Jag e lite spärrad i skallen

Shit, im soo sorry. Läste ijenom mina 2 senaste inlägg och jag förstog typ 0. Jag e lite trött såhär på morgonkvisten och min gramatik och min svenska i almänhet är inte på topp just prisis i denna stund. Haha hoppas ni förstår vad jag skrev ändå! Å så får vi hoppas på att jag vaknar till liv inom en kort framtid så jag kan utrycka mej normalt. Hejdå kära ni vi hörs senare!

Im in love with a song

Asssså wow! Jag brukar oftast skita fullständigt i gengrer när det kommer till musik. Jag tycker att det är som att begränsa sej fruuuktansvärt mycket i musikvärden. Det ända som intreserar mej i mysik är känslan. En känsla som jag kan få i Hiphop, rock, balader, pop, house, gamalt, nytt, allt! Spelar absolut ingen roll vad för stil det är. Sen är ju text och så ett plus, men det som tilltalar mej är LÄTT soundet, å känslan i låten. Sen finns de ju rätt mycket som är NO NO för ericafalk. Tex Jason derulo, jay sean, taylor swift, aa ni hajjar, sånt där smörigt! Usch, men det är helt enkelt något jag bara inte inte gillar, å självklart fins det tillochmed undantag i det (typ Dont wake me up med Chris brown, riktigt härlig).
 
MEN en grej som jag älskar älskar älskar, är Hiphop/Rap. Jag älskar det! Och anledningen till att jag tycker det är så fruktansvärt bra är nog för att jag är så intreserad av det. Jag vill lära mej om de som sjunger å rapar och tycker det är skitspänande typ hur de växte upp å så. Å så gillar jag att lära mej rapsen å sedan typ förstå vad de betyder och typ läsa om hur de menar å tänker. Asså mycket mysik nu för tiden handlar ju om lovelove och hatehate och be my baby... Men ofta så käns det som att det är lite mer betydelsefulla texter i raplåtarna (Och självklart fins det ju de i andra gengers oxå, meeeen nu talar vi inte om det). Det är så jävla fätt! Och så är det så jävla grym bas i de flästa raplåtar vilket gör allt så jävla tungt! Ja jag vet inte hur jag ska förklara det riktigt, men dom som förstår förstår, och dom som inte förstår har nog inte samma kärlek till det som jag!
 
Just nu är jag sjukt inne i albumet Watch the throne. Alla låtar är fruktansvärt bra!
 
Press here och lyssna på det!
 

Oh my lovley paradise

Godmorgon!
Idag flyttar jag hem till sofia i kungshamn. Har spenderat ungefär 3 dagar hemma med min familj i mitt hem här på västkusten, men nu idag åker dom hem till stockholm för vi ska flytta. Jag blir ett varananväcka-barn med en bas i stan å en bas i djurs. Kul, men på ett väldigt tråkigt sätt! 
Jaja nog om det. Jag ska iaf bo i 2 väckor med sofias familj nu, lite för att slippa blanda mej för mycket in i flytten, och för att jag ska få så mycket av älskade västkusten som möjligt. Lite som att ladda baterierna! Toppen!!
 
 

Åh, det måste va något av de finaste jag hört!

 

d

Hej hej hej hej hej!

Bilder från måndag-torsdag

 
Här kommer lite instagram bilder från dagarna som susanna va här på besök! Vi har haft de toppen, åkt massa massa i min lile båt. Varje dag faktiskt! Haha, jag hade en otursdag i onsdags. Det burjade med att vi sabbade högtalarna i båten eftersom vi blev dränkta av en enorm våg, sedan fick vi bensinstopp mitt i havet, sen när vi skulle läga till med båten på en klippa så gick inte motorn att stänga av så vi fick dra ut slangen till motorn från bensingrejen. Sen fick vi inte in slangen i motorn ijen på hur länge som hälst. Sen så råkade jag sparka till gasspaken så sjyddet åkte i havet å sjönk! Sen som om inte de vore nog, när vi la till vid båtplatsen i kungshamn så råkade jag knäcka av en lantärna!! Dagen efter fick vi motorstopp yttligare en gång, å då va de motoroljan som va slut. Det slutade med att vi drev in mot land så susanna fick padla medan jag fyllde på ny motorolja, som dels hamnade inuti min mobildisplay å på mina ben vilket gjorde att jag tog mej ett litet dopp i de blå! 
Sjuk jävla otur jag har haft! Men nu ska de va slut på de. Susanna åkte i alla fall hem igår, å de va tårar å snyft, usch va de va hämskt! Tur att skype finns!
 
