hemma!

hejsan glada barn!
De va fasligt va jag va dålig på å updatera då..! jag ber om ursäkt för det.
Iaf, nu är jag hemma i stockholm ijän. sjön men ändå inte om ni förstår vad jag meanr! :)
jag har typ inte gjort så jätte mycket sen jag kom hem, vart i stan båda dagarna, och varit med tessan, vanda, axel och nikita på kvälarna ungefär :)

Nuu ikväl då ska jag nog va med några männiksor, vi får se vad vi hiittar på.. men vi hörs sen!
pusspåeer

JAG ÄR ARG!

Jag är arg... och sur...
de är nemnligen så att i väckan är de ju ung08. Och de är så att min kära vän Erna ska dansa på stoor sen med massor av publik med sin grup.. Och jag kan inte va där!
de stör mej....
va bara de jag ville säja! Alla som är hemma och ska på ung08 har något att se fram emot! fredan från klockan 17.00 tror jag att de va ! :)

PUSS

Långt innläg

Tjaaa!

har inte bloggat på länge av olika själ.. framför alöt för att jag typ tapat suget eller hur jag ska uttrycka mej.. och även för jag inte hunit :)

Det har varit underbart väder i typ 5 dagar här... och eftersom rästen av sommarens väder varit päst så utnytjade ju alla de till 1000! Även jag såklart! Vi har typ varit och busat på stranden med mina kusiner några dagar. och en dag åkte jag å mamma iväg till en typ "vik" och la oss på en klippa där och bara sofytade och solade och badade! Skit najs!

Ikväl bär de av till göteborg med kusinernas husbil. Vårt sommasstäle ligger typ 1,5 timme därifrån så de är ganska nära :) Och imorn går vi på liseberg! De ska bli riikgti ruuuligt! Hahaha, längtar som satan! :) sen på onsdag mårgon tar vi bussen hem på mårgonen och kommer då hem vid 12 tiden. Då ska jag å soffan leka, om hon vill förstås ;)


Aa, men hem till stokholm kommer vi inte förns om drygt en vecka, så de blir naajs! Saknar allt och alla hemma typ... men de käns ävdå otroligt sårjligt att åka hem härifrån när vi varit här iprinsip heeeela sommaren! jaja, nu ska vi inte gråta över de, jag har ju trots allt en vecka kvar som sakt! :)

aja, vi hörs sen! har inte så mycket bilder att visa er, men de kommer kanske sen !
PUSSPUSS

INGEN LUST

Hejssan prutkorvar! :D

Jag har typ ingen lust å blogga för tilfället... förlåt!
pUSS

Hos soffffi

Halli i stugan!

Förlååååt mej för usel skriving... jag låvar å beräta mycket mycket imorn, om jag hiner vill säja...

NU har carro åkt hem :( tråååkigt,och imorn åker susanna. Tomt som fan kommer de bli!

Nu är jag iaf hos sofia med susanna och surri typ är galen över att hennes mobil är cp och sofia typ såver! Tjoho, bilder från kvälen finns på fb!

VI såg en skit bra film ikväl oxå, the perfekt storm typ.,.. jag typ gapskratade i de sårjliga slutet, men ändå grät. Lite knasigt men de va kul! Mohaha,

Hörrres
PUSSPUSS

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!