Underbara midsommar

Bonjour my homies!
Midsommar alltså... Årets bästa högtid enligt mej! Alltså, lite överskattade är ju alla högtider, men samtidigt så tycker jag man kan tänka på det på ett annat sätt. Såhär okej att de är överskattat å de aldrig riktigt blir som man tänkt sej, men ändå tycker jag man kan göra något spesielt av dagen! Det är sommar, det är lycka och jag tycker att man kan glädjas i vilket fall som hälst, även fast man inte behöver ha värsta planena!
 
Jag själv därimot, jag hade faktiskt grymma planer. Jag och sofia tog bussen från slussen i fredags morgon, å begav oss ut till Linneas landställe på värmdö. Där va redan Linnea, Emma, Amanda å Elin, och även Linneas släkt och storebror med kompisar. Vi åt grym lunch på klipporna, gjorde kransar, dansade runt midsommarstången, hade stort tårtkalas med hela grannskapet och chillade i solen på dagen. Det va underbart väder hela dagen vilket höjde lyckofaktorn enormt!
Kvällen burjade med en fantastiskt middag på bryggan med bara vi tjejer. Vi grillade fläskfile med potatis och majskolvar. Sedan när klockan närmade sej 11 drog vi till en härlig liten tillstälning på en brygga i närheten. Där va de husband som spelade svenska sommarklasiker och bryggan va proppad med folk i åldrarna typ 15-90 år som dansade å hade jätte kul! Haha det va ritkigt drag skulle jag vilja säja. Sedan gick vi till en fest i huset brevid Linneas där de va 40 pers i vår ålder, vilka några vi kände sedan innan hemifrån... När vi vart där en stund så gick vi till en yterligare fest-grej en bit bort. Men där va vi inte så långvariga utan gick hem hyfsat tidigt. Vi kom hem vid 2 å satt då hemma å myste å pratade med några killkompisar hemma från sthlm som också va där.
En hel grym midsommar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!