typ stält up bord och reklam grejer å sådär.. å så kunde man typ köpa vildmarks-kläder och typ fiskespön och knivar å sånt där. och så fick man typ prova å klätra på en klätervägg och typ klätra upp på en stålpe å hopa ner från den typ....

aaa, där gick vi runt typ 2 timar, eller gick och gick. jag och niktia och några gömde oss typ mäst i ett tält ;)
sen åkte vi hem. nikita följde med mej hem och vi åt glass :)

PUSS

moooot vildmarken!

Heej på er :)
Guud, naten och kvälen va lite körig igår... därför fick ni typ 0 updatering. Men jag kom nys hem från näsbypark iaf, där jag "spenderade" naten. och nu ska jag göra mej lite iårning för dagen. vi ska ju på vildmarksmäsan med skolan... så jag å balli tar tåget kl 11.

Hur som hälst, jag kommer ta med mej en kamra å sådär så ni får lite bilder sen i eftermiddag :)

PUSS


jag å min balliballs igår :)

sjön dag imorn

tjena hörni :)
dagen har vart kort å bra, efter skolan gick jag hem till nikiiiito :)

Imorn ska alla 8or och 9or till vildmarksmäsan typ i älvsjö... så vi burjar aaas sent, typ 12. de ska bli såå soft :D
så ikväl ska nog jag va med nikita.
PUSS

nikita är ett busfröö

furra inläget skrevs som ni kan ana, inte av mej... ;)
jag blev typ "blogg-rapead", om vi säjer så. De va nikita min underbara vän!
alltså, jag har INTE burjar rida!
PUSS

hahahaha, bild på söta busungen och en nyduchad, nöjd erica! i somras..

Ridning?

Tjooo peopel :D

Nu ska jag gå till ett stall feeeeeeeeeeedddt kul! jag har börjat rida, i hemlighet...jag är ju som hemlig av mig....ihihihih. Min pappa satte in 1000 kr på mitt konto för att jag la tvätten i tvättmaskinen soooft!
btw värsta weirdot som stalkar mig på skype??
aja tjjarå bitches u know im awsome! <3


nu ska jag nanna

Nu tänkte jag säja godnatt till er galningar :D
vi hörs imorn :) onsdag = kort dag! vi slutar kl 2, sjöööönt!
PUSS

idag har jag badat i 0 grader!!

Idag i skolan va vi på rätegång furst på förmidagen. Vi va där å kolade på när några killar skulle dömas, för dom hade snot masa mat ur en matafär typ. de va faktiskt skit kul, eller mer spänande och intrisant liksom!

Sen efter de åkte hela klasen till ösbysjön, för på idroten skulle vi bada isvak. härrejävlar! Jag va en av vääälidgt få tjejer som badade. jag va iaf den ända i mit närmsta umgänge som badade.
de va en mycket intrisant händelse. jag stog och tvekade i en halvtime typ och va skit "närvös", men sen känd*e jag mej smo väärsta pussy-fjålan så jag sa åt mej själv typ att "nu gör du de här erica, nu eller aldrig. de är ingen stor grej. de är vaten. inte farligt. om du inte gör de är du så jävla mislykad och töntig. du ger aldrig up, never ever ever ever!" å så gjorde jag det! jag plumsade i där i 0-gradigt vaten och järnan typ koplades bort heelt.. sen blev jag typ medveten om vad jag höl på med efter kanske 3 sekunder eller något, å så hör jag mej själv skirka typ "aaaah jag är bääääääst!" å då blev jag så himla glad! så nu käner jag mej ganska cool ;)


jaa jöses, jag å jacob i min klas... prisis inan jag hopade i pluret typ ;) mycket charmande bild, cp-baaarn!

PUSS

456

hej å hå!
Nu har jag delat med mej av aaaalla dagar från lanzarote till er... dock lämnade jag såklart visa grejer utanför, men en liten tit in i semestern fick ni iaf :) hopas de upskatades.
PUSS


lanzarote - söndag

Tjabbaa!

Ja jösses, mårgonen burjade bra. Vi gick like always ner å åt frulle. Dock bestog den idag av nutela-pankakor… jag tröst åt… eftersom de är sista dagen här… nu burjar jag snart gråta! Jag viiiill inte åka hem, jag ååårkar inte med vinter å snö och murket, och tråkigt och probleeem! Fan! Haha bitefitta?

