roligkväl med underbara mäniskor!

Hej rumpor!

Jag updaterar imorn eftersom jag har underbart roligt med Mina söta barn sofia, susanna och carroline ! mohaha, så viii hörrrreeeesss!
PUSSÅPUSSÅPUSSÅKRAAM

Dålig bloggning....!

Förlåt hörni för tråkig och dåååålig updatering dom här dagarna.. Kommer nog blir mycket bätre när Carroparro åker hem! Asså vi har så jävla kul och vi gör så mycket så jag hinner om jag sk va ärlig inte...

Nu siter vi och tittar på typ "sommakväl med lundberg" eller vad de heter.. Hon i "Mia och Klara" är där och pratar så de är skit trevligt.
Ja, nu ska jag hjälpa cajoline att göra kaffe, haha sötnosen!

Vi höres imorn gått folk!
Då ska vi antagligen dra iväg till kungshamn och träfa Sanna och Soffan ijän och leka och busa! HaHa, vi höörs!

Aa juste.. bildgrejen är lite konstig men ni får en liten bildresumering (haha, de lät bra...) i häljen typ!

Godnatt gulisar!
PUSSPÅER

smögenbögen

Hejhoppsnopp!

Idag har vi varit i smögen med sannapanna och soffan, de va skit trevligt! fikade, och köpte godis och gick runt typ.. :D
Aa, til midag blev de pizza och nu ska vi göra nåt anat...!
PUSS

stranddag!

Heeej i dagssolen!
Förlåt för dålig updatering.... Vi har vart på stranden hela låånga dagen typ. Det har inte varit så jätte jätte fint väder, men ändå helt okej så vi har legat och pressat ! :D

Carro min älskling har fiskat krabor för första gången i sitt liv och hon va sjukt fasinerad! Haha hon typ galskrek av förtjusning när hon fångade en!

Ikväl får vi gäster som ska komma och äta middag här,  trevligt!
Vi höres mer ikväll kära läsare!
Ni får bilder sen för den dampar....

PUSSPÅEER


Carroparro är här!

Hej i värden!
Jag och carro gullegtris liger i min säng och driver lite med hennes nyköpingskillkompisar, de är ruuligt! Haha, nej men vi typ skriver till dom på msn och så... Haha, aa dagen har vart bra!
Vi hämtade carro vid tåget vid 3, när vi kom hem fikade vi lite. sen gick jag och carroparro ut i skogen och på bärjen och typ utforskade hela skogen :D Hahaha, skit ruligt!
Sen på kvällen kom farmor hit på midag :)
hopas er dag  vart fantastiksrt!
PUSSPÅER

---

Gonatt änglar!

Älsklingscarro imorn!

Heej gullrumpor! :)

tänkte bara updatera lite...
Imorn kommer min älskling Carro hit och ska va här ända till  fredag! Tjoho va kul, saknar min gris något otrolgit mycket :)
Sen iaf kommer sannapanna till sofia i kungshamn på tisdag och stannar till söndag, så vi 4 kommer nog hita på myycket roliga grejor. Ser värkligen fram imot veckan !

Nu ska jag iaf städa mit rum och ränsa ut tväten så att de blir lite frächt här tills carro kommer.
Meen vi hörs ikväl änglar!
PUSSS


Vill ni träfa denna snyggingen imorn så är de bara att säta sej på tåget till dingle ;)


Så här ser jag ut just nu.. osminkad och saltvaten kvar i håret! Älskar det ! :)

Sunnyday

Oj, dålig updatering idag... förlåt!
Jag vaknade vid 11 av att pappa väkte mej eftersom de va så otroligt fint väder... jag kläde på mej lite snappt och packade ihop dom grejerna jag skulle ha med mej och så åkte vi ut med båten. Vi mötte Soffis familj ute på en lite mysig ö där vi solade och badade hela dagen! Sjukt najs! De ända som va lite halv tråkigt va att de blåste som satan, men de löste vi snappt jenom att hitta en plats lite mer i lä... När vi va påväg hem såg vi en sjukt fin typ enorm segelnbåt eller vad man ska säja... asså de va en båt som va svenks som typ hade seglat till kina och så, förstog inte riktigt men den va sjukt cool! Och längst bak på båten hade en kille häängt ett rep som han höl på å göra typ konster i. As roligt!