 

Ballibus

Idag är en bra dag! För idag kommer pluttigos balli hiiiiit, dutururuuuuu!! Vi ska hämta henne vid tåget om en timme ungefär. Vi har inte riktigt nån plan för dom här dagarna. Men ikväll ska vi iaf färga mitt jobbiga hår, kör på lite jusbrunt i hårbotten eftersom jag får en sån fruktansvärd utväxt. 
Sedan ska vi väl ut lite med min lile båt, å hänga lite på smögen å kungshamn och så. Det kommer nog bli riktigt soft! Det är sista gången vi träffar balli på väääldigt väldigt länge, å då menar jag inte några väckor, utan ett helt år!
Hon flyttar ju nämligen till Usa, redan den 2a augusti! Så detta blir vårt lilla farväl, fy vad hämskt. Kan inte förstå att det faktiskt är sant. Kommer bli fruktansvärt tomt och tråkigt. Men jag ska hälsa på och så fins ju skype oxå, som tur är. 
 
Nä nog om det nu. Nu ska vi ha en fantastisk liten sista tid tsm och njuta av att vi har varandra och njuta av allt roligt som vi gör! 
 

My new babyboat, Linoz!

 
Har ni någonsin sätt på maken till båt? Det har fanimej inte jag! Detta är min nya älskling, Linoz. Prisis som Linus men med annat utal å annan stavning. Han är helt underbar, jag käner mej typ som hans mamma. Jag rent av älskar honom! Han är en riktig liten rackare, man blir helt varm när man ser honom. Idag var jag å pappa å lilasyster å köpte lite grejer till honom, blandanat nice högtalare, fendrar, ös-kar osv så att båtisen ska bli så ultimat som möjligt. Halelujah, vi passar varandra som handen i handsken, 100%!

This is väldigt rooligt!

 

Nu är vi i frankrike, livet leker

Vi är framme i fraaance! Det är svin soft! Vi har yogat, solat, badat, powerwalkat, ätit aaaas gott käk och varit på en svin mysig resturang. Tiptop skulle jag vilja säja! Imorgon ska vi till en jätte fin och härlig strand, som heter jungle beach, där man kan äta god mat, sitta i baren, hyra solsängar osv.. Det ska bli himla nice och jag ska njuta 100000 % av att bada i havet! Woooh!! Försöker skriva lite då och då om jag får tillfäle, men tills deessss så får ni ut på äventyr med er själva
 

heyy kompisar!

HALLIHALLLÅÅÅÅ!!!! Jag tänkte gästblogga lite här, fellan alltså :) Idag har vi varit inne i storstaden och shoppat loss lite, mange (erica) fick ett mycket generöst erbjudande av två hunkiga stockholmspojkar. Den ena utav dom var faktiskt en proper och fin herre om man säger så, tycker jag. Jag ska snart tillbaka till landet var bara hemma på en lite vistelse hos min kära vän. Och snart mina kära läsare åker jag till USA japp, datumet är satt 4de augusti flyger jag ur detta land och in i mitt nya liv i US and A!!!! Kan fortfarande inte förstå men nu ska vi inte bli djupa här, men jag kan ju säga att jag kommer sakna solstrålen erica helvetiskt mycket!! mangemangemangeeeeeee!!! <3 kommer sakna allihopa så mycket! men första året i gymnasiet har ju gått så sjuuukt fort så detta år kommer väl gå ännu snabbare, åren går bara fortare när man blir äldre (japp jag är bohem). Nu blev det ett väldigt konstigt inlägg och lite smått random sådär men det är första gången som jag bloggar, be patient guys! PEACE N' BLESSINZZZ!! 
herregud hörrni det här är verkligen min bild!! DEN ÄR CRAZZY LOCCOOOOOO!!! 
ps. jag kan absolut inte dansa har ingen rytm alls i kroppen 
 

Bye sweden!