Hur som hälst, jag har legat å pressat hela dagen. Jag glömde dock tyvär att smurja mej i fejjan så nu är jag röd som en tomat och mår skit dåligt… hahaha men rolig ser jag ut iaf :D

Idag åkte även våra små svenska kompisar hem, de va lite sårjligt såklart!

Jaaa, sen då på eftermidagen tog vi en sista lanzarote-promenad på en promenadväg som liksom va prisis vid kanten av ett bärj, så de stupade ner i atlanten på kanten av vägen… läääskigt men coolt! De va såklart en mur som sjyd liksom ;)

Nu ska jag å mit brända fejs nog såva snart… måste bara paka lite och så ska jag läsa ”hänt extra” inan jag såmnar också :)

 



PUSS


lanzarote - lördag

Nämen tjaa cuties ;)

Imorse spö rängnade det! De va sjukt jobigt å gå up ur sängen å tänka att de skulle bli kuk-väder…
Vi gick å åt frukost, och efter frkuosten hade de sprukit upp å blivit fint väder ijän. Så jag å mamma å lilasyster och våra nya små svenska vänner gick till den stranden som vi va på iförgår typ. De va sjukt coolt. Det va typ vågor som va högre än mej och som ba sjölde över mej när jag stog i vatnet som värsta, jag vet inte vaad! Haha de va jävligt soft iaf. Men de blåste dock litegran, vilket gjorde att vi gick hem ganska tidigt. När vi kom hem så gick vi å åt lunch och sen solade vi lite.


Sen lite senare hade typ dom andra svenskarna pratat med några andra som sa att de skulle va värtsa karnevalen inne i ”city”… Så vi ringde en stor taxi som kom å hämtde oss. Och så gick vi runt där i lila staden en stund. Sen när de burjade bli murkt så årkade vi inte vänta längre så vi burjade gå up mot typ ”änden” av lila staden. Å så ba kommer hela liksom ”tåget” med alla som ba sjön å dansade runt och alla hade klät ut sej och de va drag-quens och de va bara sååå jävla kul!

Å så träfade jag maaasa snyggingar där med ;) haha!
Vi kom hem senare på kvälen å nu ska jag sååva!





sööta unge!






PUSS


lanzarote - fredag

Tjabba dudes ;)

På mårgonen va de lite mulet väder men sen efter frukosten blev de sjutk fint och då gick vi ner till poolen. De va typ inte ätt ända måln på hilmen! Jag fick fresten ett geting stick typ. De gjorde ont!

Men där låg vi å glasade tills vi kände för å gå ner å äta lunch. Och så kolade vi på klockan å uptäkte att den va tio i 3, lunchen stängde halv 3 trode vi! Vi fick panik och kutade ner till resturangen. Som tur va stängde den 3, men kunde ha öpet lite extra för vår skull! Vi åt lunch med våra nya svenska kompisar, som vi hitade!

Efter lunch kläde vi på oss shorts och bikini och gick över ett enormt bärj som är typ 500 meter från vårt hotel. På andra sidan de bärjet finns de nämligen underbara stränder. Dit ska vi även gå imorn! Å bada å sola där. De ska bli soft.

När vi kom hem badade jag i badkaret och sen sminkade jag mej å gjorde mej klar för kvälen. Kvällen va myckeeet trrrevlig :D

Imorn ska jag typ skita i solkrämen, med risken å bli bränd…  Jag får ju förfaaaan skit lite fäärj?!?!?











lileesyrran




myyyycket biilder!
"puss å hej sjärt pastej" - siterat av balliball
PUSS


lanzarote - torsdag

Heej på er :)

Efter frukorsten la vi oss vid poolen å låg å stekte hela dagen! De va saaaaligt varmt, jag fick fan ha en sarong över huvet så min lila skalle inte skulle bli en bränd och svart! Efter lunch och eftermidags-solningen tog vi en liten promenad ner till hamnen och gick in i ett litet ”mini täby sentrum”. Skit mysiga butiker med typ allt i ett, liksom smink och kläder och skor å massa! allt i sama krimskrams äfär, jag älskar krimskrams!