Ja så såg väl min dag ut i ord... Tänkte att ni kunde få lite bilder oxå, gullig som jag är !:)


De fina vädret!


Jag älskar å bada!


Jag å soppiproppi, den bjuder vi på...


Båten! WOW :D


Och där hänger han liksom som att de är helt normalt.. HAHA :D


Nej nu ska jag handla!
PUSSISAR

Nattinatti

Gonatt alla söta läsare!


Jag är så fruktansvärt söt ! ;)

Jag är såå fräch !

Heej alla glada !

Jag tjänner mej så enormt fräch just nu, har just duchat och typ peelat hela kropen och tvätat håret och gjort typ prisis allt som man kan för å vara fräch!

Ja, mårgon dagens planer ser ut som så...
Jag vaknar när jag vaknar, om de är soligt blir de ut med båten med familjen och sofias familj... Aa ute på nån ö och sola och bada antagligen!
Om de inte är jätte fins väder åker jag in till kungshamn där sofia bor på somrarna, där är de oxå lite mer folk så de är lite rooligare... Aa vi får se vad vi hitar på :)

Jag tror jag skriver ett inläg till ikväl kanske.. Aa de gör jag ! :)
Höres prutisar! :D

PUSSS

Utomhusbloggning

Tjoho ute i blåbärsskogen!

jag siter ute i en typ solstol och bloggar, mysigt va? Det blev inget bad för oss idag tyvär utan vi låg istälet kvar i min säng och typ chillade, asså PÅ RIKTIGT värkligen... underbart mysigt!

Jaa, jag ville väl inte säja så mycket mer i de här inlägget... Vi hörs senare ikväl sötkorvar! Nu ska jag nog gå en promenad eller kola på film eller nåt sånt anat mys :D

PUSSRUMPOOOR!


Slödag!

Åååh vilken slö dag... !
Vi har typ inte gjort ett ändaste dugg idag, vi vaknade, vi åt luch och vi gick och la oss ijen... Ja så nu ligger vi i min säng, sofia kolar på DH och jag gör lite andra grejor :)

Nu har vi värkligen haft såna här slödagar länge och såvit bort halva dagarna förutom när vi vart i lyekil, därför måste vi hita på nått nu innan soppi ska åka hem :) Så vi tänkte antagligen ta en promenad till stranden och ta oss ett dop även fast vädret inte är så fantastiskt som vi önskar... JAJAAAAA, vi hörs änglar !
PUSS



Gamal bild på soffan från ett kvälsbad för ett tag sen

Trööötta!


så här gör vi när vi inte gör någonting...



Min nya blogg...

I min nya blogg ska jag tex...

1. skriva kortare, fler och mer itrisanta inlägg...
2.  beräta mer om mej själv och mina vänner...
3. ha fler bilder...
4. inte bara skriva om mina dagar och vad jag gör, utan även prata om lite viktiga grejer och visa min åsikt om saker och ting...

aa de är typ de... :) Min blogg ska bli roligare över huvudtaget!
Såå ejoy !
PUSS


HAPPY!

Damn, jag är så jävla glad just nu !
Jag försökte ragga up någonb som kunde fixa designen åt mej och en ny header.. sen när jag ärkte att ingen kunde så loggade jag in och skulle försöka själv.. och gissa om jag blev överraskad när jag såg átt nån redan hade fixat de åt mej :O

Så jag läste de inlägget hon även hade gjort och förstog diråäkt vem sötnosen va! De va såklart min underbara vän tessan! Ååh jag är skit glad !
Därför kommer min blogg nu bli bätre... jag skriver ett inlägg senare om vad den kommer handla om :)

Hööörs änglar!
PUSS

designfixare okänd?

Nu har jag fixat Ericas blogg lite snabbt, såg att du behövde det satt jag gjorde en header lite snabbt, blev inte underbart vacker men snyggare än den du hade tycker iaf jag men du bestämmer. Jag ändrade bakrundsfärg och stil på texten. Hoppas du gillar det bättre än den du hade förut!

