CARRE

i måndags såv carran över hos mej! hon är så brooorig! hon flyttade hit från nyköping när vi gick i 7an å vi blev bästisar typ från fuursta ögonkastet, sann kärlek! hon är skit snygg oxå bara så ni vet liksom. I vilket faaaall, vi har en sån fantastisk conection. vi behöver inte ses varje dag, och även fast vi inte träfats på typ 2 månader så blir de liksom helt coolt när vi träffas. det är som om vi ses varje dag. känns som att vi likom käner av varandra! sånt är himla gött! sen kan jag lita på henne jääätte mycket och kan helt ärligt prata om nästan allt med henne! Hon e en bästig kompis rakt igenom. och så är hon så jävla kul så jag kissar typ altid på mej nästan när vi hänger.

I måndags iaf så bygde vi ett skrivbord, det va sjukt! köpte liksom ett litet skrivbord på ikea i lördags å trodde att de skulle ta typ max 1 timma å säta ihop de. kan säja att de tog oss drygt 3-4 timmar totalt. runt 12 tiden blev carro typ full. asså no no, ingen dricka eller så. men hon blev helt spårad, typ hög på trötthet. haha de va brutalt! sen vid 1 tiden så kände vi att de va daks att runda av å gå å lägga oss. Sjukt händiga ändå! snickra lite sådär mitt i naten, de är inte alla girls som gör de.


här har vi Wonderful herself. dock har hon nästan pojkvän, snart, så tyvärr ni som blev sjukt intriserade nu. låvar å säja till när hon är ledig igen, hopas de dröjer ett tag för hon förtjänar äkta kärlek!


Kommentarer
the carrrr herself skrev 2012-03-07 @ 21:08:09

Asssåååååå, jag typ älskar dig brorsan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!