På promenaden stöte vi även på några spanska, sliskiga små Don juans… jaa jag får rät mycket upmärksamhet här nere pga att jag är svensk tjej ni vet ;) vilket jag äälskar!

Jajaaa, sen på kvälen strutade jag runt lite med foolk på hotelet. De va sooft :)

Nu ska jag såva!




PUSS


lanzarote - onsdag

Heeejhopp alisamans!

Vi vankade å gick ner å åt frukost på mårgonen. Sen efter frukosten la vi oss vid poolen, å solade hela dagen! De va skit fint väder, typ inga måln nästan! Jag pressade hela dagen! Kände hur jag riktigt blev grilad som en kykling! ;)
 Efter lunch solade vi ett tag till. Vid 6tiden gick vi till matäfären å köptee masor med trevliga grejer som vi behövde. Sen åt vi midag. Shit, jag saknar mina underbara friends så jävla mycket! Dom är underbara! Snart kommer jag hem till dom, då ska jag pussa å krama på dom hur mycket som hälst!

Nu ska jag ta en ipren, jag har solsting! Å sen ska jag såva! Mamma å lilasyster är nere i en bar typ på hotelet och kolar på värsta showen som reseledarna gör :P hahah! En skit snygg kille är med iaf! Soft!

Inga bilder idag tyvär.. sorry!
PUSS

lanzarote - tisdag

Tjaaa!

Min lilesyrra har typ spyt hela natten! Fyfan!

Vi trode att hon blivit magsjuk så vi gick runt å sanerade hela hotelrumet med handspritt. Hon va fresten inte sjuk, utan hade ätit något olämpligt! Mamma tog up frukost till mej på rumet för jag va så jävla tröt. Gått som tusan va det iaf!

Sen låg vi på balkången å solade hela förmidagen och läste tidningar å softade med mysik å sådär. Det va fint väder men lite målnigt dock. Sen efter lunchen la vi oss i varsin solstol vid poolen utanför vårt rum…

Sen idag har vi även träfat lite svenskar här, vilket är naajs! Eftersom jag är sjukt dålig på engelska vill jag järna inte prata de så mycket, med risk att sjäma ut mej totalt… så lite svenskar är soft.



PUSS


lanzarote - måndag

Tjeeena sverige!

Vi landade på flygplatsen, planet hade vart 1.5 timme försenat, så vi landade i härrens tid kan man säja!

Vi kom hit till vårt hotel, byte om till typ bikini. Åså gick vi ner till stora polen med baren, och tog lite dricka och glas å sådäär. Vi har ”al inklusiv-band” så vi får typ ta liksom aaallt vi vill ha, hur mycket dricka vi vill, glas, mat, alllllllt! Haha de är ganska sooft ;)

Sen åt vi midag typ.. å så gick vi up å nu ska vi snart såva :)

PUSS


tråkig bild.. men de är så jävla vakert här på kvälen!


I´m baack

Nu är jag hemma, back in relaity...
Fyfaaaasen va tråkgit de är å va hemma i vintern nu ijän! härreguud! men jaja, kämpa på :)
Min semester har varit fantastisk.. jag hade som sakt inte trådlöst internett så man fick köpa typ halvtimmar i reseptionen. suuck liksom?!
hur som hälst, jag skrev och förberäde iaf blogginläg i word varje dag som jag kommer att publisera här nu imorgon, eller något kanske publiseras ikväl.. ett för varje dag med lite bilder i varje :) låter väl bra?

Sååå nu är jag tillbaka, välkommen ijän å läs här min lila dyyyysseblogg! :)
PUSS

filaat

sooorry sorry hñrni!
Jag har de grymt haar, ni ska fa hora alllltt nar jag kommer hem pa mandag kvall!
a massa biler!
filat, intenet suuger! :)
PUSSSSSS

I spanien

Jag ar i spanien nuuu :D
de ar underbart!
manste sjynda, for internett tiden ar snart slut!
men jag updaterar sa snart jag kan!
PUSS


Hejdå

Nä, nu ska jag såva snart :)
Åker om 2 timar.... om vi inte hörs inan! så hejdåååå !:)
datorn följer med till spanien!
PUSS

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!