/en okänd snäll brud! :) (vem kan det vara?)


kvällen

Hej alla trudiluter!

Jag och soffan har ängat dagen i lysekil... trevligt värre!
Nu har vi gäster här på midag, eller de är pappas helicopter kompis, eller dom träfades via helicoptrar så att säja.. årkar inte gå in på de...  men han är iaf hgär med siin tjej och inga barn så vi behöver inte va sådär jätte sosiala. =)

men men, vi hade iaf tänk gå å ta oss ett kvälsdopp, vädret har väl vart sådär idag men på eftermidagen blev de f aktiskt riktigt fint..

så ett litet bad ska vi nog hinna med ikväl, även fast sofia typ är handikapad. Jo hon har nämnligen problem med både de ena och de andra.. dels har hennes svanskota haft en sprika i typ flera år å de går inte å laga (?) och sen är hennes knä typ ur led och ahr oxå vart de hur länge som hälst. Sen har vi hennes tå, som är typ sne, och svullen och blå och har även den sett ut så ett tag. Och en lite mindre skada men lika viktig den, bränesleskada över fötterna... Ja ni förstår ;)

Nu ska jag ta hand om min käre vän, och plåstra om henne!
Vi höörs sötnosar!


PUSS

Hjälp med design!

DAAMN, jag hatar min design! Jag hataar den, den är fulast i hela jävla bloggvärden ju! :O
Hjälp mej nån, jag har ingen anin gom hur man gör så fan... Nån som vill räda mej? :) Jag hatar å ha ful design just fr att ingen vill läsa en blogg som ser ut som min gör just nu... ëllerhur? så jag är rtyp sjuukt arj och försöker läsa på olika hemsidor hur man gör, men jag fattar ingenting ;) jaja de löser sej!

 Nu liger jag iaf i sängen och smsar lite med folket därute... ska snart såva, imorn ska vi ju till lysekil jag å sofia så vi tänkte åka in ganska tidigt. :)

De är sjukt oehagligt för d eär typ massor med spindlar här, eller de är mäst sånna ni vet med långa ben och liten kropp... jag tycker inte dom räknas som spindlar utan mer typ fjärli? men dom är sjukt läskiga ändå.. jag som är sjuukt rädd för spindlar oxå. aa men pappa får rädda oss :) Mohaha,

Nu ska jag såva, hörs imorn gullrumpor!
PUSS

kvällspromenad

Hejsvej sverie!

Jag såmnade om efter furra inlägget och såv till 4, otrligt sjönt! dagen har varit slapp i stursta almänhet och vi har gjort absolut ingenting.. nu har vi käkat och ska gå ut på en promenad, jag och soffia. När iv kommer hem ska vi antagligen säta på filmen Kops, lite av en traditipon näör hon är här. Vi älskar den filmen!

Vi hörs ikväl,
PUSSPÅERGULLRUMPOR


mårgon!

Godmårgon solstrålar!
Jag kom just hem från frissan, blev faktiskt nöjd med mit hår... typ ingen skilnad, bara lite med upklipt kanske :) så de blev bra!

Jag är sjukt tröt så jag ska nog ta och såva en stund nu... Men min mage skriker efter mat så jag kanske ska äta frukost inan? Hopas er mårgon har varit sjön!

De är sjukt dåligt väder här, så de blir inget sol och bad tyvär. Men de fina värdet är troligtvis påväg så de blir väl bra ändå! Hur är vädret där ni är?

Vi hörs lite senare på dagen!
PUSSPUSS


Två roliga bilder från igår kväl..

