nyår, misslykat. typ

jag är sjuk. har älärgiska myggbät på benen. ingen nyinköpt pärfekt nyårs-kläning. och inga diräkta planer.... lite smågrejer bara.
nyår är överskatat, de viste  vi redan! men ändå försöker jag altid göra en fet grej av det. det fuuunkar inte! det här suger.

jahaja

har landat... mycket sjönt! är sjuk, jetlagad och vill tbk till karibien. bajz

ajöss



nu tar jag snart min lile familj och min stooora resväska och bejer mej hemmåt... flyget går vid 6 ikväl och jag landar typ halv 9 imorn biti. ja asså de tar ju då inte 15 timar å flyga, utan man stäler ju fram kl när man landar...
men fasen hörni, vi ses i sweden!

ni får en låt att enyoja sålänge..

nämen tjenare 2010...

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
ooja!
- Höll du några av dina nyårslöften?
jag tror inte jag hade några.. så ja!
- Blev någon av dina vänner förälder i år?
nepp
- Dog någon som stod dig nära?
nä, som tur va
- Är det något du saknat år 2010 som du vill ha 2011?
en bra mogen och normal liten gosse
- Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
hmmm, många
- Vad var din största framgång 2010?
att jag typ tog tag i skolan och jobade up mej i dom flästa ämnena.
- Största misstagen?
att hösten blev ett stress-helveeete och jag inte äns fick tid eller årk för att umgås med några av mina bästa vänner vilket gjorde att vi gled ifrån varandra lite.. men de tar vi ijän 2011!
- Har du varit sjuk eller skadat dig?
jajamän! stursta skadan va lätt knät... det fysiskt värsta jag vart med om
- Bästa köpet?
hmm, inget diräkt spesielt
- Vad spenderade du mest pengar på?
kläder smink och espresohouse
- Gjorde någonting dig riktigt glad?
sommaren! värdsklas!
och oskar linnros konsären. mycket mycket bra
- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010?
från och med du -oskar linnros
tenage crime -adrian lux
im on a boat -the lonly island
natteranv -rasmus sebach
- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
bådeock. lite av en bärjodalbana typ.. från typ janoari till september va jag på top, sen blev de nerförsbacke. men äsch de löser sej altid!
- Vad önskar du att du gjort mer?
sprit ut mej i umgänget..
- Vad önskar du att du gjort mindre?
stressssssat och hängt på facebook
- Var du kär i år?
nej
- Hur många förhållanden?
0
- Favoritprogram på tv?
lost, gostwisper, familyguy, och masa andra sånadärna serier
- Bästa boken du läste i år?
elsas mode. det va typ oxå den ändå boken. men den va fan bra! läs den
- Något du önskade dig och fick?
symaskin
- Något du önskade dig men inte fick?
inte vad jag kan minas
- Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Fick prisenter. linnea och sofia va med mej på landet och vi hängde runt lite och sat i en park och åt jordgubar och drack ssiiiider i sooolen och sen på kvälen åt vi ute med min familj och sen spårade vi loss på naten.
- de bästa människorna du umgåts med?
sofia susanna linnea sophie carro, mina bästa
- Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
nja.. asså de skulle ju kunat bli bätre nu i höstas men jag vet inte vad som skulle gjort de bätre
- Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
ericafalkig
- Vad fick dig att må bra?
sommaren, mina kompisar, feeeezt, min familj ooch såklart DAAANS
- Vem saknade du?
min farfar
- De bästa nya människor du träffade?
jennny och alla vitsgarn mäniskor typ. och sen typ aa alla som jag umgås med typ.. i love my freinds
- Årets sötaste?
jag själv, lätt! näää men de måste va nån av mina kompisar, typ jenny. värdsa söt!
- Årets största kärlek?
jag är kär i min dans
- Årets bästa?
sommaren, lätt!


jag lever i plågor...

Ett utdrag av några mycket anjenäma icke-godtjända-komentarer jag har i min blogg...