Imorgon åker jag och Soff till franncee! Det kommer bli otrooligt härligt. Jag har bästämt att försöka äta hyfsat nyttigt när jag är där, och gå en liten powerwak runda varje dag. Blööh, ni vet känslan när man känner sej as tjock och slibbig. Inte för att man är AS tjock och slibbig, men när man typ går runt å får för sej att de blir jodbävning när man går och känner att röven hänger nere vid hälarna typ.... Den känslan har jag, och det är inte nice. Så det tar vi tag i nu! Aplåder!
Och om vi inte hörs, så ska jag försöka uppdatera i frankrike. Men annars kommer vi hem på nästa lördag sådå blire bilder å beräterlser om våra äventyr och liknande. Se fram imot det! 
 

Angående mitt lilla knä...

Tror att brännan kommer bli riktigt tjusig och smickrande när sommarn burjar dra mot sitt slut... Eller vad tror ni?

Sushidejt

Nu ska jag och Susannis på dejt! Vi ska sykla å äta sushi på toget, gottgott. Jag har varit sugen på sushi sedan jag vet inte näääär! Så det ska bli en höjdare!
 

Mobilbilder från häljen

Eftersom jag är Iphone-lös (kör på min totalkrachade lilla sonyerikson med halv display-sjärm) så kunde jag inte ta några egna bilder i skåne utan fick låna några instagram bilder av mina kära vänner...
 

Lovely wether

Wow vilka dagar!! I 2 dagar nu har det varit perfekt väder. Jag och Susanna har legat ute och stekt oss i solen från halv 11 på morgornana, tills 5 på eftermiddagarna och fått lite färg. Det var så otroligt varmt att vi låg med en sån blomspruta fulld med kallt vatten och sprutade på oss varanan minut typ. Sen har vi även hunnit med att gå på allsång på skansen, fika, slarva bort min plånbok, få tillbaka den, kollat på prodjekt x, och så har jag oxå vart på imddag hos min mormor och morfar. Fullspkade underbara dagar!!
 

Gryma dagar i Bälinge

Iförgår kom jag och Susanna och Sofia hem från skåne. Shiit det va härligt!! Vi åkte ner på fredagen, för att åka hem till sofias underbara kusin Alexandra. Hon hade fest på kvällen, för 40 personer, på sitt landställe. Det va riktigt lyckat. Sedan såv alla gäster över, och på mårgonen när vi vaknade va de lite frulle och alla drog hem. Sedan hängde vi med några sjöna killar från Lund på dagen samtidigt som vi städade hela huset. 
Resterande tid hängde vi med Alexandras underbara familj, och Sofias underbara familj. Det va värkligen ett härlgit ställe dom hade ute på landet, mitt i kohagar och vid en mysig sjö. Riktig relax-miljö. Toppen!!
 
Supersuper snygga Alexandra, om ni undrade hur hon såg ut liksom.
 
 
 
DET KOMMER NÅGRA DÅLIGA MOBILBILDER FRÅN HÄLGEN SENARE IDAG ELLER IMORGON

Mina 17års presenter

Eftersom det är exakt en väcka sedan jag fyllde år, så tänkte jag ta tillfälet i akt och visa lite av de som jag fick i fölsedagsprelle...
 
Till att burja med fick jag en ny laptop. Jag önskade mej en ny, ingen spesiell dock. Men jag älskar den här. Jag  och fell satt länge och klurade ut ett perfekt namn till dator när vi instalerade den. Vi kom fram till Melvin, riktigt kompisnamn!

Sedan fick jag även en ny locktång vilket jag oxå önskat mej.
Av sofias familj fick jag en makeuprådgivning på makeupstore och det blev jag jätte glad för eftersom jag älskar smink och sånt där. Weh! Sen får man även produkter för 500 kr efter! Score!

Oooooch, som jag har längtat efter en pool!! Denna fick jag av susannis. Det har redan vart enormt mycket nöje kring min lilla poool. Tror den har används runt 10 gånger redan, av olika personer. 

Sen fick jag 2 fotoalbum. Ett från sofia, och ett från min lillasyster. Dom va huuur fina som hälst!

 
Destuom fick jag kläder, pärfymer, smink, skor, underkläder, smycken osv! Ni vet såna där smågrejer som man alltid får! Jag blev iaf jääätte glad för alla presenter och hade en jätte bra dag. Ikväll ska jag äta middag hos mormor och morfar och fira mej lite i efterskått. Det blir jätte soft!
 
 
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!