dagen!

Hej tjejer å killar!
idag har vart en as najsig dag. jag såv länge! sen duchade jag å gjorde mej fräch för dagen. sen möte jag carro i stan å vi köpte lite lifsviktiga grejer. efter de blev vi hungriga å bestämde oss för å hita nåt msyigt café i solen. men vi hita inget så vi beslutade oss för å köpa nånting å ta med oss å säta oss vid vatnet där i slutet av kungsträdgården. så vi köpte lite espressohouse-gött å glass å sate oss där och allt va tiptop. men aa klockan va väl typ halv 6, så solen försvan efter typ 10 minuter. men de va kul så länge de varade. 
vi åkte hem å nu är jag hemma!

ikväl ska jag till en polare, amelia på hemma fest :) de blir kul hopar jag! jag är ganska taggad faktiskt. hopas ni får en kul lördag kväll! hörs sen 
 

Hemma med kåmpiz

hej alla!
Jag siter å chillar med min vän ballzor. vi ska nog äta lite ananassplit nu.... ha en trevlig fredag :) hejdå!
 

se uuuupp!! ett kakmånster!

Vad är grejen med att man altid blir extra godis å kak å cola sugen när man värkligen bestämt sej för att försöka bli lite hälsosam å fräch?
hur najs skulle de inte va med glass å masa jordisar? åååh mutantskit oxå!

Inget vätt i skallen

Jag är stressad å rastlös. men jag årkar inte resa mej från sängen....
å härre shit! jag måste till skolan kl 2, för jag e ansvarig för en dansgrej, och idag är det totalt obligatoriskt å va där. å eftersom jag är stressad över det, och inte ligger å spyr här hemma utan bara är lite svag så beger jag mej dit sen :)

Åh denna låten är värklgien bra! ett glädje piller ungefär :D


Hej alla polare!

nu har jag inte skrivit på länge och kände väl att de kanske va daks igän... :)
jag är hemma idag för jag har ingen kraft. har såvit skit dåligt och drömt super läskiga mardrömar. typ att min mamma blev kidnapad på en buss i sydafrika. usch!
jag siter just nu å äter fantastiskt goda vindruvor å ska se på gårdagens bigbrother. fyfan va jag älskar det! om det är något sånt program jag skulle vilja va med i så är det lätt bigbrother. asså inte för å sjäma ut mej eller så. utan bara för de värkar skit kul! å sen kan man ju desutom gå ut ur huset när som hälst om man värkligen vill.

mit liv rular på. ser ut som vanligt förutom att jag e kalas glad över att våren äääntligen är här! använde convers för fursta gången för i år, i lördags. jag har en regel, att jag inte får använda convers förns april varje år. anledningen till de är att jag värklgien vill njuta av att våren är här och att man faktiskt KAN anävnda tygskor, när det faktiskt är så. inte liksom i februari då man tvingar sej själv att inte frysa även fast det är typ 30 minus. så i lördags va de pärfekt liksom. man ba, 2a april, strålande sol och en frihets känsla i luften. pärfekt!

det är mycket nu. alla danser å allt i skolan. men det blir nog bra ser vi :D


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!