Anonym om tänder:
inget fel på dina tänder, bara din stavning, ajöss

ppppeeeeeer om ååh vilken rehab hälj!:
hahahaha har du svårt att stava? :P

anonym om c00l mysik video, måste ses!!!:
jävla dyssejävel! du stavar som en jävla 5 åring...... :S

k om c00l mysik video, måste ses!!!:
Lär dig stava?


ja.. ärligt, vad kan jag säja? anledningen till att jag inte godtjäner dom flästa komentarer som är såhär är för att jag sjäms lite. jag sjäms inte över mej själv eller min dysleksi, utan jag sjäms åt er. dumma mäniskor. men nu har jag fåt nog, ijän, som så många gånger furr. vad är detta? det är pinsamt att man kan ha på sit samvete att trycka ner någon såhär. nästan varje dag... förstår ni att de suger? det är inte alls sama sak som att komentera på nån kissie-blogg, att dom är översminkade fjårtisar. något sånt skulle jag kuna ta, eftersom då har jag ändå valt att se ut som jag gör och ha dom åsikter jag har, å stå för de. men nu är det så att jag är född såhär. inget att göra åt, tyvär. så det är fanimej bara att axeptera. så nu säjer jag de, som så många gånger furr... jag heter erica falk, jag har dysleksi. men trots de har jag en liten blogg...för jag förösker att stå up för den jag är och förstå att det faktiskt inte är någon fel på min intlegens utan bara att jag har svårt att läsa och stava. nä jag årkar faktiskt inte skriva mer nu, jag är tröt och lite lässen. godnatt!


imorn åker jag hem. satans



jag lever lyx här borta... har prisis fått manikyr. har as frächa naglar nu lagom till nyår. valde en lite diskret brun färj, för er som undrar.
nu ska jag få masach om en halvtimme. det ska bli jävligt sjönt faktiskt. och eftersom vi flyger hem imorn kan de va sjönt å va lite avspänd och upknuten då. de är ju liksom 10 timar sitandes i ett flyg. najs! n0000t! haha men äsch de går fort. desutom flyger vi på natten så man kommer väl till stursta del såva :)
åh de ska bli jobigt å lämna sommarn. de har värkligen vart en jätte härlig resa. det behövdes värkligen efter den här mördar-tärminen. men nu har jag iaf ladat baterierna så nu är jag nästan på 100 ijän och laddad för en ny tärmin. men det är ju trots allt typ 1.5 väcka kvar av låvet när jag kommer hem. så nu ska vi inte tängka på det...

ni får ett inläg senare med masa bilder från resan. puss

solen sjiner...

... så jag går ut å drar in mej de sista av västindien! woooow


vissa mäniskor är bara till för att glänsa.. va sådär extra snygga. jag är en sån mäniska. åh!


mycket mycket ordinärt inläg

wooow jag har värkligen fått en raket i röven med bloggandet här...
jag får lite panik. har 0 planer till nyår än så länge... och jag kommer hem på nyårsaftonmårgonen så de är lite tajt med tid tycker jag. hur det än blir, så ska de bli bra iaf! och jag ska va snyggast och sötast och frächast och sjönast av alla, för jag är ju trots allt somarflicka efter resan liksom :)

jag tängkte iaf va så festlig att jag skriver ett inläg lite senare om mina nyårslöften.. har en del att dela med mej av! så då kan ni vänta er något riktigt spänande, eller nja kanske itne... beror på hur man ser det. men äsch! det blir kolt :)


