vila i frid!

R.I.P Jack!
jag kände inte dej, men jag gick förbi dej varje dag i skolan. det är fruktansvärt att något sånt här kan hända. det märks värkligen hur älskad du va här på jorden. dom flästa saknar dej otroligt mycket, både dom som kände dej men även dom som inte gjorde det. man käner din närvaro vid bordet där alla har skrivit och ristat in medelanden till dej. om du kunde se det så tror jag att du skulle bli jätte lucklig och stålt över dina vänner. hoppas att du har det fantastiskt, vart du än är...


nationella fysik

shiat! någon som vet var man kan hitta gamla nationelaprov i fysik? måste värkligen ha ett att träna på eftersom vi har det riktiga nationela provet på onsdag!

långa dagar korta näter

min dator har fåt fnatt... fläkten surar förjävla mycket. men strunt i de nu.
mina dagar är långa, och mina näter är korta, typ. därför hiner jag inte med så mycket blogg. men äsch vad gör de? skriver när jag är på humör, för anars får ni bara masa såna stress och pedd inläg och de är så jävla tråkigt å läsa.

nä. nu till de roliga! våren är snart här och de käns. jag är fantastiskt sugen på å dra ut å shopa loss för jag har spanat in as mycket som jag ska ha! blandanat ska jag värkligen införskafa ett sånt orange-råsa läpstift. inte nog med att de lätt är den snygaste färjen, de är även otroligt trändigt i vår tydligen, inte för jag bryr mej, men de kan ju va kul å va lite trändig nån gång ibland ;)

sen på lördag är de mello! kuuult.. vet inte vem jag häjjar på eftersom jag inte följt de så mycket. men de ska bli kul :) min mamma e galen i melodifestival grejen och har typ vart de i hela mitt liv så vi har altid en stor mello-fest varje år på final kvälen. och så har vi en sån fet projektor och masa mat å grejer å så är typ masa av våra familje kompisar här å så. det är helt galet. för vi har ganska galna polare i vår familj. alla klär ut sej, eller klär upp sej, beroende på hur man ser det. ni vet med överdrivet mycket paljeter och smink och kläningar och kostymer å päruker å hela faderuttan. det är på skoj, men de är något som man bara förstår om man är i vårt umgänge... ;)
de lär bli några bilder, så jag kanske läger up dom här sen..
nä nu rusar klokan mot 10 å jag ska såva! hörs!


Min lile linnea-baby

igår var jag i stan med linnea, min polare. det va hur mysigt som hälst. vi umgicks varända dag i våras och somras typ. men så kom hösten och vi gled lite ifrån varandra. men hon är värdens bästa! hon är super härlig tjej och det är jätte gosigt att va med henne. vi fikade iaf på espressohouse, utomhus i solen. fyfan va härligt de är med lite sån vår-sol. för nu kan man faktikst nästan säja att det är vår. vi båda hade fan sjinjacka, premiär för iår!
hur som hälst ser jag fram imot sommarn, då jag å linnea har låvat att vi ska umgås mycket mer och sådär. för det är faktiskt otroligt mcyket lättare att umgås på sommarn, faktiskt! ellehur! för man behöver inte bestäam så mycket utan kan bara träfas utomhus och chilla, å fika, å bada, å sola, å bara va ute i solen! det blir fätt! destuom är man så mycket gladare på sommarn å våren så de blir så engkelt allting :)


älskade oskis!


jag kan inte beskriva min kärlek till oskar linnros. det låter larvigt, men jag finer faktiskt inte ord. jag älskar honom! inte gillar, utan älskar. det är inte många som kan göra något som går in på jupet av mitt järta. men oskar kan det, värkligen!
även fast jag i visa låtar, inte alls tjäner igän mej eller förstår, så blir jag ändå otroligt tagen och känslosam av alla hans texter. alltid så klokrent, så sant och så tankestälande. och jag älskar när texter har mycket metaforer, det blir så härligt!
sen kan man ju inte undgå att erkäna att han är förjävla snygg oxå...
jag har en jätte bra oskar-lista på spotify, varsegoda att lysna! 

KLICKA HÄR!

ps. han va i åre när vi va där. men vi misade honom, 3 gånger. jag burjade gråta, ofisielt, i en skiduthyrning, med masa snygga killar... pinsamt, men okontrolerat.


nu är jag hemma





hola chikaaas!
mycket trevligt har jag haft i åre. det va fursta gången jag va där, och jag trivdes värkligen jätte bra! det va otroligt mysigt, jag kommer apsolut tillbaka dit. och om ni inte varit där, kära bloggläsare, åk dit!
jag gillar värkligen att komma bort från stockholm. asså stockholms i all ära, jag trivs, men det är så jävla sjönt å få åka iväg någon anan stans i sverige. jag käner mej som en anan människa. man går runt, träfar folk som man aldrig har sätt förut, knyter nya kontakter, uptäker nya ställen. det bästa är dialekter, fyfan vad jag älskar folk med dialekt. norrlänska är så fruktansvärt charmigt! och helsingborgs-skånska är naaajjs! fast göteborska är fortfarande på en oslagbar 1a plats. lätt!

i åre iaf, så bodde vi hos sofias mammas bästis sago-stuga. den va helt otroligt msyig! man kände sej som en nån gamal julkalender ungefär.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!