Lista

Brukar du komma i tid: När jag vill...
Vad hade du i din mun senast: tandborsten
När mår du bra: typ alltid!
När blev du fotad senast: Idag :)
Hur känner du dig nu: glad pigg och typ förventanfull (?)
Kan du laga mat: Jajamän!
Vad pluggar du: BAAJS
Vad tycker du om fötter: ganska trevliga!
Är du smart: Jäsbox!
Vad har du på dig: trosor och såvtröja
Är du aktiv i skolan: kan jag tyvär inte påstå att jag är...
Vad saknar du: en pojke!
När och varför grät du senast: När jag såg en spindel, tyvär är de den kalla saningen..
Var det pinsamt att svara på det: nja, jag är ju en tönt så vad föväntas?
Hade du en bra kväll igår: jajamän!
Din favoritdryck på morgonen: Te eller cola
Vad ska du göra i sommar: Sola, busa, dansa och ragga! ;)
Är du nöjd med ditt liv: Värkligen! =)
Vad vill du jobba som:  dansare (jobb?) och nåt annat coolt!
Har du tråkigt just nu: Nej de är ganska trevligt !
Vad gör livet värt att leva: nära&kära och såklart jag själv!
Vad i livet ångrar du: att jag inte varit mer utåtriktad..
Är du musikalisk: nja.. kankse en aning?
Vad lyssnar du på för musik: i sommar är de markoolio! Haha :D
Kategoriserar du dig själv i någon stil: jag vet inte, inte riktigt..
Är du bortskämd: nja, lite...
Är du trött: Nej :)
Vad gör du imorgon: kliper håret, solar kanske? :)

Din första

Operation: de har jag slupit :)
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: rebecka leirup :)
Första priset: Nobelpriset ;)
Första sporten du började på: dans
Första husdjuret: Har alldrig haft :)
Första semestern: Frankrike
Första konserten: Britney spears i typ 3an :)
Första kärleken: har aldrig varit riktigt kär..

Favoriter:

Filmer:  tex: seven pounds och the notebook
Tvprogram: typ friends eller nåt :)
Musik: för tillfälet jäller bara markoolios "sola och bada i pina colada ", haha! :D
Kroppsdel (på kille): mage tror jag :)
Sport: Dansadansa!
Plagg: kläning i sommar :)
Skola: sammis!
Bok: ogillar å läsa tyvär  :)

Just nu:

Äter du: inget :)
Dricker du: HAHA, räknas saliv? :D
Ska du: snart såva
lyssnar du på: soffan som snarkar ;)
Väntar du på: kanske en kamel?
Tittar du på: Min kära dator :)

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: ÖGON!
Kortare eller längre: Längre , inte så svårt dock ;)
Snygg mage eller snygga armar: mage är nog viktigare :)
Busig eller lydig: lite bådeoch, mest busig :D


haha, de va ju skit kul :D ni får ta de med en nypa salt sattsäja <3

Endagijuli

Heej alla glada ute i barret! (de härliga citatet hitade soffan just på..)

Just nu liger vi här i min säng och typ fotar oss med webben och chattar med deverse people.. Ruuligt värre måste jag säja!

dagen har vart bra, burjade lite chill.. senaer pådagen drog vi in till lysekil (en liten typ ´mini stad´här ute på landet) och där köpte vi lite trevliga saker. Typ mjukisbyxor och solglajjor and stuff!

Aa imorn ska jag iaf klippa håret på mårgonen, de behövs kan jag säja. Men bara toparna, jag sparar ju fasktiskt ;) Mohaha, men nu ska vi göra nåt ruuligt!

AND SOFFAN HÄLSAR TO ALLA OF MY LÄSARE!

PUSSPUSSPUSS

våra yyber festliga solglajjor :D HAHA!



 VI ÄLSKAR OCH LEKA MED MIN WEBCAM, VID NAMN JUCKE :D tjohoo!

Bloggpuse under sommarn

Tjenare hörni!
Jag vill burja med att be om ursäkt för dååålig uppdaterning....
Jag har svårt å blogga så här under somarn, dels för att jag gör så otroligt mycket och dels för jag inte riktigt årkar. Så jag har bestämt mej för att jag tar en liten paus nu i några veckor och sen i slutet av sommarnen kommer jag skriva en liten samanfatning och välja ut några av dom bästa bilderna från min sommar.

aa, jag hopas ni mår underbart så här under sommartider. Och att vädret är bra!
Vi hörs så snart jag kan!
PUSS


In france


Frankrike

Hej, jag ar i frankrike nu. Dar av den daliga uppdateringen, hander inte mycket, sjona dagar bara! vi hors so snart jag kan! ha de bra :)
PUSS


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!