Sommar å skola

Godagens alla!
nu va det oerhört länge sen jag skrev. jag har iaf haft väääärdens bästa sommar, helt klart! svårslagen! för det mästa har jag varit på västkusten med sofia å folk. alldeles för najs! sen va även jag å sofia å susanna hemma i sthml en väcka, vilket oxå va huur bra som hälst! årkar inte skriva allt jag har gjort eftersom det är en hel del, men jag kan säja att sommarn har varit jävligt spåntan å chill. inga planerade resor, ingen stress, inget jobb, bara almänt sjönt!

sen har de ju i mitt liv hänt en del förändringar. stursta är väl att jag har burjat på danderyds gymnasium. jag trivs hur bra som hälst! har en skit rolig klass å jätte bra lärare! jag går sam-betendevetenskap, vilket inebär en massa sykologi, komunikation, pedagogik, filosofi osv osv osv... jag är faktikst taggad, käns rätt!

jag hade en faaantastisk dröm inatt! jag va jätte glaad, å jag blev lite besviken när jag vaknade.. jag drömde att vintern liksom va över, å att de va vår. å att de hade gått huuuur fort som hälst å att jag va jätte glad att de skulle bli sommar å just å varmt snart! gud jag e helt klart en sommar-kvinna!




shittipomfritti, jag har använt min kamra på tok för lite, märkte jag nu! men här är iaf 3 mysiga bilder från sommarn.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!