tänder



Asså jag är inte den ytligaste typen.... jag bryr mej inte så mycket om jag har en dålig hårdag eller inte har på mej mina favoritkläder liksom. sen på bilder gör jag ofta mej till på ett kul sätt ist för att pousa som nån jävla bimbo. för jag tycker det är väldigt larvigt att håla på så. men en grej som jag faktiskt får panik när de inte är "pärfekt" är mina tänder. asså mina tänder tillhör ju mit leende. och mit leende är min apsoluta favorit del på hela mej själv. eftersom jag är en glad tjej som älskar att le så är det typ viktigt för mej att jag inte har gula tänder eller typ mat melan tänderna. sen ska jag ju va tacksam att jag inte behöft tandstälning eller nåt sånt jobbigt som många får jenomlida. därför gör jag det bästa jag kan och borstar tänderna så ofta jag kan typ. lite gay, men fan så är det :P
dock är de ju inte bara tänder och mun som är ett leende. till stursta del siter de ju i ögonen. asså man ser ju när någon fejkar ett leende liksom... hur som hälst, nu ska jag gå å borsta lite på mina tänder ;) fresten så älskar jag ju såklart oxå å bli fräch i munen. ett Xtra +



En vanlig ANUSdag


jag mår super dåligt just nu... har en fet magkatar, stressmage, tjäns som att jag har ett hål i magsäken som all mat som jag äter åker ut jenom. för jag är hungrig hela tiden. och desutom har jag jätte mänsvärk. sen har jag en jävla sprika i simhuden melan tårna. och så är jag älärgisk mot dom jävla mygorna som äter upp mina ben. och så är det typ storm här...

MEEn jag ska väl inte va den som klagar. jag kunde ju vart i sverige. mit i allt snökaos och murket och bombhot och mellandagssträss och tjuriga käringar... :)

nu ska jag ducha och sen ska vi käka midag! ajöss


det här va fanimej det coolaste jag sätt!


tjejen är 12 år! 12 jävla år.. det här är sjukt! asså HELVETTE va bra! sånt här gör mej aldeles varm i järtat. jag blir kär. typ... åååh såna här barn ska jag få!

dutty dutty dutty love love

Haha min blogg tjäns jäkligt osäriös. vilket den kanske är oxå... hur som hälst, jag tänkte tipsa om en jätte bra låt! så varsegoda :)

västindien

Tjeeena alla kompisar hemma i snökaos och bombhot!

Jag är i västindien nu. Det är otroligt varmt och soligt!

Flygresan gick bra, jag va lite närvös inan men de tjändes helt okej vi flög…

Hur som hälst. När vi landade skulle vi ta en buss till hotelet. efter en halvtime i murkret så blev vi stopade av nån slaks polis eller nåt. Å jag blev jävligt rädd. Men de va typ nån guldborr som skulle över nån bro, så vi va tvungan å vänta på att den åkt förbi. Sen åkte vi iaf vidare. Meen efter ytligare nån halvtime så ligger de ett stort jävla träd över vägen. Det va tydligen någon som hade fält de med mening, typ i protest. Så vi kom inte fram. Därför fick vi bo på ett anat hotel bara över natten. Men dagen efter kom vi fram till vårt riktiga hotel och de va as najs!

I torsdags byte vi hotell, i en lite mer livlig stad. Det är värsta paradisehotel typ… skiiit najsigt! här firade vi jul igår och allt såndär. De va kul!

Idag har vi vart å små shopat lite. Jag köpte en del fina kläder! Men nu ska vi käka så hiner inte skriva mer :)

Jag kommer hem på nyårsafton mårgonen. Då jeeeeflar!

Hopas ni har de as bra hemma! Hörs sen :) puss


c00l mysik video, måste ses!!!


tjena! här är en as säriös mysikvidoe som vi snabbt slängde ihop.... enjooooyyyy

2 års dagen ida!

idag va de 2 år sen som min bästaste farfar, Stig, dog. det tjäns så himla länge sen som han dog, men ändå tjäns det värkligen inte länge sen som han levde... jag älskar honom jätte mycket, och det kommer jag göra så länge som jag är i medvetandet!

vist är han väl glad å fin? min lille farfar, jag saknar honom super mycket! Vila i frid så ses vi i himlen! :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!