mot åre-land!

imorn flyger jag till åre. jag flyger själv. när man flyger själv så måste man va as snygg. för då käner man sej så vuxen och mogen. å sen ska man bestäla kaffe på planet. värkligen moget!
hahah nä men hur som hälst. jag drömde inatt om att jag stog på flygplatsen med en jäättte lät å jäätte mjuk väska. för jag hade glömt å paka ner allt som inte va bumuls-kläder. jag fick panik och vaknade up. sjönt att de bara va en dröm. nu har jag lärt mej en läxa å ska varsamt välja ut exakt vad jag ska packa med mej :)
hörs nog i åre!
puss

ps. jag hörde att de ska va topen väder i åre. sol å typ bara 2minus. de lär behövas! great!


furra sportlåvet

godis hej

hej kalas polare!
va å tränade idag. efter de tog jag och sofia, ovantligt nog, bussen till näsbypark för att den ta tåget därifrån. men vi missade bussen med typ 1 min. så vi fick vänta i ungefär en halvtime. då tog vi tillfälet i akt och gick in på sabis för å handla lite färkost.
sofia köpte ramlösa och osaltade casjew nötter.
jag köpte typ 0.8 kilo godis och cola.
men va tusan. anars blir man ju smal? om man inte fyler på med så mycket kalorier som man bräner... desutom va de extra pris på godis. 49 kr /kg!!! tjoho! :D


cool och relaxad men ändå glad å härlig

hey byatches!
nej jag skoja. eller aa alltså hej, men jag är ingen bög. man kalar inte sina vänner för bitch. det är fanimej något av de larvigaste jag vet,,, i love u bitch!, me and my bitches, hey bitch, osv. halllååå? hur fult är inte de? men å andra sidan tycker jag de oxå är larvigt å va för putignuttigt oxå. ni vet åååh gumman, nuttis, sweeeti. nä fyfan. man ska va cool och relaxad, men ändå glad å härlig. eller alla får ju va hur dom vill men jag tycker de är bekvämast.

en söt tjej på kvin-skor.

mot ett frächare jag



som ni ser har jag inte mycket till hår kvar på mit huvud... klipte av de ungefär en desimeter. skit frächt är det nu! desutom slingade jag de så hela håret blev sama färj, vilket det inte va förut... ;)
asså det är fint å så men jag ska ändå låta de växa ut för jag trivs bätre i längre hår. men nu är mit löfte att ta hand om de jätte bra ås jag kan ha jätte vakert år i sommar. jag ska ha bra inpakningar, inte plata å håla på så mycket. å försöka å håla mej borta från hemma-blekning. sen ska jag inte tväta håret varje dag utan varanan eller var tredje dag. pärf! de kommer må så himla bra :) å jag kommer va söt till sommarn!

apråpå söt... imron är de alla <3 dag. lite sårjligt tycker jag... eftersom jag inte har någon som jag är kär i. men jag tycker att alla<3dag är lite överskatat faktiskt. eller inte överskatat men jag tycker de är lite märkligt att alla blir så otrolgit upspidade bara för de är alla<3dag. varför kan man bara inte va sådär extra kär nån anan dag? asså de tjäns som att visa måste ha en anledning till att va super kära, alla<3dag.. prisis som julen. alla älskar julen för att man får anledning till å umgås med släkten å sådär å ge varandra presenter å äta god mat osv. varför måste folk ha såna anledningar? jösses.. :P


imron ryker håret



Hej vänner!
jag bangar "anledninger till att jag inte skrivit är..." å siktar ist framåt..  Mit spårtlåv kommer antagligen äga! vi ska rocka loss i åre! hur kul? kalas!

imorn ska jag klipa av mej håret. tror de blir typ ganska kort faktiskt. lite nerdanför nykelbenen kanske... puuh, jag har nån slaks frisör-fobi. jag tycker de är skit läskigt å gå till frisören. gillar mer å frisera å exprimentera själv hemma. för då kan man iaf sjyla på sej själv om de blir fel. altid när man kommit från frisören måste man typ låsas va nöjd... för även fast man inte är de så måste man intala sej de. för anars går typ värden under å man gråter... nästan...
ni får nog se bilder imorn iaf :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!